Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
Οκ εκτορα,δικια μου παραλειψη.
Lol blg69.
Lol blg69.
φιλε εμεινα περσι στο shipka με 35 ευρω το δικλινο αρκετα καλο για τα λεφτα του σχετικα κεντρικαΚαλησπέρα παιδιά! Να "χαλάσω" λίγο το θέμα, γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά άσχετο Ξέρετε κάποια νορμάλ αλλά φθηνά ξενοδοχεία στη Σόφια, σχετικά κεντρικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
αν θελετε λουξ καταστασεις και σχετικα φτινα υπαρχει το τσαρσκο σελο,7 χιλιομετρα απο το κεντρο το λουξ δωματιο μεγαλο καο ησυχο κανει 120 λεβα μαγκες..πηγαινω συχνα εκει...πισινα..σπα..και πολυτελειεσ...και γαμιστρονασ καλοσ....οποιοσ θελει εχει και σελιδα στον ιντερνετ να το δει..
Ετσι ειναι φιλε μου,εχουμε και εμεις καποιες καλες επιλογες.ωστε αντι να βγεις Θεσ/νικη σε κανα μπαρακι,πας μια βολτιτσα λιγο πιο βορεια και τα εχεις ολα αυτα που ειπες σε πακετο.Και χωρις υπερβολικες τιμεςπαντως καποιοι συναδελφοι μου βορειοελλαδιτες απο θεσσαλονικη-πτολεμαιδα (εγω ειμαι αθηνα) πανε βουλγαρια-σαντανσκυ για ψωνια, διασκεδαση, φαγητο και κανα μπανακι στα λουτρα και περνανε καλα.επισης για κανα ποτο σε μπαρ και βλεπουν ωραιες υπαρξεις (παντρεμενοι)!
το ειδα φιλε οτι εισαι 19!φιλε Θανο 19 ειμαι ακομα και τωρα φτιαχνω τη ζωη μου γενικα.
Ελεγα πρωτα για Βουλγαρια διοτι νομιζα οτι ειναι πολυ φθηνη.
Οποτε τι λες για ουκρανια η' μολδαβια?για αρχη.
οι ουκρανες πολυ μουναρες!
Εννοω που να βρεις ανατολικοευρωπαια εδω?αν αναφερεσαι για στριπτητζου ελλαδα δεν ξερω!!
αλλα δε ξενα κρατη ειναι πιο ακριβες για να της φιφικησεις!
δεν ξερω man !!το σπορ ελλαδα δεν το χω ψαξει! και δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ!Εννοω που να βρεις ανατολικοευρωπαια εδω?
στριπτητζου απο εδω εννοω.
δεν ξερω man !!το σπορ ελλαδα δεν το χω ψαξει! και δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ!