Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε όλο τον πλανήτη οι πόλεις που έχουν πληθυσμό από 300.000 μέχρι 700.000 κόσμο είναι οι καλύτερες

τα χουν όλα

οι μικρότερες είναι ήσυχες για διασκέδαση με επιλογές και ανωνυμία

οι μεγαλύτερες είναι κουραστικές

τάδε έφη skiouros 2014   :rockon: :rockon: :rockon:
Εξαρταται για μονιμη διαβιωση θελω μια πολη τουλαχιστον τριων εκατομυριων ακομα και το 1,5 εκατομυριο της Βαρσοβιας μου φενεται λιγο.Για ξεκουραση μια πολη 300.000-700.000 πιστευω ειναι οτι πρεπει.
    Ο φοιτητης που ειναι? :) ας μας γραψει πληροφοριες αν μπορει :)

• Like
Αντιδράσεις: 968

Επισκέπτης
Εξαρταται για μονιμη διαβιωση θελω μια πολη τουλαχιστον τριων εκατομυριων ακομα και το 1,5 εκατομυριο της Βαρσοβιας μου φενεται λιγο.Για ξεκουραση μια πολη 300.000-700.000 πιστευω ειναι οτι πρεπει.

εννοείτε να μην δουλεύεις στην πόλη των 3.000.000

η τουλάχιστον να μη δουλεύεις οκτάωρο

και γενικά να χεις φράγκα και να γυρνάς  :rockon:

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0

Ελα εδω! Τι ακριβως θες;  :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελα εδω! Τι ακριβως θες;  :dancing:
Πες μου αν μπορεις εξειδικευμενες πληροφοριες για της Βουλγαρες.Οχι γενικες της Βικιπαιδια γιατι στη Γεωγραφια ειμουν αριστουχος :2funny:!
    Θελω να μου πεις σχετικα με το χαρακτηρα τους?εχουν την κακια των Μολδαβων?Αν δηλαδη εσυ εχεις καλο αμαξι status ντυνεσαι μοδατα,πηγαινεις καπου και σε ξερουν ολοι,εχεις πολλες γκομενες κλπ.Τοτε πως φεροντε?Σε ζηλευουνε ή σε μισουνε οπως οι Μολδαβες?ή εχουν ενα θαυμασμο απεναντι σου και πηγαινουνε μαζι σου?
    Σχετικα με το γουστο τους?Με τι αντρες πηγαινουνε?Τι στυλ θελουνε?Μοδάτους,στυλατους? ή φουσκωτους με φορμες γυμναστικης πως οι χωριατες?Πηγαινουνε με άραβες,Τουρκους?ή οπως εδω ειναι ρατσιστριες και αν εισαι μαυριδερος σε κοιτανε με μια υποτιμιτηκοτητα?Αυτα πρεπει να τα ξερεις πιστευω και ελπιζω  :)
      Τωρα καποιες ερωτισεις που ειναι πιθανον και να μην της ξερεις αλλα αν της ξερεις απαντησε τες :).
      Μιλανε ακομα Ρωσσικα? (Βαρνα και Μπουργκας μιλανε γιατι εχει πολλους Ρωσσους τουριστες και πολλοι Ρωσσοι εχουν εξωχικα)
      Αν τους πεις οτι μενεις μονιμα Ρωσσια πως αντιδρανε? Φιλικα?Με μισος? Αδιαφορες? Νομιζουν οτι η Ρωσσια ειναι ο παραδισος και οι μισθοι ειναι τεράστιοι? (ετσι σκεφτονται οι Βουλγαρες,Μολδαβες στην Ελλαδα).

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Λοιποον..Ενα ενα.

i) Οχι δεν σε μισουνε. Μπορει απο μεσα τους να σκεφτουν 'αχ τον κωλοφαρδο εχει λεφτα' κλπ, αλλα δεν σε μισουνε οπως το εννοεις! Και μαζι σου θα ερθουν, και την βολτα τους θα κανουν και απ'ολα!

ii) Αντρες: Ειναι αναλογα την γκομενα φιλε. Υπαρχουν δυο ειδων. Οι ξεπεταγμενες, οι οποιες ξερουν τι εστι ελληνας και θα ερθουν μαζι σου, και οι πιο 'πατριωτισσες' οι οποιες αν δεν εχεις 6pack και ποδι C.Seedorf δεν θα γυρισει να σε κοιταξει. Κατα κυριο λογο, η πρωτη κατηγορια ειναι αυτες που εχουν εστω και λιγο ταξιδεψει, μιλανε αγγλικα, ειναι γενικα σε επαφη με ξενους κλπ. (τις βρισκεις κυριως σε πανεπιστημια Plovdiv-Sofia που εχει Ελληνες, Τουρκους, Αμερικανους κλπ) :rockon:. Η 2η κατηγορια, κλασικη chalga γκομενα  :tits2:, παντα βαμμενη στην πενα, (συνηθως) καμια επαφη με αγγλικα. Εχει γκομενο φουσκωτο ο οποιος ειτε εχει κλαμπ και μια E65 AMG, ειτε ειναι τερας με κατι μπρατσα σαν την Πελοποννησο. Οσον αφορα το ντυσιμο, και οι 2 τυποι γκομενας το κοιτανε ΠΟΛΥ περισσοτερο απ'οσο νομιζετε. Γενικα ειναι γυναικες που τους αρεσει η μοδα. Επισης, καθε χρονο γινεται πανικος στο International Fair Plovdiv (google it,αλλα οτι θελετε ρωτηστε). Ολοι/ολες βαζουν οτι πιο καλο εχουν και πηγαινουν. Ωραιο μερος για να τσεκαρεις πραγμα! Παρακατω σας εχω και φωτος απο συμφοιτητριες/συμφοιτητες στο συγκεκριμενο μερος.
bonus: Μου εκανε εντυπωση μια φραση μιας συμφοιτητριας μου, οταν μιλουσαμε για τον στρατο, και στην εκπληξη μου λεγοντας 'σοβαρα; δεν πανε εδω οι αντρες στρατο;' μου απαντησε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ: Για αυτο εδω ειναι ολοι γκει. Μπορει να επεσα στην περιπτωση, δεν ξερω, αλλα μου εκανε εντυπωση. Δεν την περιμενα την απαντηση αυτη! :rockon:

iii) Ναι μιλανε Ρωσικα, 80% τουλαχιστον των συμφοιτητριων μου μιλανε. Παραπανω info δεν ξερω. :S

-Μην δω κανα σχολιο για την κοπελια με το πρασινο φορεμα, εχει 3 εβδομαδες την πυλατευω  :knockinb:

Συνημμένα

• 970696_580824408607195_1458835083_n.jpg
    970696_580824408607195_1458835083_n.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 969471_552263548150662_2010328650_n.jpg
    969471_552263548150662_2010328650_n.jpg
    73,9 KB · Εμφανίσεις: 25

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Πες μου αν μπορεις εξειδικευμενες πληροφοριες για της Βουλγαρες.Οχι γενικες της Βικιπαιδια γιατι στη Γεωγραφια ειμουν αριστουχος :2funny:!
     Θελω να μου πεις σχετικα με το χαρακτηρα τους?εχουν την κακια των Μολδαβων?Αν δηλαδη εσυ εχεις καλο αμαξι status ντυνεσαι μοδατα,πηγαινεις καπου και σε ξερουν ολοι,εχεις πολλες γκομενες κλπ.Τοτε πως φεροντε?Σε ζηλευουνε ή σε μισουνε οπως οι Μολδαβες?ή εχουν ενα θαυμασμο απεναντι σου και πηγαινουνε μαζι σου?
     Σχετικα με το γουστο τους?Με τι αντρες πηγαινουνε?Τι στυλ θελουνε?Μοδάτους,στυλατους? ή φουσκωτους με φορμες γυμναστικης πως οι χωριατες?Πηγαινουνε με άραβες,Τουρκους?ή οπως εδω ειναι ρατσιστριες και αν εισαι μαυριδερος σε κοιτανε με μια υποτιμιτηκοτητα?Αυτα πρεπει να τα ξερεις πιστευω και ελπιζω  :)
      Τωρα καποιες ερωτισεις που ειναι πιθανον και να μην της ξερεις αλλα αν της ξερεις απαντησε τες :).
      Μιλανε ακομα Ρωσσικα? (Βαρνα και Μπουργκας μιλανε γιατι εχει πολλους Ρωσσους τουριστες και πολλοι Ρωσσοι εχουν εξωχικα)
      Αν τους πεις οτι μενεις μονιμα Ρωσσια πως αντιδρανε? Φιλικα?Με μισος? Αδιαφορες? Νομιζουν οτι η Ρωσσια ειναι ο παραδισος και οι μισθοι ειναι τεράστιοι? (ετσι σκεφτονται οι Βουλγαρες,Μολδαβες στην Ελλαδα).
Που να ξερει το παλικαρι αν ειναι σαν τις μολδαβες μηπως εχει παει Μολδαβια????Εμενα μια χαρα μου φανηκαν οι μολδαβες και κακια δεν ειδα . Εφοσον ο μισος πληθυσμος της Βουλγαριας ειναι τουρκοι και γυφτοι λογικο ειναι να πηγαινουν μ αυτους και αυτο κανουν συνεχεια  . Πολλες φορες θα δεις κοπελες με σλαβικα χαρακτηριστικα ζευγαρια με τουρκογυφτους .Οπως συμβαίνει αλλωστε στην Αμερικη οπου πολλες λευκες εχουν μαυρους συντροφους . Αυτες που γυρνανε στα κλαμπ γουσταρουν αντρες κοντοκουρεμένος φουσκωτους με συμπεριφορα μαγκα και αλητη . Ο καλοντυμενος κυριος με τους ευγενικους τροπους  ειναι για αυτες καλως ηρθες σπονσορα . Στα λεφτα παντως δεν λενε οχι αρκει να ειναι πολλα .Το μονο καλο που εχουν οι βουλγαρες ειναι οτι αν μιλησεις σε μια αγνωστη σου απανταει και δεν σε σνομπαρει . Τους ρωσους δεν τους γουσταρουν καθολου γιατι τους θεωρουν υπευθυνους για ολα τα δεινα τους . Ενα 20% μπορει να τρεφει καποια συμπαθεια αλλα ειναι ηλικιες τον ΚΑΠΗ που εσενα δεν σου κανουν . Οι ανω τον 45  μιλουν την ρωσικη γλωσσα οι μικροτεροι ουτε λεξη ξερουν . Την Ρωσια δεν την βλεπουν καθολου και δεν τους αρεσει , προτιμουν ζεστα και εξωτικα μερη,Ισπανια,Ιταλια,Ελλαδα . Περισσοτερη περαση εχει ο ελληνας απο τον ρωσο . 

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Δεν συμφωνω με τον nukteros για τους νεους που ξερουν την ρωσικη. (Απο την αλλη μπορει απλα εγω να επεσα στην εξαιρεση στο Πανεπιστημιο). Συμφωνω 1000% με το οτι περισσοτερη περαση εχει ο ελληνας απο τον ρωσο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Απο τα μεσα του 2000 εχω εταιρεια στην Σοφια και μεχρι πριν δυο χρονια τον περισσοτερο καιρο μου τον περνουσα Βουλγαρια - Ρωσια. Τα ρωσικα τα ξερω καλυτερα και απο τα ελληνικα . Οι καθημερινοι ανθρωποι της Βουλγαριας δεν την ξερουν την ρωσικη και απο αυτο βγαζω εγω τα συμπερασματα μου . Στα πανεπιστημια δεν ξερω τι γινετε και μπορει να εχεις απολυτο δικιο . 

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Πήγαινα συχνά στη Βουλγαρία (Σβίλενγκραντ) και διαπίστωσα οτι Ρωσικά ξέρουν μόνο οι παλιοί, αυτοί που τα μάθαιναν στο σχολείο ως ξένη γλώσσα επί Συμφώνου Βαρσοβίας. Στη Σόφια δεν ξέρω τι γίνεται.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Απο τα μεσα του 2000 εχω εταιρεια στην Σοφια και μεχρι πριν δυο χρονια τον περισσοτερο καιρο μου τον περνουσα Βουλγαρια - Ρωσια. Τα ρωσικα τα ξερω καλυτερα και απο τα ελληνικα . Οι καθημερινοι ανθρωποι της Βουλγαριας δεν την ξερουν την ρωσικη και απο αυτο βγαζω εγω τα συμπερασματα μου . Στα πανεπιστημια δεν ξερω τι γινετε και μπορει να εχεις απολυτο δικιο .   

αρχηγε , είναι ευκολα τα ρωσικα ??
σκοπευω να κανω ιδιαιτερα κανα δυο μηνες , και να κανω μια βολτα στη μοσχα κατά μαιο μερια.
μηπως κανω κανενα ανοιγμα της επιχείρησης μου  προς τα εκει .

εχω δυο τρεις φιλους που μου λενε συνεχεια να κοιτάξω ρωσσια . ο ενας ανοιξε παραρτημα στη μοσχα πριν κανενα χρονο και βγαζει - όπως μου λεει - καλα λεφτα .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για Βουλγαρια δεν μπορω να ξερω.Για Ρωσσια ομως οτι εχεις γραψει ειναι πληροφοριες 20ετιας!Οταν γραφεις διαβαζοντας το νομιζω οτι γυρισα 20χρονια πισω!Τωρα αν πηγες νοτια Ρωσσια για 2-3 μερες αυτα τα μερη δεν εχουν καμια σχεση με της μεγαλες πολεις δεν εχουν αλλαξει και πολλα τα τελευταια 20 χρονια!

Που να ξερει το παλικαρι αν ειναι σαν τις μολδαβες μηπως εχει παει Μολδαβια????Εμενα μια χαρα μου φανηκαν οι μολδαβες και κακια δεν ειδα . Εφοσον ο μισος πληθυσμος της Βουλγαριας ειναι τουρκοι και γυφτοι λογικο ειναι να πηγαινουν μ αυτους και αυτο κανουν συνεχεια  . Πολλες φορες θα δεις κοπελες με σλαβικα χαρακτηριστικα ζευγαρια με τουρκογυφτους .Οπως συμβαίνει αλλωστε στην Αμερικη οπου πολλες λευκες εχουν μαυρους συντροφους . Αυτες που γυρνανε στα κλαμπ γουσταρουν αντρες κοντοκουρεμένος φουσκωτους με συμπεριφορα μαγκα και αλητη . Ο καλοντυμενος κυριος με τους ευγενικους τροπους  ειναι για αυτες καλως ηρθες σπονσορα . Στα λεφτα παντως δεν λενε οχι αρκει να ειναι πολλα .Το μονο καλο που εχουν οι βουλγαρες ειναι οτι αν μιλησεις σε μια αγνωστη σου απανταει και δεν σε σνομπαρει . Τους ρωσους δεν τους γουσταρουν καθολου γιατι τους θεωρουν υπευθυνους για ολα τα δεινα τους . Ενα 20% μπορει να τρεφει καποια συμπαθεια αλλα ειναι ηλικιες τον ΚΑΠΗ που εσενα δεν σου κανουν . Οι ανω τον 45  μιλουν την ρωσικη γλωσσα οι μικροτεροι ουτε λεξη ξερουν . Την Ρωσια δεν την βλεπουν καθολου και δεν τους αρεσει , προτιμουν ζεστα και εξωτικα μερη,Ισπανια,Ιταλια,Ελλαδα . Περισσοτερη περαση εχει ο ελληνας απο τον ρωσο . 
Για Ελλαδα δεν το νομιζω οτι πολυψηνονται να πανε :2funny:!Δεν ειναι και δυσκολο παιρνουν το λεωφορειο και πανε σε μερικες ωρες Ελλαδα ειναι.
   Για Μολδαβια οταν πηγες το 1991 οι Μολδαβες σιγουρα ηταν διαφορετικες.Χτες μιλαγα με ενα φιλο μου στο τηλεφωνο ειχε παει Τιρασπολ το 1970-1971  τοτε που χτιζοταν η Балка και οπως μου διηγηθηκε τοτε ηταν ακομα πιο διαφορετικα απο οτι τωρα.Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος αλλαζει και αν καποιος γραψει κατι ακομα και για 5 χρονια πριν η πληροφορια μπορει να ειναι εκτος πραγματικοτητας.
    Κ'εγω μπορω να σας γραψω σελιδες και σελιδες με αναλυσεις για της Βουλγαρες στο Μπουργκας το 1992 τοτε σαν τρελλες θελαν να πανε Ελλαδα :).

αρχηγε , είναι ευκολα τα ρωσικα ??
σκοπευω να κανω ιδιαιτερα κανα δυο μηνες , και να κανω μια βολτα στη μοσχα κατά μαιο μερια.
μηπως κανω κανενα ανοιγμα της επιχείρησης μου  προς τα εκει .

εχω δυο τρεις φιλους που μου λενε συνεχεια να κοιτάξω ρωσσια . ο ενας ανοιξε παραρτημα στη μοσχα πριν κανενα χρονο και βγαζει - όπως μου λεει - καλα λεφτα .
Δεν ειναι και πολυ ευκολα αν κανεις ιδιεταιρα 2 χρονια θα ξερεις λιγακι να συνενοηθεις να μη χαθεις δηλαδη.Τωρα για δουλειες σιγουρα μπορεις να βγαλεις καλα λεφτα αλλα πρεπει να εχεις και μεγαλο κεφαλαιο για να ανοιξεις κατι.Υπολογιζε απο 200.000-300.000 Ευρω και πανω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιποον..Ενα ενα.

i) Οχι δεν σε μισουνε. Μπορει απο μεσα τους να σκεφτουν 'αχ τον κωλοφαρδο εχει λεφτα' κλπ, αλλα δεν σε μισουνε οπως το εννοεις! Και μαζι σου θα ερθουν, και την βολτα τους θα κανουν και απ'ολα!

ii) Αντρες: Ειναι αναλογα την γκομενα φιλε. Υπαρχουν δυο ειδων. Οι ξεπεταγμενες, οι οποιες ξερουν τι εστι ελληνας και θα ερθουν μαζι σου, και οι πιο 'πατριωτισσες' οι οποιες αν δεν εχεις 6pack και ποδι C.Seedorf δεν θα γυρισει να σε κοιταξει. Κατα κυριο λογο, η πρωτη κατηγορια ειναι αυτες που εχουν εστω και λιγο ταξιδεψει, μιλανε αγγλικα, ειναι γενικα σε επαφη με ξενους κλπ. (τις βρισκεις κυριως σε πανεπιστημια Plovdiv-Sofia που εχει Ελληνες, Τουρκους, Αμερικανους κλπ) :rockon:. Η 2η κατηγορια, κλασικη chalga γκομενα  :tits2:, παντα βαμμενη στην πενα, (συνηθως) καμια επαφη με αγγλικα. Εχει γκομενο φουσκωτο ο οποιος ειτε εχει κλαμπ και μια E65 AMG, ειτε ειναι τερας με κατι μπρατσα σαν την Πελοποννησο. Οσον αφορα το ντυσιμο, και οι 2 τυποι γκομενας το κοιτανε ΠΟΛΥ περισσοτερο απ'οσο νομιζετε. Γενικα ειναι γυναικες που τους αρεσει η μοδα. Επισης, καθε χρονο γινεται πανικος στο International Fair Plovdiv (google it,αλλα οτι θελετε ρωτηστε). Ολοι/ολες βαζουν οτι πιο καλο εχουν και πηγαινουν. Ωραιο μερος για να τσεκαρεις πραγμα! Παρακατω σας εχω και φωτος απο συμφοιτητριες/συμφοιτητες στο συγκεκριμενο μερος.
bonus: Μου εκανε εντυπωση μια φραση μιας συμφοιτητριας μου, οταν μιλουσαμε για τον στρατο, και στην εκπληξη μου λεγοντας 'σοβαρα; δεν πανε εδω οι αντρες στρατο;' μου απαντησε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ: Για αυτο εδω ειναι ολοι γκει. Μπορει να επεσα στην περιπτωση, δεν ξερω, αλλα μου εκανε εντυπωση. Δεν την περιμενα την απαντηση αυτη! :rockon:

iii) Ναι μιλανε Ρωσικα, 80% τουλαχιστον των συμφοιτητριων μου μιλανε. Παραπανω info δεν ξερω. :S

-Μην δω κανα σχολιο για την κοπελια με το πρασινο φορεμα, εχει 3 εβδομαδες την πυλατευω  :knockinb:
Καταρχην σ'ευχαριστω για την ανταποκριση :)
       Δεν ξερω αν εχεις δει καποια απο τα βιντεακια μου σε ρωταω μηπως μπορεις να καταλαβεις αν το στυλ μου θα εχει περαση?Μολδαβια ηταν πολυ κομπλεξικες,αυτο μου το ειπανε και ντοπιοι (οχι Μολδαβοι αλλα Ρωσσικης εθνικοτητας) οτι βγαζουνε μια κακια και ενα κομπλεξ και εχουνε μια μεγαλη ηδεα για τον εαυτο τους.Ενω στη καλητερη περιπτωση μια Μολδαβη με το μυαλο της μπορει να πουλαει ντοματες στο παζαρι νομιζει οτι καποια ειναι και δεν της αξιζει να ειναι σε αυτη τη κατασταση.Τετοια νοοτροπια εχουν λιγακι και πιτσιρικες (μεχρι 20-21) που ερχονται εδω απο Νοτια Ρωσσια (μιλαω για краснодарский край και οχι για αλλες δημοκρατιες του Καυκασου και για Ρωσσιδες στην εθνικοτητα) μετα απο καποιους μηνες βεβαια καταλαβαινουν οτι στ'αρχηδια τους γ'αυτες και προσγηονονται :2funny:.
    Για να καταλαβει ο αναγνωστης πως φερονται εδω οι αντρες θα σας πω ενα προσφατο γεγονος :2funny:μου εδειχνε μια φιλη μου τη σελιδα της απο το σα'ι'τ γνωρημιων και της γραφανε ολοι ελα σπιτι μου :2funny:αν τους απαντουσε και ρωταγε τι θα κανουμε?Απαντουσαν θα κατσουμε λιγο απο κατω σε ενα καφε και μετα θα ανεβουμε σπιτι μου.Ενας μαλιστα τη ρωταγε αν εχει αμαξι?Τσιγγουνευοταν και να της δωσει λεφτα για ταξι για να παει σπιτι μετα :headbang: :2funny:!Οι γκομενες εδω ειναι συνηθισμενες οι περισσοτερες σε μια τετοια συμπεριφορα.Στη Μολδαβια να βρεις μια γκομενα δεν ειναι δυσκολο λεφτα δεν θα παει να σου φαει (τουλαχιστον εμενα δεν μου ζηταγαν τιποτα) ΑΛΛΑ δεν θα μπορεις ουτε στο Σουπερ Μαρκετ να πας χωρις να της το πεις και θα σε ρωταει συνεχεια που ησουν?και με ποιους?
   Π.Χ. με αυτη τη γκομενα γραφαμε και μου εδωσε το τηλεφωνο της   την πηρα τηλ.το βραδυ και μιλησαμε κανα μισαωρο μου ειπε οτι ειναι απο Μολδαβια της ειπα οτι πριν λιγες μερες ειμουν εκει :2funny:.Δουλευει τηλεφωνητρια στα ταξι.Πως ηρθε εδω:απο τη δουλεια της στη Μολδαβια τη στειλανε εδω για μερικες μερες και γνωρισε εδω στο γραφειο τον μελλον συζηγο της.Τωρα δεν ξερω τι σχεση ειχαν αλλα λεει ερχοταν μεθυσμενος και μερικες φορες εφαγε ξυλο  :2funny:και σηκοωθηκε κ'εφυγε :2funny: (αυτη ετσι ειπε δεν μπορω να εχω και την αλλη αποψη για να ξερω τι εγινε ακριβως).Την αλλη μερα με πηρε κατα της 12 και φυσικα αφου το ειχα χωρις ηχο δεν το ακουσα γιατι κοιμομουν.Την πηρα μετα οταν ξυπνησα και της ειπα την αληθεια οτι κοιμομουν  :2funny: Μου απαντησε:μεχρι της 13-14 κοιμασαι?!ε,ναι της απαντησα γιατι?Και με μια κακια μου ειπε κ'εγω πρεπει σχεδον καθε μερα στις 8 το πρω'ι' να σηκονομαι >:(!Καπως ετσι ειναι ο χαρακτηρας των Μολδαβων.
    Για της Βουλγαρες μπορω να πω οπως ηταν το 1992  και λιγακι για 7,8 χρονια πριν που ειχα παει Βαρνα Μπουργκας.Τοτε ηταν καλοκαγαθες δεν ηταν ετσι,ηταν χαζες και υπαναπτικτες αλλα δεν βγαζανε κακια.
   Π.Χ στη Ρωσσια ενα 20%-30 περιπου ξετρελενονται μαζι μου και θελουν να συναντιθουμε και γουσταρουν να ειναι μαζι μου γουσταρουν πολυ το στυλ μου.Αυτες ειναι οι σχετικα πλουσιες,ή πουτανες που εχουν ανωμαλια (αυτες ξετρελενονται μαζι μου) καθως και γκομενες που πανε συχνα σε κλαμπ και γενικα γουσταρουν ο αντρας να εχει στυλ.Ενα 50% ειναι αδιαφορες θα ελεγα μπορουν να συναντιθουνε μαζι μου αλλα δεν ξετρελενονται.Και καποιες γκομενες περιπου (το πολυ μια στις 5 οχι παραπανω) με μισουνε,βγαζουν μια κακια στη Μολδαβια τετοιο χαρακτηρα ειχαν οι περισσοτερες ομως!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν συμφωνω με τον nukteros για τους νεους που ξερουν την ρωσικη. (Απο την αλλη μπορει απλα εγω να επεσα στην εξαιρεση στο Πανεπιστημιο). Συμφωνω 1000% με το οτι περισσοτερη περαση εχει ο ελληνας απο τον ρωσο
Ξερεις τι φοβαμαι :huh:οτι επειδη εσυ δεν ξερεις Ρωσσικα σου ειπαν οτι ξερουν για να ανεβουνε στα ματια σου :think:Αν και μακαρι να μην ειναι ετσι και να μαθαινουν Ρωσσικα.Βεβαια εσυ δεν ξερεις Ρωσσικα και δεν μπορεις να ελεγξεις αν αυτο ειναι αληθεια ή οχι.
    Μου εχει κανει εντυποση που στην Ελλαδα ολες οι Βουλγαρες,Μολδαβες ακομα και Ρουμανες οταν ακουνε οτι μενω Ρωσσια ξετρελενονται  :) εχουνε πληροφοριες οτι εδω οι μισθοι ειναι εξωπραγματικοι για τα δικα τους δεδομενα.Αυτο ειναι αληθεια αλλα ειναι και η ζωη πολυ ακριβη εδω.
    Σχετικα με τους φουσκωτους με τα ξυρισμενα κεφαλια δεν μπορω να ξερω αν τους γουσταρουνε στην Βουλγαρια παντος Ρωσσια οι περισσοτερες τους κοιτανε με μια περιφρονιση μονο τιποτα χωριατες μπορει να πανε μαζι τους.Προτιμανε το αφεντικο απο τον σωματοφυλακα :2funny:και Μολδαβια συνεβει το ιδιο ας λενε οι Πιρφοροι οτι  :knockinb: :2funny:Ο φουκαρας ο Ρεντ πηγαινε στα χωρια μπας και του κατσει καμια και ο αλλος που ηταν σα το Γερμενη ολο στο ΟΠΑ καθοταν και επαιζε ταβλι.Γενικα σχετικα με τους Ελληνες οταν δεν εχουνε γκομενες καθονται και παιζουν ταβλι οταν βρουνε γκομενα εξαφανιζονται :2funny:
   Δες τη σελιδα μου  για να δεις το στυλ μου και πες μου τη γνωμη σου?δειξε με και σε μερικες συμφοιτητριες σου (φωτο και κανενα βιντεακι μου) και κανε μια σφιγγομετριση για το τι γνωμη θα εχουν,αν και δε σκοπευω να παω εχει ενδιαφερον.Αν δηλαδη σε δειχνει η τηλεοραση και εισαι σχετικα γνωστος οι γκομενες εκει πως αντιδρουν?Θελουν να ειναι μαζι σου?ή βγαζουν κακια οπως στη Μολδαβια και λενε γιατι εσυ εχεις?και ζεις ετσι κ'εγω δουλευω απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ για 100 Ευρω  :2funny:.
     Πες μου σε παρακαλω αν βγεις μαζι τους κοιτανε πως θα σου φανε οσο περισσοτερο μπορουνε?Ειναι γυφτισες δηλαδη?Εδω δεν κοιταει καμια να σου φαει λεφτα εκτος απο πολυ λιγες φτωχομπινεδιαρες απο επαρχια αλλα ειναι οι περισσοτερες αθλιες και της αποφευγω γιατι ειμαστε μια παραφωνια σαν ζευγαρι μαζι τους
     Ενα αλλο που θελω να σε ρωτισω σχετικα με τα κλαμπ και της καφετεριες.Στη Ρωσσια,Ουκρανια και Πολωνια στις ντισκο και γενικα στα Σούσι,καφετεριες ειναι γεματο γυναικιες παρεες.Δηλαδη οι γυναικες πηγαινουν μονες τους και οι αντρες ξεχωριστα οταν βγαινουν οποτε μπορεις να καμακωσεις ανετα.Στη Μολδαβια,Ρουμανια,Σερβια πολυ λιγες τετοιες παρεες θα δεις το 90% απο της παρεες ειναι μικτες αντρες και γυναικες μαζι.Στη Βουλγαρια πως ειναι?βγαινουν οι γυναικες μονες τους στις ντισκο ή σε μικτες παρεες?Για τους Ελληνες της Βουλγαριας δεν σε ρωταω αλλα ξερω οτι το 90% απ'αυτους ειναι για να  :2funny: ή να κλαις μια καταντια.
       Διαβασε αν εχεις λιγο χρονο το Thread της ΠΜΡ που εχω γραψει και κανε μας μια παρομοια ανλυση αν μπορεις με πληροφοριες.Ελπιζω να μην εχεις πολλα μαθηματα και βρεις χρονο να μας απαντησεις :)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δημητρη ασε τη βουλγαρια δεν θα σου αρεσει στανταρ
αν πας καπου και ειναι στο δρομο σου τοτε ριξε μια ματια , αλλιως για προορισμος ειναι καμμενο μερος

NNNKKK

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
.Οπως συμβαίνει αλλωστε στην Αμερικη οπου πολλες λευκες εχουν μαυρους συντροφου
Το αντιστροφο συμβαινει. Οι μαυροι  συνηθως δεν εχουν λεφτα, και αν δεν εχεις λεφτα εκει δε σε κοιτανε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη ασε τη βουλγαρια δεν θα σου αρεσει στανταρ
αν πας καπου και ειναι στο δρομο σου τοτε ριξε μια ματια , αλλιως για προορισμος ειναι καμμενο μερος
Ασε πηγα Μολδαβια και ειδα τα Χα'ι'λικια τους :2funny:Γραφανε οτι  :knockinb: κ'ιστοριες για αγριους  :2funny: εγω ειδα τα αντιθετα.Ακομα :2funny: με τους μεγαλους γαμιαδες που ειδα εκει  :2funny:Με της αθλιες γκομενες (κοινονικα και εμφανησιακα) που ειδα εκει :2funny: που το παιζαν οτι ειναι καποιες κιολας  :2funny:.Τιράσπολ θα ξαναπηγαινα για μερικες μερες γιατι ειναι ωραια και ευχαριστη πολη.Στο κεντρο το Τιρασπολ εχει μια ομορφια ενω το Κισινιωφ δεν εχει τιποτα απο ομορφια.Οι γκομενες στην ΠΜΡ εχουνε μεν τη  :jerking: οτι πρεπει να εισαι μονο μ'αυτες αλλα δεν ειναι κομπλεξικες και δεν βγαζουνε κακια οπως οι Μολδαβες και αν τους πεις οτι μενεις Ρωσσια ξετρελενονται  :)΄
    Αν δεις της γκομενες στη φωτο που εβαλε δε λενε και τιποτα και οπως γραφει το παιδι το παιζουνε και δυσκολες βεβαια ειναι πιτσιρικας και δεν εχει πειρα αλλα ειναι και οι γκομενες τετοιες.Παντος ας μας γραψει πληροφοριες γιατι εχει ενδιαφερον.Μπουργκας τοτε που πηγα τελευταια φορα δεν ηταν ασχημα γιατι ηταν γεματο Ρωσσους και οι περισσοτεροι ντοπιοι εκει μιλανε Ρωσσικα.Μετα την εισοδο της Βουλγαριας στην Ε.Ε. οι Ρωσσοι δεν πηγαινουν τοσο πολυ Βουλγαρια.Ακριβηνε και τους ζαλιζουνε με της βιζες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom