You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 543K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το οτι η Σοφια ειναι μια χάλια πολη το ξερω ζηταω πιο συγκεκριμενες πληροφοριες αν καποιος ξερει.Чалга ειναι κατι σαν συγχρονη λα'ι'κη μουσικη εδω εχει πολλα κομματια .Καταρχην Ευχαριστω για την ενημερωση Αλλα εισαι ο μονος που μπορει κατι να γραψει απο πρωτο χερι.Η Δράμα ειναι πολυ κοντα και μπορεις να εισαι σπιτι καθε σαββατοκυριακο.Εχει κ'εδω αυτες που λες λα'ι'κες (μιλαω για το στυλ) βεβαια πολυ πιο χα'ι' συνηθως απο αλλες πολεις.Στη Ρωσσια αυτες πηδιουντε πανευκολα.Το κακο στη Βουλγαρια ειναι οτι ειδα και στη Μολδαβια οι αντρες ναι ειναι αθλιοι,ζωα,βλακες οπως θες πες τους ΑΛΛΑ καμακωνουνε συνεχεια οι δε γκομενες ειναι χαμηλου επιπεδου και πηγαινουν μ'αυτους και συμβαινει αυτο που ειπες ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟ αυτο το ειδα στην ΠΜΡ γκομενιτσες σχολαγανε απο τη δουλεια και της περιμενε καποιος αθλιος ντοπιος που της επερνε με τα πόδια και φευγαν Αγια Πετρουπολη αυτο πολυ σπανια συμβαινει γκομενα να την ερχεται και να την παιρνει ο αντρας απο τη δουλεια.Το καλο με αυτες της λα'ι'κες ειναι οτι δεν ζητανε και πολλα να φανε και να πιουνε .Οι αλλες που ανεφερες οι χα'ι' που μιλανε Αγγλικα ειναι συνηθως πιο κακομαθημενες και την εχουνε δει.Το μουναρα ειναι σχετικο,οσες φορες εχω παει εκει δεν ειδα τιποτα γκομεναρες ολο μπαζα ειναι.Οι ντοπιοι ειναι οπως στη Μολδαβια που πηγα?Που αν βγειτε πρεπει να τους πληρωνεις τα δικα τους?Και ακομα και αν φερεις εσυ γκομενες κοιτανε να τους τα'ι'σεις εσυ και αν μπορουνε να βγαλουνε και χαρτζιλικι .
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ένα αλλο που θελω να σε ρωτησω για τον χαρακτηρα των Βουλγαρων?Εχουνε αυτο που εχουνε και οι Μολδαβες ?Τη αν σε δει καλητερο μια κακια ζηλεια σου λεει δηλαδη γιατι εσυ εχεις και εγω δουλευω μερα νυχτα για 100-150 Ευρω! και σε μισει!ή το δεχοντε απλα οτι εσυ μπορεις να εισαι καλητερος τους?χωρις κακιες ή γινεται οπως στη Ρωσσια δειχνουν ενα θαυμασμο απεναντι σου?Για πες μας γιατι εχει ενδιαφερον.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Σε γενικες γραμμες η ζωη ειναι πιο φτηνη απο την Ελλαδα σε ολα σχεδον τα πραγματα σπιτια,διαμερισματα,αυτοκινητα, ενδυματα,διασκεδαση . Ο πληθυσμός τους ειναι 25% τουρκοι, 20% σλαβοι ,20 % γυφτοι 30 % εξισλαβισμενοι ελληνες και 5% ταταρομογγολοι .Εχει δικιο ο φιλος που γραφει πανω οτι οι γκομενες ειναι κοκετες σε αντιθεση με τους αντρες που ειναι σαν ζωα και ντυνονται οπως οι ρωσοι την δεκαετια του 90 . Υπαρχουν πολλοι ακομα που κυκλοφορουν με αθλητικες φορμες . Τεμπεληδες και πολυ ζηλιαρηδες κατα τα αλλα . Παντος κυνηγανε και καμακονουν τις γκομενες και δεν εχουν την αδιαφορια των ρώσων . Οι γκομενες ιδιος οι πιο ομορφες εχουν ενα υφακι και δεν ειναι καθολου ευκολες .Περιποιούνται τον εαυτο τους σε υπερβολικο βαθμο καθε μερα στα κομμωτηρια και στα σαλονια αισθητικης και στα 22-23 τους χρονια αρκετες εχουν σιλικονες . Κυνηγουν το χρημα, και τους επωνυμους κοντοκουρεμένος φουσκωτους με τα ακριβα αυτοκινητα (φουσκωτος ειναι μοδα στην Βουλγαρια) Και το Πλοβντιβ (Φιλιππουπολη) δεν ειναι μεγαλη πολη , τα αξιοθεατα ειναι ενας πεζοδρομος απο το ξενοδοχειο Τριμοτσιομ μεχρι το ελληνικο αρχαιο θεατρο και το αγαλμα του ρωσου στρατιωτη στην κορυφη του λοφου .
ωραια thanks να ξερουμε τι να αποφευγουμεΓυφτικα Τσιφτετελια
ευκολο εννοειτε οτι σε μισουν θανασιμαΈνα αλλο που θελω να σε ρωτησω για τον χαρακτηρα των Βουλγαρων?Εχουνε αυτο που εχουνε και οι Μολδαβες ?Τη αν σε δει καλητερο μια κακια ζηλεια σου λεει δηλαδη γιατι εσυ εχεις και εγω δουλευω μερα νυχτα για 100-150 Ευρω! και σε μισει!ή το δεχοντε απλα οτι εσυ μπορεις να εισαι καλητερος τους?χωρις κακιες ή γινεται οπως στη Ρωσσια δειχνουν ενα θαυμασμο απεναντι σου?Για πες μας γιατι εχει ενδιαφερον.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Τα τραγουδια των βουλγάρων ειναι διασκευες της ελληνικης,ρουμανικης,σερβικης,ρωσικης και τουρκικης μουσικης . Εκτος της γυφτοτσαλγας δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν . Ακομα και την ιστορια καπηλευονται προσπαθοντας να αναδειξουν ολα τα αρχαια ελληνικα ευρηματα στην χωρα τους σαν δικα τους . Εδω μεχρι και των Ορφεα βουλγαρο τον εβγαλαν . Οπως και πολυ συχνα λενε οτι η Βορειος Ελλαδα ειναι δικη τους . Πολυ μοιαζουν με τους γυφτοσκοπιανους . Ασ μην ξεχναμε οτι ειναι η πρωτη χωρα που αναγνωρισαν τα Σκοπια με σκοπο αργοτερα να προσαρτησουν τους σκοπιανους και την χωρα τους σε μια μεγαλη Βουλγαρια . Γενικα ειναι μιζερος και τιποτενιος λαός .ωραια thanks να ξερουμε τι να αποφευγουμε
Orbital
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Συμφωνω με τον απο πανω! Ενω (εννοειται) πως δεν το λενε, ειναι γενικα πολυ ταπεινοι και μιζεροι. Παρτυ στο σπιτι μου, κοιτουσαν καπως οταν μας εβλεπαν να σπαμε πιατα ποτηρια..
Θαυμασμο να πω την αληθεια οπως στην Ρωσια δεν δειχνουν..Μπορει να φταιει και το γεγονος οτι εχουν εγκατασταθει εκει ελληνες μονιμα, σε σχεση με την Ρωσια..δεν ξερω..
Ισχυει οτι οι βουλγαροι ειναι τεμπεληδες..Κλασικο παραδειγμα στα μεγαλα πολυκαταστηματα. Το καταστημα για να δουλεψει νορμαλ χρειαζεται 5 ατομα...Ε, υπαρχουν 12 ατομα, και οι 7 καθονται!
100% agree..Οπως τα λεει!
Θαυμασμο να πω την αληθεια οπως στην Ρωσια δεν δειχνουν..Μπορει να φταιει και το γεγονος οτι εχουν εγκατασταθει εκει ελληνες μονιμα, σε σχεση με την Ρωσια..δεν ξερω..
Ισχυει οτι οι βουλγαροι ειναι τεμπεληδες..Κλασικο παραδειγμα στα μεγαλα πολυκαταστηματα. Το καταστημα για να δουλεψει νορμαλ χρειαζεται 5 ατομα...Ε, υπαρχουν 12 ατομα, και οι 7 καθονται!
Οι γκομενες ιδιος οι πιο ομορφες εχουν ενα υφακι και δεν ειναι καθολου ευκολες .Περιποιούνται τον εαυτο τους σε υπερβολικο βαθμο καθε μερα στα κομμωτηρια και στα σαλονια αισθητικης και στα 22-23 τους χρονια αρκετες εχουν σιλικονες . Κυνηγουν το χρημα, και τους επωνυμους κοντοκουρεμένος φουσκωτους με τα ακριβα αυτοκινητα (φουσκωτος ειναι μοδα στην Βουλγαρια)
100% agree..Οπως τα λεει!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Δημητρακη επειδη εχω παει σε ολες αυτες τις χωρες(Βουλγαρια,Ρουμανια,Μολδαβια,Ουκρανια) μπορω να πω οτι οσο πιο βορεια πας τοσο πιο ομορφες και ευκολες ειναι η γκομενες. Πραγματικα ειναι σαν σκαλοπατι αυτες η χωρες που το καθενα σε φερνει πιο κοντα στον παραδεισο. Το παιδι ειναι φοιτητης 20 ετων και δεν ειναι δυσκολο να βγαλει βουλγαρα γκομενα. Για εμας που ειμαστε 40+ ειναι απιθανο να εχουμε σχεσεις με 20-25αρες σ αυτην την χωρα αν δεν βαλουμε βαθια το χερι στην τζεπη . Αυτα που ξερουμε για Ρωσια - Ουκρανια εδω δεν ισχυουν.Για γκομενοκαταστασεις δεν κανει η χωρα αν εισαι καποιας ηλικιας . Απο βιζιτες παντως ειναι γεματο, και η τιμες ειναι απο 10 ευρω στο δρομο μεχρι 100 ευρω η πολυτελειας.Ένα αλλο που θελω να σε ρωτησω για τον χαρακτηρα των Βουλγαρων?Εχουνε αυτο που εχουνε και οι Μολδαβες ?Τη αν σε δει καλητερο μια κακια ζηλεια σου λεει δηλαδη γιατι εσυ εχεις και εγω δουλευω μερα νυχτα για 100-150 Ευρω! και σε μισει!ή το δεχοντε απλα οτι εσυ μπορεις να εισαι καλητερος τους?χωρις κακιες ή γινεται οπως στη Ρωσσια δειχνουν ενα θαυμασμο απεναντι σου?Για πες μας γιατι εχει ενδιαφερον.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε τυπε και εδω τα ιδια ειναιΔημητρακη επειδη εχω παει σε ολες αυτες τις χωρες(Βουλγαρια,Ρουμανια,Μολδαβια,Ουκρανια) μπορω να πω οτι οσο πιο βορεια πας τοσο πιο ομορφες και ευκολες ειναι η γκομενες. Πραγματικα ειναι σαν σκαλοπατι αυτες η χωρες που το καθενα σε φερνει πιο κοντα στον παραδεισο. Το παιδι ειναι φοιτητης 20 ετων και δεν ειναι δυσκολο να βγαλει βουλγαρα γκομενα. Για εμας που ειμαστε 40+ ειναι απιθανο να εχουμε σχεσεις με 20-25αρες σ αυτην την χωρα αν δεν βαλουμε βαθια το χερι στην τζεπη . Αυτα που ξερουμε για Ρωσια - Ουκρανια εδω δεν ισχυουν.Για γκομενοκαταστασεις δεν κανει η χωρα αν εισαι καποιας ηλικιας . Απο βιζιτες παντως ειναι γεματο, και η τιμες ειναι απο 10 ευρω στο δρομο μεχρι 100 ευρω η πολυτελειας.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Εδω ειναι ακομα πιο δυσκολες και παραξενες οι γκομενες αλλα εμεις συγκρινουμε με Ρωσια - Ουκρανιαρε τυπε και εδω τα ιδια ειναι
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Ειναι η πιο καλη και ομορφη πολη της Βουλγαριας επι σειρα ετων συμφωνα με ψηφοφορια που διεξαγουν καθε χρονο η βουλγαροι πολιτες.Οποτε και να την επισκεφθείτε η Βαρνα (αρχαια ελληνικη Οδησσος)ειναι υπεροχη. Την ανοιξη και το καλοκαιρι ειναι σουπερ ιδιος οταν γεμιζουν τα παρκα και η δρομοι με μινι φουστες και καυτα σορτς ;)Θελω γνωμες για Βαρνα κυριως γιατι εκει δεν εχουμε καποιον γνωστο, και θα παμε περιοδο που δεν νομιζω να εχει κοσμο! (Σοφια εχουμε φιλους δεν υπαρχει θεμα)
Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Ειναι η πιο καλη και ομορφη πολη της Βουλγαριας επι σειρα ετων συμφωνα με ψηφοφορια που διεξαγουν καθε χρονο η βουλγαροι πολιτες.Οποτε και να την επισκεφθείτε η Βαρνα (αρχαια ελληνικη Οδησσος)ειναι υπεροχη. Την ανοιξη και το καλοκαιρι ειναι σουπερ ιδιος οταν γεμιζουν τα παρκα και η δρομοι με μινι φουστες και καυτα σορτς ;)
εμενα η βαρνα δεν μπου αρεσε.
και εχω παει 10 φορρες μινιμουν.
ποιο ομορφα ειναι σλαντσε μπριαγκ και νεσεμπερ. εκει ειναι πραγματι πολύ ομορφα.
ασε που γενικά θάλλσα ειναι γάματα οταν εχεις δε ελληνικες θάλασσες
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.958
- Πόντοι
- 26.141
αντε να μπω καισ το παιχνιδι του θρεντ και εγω που κανω ετησιως 50 χιλιαδες χιλιομετρα στην βουλγαριαΣαν πολη αναφερω την Βαρνα οπου εχει ζωη χειμωνα καλοκαιρι. Το Σανη Μπιτσ και το Νεσεμπαρ (Μεσημβρια) μονο τρεις μηνες τον χρονο εχουν κοσμο . Ολη η Μαυρη Θαλασσα ειναι χαλια .
λοιπον σν πολη για νυχτερινη ζωη ειναι η φιλιπουπολη διοτι η σοφια σεν τρων οπιν αποστασεις σ
σαν ομορφια ειναι η βαρνα και το βελικο ταρνοβο σαν πιο ωραιος πλακωστροτος γλαωνα ειναι μπουργλκας και φιλιππουπολη και σαν φαγητο ειναι το σμολιαν -ροδοπιακη πομακικη κουζινα και το γκαμπροβο σταρα πλανινα κουζινα -τελος
Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
αντε να μπω καισ το παιχνιδι του θρεντ και εγω που κανω ετησιως 50 χιλιαδες χιλιομετρα στην βουλγαρια
λοιπον σν πολη για νυχτερινη ζωη ειναι η φιλιπουπολη διοτι η σοφια σεν τρων οπιν αποστασεις σ
σαν ομορφια ειναι η βαρνα και το βελικο ταρνοβο σαν πιο ωραιος πλακωστροτος γλαωνα ειναι μπουργλκας και φιλιππουπολη και σαν φαγητο ειναι το σμολιαν -ροδοπιακη πομακικη κουζινα και το γκαμπροβο σταρα πλανινα κουζινα -τελος
παικτη εγω εχω μεινει τα παλια τα χρονια και συγκεκριμενα στην σοφια οτα την δεκαετία του 90 οι μονοι που κυκλοφορουσαν νυχτα ητανοι πουτανες οι νταβαυζήδες και οι ελληνες.
Και οταν εννοώ δεκαετία του 90 εννοώ στις αρχες της οταν αλλάζαμε λεφτά σε ενα απίθανο τυπο απο το βιετναμ στο blok 7 τον τανιο
ιστορίες απιστευτες.
το πλοβντιφ πραγματι απο τοτεηταν υπεροχο και πιο ανθρώπινο
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καταρχην οι Σκοπιανοι μπορει να εχουν μια γλωσσα παρα πολυ κοντα στη Βουλγαρικη αλλα ειναι εντελως διαφορετικος λαος (ισως οι γνωστοι μου να ηταν τετοιοι) οι Βουλγαροι ολο κοιτανε να σε ξεγελασουν με σλαβους εχεις δικιο δεν πολυμοιαζουν.Σκοπια οσες φορες ειχα παει ο κοσμος μου εκανε καλη εντυποση βεβαια δεν μιλησα Ελληνικα πουθενα Ρωσσικα πολυ λιγοι μιλανε αλλα προβλημα συνενοησης δεν ειχα εγω τους καταλαβαινα οταν μιλαγανε αυτοι ομως τα Ρωσσικα δεν τα καταλαβαιναν ολα και πολλες λεξεις εχουνε λιγο διαφορετικη εννοια στη γλωσσα τους απο τη Ρωσσικη.Σε γενικες γραμμες η ζωη ειναι πιο φτηνη απο την Ελλαδα σε ολα σχεδον τα πραγματα σπιτια,διαμερισματα,αυτοκινητα, ενδυματα,διασκεδαση . Ο πληθυσμός τους ειναι 25% τουρκοι, 20% σλαβοι ,20 % γυφτοι 30 % εξισλαβισμενοι ελληνες και 5% ταταρομογγολοι .Εχει δικιο ο φιλος που γραφει πανω οτι οι γκομενες ειναι κοκετες σε αντιθεση με τους αντρες που ειναι σαν ζωα και ντυνονται οπως οι ρωσοι την δεκαετια του 90 . Υπαρχουν πολλοι ακομα που κυκλοφορουν με αθλητικες φορμες . Τεμπεληδες και πολυ ζηλιαρηδες κατα τα αλλα . Παντος κυνηγανε και καμακονουν τις γκομενες και δεν εχουν την αδιαφορια των ρώσων . Οι γκομενες ιδιος οι πιο ομορφες εχουν ενα υφακι και δεν ειναι καθολου ευκολες .Περιποιούνται τον εαυτο τους σε υπερβολικο βαθμο καθε μερα στα κομμωτηρια και στα σαλονια αισθητικης και στα 22-23 τους χρονια αρκετες εχουν σιλικονες . Κυνηγουν το χρημα, και τους επωνυμους κοντοκουρεμένος φουσκωτους με τα ακριβα αυτοκινητα (φουσκωτος ειναι μοδα στην Βουλγαρια) Και το Πλοβντιβ (Φιλιππουπολη) δεν ειναι μεγαλη πολη , τα αξιοθεατα ειναι ενας πεζοδρομος απο το ξενοδοχειο Τριμοτσιομ μεχρι το ελληνικο αρχαιο θεατρο και το αγαλμα του ρωσου στρατιωτη στην κορυφη του λοφου .
Τωρα σχετικα με τους φουσκωτους ηταν στη Μολδαβια ενας Φουσκωτος Ελληνας που ολο καθοταν στο ΟΠΑ και επαιζε ταβλι και χαρτια στην εμφανιση ηταν κατι μεταξυ Γερμενη και Παναγιωταρου συμπεριφορα εμοιαζε πιο πολυ με του Παναγιωταρου νομιζα οτι ηταν 40+ ετων για τοσο τον εκανα ειχε πολλες ριτιδες και το προσωπο του ηταν πολυ σπασμενο αλλα μου ειπαν οτι ηταν 32 !Ηταν ο πιο χα'ι' του χωριου φυσικα γιατι ειχε μια BMW παντος ενα μηνα ολο στο ΟΠΑ τον εβλεπα και δεν τον ειδα ποτέ με γυναικα και ουτε και κανενας απ'αυτπους που ρωτησα τον ειχε δει ποτέ με γκομενα Οταν τον ρωτησα τι γαμας ρε μεγαλε αφου ολο εδω εισαι? με ενα υφος ολο μαγκια μου απαντησε:γαμαω κατι περιεργους!Οταν τον ξαναρωτησα μου απαντησε το ιδιο.Μολδαβια δε νομιζω οτι εχουν περαση οι Φουσκωτοι αποδειξη οτι και ο RED Φουσκωτος ειναι και δεν τον κοιταγε καμια στο Κισινιωφ και πηγαινε στα χωρια μπας και του κατσει καμια .Για Βουλγαρια δεν μπορω να ξερω.Οι Ελληνες της Ρουμανιας,Μολδαβιας παντος δεν ειναι καλητεροι απο τους ντοπιους ειναι οτι πιο τελευταιο πολυ κακομοιρηδεςΚαι η Βουλγαρια εχει χαμηλου επιπεδου Ελληνες μιλαω παντα με ελαχιστες εξαιρεσεις.
Τωρα σχετικα με μενα πουθενα δεν με κανανε ουτε 30 καθομουνα στο ΟΠΑ με το Λαμπη και κατι ντοπιους και τους ελεγα σχετικα με της αρχες της δεκαετιας του '90 στη Ρωσσια και νομιζαν οτι τους δουλευω μου ειπανε тебе 30 есть? τους εδειξα το διαβατηριο για να πειστουνε ποσο ειμαι.Εχω και το καλο οτι δεν μοιαζω για Ελληνας γιατι οπως ειπα παραπανω οι περισσοτεροι Ελληνες εκει ειναι για Εγω δεν ειπα οτι ειναι δυσκολο να βγαλεις γκομενα στην ΠΜΡ ή στο Κισινιωφ μιλαω για μενα ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΗΛΙΑΡΕΣ!Αυτα του Νοβγκοροντ και της Ρωσσικης επαρχιας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!Εκει αν εχεις γκομενα θα εισαι μαζι της συνεχεια και θα σε ρωταει που πας.Μιλαω παντα για ΠΜΡ και Κισινιωφ για Βουλγαρια δεν μπορω να ξερω.Δημητρακη επειδη εχω παει σε ολες αυτες τις χωρες(Βουλγαρια,Ρουμανια,Μολδαβια,Ουκρανια) μπορω να πω οτι οσο πιο βορεια πας τοσο πιο ομορφες και ευκολες ειναι η γκομενες. Πραγματικα ειναι σαν σκαλοπατι αυτες η χωρες που το καθενα σε φερνει πιο κοντα στον παραδεισο. Το παιδι ειναι φοιτητης 20 ετων και δεν ειναι δυσκολο να βγαλει βουλγαρα γκομενα. Για εμας που ειμαστε 40+ ειναι απιθανο να εχουμε σχεσεις με 20-25αρες σ αυτην την χωρα αν δεν βαλουμε βαθια το χερι στην τζεπη . Αυτα που ξερουμε για Ρωσια - Ουκρανια εδω δεν ισχυουν.Για γκομενοκαταστασεις δεν κανει η χωρα αν εισαι καποιας ηλικιας . Απο βιζιτες παντως ειναι γεματο, και η τιμες ειναι απο 10 ευρω στο δρομο μεχρι 100 ευρω η πολυτελειας.
Τωρα σχετικα με τη Ρωσσια αν δεν εχεις στυλ εισαι σα το Ρεντ ή τους Ελληνες της Ρουμανιας,Μολδαβιας εδω θα σε κοιταξουνε με περιφρονιση και με λυπιση.Ουκρανια ειναι πολυ πιο ευκολο πιστευω για εναν ανθρωπο τετοιου επιπεδου να βγαλει γκομενα απ'οτι στη Ρωσσια.Τωρα στο Νοβγκοροντ οι μισθοι ειναι 500+ Ευρω (τοσο παιρνουν οι φιλες μου) τι να τον κανει τον Ελληνα φουκαρα? Ουκρανια ομως σε μια μικρη πολη παιρνουν καμια 200αρια οποτε ενας κακομοιρης εχει περισσοτερες πιθανοτητες να
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γιατι να τα αποφευγεις αντιθετα εκει πρεπει να πηγαινεις .Αυτες ειναι οι γκομενες που ευκολα και οχι αυτες που μιλανε Αγγλικα και το παιζουνε οτι ειναι καποιες.ωραια thanks να ξερουμε τι να αποφευγουμε
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.958
- Πόντοι
- 26.141
kai egw apo to 90's eimai ews kai twra alla anevokatevenq sineheia afoi treis meres panw treis meres ellada
Επισκέπτης
αντε να μπω καισ το παιχνιδι του θρεντ και εγω που κανω ετησιως 50 χιλιαδες χιλιομετρα στην βουλγαρια
σε όλο τον πλανήτη οι πόλεις που έχουν πληθυσμό από 300.000 μέχρι 700.000 κόσμο είναι οι καλύτερες
τα χουν όλα
οι μικρότερες είναι ήσυχες για διασκέδαση με επιλογές και ανωνυμία
οι μεγαλύτερες είναι κουραστικές
τάδε έφη skiouros 2014
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K