Εμένα οι Βουλγάρες μου φαίνονται πολύ εύκολες και φτηνές γκόμενες.Πρέπει να είναι οι πιο εύκολες στα Βαλκάνια.Με περιμένουν δύο να με φιλοξενήσουν.Αμα έχεις εμπειρία με Ουκρανές και άλλες Σλαύες,είναι πραγματικά πάρα πολύ στρωτές.Καμία σχέση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 540K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Είσαι σίγουρος πως μιλάς για Βουλγαρία φίλε?? Οι τιμές που λές στα Σπίτια "Sex Clubs" απλά είναι οι μισές...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μην ασχολείστε με την Βουλγαρία πέθανε...
ειμαι σιγουροτατος για τα 120 λεβα που ειπα παιδια...παο συνεχεια επανω...υπαρχουν ακομα και με 60 λεβα αλλα ειναι τσιγκανιτσες η βρομιαρες....θεμα επιλογησ του καθενοσ ειναι απο εκει και περα.....μην κολλησουμε και τιποτα
παιδια η βουλγαρια πεθανε...παρτετο αποφαση..τουλαχιστον για αγοραιο ερωτα,το λεω γιατι πηγαινω συχνα και ξερω,καλυτερα να εχεις κανα γκομενακι απο εκει κανονικο,και την χαλασαμε οι ελληνες και ειδικοτερα οι βορειοελλαδιτες,δεν εχω διαθεση για διαφωνιες...οι ιδιες οι βουλγαρες τα λενε...τελωασ παντων.παλι αν καποιος επιμενει καλυτερα η επαρχια και οχι η σοφια...ξερω τι λεω..
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Το shipka ειναι πιστευω απο τις καλυτερες επιλογες.10 λεπτα με τα ποδια απο το κεντρο,ολα μετρια μεσα και ψιλοκατεστραμενα.Το καλοκαιρι ειχε 20 ευρω το βραδυ...
Στην τιμη εχει και πρωινο αλλα καλυτερα να μην φαςLol
Στην τιμη εχει και πρωινο αλλα καλυτερα να μην φαςLol
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Τελη Αυγουστου.Τωρα δεν ξερω τι τιμες εχει,παντως σιγουρα θα ειναι παρακατω απο τα αλλα.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Εκτορα αν λες για το σιπκα 88 λεβα κανεις λαθος.Τουλαχιστον τον Αυγουστο που ειχα παει εγω ειχε 20 ευρω το δικλινο και σου χρεωναν αλλα 10 αν ανεβαζες γκομενα πανω.Τα οποια τα εδινες ειτε στην συνολικη τιμη ειτε στον μαλακισμενο τον μανατζερ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K