Άντε να σας δώσω ένα field report από Σόφια …
Βέβαια τα είχα σπάσει τα μούτρα μου
σε προηγούμενο ταξίδι , αλλά μυαλό δεν έβαλα .. και απ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βάλω
ΤΕΣΠΑ
Αφού συμβουλεύτηκα το international sex guide
, και δεδομένου ότι είμαι στο δρόμο καμιά 15 ρια μέρες στεγνός :Sείπα να το ρίξω έξω
Πρώτη στάση Kamasutra , πολλές και καλές κριτικές , δεν περίμενα να «τσιμπήσω» τίποτα εντός ή να «πάρω κάτι σε πακέτο» τουλάχιστον να πιάσουμε κανένα κολαρακι νηστίσιμο ..
Με δεδομένο επίσης ότι ο εδώ υφιστάμενος προτίμησε την παρέα της γκομενιτσας
του αντί να συνοδεύσει τον προϊστάμενο του σε χώρους ακολασίας
, εισηλθα εις το εν λόγω ίδρυμα το οποίο , ειρησθω εν παροδω , ότι ήταν πίτα στον κόσμο( 11:30) και μάλιστα τι κόσμο τον καλύτερο ..
Κατέλαβα μια θέση στη μπάρα καθώς όλα τα τραπέζια ήταν κατηλημένα από τύπους που δεν κανείς αστεία μαζί τους …
Αξιοπρόσεκτα μωράκια
τρία τον αριθμό επιδείκνυαν το ταλέντο τους στο χορό και στην προοδευτική αφαίρεση των ρούχων … ( το κατάστημα έχει 4 πίστες αν μέτρησα καλά )
Σίγουρα θα το ξαναεπισκευθυω αλλά θα πρέπει να πιάσω στασίδι νωρίς τιμές πολύ λογικές …
Φορτωμένος συναισθηματικά
αποφάσισα να επισκεφθώ τον πολυδιαφημισμένο οίκο kontesa (
) και με δεδομένο ότι παρέχει και delivery είπα να ρίξω …μια ματιά να δω τι παίζει …
Αν και στο κέντρο η είσοδος θύμιζε παρκμιακό μπουρδελο του Μεταξουργείου , Αντί για 8 τεμάχια που διαφημίζουν 4 μόνο παρόντα ..
Επέλεξα μια μελαχρινούλα με συμπαθητικό εξοπλισμό ,
πλήρωσα τα ωραία μου 100 λεβα ( 50 €) και εισήλθα εις τον χώρο της ακολασία .. Ντους πριν το ίδιο και η δεσποσύνη … αλλά μέχρι εκεί … Έκανε κάτι που έμοιαζε με πίπα τόσο καλή που σχεδόν μου έπεσε .. έδωσα τόπο στην οργή … την έβαλα ανάσκελα και πάνω που άρχισα την γεώτρηση , χτυπάει η πόρτα , και μια συνάδελφος της κορασίδας ήθελε πετσέτες για ένα άλλο καταθέτη…. Συμπέρασμα ..δεν τράβαγα μια ξεγυρισμένη να δω και τον κόπο μου …
Ταξί και πίσω στο ξενοδοχείο , στο bar που νωρίτερα υπήρχαν 3 – 4 εμφανισιακά αξιόλογες υπάρξεις είχε γίνει κατάληψη από καμιά 20ρια ελληναράδες
μαζί με κάτι μπαζόλες αγάμητες Έλληνιδες και χάλαγαν το σκηνικό για τις διαπραγματεύσεις …
Κάθοδος στο night club ( dolls ) μπας και πιούμε κανένα ξύδι να πάμε για ύπνο ..
Πορτιέρηδες που έριχναν ύπνους , μια ψόφια χόρευε και άλλες 10 κοιμόντουσαν στους καναπέδες ..ένας μακάκας
, μάλλον αμερικανάκι , απολάμβανε το θέαμα .. Η απόλαυση θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη όταν θα παραλάβει την λυπητερή ..
Και όπως έχω ξαναγράψει , οι μέρες δόξας πέρασαν ανεπιστρεπτί ….
Και όσο σκέφτομαι ότι έχω ακόμα 3 βδομάδες ταξίδι σε χώρες ξεραΐλα ( Σκόπια , Κόσσοβο και Σερβία ) με πιάνει πυρετός
Που θα πάει δεν θα ερθει ο Μάιος , κάτι τρελές μείνανε ( που λέγαμε και στο στρατό) Φρανκφούρτη περίμενε με ε ε ε ρχομαι
Αυτά
( πάω να δώσω και μια αναφορά στο international sex guide να σώσω κανένα συναγωνιστή )