Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Οκ εκτορα,δικια μου παραλειψη.

Lol blg69.

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παντως καποιοι συναδελφοι μου βορειοελλαδιτες απο θεσσαλονικη-πτολεμαιδα (εγω ειμαι αθηνα) πανε βουλγαρια-σαντανσκυ για ψωνια, διασκεδαση, φαγητο και κανα μπανακι στα λουτρα και περνανε καλα.επισης για κανα ποτο σε μπαρ και βλεπουν ωραιες υπαρξεις (παντρεμενοι)!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά! Να "χαλάσω" λίγο το θέμα, γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά άσχετο :grin: Ξέρετε κάποια νορμάλ αλλά φθηνά ξενοδοχεία στη Σόφια, σχετικά κεντρικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
φιλε εμεινα περσι στο  shipka με 35 ευρω το δικλινο αρκετα καλο για τα λεφτα του σχετικα κεντρικα

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αν θελετε λουξ καταστασεις και σχετικα φτινα υπαρχει το τσαρσκο σελο,7 χιλιομετρα απο το κεντρο το λουξ δωματιο  μεγαλο καο ησυχο κανει 120 λεβα μαγκες..πηγαινω συχνα εκει...πισινα..σπα..και πολυτελειεσ...και γαμιστρονασ καλοσ....οποιοσ θελει εχει και σελιδα στον ιντερνετ να το δει..

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
αν θελετε λουξ καταστασεις και σχετικα φτινα υπαρχει το τσαρσκο σελο,7 χιλιομετρα απο το κεντρο το λουξ δωματιο  μεγαλο καο ησυχο κανει 120 λεβα μαγκες..πηγαινω συχνα εκει...πισινα..σπα..και πολυτελειεσ...και γαμιστρονασ καλοσ....οποιοσ θελει εχει και σελιδα στον ιντερνετ να το δει..

Πολύ γαμάτο στο Σέλο. Δεν είναι κλασσικό ξενοδοχείο. Θα μπορούσα να το πώ μπαγκαλοους βουνίσια. Οπότε έχεις την ησυχία σου και κανείς δεν σε ενοχλεί όταν μπαινοβγαίνεις γιατί δεν περνάς από ρεσεψιόν κτλ. Μόνο μειονέκτημα οτι για το κέντρο χρειάζεσαι ταξί.
Πάντως για το παιδί που ψάχνει καλά και φτηνά θα του πρότεινα να κλείσει διαμέρισμα. Πάει περίπου 25 ευρο το άτομο και έχει από δίκλινα μέχρι και πεντάκλινα και σχεδόν όλα είναι μέσα στο κέντρο. Μεγάλο πλεονέκτημα οτι δεν σε ενοχλεί κανείς. Εγώ κλείνω συνήθως από δώ

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εγω φιλαρακι εχω το τηλ του σελου...ξερω και τηιν γλωσσα και βολεβομαι καλα,εχεισ δικιο ,μονο το ταξι ειναι προβλημα..αλλα αν τους το πεις στην ρεσεπτιον απο το βραδυ..σου παραγγελνουν..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
στα συν...οτι δεν εχεισ προβλημα απο ρεσεπτσιον..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
παντως καποιοι συναδελφοι μου βορειοελλαδιτες απο θεσσαλονικη-πτολεμαιδα (εγω ειμαι αθηνα) πανε βουλγαρια-σαντανσκυ για ψωνια, διασκεδαση, φαγητο και κανα μπανακι στα λουτρα και περνανε καλα.επισης για κανα ποτο σε μπαρ και βλεπουν ωραιες υπαρξεις (παντρεμενοι)!
Ετσι ειναι φιλε μου,εχουμε και εμεις καποιες καλες επιλογες.ωστε αντι να βγεις Θεσ/νικη σε κανα μπαρακι,πας μια βολτιτσα λιγο πιο βορεια και τα εχεις ολα αυτα που ειπες σε πακετο.Και χωρις υπερβολικες τιμες

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες εχω να κανω μια γενικη ερωτηση επειδη σε κανα δυο χρονια θα αρχισω τα ταξιδακια στις ανατολικες χωρες και θα αρχισω με βουλγαρια.
Εκει εκτος απο την  πορνεια και αυτα κυκλοφορουν ωραιες κοπελες για γνωριμια?
Πηδας ευκολα?
Ενδεικνειται για να πας με δικο σπυ αμαξι η θα στο κλεψουν?
Με ποσα λεφτα εισαι αρχηγος εκει? ας πουμε για ενα μηνα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μια χαρα πας με αμαξακι!!
σε κανα δυο χρονια?? ασε ρε μεγαλε!!ειδη τα πραγματα εχουνε ακριβηνει γαματα και συ μας λες για 2 χρονια μετα?και για ενα μηνα?
και τι γουστα εχεις?θες κλαμπακια με γυναικες κλπ κλπ!ξεχασετο!
club στην Ρουμανια που ανοιξε για 1μαιου ειχε εισοδο 100 ευρω και το τραπεζι 1000!!απο τα καλυτερα της χωρας!!μονο βεντετες εβλεπες και αυτοκινητα που δεν παιζουνε ελλαδα!!
αναλογως τα γουστα σου!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μπορεις να την βγαλεις με πουτανακι του 20ευρου απο τον δρομο!! (δεν θα στο συνιστουσα) (πρεπει να χεις τασεις αυτοκτονιας)
εχει και πουταναρες πολυτελιας με 200-300 και οσο βασταει η τσεπη σου!
θα το ξαναπω για 1000στη φορα!αν σε αυτα τα μερη δεν εχεις ανθρωπο που ξερει την γλωσα τα μερη την νοοτροπια θα χασεις πολλα λεφτα δεξια και αριστερα!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε Θανο 19 ειμαι ακομα και τωρα φτιαχνω τη ζωη μου γενικα.
Ελεγα πρωτα για Βουλγαρια  διοτι νομιζα οτι ειναι πολυ φθηνη.
Οποτε τι λες για ουκρανια η' μολδαβια?για αρχη.
οι ουκρανες πολυ μουναρες!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
φιλε Θανο 19 ειμαι ακομα και τωρα φτιαχνω τη ζωη μου γενικα.
Ελεγα πρωτα για Βουλγαρια  διοτι νομιζα οτι ειναι πολυ φθηνη.
Οποτε τι λες για ουκρανια η' μολδαβια?για αρχη.
οι ουκρανες πολυ μουναρες!
το ειδα φιλε οτι εισαι 19!
μωρε καλες θα βρεις παντου!!αλλα μην νομιζεις οτι θα την βγαλεις πιο φτηνα!!οτι και να ναι σε ξενο μερος θα πας!!δεν θα πας μονο για φικι φικι!!θα γυρισεις θα πας σε εστιατορια κτλπ!!πανε οι παλιοι καλοι καιροι που λεγανε οτι παω Βουλγαρια Ρουμανια με 200 ευρω τρωω πινω γαμαω και δεν εχω που να τα φαω και γυρναω πισω με τα μισα φραγκα!!!
μυθος!! (πλεον)
καποτε βεβεως και ισχυε!! για μενα τραβα σε κανα νησακι διακοπες γαμα και κανα πουτανακι και τελειωσε η υποθεση!!να πας ενα μηνα ουκρανια να κανεις τι??το χεις καημο??να πας μια βδομαδουλα!αλλα χωρις τουτου για να μην εχεις αγχος και επειδη ειναι μακρια!!
αυτα απο μενα!αλλοι μπορει να μην συμφωνησουνε!
την αποψη μου σου λεω!

και κατι επισης που ειπα παραπανω και θα στο ξανατονισω!!
αν σε αυτα τα μερη δεν εχεις ανθρωπο που ξερει την γλωσα τα μερη την νοοτροπια θα χασεις πολλα λεφτα δεξια και αριστερα! (ταξι) (πουτανες) παντου!με το που θα ξεκινας το εγγλεζικο!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε Θανος εχω τρελλα με τις ανατολικοευρωπαιες τι να κανω?
εχω και αλλη λυση?
μονο καμια στριπτητζου αν ειμαι τυχερος!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αν αναφερεσαι για στριπτητζου ελλαδα δεν ξερω!!
αλλα δε ξενα κρατη ειναι πιο ακριβες για να της φιφικησεις!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αν αναφερεσαι για στριπτητζου ελλαδα δεν ξερω!!
αλλα δε ξενα κρατη ειναι πιο ακριβες για να της φιφικησεις!
Εννοω που να βρεις ανατολικοευρωπαια εδω?
στριπτητζου απο εδω εννοω.

Επισκέπτης
Απλα ο ανθρωπος ψαχνει κοπελα ΑνατολικοΕυρωπαια επειδη ειναι δυστιχισμενος με τις βρωμοσαβουρες που τον περιστοιχιζουν εδω Ελλαδα και λεει οτι Ελλαδα μονο στριπερς εχει Ανατολικοευρωπαιες.
Εγω του συνιστω να μην παει για 1 μηνα εξωτερικο αλλα για παντα! :rockon: :rockon: :rockon:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
να βρω κοπελα απο δω ακτος απο στριπτι το βλεπω πολυ ψλωμο δυστυχως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom