Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
συμφωνώ.είναι εξ'αλλού διεθνής μπούρδελο-κανόνας ότι όπου υπάρχουν λεφτά,υπάρχει και μουνι.απλά πιστεύω ότι ο λαός διψάει για φτηνό μουνι.αυτό είναι τελικά που πέθανε στην βουλγαρία,όχι ο αγοραίος έρωτας γενικά

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για τον φιλο που ρώτησε για ξενοδοχείο στο σαντασκι να πληροφορήσω ότι προ 2ετίας είχα μείνει στο mexxana.στο καράκέντρο είναι,πολύ καθαρό και έχει μπαράκι που μαζεύει καμμία 10-15 κομμάτια.35 ευρώ η σουίτα το βράδυ κόστιζε τότε.

Εγω εκατοσταρικακι εσταξα πριν 3 μηνες - και δεν το φχαριστηθηκα κιολας!

Επισκέπτης
συμφωνώ.είναι εξ'αλλού διεθνής μπούρδελο-κανόνας ότι όπου υπάρχουν λεφτά,υπάρχει και μουνι.απλά πιστεύω ότι ο λαός διψάει για φτηνό μουνι.αυτό είναι τελικά που πέθανε στην βουλγαρία,όχι ο αγοραίος έρωτας γενικά
και τι φτηνό να γαμήσεις πλέον εκεί ακόμα και οι τσιγγάνες που απέμειναν έχουν ξεφύγει άσε που εγώ προσωπικά ούτε για χάδια δεν πάω με αυτές.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
αδερφέ εγώ για το ξενοδοχείο λέω μόνο,όχι για γυναίκα.τόσο ακριβό ξενοδοχείο νομίζω μόνο το sandanski είναι

Επισκέπτης
αδερφέ εγώ για το ξενοδοχείο λέω μόνο,όχι για γυναίκα.τόσο ακριβό ξενοδοχείο νομίζω μόνο το sandanski είναι
σε ξενοδοχείο για να βρεις  πλέον καλή Βουλγάρα μόνο στης περιοχές που σου είπα.
το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγα για επαγγελματικούς λόγους για 5 ημέρες και διαπίστωσα προσωπικά πλέον τι παίζει εκεί.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
προσφατη επισκεψη μου στην Σοφια.Το γαμησι σε μπουρδελα μασατζιδικα 50 €,σε VIP 100 €.Στα στριπτιζαδικα πας και φορτωνεις.Το καλυτερο ηταν το Καμασουτρα.Εχει και δωματια στην καβατζα με 100 €.Στο βελβετ,καλα κομματια με λιγη προσπαθεια τα επαιρνες στο ξενοδοχειο με 100-150.Το χειροτερο ηταν το ντολς.Παντως οσες δοκιμασα κανουν πολυ χαλια γαμησι.

apolele

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το προηγουμενο σαββατοκυριακο ξεκινησα για σαντανσκι με δυο φιλαρακι και φρικαρα απο τους γυφτους που με σταματουσαν στο δρομο..Σονι και καλα να γαμισω..
Οποτε ξεκινησα για πιο μεσα στη βουλγαρια..Τελικος μειναμε σε ενα πολυ ωραιο μερος blagoevgrad λεγεται, σε ξενοδοχειο απεναντι απο το αμερικανικο πανεπιστημιο..Καθαρο και πολυ φτηνο..
Για γυναικες δεν ψαχτικαμε λογω ελλειψης χρονου..Αλλα κυκλοφορουν τρελα μουνια στους δρομους και στα club..Γνωριζει κανεις περισσοτερα γι'αυτο το μερος??

Επισκέπτης
Το προηγουμενο σαββατοκυριακο ξεκινησα για σαντανσκι με δυο φιλαρακι και φρικαρα απο τους γυφτους που με σταματουσαν στο δρομο..Σονι και καλα να γαμισω..
Οποτε ξεκινησα για πιο μεσα στη βουλγαρια..Τελικος μειναμε σε ενα πολυ ωραιο μερος blagoevgrad λεγεται, σε ξενοδοχειο απεναντι απο το αμερικανικο πανεπιστημιο..Καθαρο και πολυ φτηνο..
Για γυναικες δεν ψαχτικαμε λογω ελλειψης χρονου..Αλλα κυκλοφορουν τρελα μουνια στους δρομους και στα club..Γνωριζει κανεις περισσοτερα γι'αυτο το μερος??
εκεί στο μπλαγκόεβγκραντ είναι το τμήμα της Μακεδονίας που είναι στην Βουλγαρία, ποιο πέρα είναι το Βέλικο Τέρνοβο που παλαιότερα ήταν η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
προσφατη επισκεψη μου στην Σοφια.Το γαμησι σε μπουρδελα μασατζιδικα 50 €,σε VIP 100 €.Στα στριπτιζαδικα πας και φορτωνεις.Το καλυτερο ηταν το Καμασουτρα.Εχει και δωματια στην καβατζα με 100 €.Στο βελβετ,καλα κομματια με λιγη προσπαθεια τα επαιρνες στο ξενοδοχειο με 100-150.Το χειροτερο ηταν το ντολς.Παντως οσες δοκιμασα κανουν πολυ χαλια γαμησι.

50 euro ηταν το γαμησι με γκομενες απο τα σπιτια?
100 ευρω η ωρα στα βρωμικα δωματια του καμασουτρα? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Αν ειναι ετσι οντως πεθανε η φαση

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Εγω αν και μενω κοντα στα συνορα δεν πιστευω να ξαναπαω για πληρωμενο ερωτα Βουλγαρια.
Οι τιμες εχουν ξεφυγει πολυ,οι πουτανες ειναι συνηθως κρυοκωλες και γενικοτερα ειναι κωλορατσα.
Το μονο που ελπιζω πλεον ειναι να κανει κανενα κονε ενα φιλαρακι μου που πηγε προσφατα για δουλεια εκει(μενει μονιμα) και να βρουμε καμια μεσω αυτου.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Πηγα στο Σαντανσκι το σαββατο 8/3 και περασα καταπληκτικα. Ειχα μια επιφυλαξη μιας και εχω διαβασει ολα τα ποστ για βουλγαρια αλλα αυτο που συναντησα ηταν το κατι αλλο. Ο ταξιτζης μας πηγε σε ενα ξενοδοχειο με 20 ευρω π μαλλον γαμηστρωνας ηταν παρα ξενοδοχειο. Ομως ηταν καθαρο και εξυπηρετηση πολυ καλη. Ονομα: Pautalia. Οντως υπαρχουν στο δρομο αυτοι οι γυφτοι που σου ζαλιζουν τα αρχιδια για να τους δωσεις λεφτα η για να σου βρουν κοπελα να γαμησεις. Κατα τις 7 το απογεμα επιστρεψαμε στο ξενοδοχειο και κατεβηκαμε κατω στο εστιατοριο του. Μεσα υπηρχαν αρκετες κοπελες γυρω στις 10. Διαλεξαμε εγω και ο φιλος μου απο μια κοπελα και πηγαμε στα δωματια μας. Η κοπελα που πηρα ονομα Milena ηταν αλλο πραγμα. Πολυ ωραιο σωμα, πολυ συμμετοχη στο σεξ και τα καναμε σχεδον ολα. Γενικα επειδη πηγαμε και σε αλλα ξενοδοχεια να ριξουμε μια ματια οι κοπελες πολυ εμφανισιμες και αμεσως μας καλως οριζανε. Δεν ξερω μηπως εφταιγε οτι ηταν η γιορτη της γυναικας.

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω περισυ στο βελβετ πηρα με 50 ευρω για το ξενοδοχειο το κανονησε φιλος που μενει ακριβως διπλα και πηγαινει εκει πολλα χρονια με 200 παιζουν ελληνιδες φοιτητριες

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
υποτιθεται οτι πας Βουλγαρια για να πηδηξεις καμια Βουλγαρα οχι ελληνιδα!
αν ειναι ετσι καθεσαι και ελλαδα!!
και δεν τρως και λεφτα πηγαινε ελα  + ξενοδοχειο!

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
υποτιθεται οτι πας Βουλγαρια για να πηδηξεις καμια Βουλγαρα οχι ελληνιδα!
αν ειναι ετσι καθεσαι και ελλαδα!!
και δεν τρως και λεφτα πηγαινε ελα  + ξενοδοχειο!
εγω ανεφερα τι παιζει και οκαθενας κανει οτι καταλαβαινει ενημερωση εκανα παντως οι βουλγαρες δεν λενε και πολλα απο συμετοχη ποιο καλες ειναι οι ρουμανες

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω ανεφερα τι παιζει και οκαθενας κανει οτι καταλαβαινει ενημερωση εκανα παντως οι βουλγαρες δεν λενε και πολλα απο συμετοχη ποιο καλες ειναι οι ρουμανες
γνωστο αυτο!!
τουλαχιστον σε μενα!!
;) ;) ;)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
εγω περισυ στο βελβετ πηρα με 50 ευρω για το ξενοδοχειο το κανονησε φιλος που μενει ακριβως διπλα και πηγαινει εκει πολλα χρονια με 200 παιζουν ελληνιδες φοιτητριες
Αυτες τις τιμες ειχα πετυχει το καλοκαιρι.Αν ειναι δυνατον να τις εχουν διπλασιασει τωρα.Λαμογια Βουλγαροι.
Επειδη και καποιος αλλος φιλος ειπε οτι "χρειαζεται λιγη προσπαθεια" και για το βελβετ συγκεκριμενα,εννοειται πως δεν ειναι ετσι.Μπουκαρεις μεσα παιρνεις ενα ποτο με 5 αυρω ,φωναζεις την σερβιτορα να σου πει ποιες γαμιουνται και αναλογως προχωρας.Ουτε κονε χρειαζονται,ουτε ιδιαιτερες διαδικασιες.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη μετά από 3 μέρες Σόφια ..
Ήταν το δεύτερο ταξίδι μετά από 6- 7 χρόνια και είπα να «δοκιμάσω στην τύχη μου»
Στο προηγούμενο είχα δοκιμάσει Dolls μιας και έμενα στο ξενοδοχείο …
Την έκανα νωρίς νωρίς … Οι γκόμενες θέλανε καλά και ντε Σαμπάνια  :jerking: :jerking: :jerking:για να «συζητήσουμε » τιμές για άλλες  :knockinb: :knockinb: :knockinb:δραστηριότητες … άσε δεν σφάξανε

Προχθές λοιπόν πήγα Cleopatra… Χάλι μαύρο οι γκόμενες δεν ξέρανε γιατί ζούσανε

Kamasutra … καλές γκόμενες, :boobies: :boobies: πήρα κάτι χορούς αλλά το delivery τέλος και στα δωματιάκια μόνο καναδύο μπάζα και αυτές για 100 ευρώ
Δεν «ψώνισα» τελικά .. Απλά χάζεψα το πρόγραμμα και την έκανα με συνολική ζημιά ( ποτά , χοροί , ταξί ) 110 λεβα ..

Στον περιφερικό επίσης παρατήρησα αρκετές «αξιοπρόσεκτες » παρουσίες αλλά η κοινή λογική με επανάφερε στην τάξη …

Βουλγαρία ή μάλλον Σόφια ΤΕΛΟΣ .. Οι μέρες δόξας ( 92-97 ) Ολονύχτιες παρτουζίτσες  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:με 2 μωράκια για 100 $ έμειναν ανάμνηση

Αυτά

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτες τις τιμες ειχα πετυχει το καλοκαιρι.Αν ειναι δυνατον να τις εχουν διπλασιασει τωρα.Λαμογια Βουλγαροι.
Επειδη και καποιος αλλος φιλος ειπε οτι "χρειαζεται λιγη προσπαθεια" και για το βελβετ συγκεκριμενα,εννοειται πως δεν ειναι ετσι.Μπουκαρεις μεσα παιρνεις ενα ποτο με 5 αυρω ,φωναζεις την σερβιτορα να σου πει ποιες γαμιουνται και αναλογως προχωρας.Ουτε κονε χρειαζονται,ουτε ιδιαιτερες διαδικασιες.
γαμω την ευρωπη μου  γαμω :headbang:

madlok

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
paidia kalispera. etoimazomai gia triimero sti Sofia. Tha pao me kati filoys gia proti fora kai tha ithlea merika tips. Gia gynaikes (diavasa kai pio pano) kai gia diaskedasi. Tipota mpoyzoykia lkai genika poy exei kinisi. Kathe tip gia na perasoyme kala dekto... thanks!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
συνήθως τα μέρη που έχει ακόμα σεξοτουρισμό στην Βουλγαρία είναι τον χειμώνα στης περιοχές που πάνε για χειμερινά σπορ και που έχει και τουρισμό επιπέδου

....ασε ρε μαγκα , ουτε αυτο παιζει.....ημουν στο Μπανσκο πριν 20 μερες....πηραμε κοπελες απο το στρηπτιζαδικο αλλα ηταν ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε....τιμες ?

χορος = 80 λεβα

blowjob = 80 λεβα

για μια ωρα στο ξενοδοχειο = 140 λεβα

θυμισω 1 Ευρω = 2 λεβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom