aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
παλι κλεβεις φωτιγραφιες απο το φβ;χαλια μαύρα λέμε..............
παλι κλεβεις φωτιγραφιες απο το φβ;χαλια μαύρα λέμε..............
του γαμησες τη μαναθα παο σοφια γεια 3 μερες να συναντησο μια γνωστη εχει κανεις να μου προτηνη κανενα καλο ξενοδοχειο να εινε κεντρικα σχετηκα γιατη δεν θα εχω μεταφορηκο μεσο και να μπορο να το κλεισο απο το booking
μπραβο φιλε που θες να βοηθησεις κοσμο.....ωραιοςΚαλησπέρα παίδες..Καινούριος εγώ εδώ.
Σπουδάζω Βουλγαρία, Φιλιππουπολη, όχι ότι είμαι εξοικειωμένος με τον αγοραίο έρωτα ή τον σεξοτουρισμο, αλλά εφόσον την γλώσσα την ξέρω, θα χαιρόμουν να βοηθήσω όποιον σκοπεύει να έρθει κατά δω.. Είτε έρθετε Plovdiv είτε πάτε Sofia, άν θελετε στείλτε ενα pm να σας στείλω το κινητό μου αν θέλετε καμία μετάφραση..;)
apo pou eiste καρντασια απο σαλονικη?Θα ξεκινησουμε με κατι φιλαρακια να κανουμε ενα roadtrip την Βουλγαρια σε 5-6 μερες. Μιας και ξερουμε την γλωσσα, δεν θα εχουμε θεμα με συνενοησεις κλπ..για πειτε ομως, η Βαρνα τετοια περιοδο λεει τιποτα; Σοφια (δεν εχω παει ακομα δυστηχως) εχει μεγαλη διαφορα στην νυχτερινη (και την..γυναικεια) ζωη με Plovdiv?
Βάρνα και Μπουργκάς που ειναι τουριστικα μερη δε λεει μετα τον Οκτωβριο γιατι ερημωνουν εντελως.Μπουργκας εχω μεινει για ενα μηνα και κατι το 1992 (Οκτωβριος).Εχει ακομα φοιτητες στη Βουλγαρια?Πως και αποφασισες να πας εκει για σπουδες αφου Ελλαδα μπαινεις σε Τ.Ε.Ι με 3 ή 4!Για να μην πω με λευκη κολλα!Ελλαδα απο που εισαι?Αν απο βορεια Ελλαδα εισαι πολυ κοντα στο σπιτι.Πόσα χρονια εισαι εκει φοιτητης?Πες μας πληροφοριες γενικα με τη ζωη και της τιμεςΘα ξεκινησουμε με κατι φιλαρακια να κανουμε ενα roadtrip την Βουλγαρια σε 5-6 μερες. Μιας και ξερουμε την γλωσσα, δεν θα εχουμε θεμα με συνενοησεις κλπ..για πειτε ομως, η Βαρνα τετοια περιοδο λεει τιποτα; Σοφια (δεν εχω παει ακομα δυστηχως) εχει μεγαλη διαφορα στην νυχτερινη (και την..γυναικεια) ζωη με Plovdiv?
Πριν δυο μερες γυρισα απο Σοφια,ζωη οπως πριν δεν εχει στα μαγαζια . Γκομενακια για βιζιτες εχει ομως παρα πολλα .Βαρνα εχει κοσμο χειμωνα - καλοκαιρι . Αν πατε οδικως να ξερετε οτι τον δρομο τον φτιαχνουν μετα τον Προμαχονα και θα ταλαιπωρηθείτε μεχρι το Σαντανσκι .Θα ξεκινησουμε με κατι φιλαρακια να κανουμε ενα roadtrip την Βουλγαρια σε 5-6 μερες. Μιας και ξερουμε την γλωσσα, δεν θα εχουμε θεμα με συνενοησεις κλπ..για πειτε ομως, η Βαρνα τετοια περιοδο λεει τιποτα; Σοφια (δεν εχω παει ακομα δυστηχως) εχει μεγαλη διαφορα στην νυχτερινη (και την..γυναικεια) ζωη με Plovdiv?
Φοιτητες εχει παρα πολλους στην Βουλγαρια και πολλα ελληνικα μαγαζια .Βάρνα και Μπουργκάς που ειναι τουριστικα μερη δε λεει μετα τον Οκτωβριο γιατι ερημωνουν εντελως.Μπουργκας εχω μεινει για ενα μηνα και κατι το 1992 (Οκτωβριος).Εχει ακομα φοιτητες στη Βουλγαρια?Πως και αποφασισες να πας εκει για σπουδες αφου Ελλαδα μπαινεις σε Τ.Ε.Ι με 3 ή 4!Για να μην πω με λευκη κολλα!Ελλαδα απο που εισαι?Αν απο βορεια Ελλαδα εισαι πολυ κοντα στο σπιτι.Πόσα χρονια εισαι εκει φοιτητης?Πες μας πληροφοριες γενικα με τη ζωη και της τιμες
Φοιτητες εχει παρα πολλους στην Βουλγαρια και πολλα ελληνικα μαγαζια .
Για Ελληνικα μαγαζια το ξερω και οτι ειχε παντα πολλους Ελληνες.Για κανε μας μια αναλυση γιατι εχω μεινει λιγακι πισω,εχω να παω πολλα χρονια και ειναι λογικο να μην μπορω πια να εχω αποψη Εγραψες οτι ειναι χάλια?Οι γκομενες ετσι ασχημες οπως και πριν ειναι?ή ομορφηνανε?η οικονομικη κατασταση άθλια οπως ηταν?μιλαω για το πριν απο 8 χρονια που ειχα παει τελευταια φορα.Παντος Μπουργκας χειμωνα (εχω παει αρκετες φορες) δεν εχει ουτε μυγα!μονο στο κεντρο λιγο κινηση εχει απο τους ντοπιους και τιποτ'αλλο!Καλοκαρι γεμιζει κοσμο.Πριν δυο μερες γυρισα απο Σοφια,ζωη οπως πριν δεν εχει στα μαγαζια . Γκομενακια για βιζιτες εχει ομως παρα πολλα .Βαρνα εχει κοσμο χειμωνα - καλοκαιρι . Αν πατε οδικως να ξερετε οτι τον δρομο τον φτιαχνουν μετα τον Προμαχονα και θα ταλαιπωρηθείτε μεχρι το Σαντανσκι .
Το 20% τον βουλγαρον ειναι σλαβοι οποτε πιο ομορφες ειναι απο της ελληνιδες . Οικονομικη κατασταση ειναι χαλια αλλα παντου χτιζονται καινουργια κτιρια και δρομοι . Η Σοφια ειναι απο τις πιο ασχημες πόλεις της Βουλγαριας . Καποιος ρωσος φιλος μου που ειχε ερθει να με δει ειπε οτι μοιαζει με το Γκροζνι της Τσετσενιας . Το Μπουργκας ειναι μικρη πολη αλλα η Βαρνα εχει ξεπερασει το Πλοβντιφ και νομιζω οτι ειναι η δευτερη μεγαλυτερη πολη της Βουλγαριας οποτε ειναι λογικο να εχει κοσμο και τον χειμωνα . Το καλοκαιρι ολα τα παραλια ειναι γεματα τουριστες κυριος ρωσους . Φωτογραφιες απο ΣοφιαΓια Ελληνικα μαγαζια το ξερω και οτι ειχε παντα πολλους Ελληνες.Για κανε μας μια αναλυση γιατι εχω μεινει λιγακι πισω,εχω να παω πολλα χρονια και ειναι λογικο να μην μπορω πια να εχω αποψη Εγραψες οτι ειναι χάλια?Οι γκομενες ετσι ασχημες οπως και πριν ειναι?ή ομορφηνανε?η οικονομικη κατασταση άθλια οπως ηταν?μιλαω για το πριν απο 8 χρονια που ειχα παει τελευταια φορα.Παντος Μπουργκας χειμωνα (εχω παει αρκετες φορες) δεν εχει ουτε μυγα!μονο στο κεντρο λιγο κινηση εχει απο τους ντοπιους και τιποτ'αλλο!Καλοκαρι γεμιζει κοσμο.
Για μενα το καλοκαιρι στο Σανη Μπιτς στο Μπουρνγας ειναι το καλυτερο γιατι ειναι τινγκα στις ρωσιδες οπως και το Ζλατνι Πιασατσι στιν ΒαρναΚαλησπερα παιδια. Ποια ειναι συνηθως η καλυτερη περιοδο για να επισκευτει κανεις την Βουλγαρια; Σκεφτομαι για Σοφια αλλα δεν εχω ιδεα ποτε αξιζει καλυτερα. Εννοιεται πως περα απο την πολη θα με ενδιεφερε να δω και αλλα αξιοθετα.
Για μενα το καλοκαιρι στο Σανη Μπιτς στο Μπουρνγας ειναι το καλυτερο γιατι ειναι τινγκα στις ρωσιδες οπως και το Ζλατνι Πιασατσι στιν Βαρνα