Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
θα παο σοφια γεια 3 μερες να συναντησο μια γνωστη εχει κανεις να μου προτηνη κανενα καλο ξενοδοχειο να εινε κεντρικα σχετηκα γιατη δεν θα εχω μεταφορηκο μεσο και να μπορο να το κλεισο απο το booking
του γαμησες τη μανα

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες..Καινούριος εγώ εδώ.  :sunglasses:

Σπουδάζω Βουλγαρία, Φιλιππουπολη, όχι ότι είμαι εξοικειωμένος με τον αγοραίο έρωτα ή τον σεξοτουρισμο, αλλά εφόσον την γλώσσα την ξέρω, θα χαιρόμουν να βοηθήσω όποιον σκοπεύει να έρθει κατά δω.. Είτε έρθετε Plovdiv είτε πάτε Sofia, άν θελετε στείλτε ενα pm να σας στείλω το κινητό μου αν θέλετε καμία μετάφραση..;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα παίδες..Καινούριος εγώ εδώ.  :sunglasses:

Σπουδάζω Βουλγαρία, Φιλιππουπολη, όχι ότι είμαι εξοικειωμένος με τον αγοραίο έρωτα ή τον σεξοτουρισμο, αλλά εφόσον την γλώσσα την ξέρω, θα χαιρόμουν να βοηθήσω όποιον σκοπεύει να έρθει κατά δω.. Είτε έρθετε Plovdiv είτε πάτε Sofia, άν θελετε στείλτε ενα pm να σας στείλω το κινητό μου αν θέλετε καμία μετάφραση..;)
μπραβο φιλε που θες να βοηθησεις κοσμο.....ωραιος

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
καλες γκομενες μονο στα παραλιακα μερη το καλοκαιρι και στην Σοφια
νοτια ειδικα ειναι τιγκα στο γυφταριο και στα τουρκακια

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Θα ξεκινησουμε με κατι φιλαρακια να κανουμε ενα roadtrip την Βουλγαρια σε 5-6 μερες. Μιας και ξερουμε την γλωσσα, δεν θα εχουμε θεμα με συνενοησεις κλπ..για πειτε ομως, η Βαρνα τετοια περιοδο λεει τιποτα; Σοφια (δεν εχω παει ακομα δυστηχως) εχει μεγαλη διαφορα στην νυχτερινη (και την..γυναικεια) ζωη με Plovdiv?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.437
Πόντοι
26.141
Θα ξεκινησουμε με κατι φιλαρακια να κανουμε ενα roadtrip την Βουλγαρια σε 5-6 μερες. Μιας και ξερουμε την γλωσσα, δεν θα εχουμε θεμα με συνενοησεις κλπ..για πειτε ομως, η Βαρνα τετοια περιοδο λεει τιποτα; Σοφια (δεν εχω παει ακομα δυστηχως) εχει μεγαλη διαφορα στην νυχτερινη (και την..γυναικεια) ζωη με Plovdiv?
apo pou eiste καρντασια απο σαλονικη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βάρνα και Μπουργκάς που ειναι τουριστικα μερη δε λεει μετα τον Οκτωβριο γιατι ερημωνουν εντελως.Μπουργκας εχω μεινει για ενα μηνα και κατι το 1992 (Οκτωβριος).Εχει ακομα φοιτητες στη Βουλγαρια?Πως και αποφασισες να πας εκει για σπουδες αφου Ελλαδα μπαινεις σε Τ.Ε.Ι με 3 ή 4!Για να μην πω με λευκη κολλα!Ελλαδα απο που εισαι?Αν απο βορεια Ελλαδα εισαι πολυ κοντα στο σπιτι.Πόσα χρονια εισαι εκει φοιτητης?Πες μας πληροφοριες γενικα με τη ζωη και της τιμες

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Πριν δυο μερες γυρισα απο Σοφια,ζωη οπως πριν δεν εχει στα μαγαζια . Γκομενακια για βιζιτες εχει ομως παρα πολλα .Βαρνα εχει κοσμο χειμωνα - καλοκαιρι . Αν πατε οδικως να ξερετε οτι τον δρομο τον φτιαχνουν μετα τον Προμαχονα και θα ταλαιπωρηθείτε μεχρι το Σαντανσκι .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Βάρνα και Μπουργκάς που ειναι τουριστικα μερη δε λεει μετα τον Οκτωβριο γιατι ερημωνουν εντελως.Μπουργκας εχω μεινει για ενα μηνα και κατι το 1992 (Οκτωβριος).Εχει ακομα φοιτητες στη Βουλγαρια?Πως και αποφασισες να πας εκει για σπουδες αφου Ελλαδα μπαινεις σε Τ.Ε.Ι με 3 ή 4!Για να μην πω με λευκη κολλα!Ελλαδα απο που εισαι?Αν απο βορεια Ελλαδα εισαι πολυ κοντα στο σπιτι.Πόσα χρονια εισαι εκει φοιτητης?Πες μας πληροφοριες γενικα με τη ζωη και της τιμες
Φοιτητες εχει παρα πολλους στην Βουλγαρια και πολλα ελληνικα μαγαζια .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φοιτητες εχει παρα πολλους στην Βουλγαρια και πολλα ελληνικα μαγαζια .
Πριν δυο μερες γυρισα απο Σοφια,ζωη οπως πριν δεν εχει στα μαγαζια . Γκομενακια για βιζιτες εχει ομως παρα πολλα .Βαρνα εχει κοσμο χειμωνα - καλοκαιρι . Αν πατε οδικως να ξερετε οτι τον δρομο τον φτιαχνουν μετα τον Προμαχονα και θα ταλαιπωρηθείτε μεχρι το Σαντανσκι .
Για Ελληνικα μαγαζια το ξερω και οτι ειχε παντα πολλους Ελληνες.Για κανε μας μια αναλυση γιατι εχω μεινει λιγακι πισω,εχω να παω πολλα χρονια και ειναι λογικο να μην μπορω πια να εχω αποψη :think:Εγραψες οτι ειναι χάλια?Οι γκομενες ετσι ασχημες οπως και πριν ειναι?ή ομορφηνανε?η οικονομικη κατασταση άθλια οπως ηταν?μιλαω για το πριν απο 8 χρονια που ειχα παει τελευταια φορα.Παντος Μπουργκας χειμωνα (εχω παει αρκετες φορες) δεν εχει ουτε μυγα!μονο στο κεντρο λιγο κινηση εχει απο τους ντοπιους και τιποτ'αλλο!Καλοκαρι γεμιζει κοσμο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αν πατε Βαρνα να προτιμήστε τον δρομο Σοφια - Μπουργκας και μετα Μπουργκας - Βαρνα  γιατι ειναι αυτοκινητοδρομος. Ο παλιος ο δρομος Σοφια -Βαρνα ειναι καλος μεχρι το Πραβετς ( 100 χιλιομετρα μετα την Σοφια ) μετα ειναι χαλια και επικινδυνος .

Συνημμένα

• P1030915.JPG
    P1030915.JPG
    116,4 KB · Εμφανίσεις: 54

Toni Skizo

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
4
Πόντοι
11
Καλησπερα παιδια. Ποια ειναι συνηθως η καλυτερη περιοδο για να επισκευτει κανεις την Βουλγαρια; Σκεφτομαι για Σοφια αλλα δεν εχω ιδεα ποτε αξιζει καλυτερα. Εννοιεται πως περα απο την πολη θα με ενδιεφερε να δω και αλλα αξιοθετα. :tits2:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Για Ελληνικα μαγαζια το ξερω και οτι ειχε παντα πολλους Ελληνες.Για κανε μας μια αναλυση γιατι εχω μεινει λιγακι πισω,εχω να παω πολλα χρονια και ειναι λογικο να μην μπορω πια να εχω αποψη :think:Εγραψες οτι ειναι χάλια?Οι γκομενες ετσι ασχημες οπως και πριν ειναι?ή ομορφηνανε?η οικονομικη κατασταση άθλια οπως ηταν?μιλαω για το πριν απο 8 χρονια που ειχα παει τελευταια φορα.Παντος Μπουργκας χειμωνα (εχω παει αρκετες φορες) δεν εχει ουτε μυγα!μονο στο κεντρο λιγο κινηση εχει απο τους ντοπιους και τιποτ'αλλο!Καλοκαρι γεμιζει κοσμο.
Το 20% τον βουλγαρον ειναι σλαβοι οποτε πιο ομορφες ειναι απο της ελληνιδες . Οικονομικη κατασταση ειναι χαλια αλλα παντου χτιζονται καινουργια κτιρια και δρομοι . Η Σοφια ειναι απο τις πιο ασχημες πόλεις της Βουλγαριας . Καποιος ρωσος φιλος μου που ειχε ερθει να με δει  ειπε οτι μοιαζει με το Γκροζνι της Τσετσενιας . Το Μπουργκας ειναι μικρη πολη αλλα η Βαρνα εχει ξεπερασει το Πλοβντιφ και νομιζω οτι ειναι η δευτερη μεγαλυτερη πολη της Βουλγαριας οποτε ειναι λογικο να εχει κοσμο και τον χειμωνα . Το καλοκαιρι ολα τα παραλια ειναι γεματα τουριστες κυριος ρωσους . Φωτογραφιες απο Σοφια

Συνημμένα

• 2014-01-14-051.jpg
    2014-01-14-051.jpg
    238 KB · Εμφανίσεις: 65
  • 2014-01-14-059.jpg
    2014-01-14-059.jpg
    191,6 KB · Εμφανίσεις: 76

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Φωτογραφιες απο Σοφια

Συνημμένα

• 2014-01-14-052.jpg
    2014-01-14-052.jpg
    142,3 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 2014-01-14-054.jpg
    2014-01-14-054.jpg
    120,6 KB · Εμφανίσεις: 50

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Καλησπερα παιδια. Ποια ειναι συνηθως η καλυτερη περιοδο για να επισκευτει κανεις την Βουλγαρια; Σκεφτομαι για Σοφια αλλα δεν εχω ιδεα ποτε αξιζει καλυτερα. Εννοιεται πως περα απο την πολη θα με ενδιεφερε να δω και αλλα αξιοθετα. :tits2:
Για μενα το καλοκαιρι στο Σανη Μπιτς στο Μπουρνγας ειναι το καλυτερο γιατι ειναι τινγκα στις ρωσιδες οπως και το Ζλατνι Πιασατσι στιν Βαρνα

Toni Skizo

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
4
Πόντοι
11
Για μενα το καλοκαιρι στο Σανη Μπιτς στο Μπουρνγας ειναι το καλυτερο γιατι ειναι τινγκα στις ρωσιδες οπως και το Ζλατνι Πιασατσι στιν Βαρνα

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Θα διαβασω περισσοτερο και αν χρειαστει κατι θα ρωτησω παλι. Να εισαι καλα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αγορασα και ενα σουβενιρ απο μαγαζι με αντικες  :grin: .  Την οδος Μοσκβα την μετονόμασαν οι βουλγαροι σε οδος Ροκ Φελερ  :headbang: Και αν λαβει κανεις υποψη οτι οι ρωσοι απελευθερωσαν τους βουλγαρους απο τον τουρκικο ζυγο  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Συνημμένα

• 2014-01-15-066.jpg
    2014-01-15-066.jpg
    186,6 KB · Εμφανίσεις: 47

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Ω ρε γρηγορες απαντησεις..Ενας ενας...
ΕΙμαι 20, 2η χρονια στην Βουλγαρια, σπουδαζω Plovdiv. Ειμαι απο Δραμα...Αποφασισα να ερθω Βουλγαρια, γιατι το μονο που ηθελα να σπουδασω ηταν Φαρμακευτικη, και δυστηχως δεν τα καταφερα στις Πανελληνιες :tickedoff:

Βουλγαρια οπως τα ειπαν οι απο πανω, ενω φραγκο δεν παιζει, οντως βλεπεις να χτιζονται συνεχεια οικοδομες και δρομοι. Αυτο που εγω εχω καταλαβει, ειναι οτι (κυριως) οι βουλγαρες, μπορει να μεινουν 2 μερες με ψωμι και κοκα κολα, και να παρουν τα καλλυντικα τους, παρα να ειναι νορμαλ στην ζωη τους και να κυκλοφορουν με κανονικα ρουχα. Οσον αφορα τις φοιτητριες (που ενδιαφερει και πολλους  :grin:), believe με επειδη οι βουλγαροι ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ζωα σε αυτες τις ηλικιες, πραγματικα κοιμουνται ορθιοι, θα προτιμησουν τον ελληνα, αλλα κοιτανε ΠΑΡΑ πολυ τον τροπο ντυσιματος..Στην Ελλαδα η γυναικα θα βγει με την φορμα να παει μεχρι το περιπτερο να παρει τσιγαρα...Στην Βουλγαρια (τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω) αυτο δεν υπαρχει!

Plovdiv εχει νυχτα, αλλα να πας σε clubακι το βραδυ και να χτυπησεις γκομενα..να το πω λαικα..Θελει να κοψεις τι κουμασι ειναι..70% των περιπτωσεων, οι 'chalga' γκομενες (γκομενα μουναρα βουλγαρα, δεν ξερει αγγλικα, τρελενεται να ακουει chalga και να χορευει με το φορεμα ζωνη), ειναι καποιανου τερατος (βουλγαρος ανω των 25 που μαλλον δουλευει στην security του μαγαζιου). Αλλα και να πει να ειναι ελευθερη η συγκεκριμενη γκομενα, αν δεν ξερεις βουλγαρικα η δεν εχεις καποιον μαζι σου, συννενοηση δεν θα υπαρχει.

Αν παλι ειστε απο τα ατομα που μπορειτε να ψυχολογειτε κοσμο, τοτε δεν θα εχετε θεμα. Τις πολυ ομορφες κοπελες, που σιχαινονται την chalga, ξερουν αγγλικα, γουσταρουν (οχι μονο για νταλαβερι, αλλα την κουλτουρα γενικοτερα) ελληνα, τις καταλαβαινετε κυριως απο την μουσικη. Για παραδειγμα, απο εμπειρια και δικια μου και φιλων, γκομενα να χτυπησεις σε clubακι που παιζει μονο chalga ειναι πολυ αδυνατον. Τετοια γκομενα την χτυπας απογευμα σε καφετερια που πινει τον χυμουλι της.
Και κατι τελευταιο το οποιο το ειπε στον πατερα μου γνωστος μας βουλγαρος: ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ!  :knockinb: Ολες κοστολογουνται..Ακομα και αυτες που το παιζουν 'καποιες'!

Για οτι πληροφοριες θελετε μαγκες, ask me  :rockon:

edit: Απανταω και στα προηγουμενα ερωτηματα. Αλκοολ εξω και τσιγαρα ειναι φθηνα. Βεβαια, εχουν ξεθαρεψει οι βουλγαροι..μου εχει τυχει πολλες φορες, ειτε σε ταξι ειτε σε μαγαζι να αφησω μπουρμπουαρ ξερω 'γω κατι ψηλα καμια 1μιση λεβα (75λεπτα), και σου κανουν σκηνη σε φαση 'τι ειναι αυτα, αυτα ειναι για παιδια, τι να τα κανω;΄

Θελω γνωμες για Βαρνα κυριως γιατι εκει δεν εχουμε καποιον γνωστο, και θα παμε περιοδο που δεν νομιζω να εχει κοσμο! (Σοφια εχουμε φιλους δεν υπαρχει θεμα)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
λυσε μου μια απορια φιλε
τι μουσικη ειναι η chalga? λαικατζιδικα γυφτοτουμπερλεκια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom