Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
paidia kalispera. etoimazomai gia triimero sti Sofia. Tha pao me kati filoys gia proti fora kai tha ithlea merika tips. Gia gynaikes (diavasa kai pio pano) kai gia diaskedasi. Tipota mpoyzoykia lkai genika poy exei kinisi. Kathe tip gia na perasoyme kala dekto... thanks!
μεγάλε τράβα στην Βερανζέρου οι περισσότερες τσιγγάνες από το Σαντάνσκυ έχουν μετακομίσει εκεί.

Επισκέπτης
....ασε ρε μαγκα , ουτε αυτο παιζει.....ημουν στο Μπανσκο πριν 20 μερες....πηραμε κοπελες απο το στρηπτιζαδικο αλλα ηταν ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε....τιμες ?

χορος = 80 λεβα

blowjob = 80 λεβα

για μια ωρα στο ξενοδοχειο = 140 λεβα

θυμισω 1 Ευρω = 2 λεβα
γιατί μόνο το Μπανσκο υπάρχει?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
σε ξενοδοχείο για να βρεις  πλέον καλή Βουλγάρα μόνο στης περιοχές που σου είπα.
το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγα για επαγγελματικούς λόγους για 5 ημέρες και διαπίστωσα προσωπικά πλέον τι παίζει εκεί.

φιλε αριωνα καλα εισαι??εχεις δικηο ετσι ειναι τα πραματα απ οτι μου λενε και αλλοι...οι ελληνες εχουν ανεβασει τις τιμες κατακορυφα ας μην κρυβομαστε...κανενας γερανος δεν θα παει να γαμισει στην βουλγαρια...οπως και εδω στην ελλαδα πολλοι λιγοι ξενοι γαμανε...ξυπνατε εμεις ανεβαζουμε τις τιμες...ο γερμανος και ο αγγλος γαμαει στην χωρα του και καλυτερα μουνια και φτηνοτερα ...αναλογικα με ελλαδα..αυτη ειναι η πραγματικοτητα..κανενας λαος δεν εχει προσκυνησει το μουνι οπως ο ελληνας...εδω πανε και σκανε 300ρια στα στριπτιτζιδικα χωρις να γαμησουν..ακομα και οι αραβες δεν θα το καναν ..χωρις να γαμισουν τουλαχιστον...εχω φιλο που κανει τον ιταλο και του ζητανε λιγοτερα χρηματα στην βουλγαρια...για καντε τον αλβανο να δουμε για ποτε η εκατοσρα γινει 50ρα.....να διαψευστω εαν εχω αδικο..πως καταντησαμε να φοβομαστε να πουμε στις πουτανες οτι ειμαστε ελληνες και να παρισταμνουμε τους αλβανους μπας και γλυτωσουμε κανενα φραγκο..

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
φιλε αριωνα καλα εισαι??εχεις δικηο ετσι ειναι τα πραματα απ οτι μου λενε και αλλοι...οι ελληνες εχουν ανεβασει τις τιμες κατακορυφα ας μην κρυβομαστε...κανενας γερανος δεν θα παει να γαμισει στην βουλγαρια...οπως και εδω στην ελλαδα πολλοι λιγοι ξενοι γαμανε...ξυπνατε εμεις ανεβαζουμε τις τιμες...ο γερμανος και ο αγγλος γαμαει στην χωρα του και καλυτερα μουνια και φτηνοτερα ...αναλογικα με ελλαδα..αυτη ειναι η πραγματικοτητα..κανενας λαος δεν εχει προσκυνησει το μουνι οπως ο ελληνας...εδω πανε και σκανε 300ρια στα στριπτιτζιδικα χωρις να γαμησουν..ακομα και οι αραβες δεν θα το καναν ..χωρις να γαμισουν τουλαχιστον...εχω φιλο που κανει τον ιταλο και του ζητανε λιγοτερα χρηματα στην βουλγαρια...για καντε τον αλβανο να δουμε για ποτε η εκατοσρα γινει 50ρα.....να διαψευστω εαν εχω αδικο..πως καταντησαμε να φοβομαστε να πουμε στις πουτανες οτι ειμαστε ελληνες και να παρισταμνουμε τους αλβανους μπας και γλυτωσουμε κανενα φραγκο..

Εχει απολυτο δικιο ο παραπανω συναγωνιστης. Η βουλγαρια ειναι πλεον τελειωμενο θεμα, και ειναι τελειωμενο θεμα ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Εχω θλιβερη εμπειρια και απο σοφια και απο το γαμωσαντανσκυ. Αλλα δυστυχως πρεπει να αναγνωρισουμε οτι ο ελληνας δεν φταιει για την καταντια στην οποια εχει περιελθει. Οταν πρεπει να του βγει η  Παναγια για να γαμησει μια <<μη πουτανα>> και η αγορα του αγοραιου ερωτα στην ελλαδα ειναι για τον πουτσο εν συγκρισει με το εξωτερικο, πώς να μην εχει μετατραπει σε λιγουρι? Γαμηστε τα παιδια....αν δεν φας για 2 μερες δε θα σερνεσαι στο πατωμα? λογικο δεν ειναι?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια νομιζω οτι πρεπει να στραφουμε και λιγο προς τουρκια μερια...οσο και να φανει περιεργο εχω την εντυπωση οτι οι τουρκοι μας σεβοντε περισσοτερο σαν τουριστες απο αυτες τις χωρες..ασε που τα ξενοδοχεια τους και τα εστιατορια...ειναι αλλο πραμα...και δεν εχουν αυτη την μιζερια να ζητανε οι ασφαλιτες λεφτα για να μην σου βαλουν κληση..κλπ ασε που οι ρωσσιδες πανε τουρκια σχεδον με ταυτοτητα...καιεχω την εντυπωση οτι ειναι ποιο ειλικρινεις απο τους υπολοιπους βαλκανιους..κυριως εαν πεσεις σε κανενα ρεσεπσιονιστα η σερβιτορο οικογενειαρχη και νοικοκυρεμενο ανθρωπο αυτα που θα σου πει θα ισχυσουν...για πουτανες...αλλα στην βουλγαρια κλπ....πολυ παραμυθι και δουλεμα κυριως αν μυριστουν οτι εισαι ελληνας...ασε που ειναι ποιο κοντα κυριως αν εισαι διακοπες μυτιληνη,χιο,κω σαμοκλππερνας απεναντι σε μιση ωρα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έγώ ένα έχω να πω.
Τελευταία φορά που δοκίμασα Βουλγαρία απογοητεύτηκα πάλι. Ένα κομμάτι κρέας. Μια χαρά γκόμενα ήτανε...αλλα ρε γμτ...ξαπλώνει και παίζεις μόνος σου...ήμαρτον...

LOGECON

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν μήπως πληροφορίες για την πόλη Blagoevgrad στην οποία θα βρίσκομαι το Σαββατοκύριακο ;

dpierr

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν μήπως πληροφορίες για την πόλη Blagoevgrad στην οποία θα βρίσκομαι το Σαββατοκύριακο ;

Το ιδιο θα ηθελα να ξερω και εγω θα παω σε 2 μηνες περιπου, εαν εχει καποιος καμμια γνωση κανενα τηλεφωνο η ξενοδοχειο?

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Άντε να σας δώσω ένα field report από Σόφια …
Βέβαια τα είχα σπάσει τα μούτρα μου :headbang: σε προηγούμενο ταξίδι , αλλά μυαλό δεν έβαλα .. και απ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βάλω  :dancing: :dancing:
ΤΕΣΠΑ
Αφού συμβουλεύτηκα το international sex guide  :think: :think:, και δεδομένου ότι είμαι στο δρόμο καμιά 15 ρια μέρες στεγνός  :Sείπα να το ρίξω έξω

Πρώτη στάση Kamasutra , πολλές και καλές κριτικές , δεν περίμενα να «τσιμπήσω» τίποτα εντός ή να «πάρω κάτι σε πακέτο» τουλάχιστον να πιάσουμε κανένα κολαρακι νηστίσιμο ..  :priest:
Με δεδομένο επίσης ότι ο εδώ υφιστάμενος προτίμησε την παρέα της γκομενιτσας :knockinb: του αντί να συνοδεύσει τον προϊστάμενο του σε χώρους ακολασίας  :uzi: :uzi:, εισηλθα εις το εν λόγω ίδρυμα το οποίο , ειρησθω εν παροδω , ότι ήταν πίτα στον κόσμο( 11:30) και μάλιστα τι κόσμο τον καλύτερο ..  :knuppel: :knuppel:

Κατέλαβα μια θέση στη μπάρα καθώς όλα τα τραπέζια ήταν κατηλημένα από τύπους που δεν κανείς αστεία μαζί τους …
Αξιοπρόσεκτα μωράκια  :boobies: :boobies: :boobies:τρία τον αριθμό επιδείκνυαν το ταλέντο τους στο χορό και στην προοδευτική αφαίρεση των ρούχων … ( το κατάστημα έχει 4 πίστες αν μέτρησα καλά )
Σίγουρα θα το ξαναεπισκευθυω αλλά θα πρέπει να πιάσω στασίδι νωρίς τιμές πολύ λογικές …
Φορτωμένος συναισθηματικά  :smitten: :smitten: :smitten:αποφάσισα να επισκεφθώ τον πολυδιαφημισμένο οίκο kontesa ( ) και με δεδομένο ότι παρέχει και delivery είπα να ρίξω …μια ματιά να δω τι παίζει …

Αν και στο κέντρο η είσοδος θύμιζε παρκμιακό μπουρδελο του Μεταξουργείου , Αντί για 8 τεμάχια που διαφημίζουν 4 μόνο παρόντα ..
Επέλεξα μια μελαχρινούλα με συμπαθητικό εξοπλισμό , :boobies: πλήρωσα τα ωραία μου 100 λεβα ( 50 €) και εισήλθα εις τον χώρο της ακολασία .. Ντους πριν το ίδιο και η δεσποσύνη … αλλά μέχρι εκεί … Έκανε κάτι που έμοιαζε με πίπα τόσο καλή που σχεδόν μου έπεσε .. έδωσα τόπο στην οργή … την έβαλα ανάσκελα και πάνω που άρχισα την γεώτρηση , χτυπάει η πόρτα , και μια συνάδελφος της κορασίδας ήθελε πετσέτες για ένα άλλο καταθέτη…. Συμπέρασμα ..δεν τράβαγα μια ξεγυρισμένη να δω και τον κόπο μου …  :jerking: :jerking: :jerking:

Ταξί και πίσω στο ξενοδοχείο , στο bar που νωρίτερα υπήρχαν 3 – 4 εμφανισιακά αξιόλογες υπάρξεις είχε γίνει κατάληψη από καμιά 20ρια ελληναράδες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:μαζί με κάτι μπαζόλες αγάμητες Έλληνιδες και χάλαγαν το σκηνικό για τις διαπραγματεύσεις …

Κάθοδος στο night club ( dolls ) μπας και πιούμε κανένα ξύδι να πάμε για ύπνο ..
Πορτιέρηδες που έριχναν ύπνους , μια ψόφια χόρευε και άλλες 10 κοιμόντουσαν στους καναπέδες ..ένας μακάκας :jerking: :jerking: , μάλλον αμερικανάκι , απολάμβανε το θέαμα .. Η απόλαυση θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη όταν θα παραλάβει την λυπητερή ..

Και όπως έχω ξαναγράψει , οι μέρες δόξας πέρασαν ανεπιστρεπτί ….
Και όσο σκέφτομαι ότι έχω ακόμα 3 βδομάδες ταξίδι σε χώρες ξεραΐλα ( Σκόπια , Κόσσοβο και Σερβία ) με πιάνει πυρετός

Που θα πάει δεν θα ερθει ο Μάιος , κάτι τρελές μείνανε ( που λέγαμε και στο στρατό) Φρανκφούρτη περίμενε με ε ε ε ρχομαι
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Αυτά

( πάω να δώσω και μια αναφορά στο international sex guide να σώσω κανένα συναγωνιστή )    :uglystupid: :uglystupid:

skouliki25

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια βλεπω πως το θεμα Βουλγαρια περιοριζετε στα Σοφια και Σαντασκι!

Υπαρχει κινησει προς τα βορεια ,προς veliko tournovo και πιο βορειο-ανατολικα?Οχι προς τα παραλια!

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Παιδια βλεπω πως το θεμα Βουλγαρια περιοριζετε στα Σοφια και Σαντασκι!

Υπαρχει κινησει προς τα βορεια ,προς veliko tournovo και πιο βορειο-ανατολικα?Οχι προς τα παραλια!

Ναι ... αλλά μάθε και λιγη ελληνική γραμματική .... Η ορθογραφία σου βγάζει ματι ....

timoleon

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
9  μαιου παμε σοφια με ενα φιλο
αν υπαρχει καποια ενημερωση για καλη παρεα
ειναι ευπροσδεκτη

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
φιλε,παω συχνα σοφια,γιατι σπουδασα εκει....την βουλγαρια την χαλασαμε εμεις...οι ελληνες,που ειμαστε ανοιχτοχεριδεσ,λοιπον καμα-σουτρα μην πατησεις..βελβετ πηγαινε,και κλεοπατρα,δεν γαμασ αλλου..πλεον..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Εκτορα οσον αφορα τα γνωστα σπιτια που μαζευονται οι γκομενες τι παιζει?
Οι τιμες στα στριπ σε τι επιπεδα κυμαινονται τωρα?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συγγνώμη ρε σύντροφοι και δεν θέλω να το παίξω εξυπνάκιας. Αλλά δεν μπορεί πλέον μόνο ΕΓΩ και η παρέα μου να περνάμε καλά και φτηνά στη Σόφια. Δεν μπορεί εμείς να ρίχνουμε τα γαμήσια της ζωής μας (υπάρχουν και αποτυχίες αλλά σε λογικά επίπεδα) και να διαβάζω από τους περισσότερους για σάπιες γκόμενες. Με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να προκαλέσω αλλά κάτι πάει λάθος από μέρους σας.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Συγγνώμη ρε σύντροφοι και δεν θέλω να το παίξω εξυπνάκιας. Αλλά δεν μπορεί πλέον μόνο ΕΓΩ και η παρέα μου να περνάμε καλά και φτηνά στη Σόφια. Δεν μπορεί εμείς να ρίχνουμε τα γαμήσια της ζωής μας (υπάρχουν και αποτυχίες αλλά σε λογικά επίπεδα) και να διαβάζω από τους περισσότερους για σάπιες γκόμενες. Με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να προκαλέσω αλλά κάτι πάει λάθος από μέρους σας.

Να σε ρωτησω κατι φιλε μου? Μενεις ή σπουδαζεις στη Σόφια? Γιατι οι περισοτεροι εδω μεσα πανε για τριπακι στη Βουλγαρια, κ μαλλον δεν πενανε καλα! Βεβαια, δεν μπορουμε να συγκρινουμε Πατταγια με Σόφια..

Για πες μας τι εννοεις περνατε καλα?? Ποσταρε τπτ...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Ναι woodstockr  αν οντως περνατε καλα και φτηνα ποσταρε καμια πληροφορια που πως και ποσο.Προσωπικα οτι και να λενε αν δεν το δω με τα ματια μου δεν το πιστευω.Απλα δεν μπορω να βρω τον καταλληλο ελευθερο χρονο για να εκστρατευσω Σοφια...
Ως τοτε βοηθησε μας αν ξερεις καποια πραγματα παραπανω.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
λοιπον παλικαρια...σπιτακια για σεχ δεν παιζουν..αν θελετε να γαμισετε πιγενετε κλεοπατρα η βελβετ..παιρνεισ κανα ποτακι και αρχιζεισ διαπραγματευσεις...αα..μη ξεχασω,το μιστικο ειναι να δινεις μπακσισακι στισ γκομενες..αν σου λεει οτι η τιμη της ειναι 120 λεβα,οταν τελειωσει η ωρα,βαλε τησ στην τσεπη αλλα 50 λεβα,και παρτη την και την επομενη μερα..θα καλοπερασεις..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
οι τιμες ειναι 120 λεβα πλεον παιδια...στα περισσοτερα,απο σπιτια καλα κοματια εχει το λαγκερ,πειτε σε κανα ταριφα να σας παει,ξερουν ολοι που ειναι..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Εννοεις στα στριπ 120 λεβα?

Stories