Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
γιατι εισαστε μοντελοι κ απαιτηται την μουναρα?
ελα ντε!?
καλο ειναι να χεις και λιγο το γνωθι που λενε! δεν βλαπτει!!
να ξερεις σε τι κυβικα μπορεις να κυμανθεις!!σε ολους αρεσουνε τα 3 lt 4,2 κυβ αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε και ολλα!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ελα ντε!?
να ξερεις σε τι κυβικα μπορεις να κυμανθεις!!σε ολους αρεσουνε τα 3 lt 4,2 κυβ αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε και ολλα!

Και εσυ που ξερεις τα κυβικα μας και πως ειμαστε απο κοντα?  :huh:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οι περισσοτεροι ειναι!!μην κοιτας που δεν το λενε!!
απο το τα 15 εως τα 75!!
αλλα αυτες δεν ειναι για πολλα πολλα!εινα για λιγα και καλα!
δεν θα κανεις με τετια σπιτικο!! στο κλεισε την αλλη μερα!
πλην του υψους μου που λειαν συντομως θα διορθωθει ειμαι καλος!
+οτι ειμαι στα γουστα αυτων των γυναικων.

Επισκέπτης
ελα ντε!?

ρε συ το θεμα δεν ειναι εαν θελεις μουναρες...ολοι θελουμε να ειμαστε με τις ομορφοτερες κ τις καλυτερες κ θελουμε κατι καλυτερο για τον εαυτο μας...αυτη η ισοπεδωση δεν μ αρεσει κ δεν γουσταρω καθολου να ακουω τετοιες αποψεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι ενας μοντελος η στην τελικη ενας που ξερει οτι ειναι ωραιος δεν κολλαει σε τετοια θεματα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Και εσυ που ξερεις τα κυβικα μας και πως ειμαστε απο κοντα?  :huh:
δεν ειπα οτι ξερω!!
απλα ειπα οτι καλο ειναι ο καθενας να ξερει που πρεπει να χτυπησει!!
λιγο γνωθι δεν βλαπτει!!
εσυ μπορει να σαι και τζωβενος! θα χτυπησεις σε κατι ανιστοιχο!!
καταλαβες? ο πιο μετριος με την πιο μετρια!και παει λεγοντας!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε συ το θεμα δεν ειναι εαν θελεις μουναρες...ολοι θελουμε να ειμαστε με τις ομορφοτερες κ τις καλυτερες κ θελουμε κατι καλυτερο για τον εαυτο μας...αυτη η ισοπεδωση δεν μ αρεσει κ δεν γουσταρω καθολου να ακουω τετοιες αποψεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι ενας μοντελος η στην τελικη ενας που ξερει οτι ειναι ωραιος δεν κολλαει σε τετοια θεματα...
τι να πω ρε παιδια εγω μεχρι στιγμης εξω δεξια και αριστερα βλεπω ανισα ζευγαρια!!μουναρες με οτι να ναι τυπαδες και κατι ωραια 2μετρα παλικαρια εμφανησιμα με κατι κωλουδες!!
τα χω χασει τι να πω!!
πιστευω ολοι το χουμε δει το παραπανω!!
ολοι το τελειο θελουμε αλλα το θεμα ειναι ποσοι μπορουνε να το χουνε και να το κρατησουνε!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αλλα αυτες δεν ειναι για πολλα πολλα!εινα για λιγα και καλα!
δεν θα κανεις με τετια σπιτικο!! στο κλεισε την αλλη μερα!
εισαι λαθος πιστευω.
Πιστευω αυτες οι γυναικες αν σε αγαπησουν σε υπηρετουν και κανουν για σπιτι και κανουν για συντροφο!!!!!!
Οι Ελληνιδες που ισως καποιοι να ειναι και παντρεμενοι με αυτες δεν κανουν ουτε για απλη σχεση ποσο μαλλον για σπιτι οι παλιοσαβουρες!
Με Ελληνιδα δεν θα κανω ποτε μα ποτε σχεση!
Ξερω τι θελω και αυτο ψαχνω,τελειωσε!

Επισκέπτης
δεν ειπα οτι ξερω!!
απλα ειπα οτι καλο ειναι ο καθενας να ξερει που πρεπει αν χτυπησει!!
λιγο γνωθι δεν βλαπτει!!
εσυ μπορει να σαι και τζωβενος! θα χτυπησεις σε κατι ανιστοιχο!!
καταλαβες? ο πιο μετριος με την πιο μετρια!και παει λεγοντας!!

Ε ναι σωστο αυτο εν μερη αλλα δεν ειναι και μονο η εμφανιση.
Μπορει και ο μετριος αμα εχει δυνατο χαρακτηρα και επιβλητικο να παρει και τις πιο μουναρες γκομενες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εισαι λαθος πιστευω.
Πιστευω αυτες οι γυναικες αν σε αγαπησουν σε υπηρετουν και κανουν για σπιτι και κανουν για συντροφο!!!!!!
Οι Ελληνιδες που ισως καποιοι να ειναι και παντρεμενοι με αυτες δεν κανουν ουτε για απλη σχεση ποσο μαλλον για σπιτι οι παλιοσαβουρες!
Με Ελληνιδα δεν θα κανω ποτε μα ποτε σχεση!
Ξερω τι θελω και αυτο ψαχνω,τελειωσε!
μπορει να μαι και λαθος τι να σου πω!!!!
αλλα ρωτησε εστω και εναν απο εδω μεσα!
ποιος θα δεχοτανε να παντρευτει μια πουτανα για να περασει ολο το υπολοιπο της ζωης του μαζι της ξεροντας οτι εχει φαει 172630982 πουτσες πριν!
που να την παρουσιασω!!?????σε εκδηλωση σε γιορτη? που????που οπου και να παω παντα καποιος θα με κοιταει επειδη εχει πηδηξει την γυναικα μου!!
οκ πεσμε μαλακα!!
εγω ετσι ειμαι!!
αν μιλαμε για πουτανα η κωλομπαρου ετσι??????οχι απλα για μια γυναικα του ανατολικου μπλοκ!!για να μην παρεξηγηθω

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μπορει να μαι και λαθος τι να σου πω!!!!
αλλα ρωτησε εστω και εναν απο εδω μεσα!
ποιος θα δεχοτανε να παντρευτει μια πουτανα για να περασει ολο το υπολοιπο της ζωης του μαζι της ξεροντας οτι εχει φαει 172630982 πουτσες πριν!
που να την παρουσιασω!!?????σε εκδηλωση σε γιορτη? που????που οπου και να παω παντα καποιος θα με κοιταει επειδη εχει πηδηξει την γυναικα μου!!
οκ πεσμε μαλακα!!
εγω ετσι ειμαι!!
Οι στριπτιτζουδες δεν ειναι πουτανες!
Η γυναικα η 10 πουτσες εχει φαει η' 100 το ιδιο ειναι.

Επισκέπτης
τι να πω ρε παιδια εγω μεχρι στιγμης εξω δεξια και αριστερα βλεπω ανισα ζευγαρια!!μουναρες με οτι να ναι τυπαδες και κατι ωραια 2μετρα παλικαρια εμφανησιμα με κατι κωλουδες!!
τα χω χασει τι να πω!!
πιστευω ολοι το χουμε δει το παραπανω!!
ολοι το τελειο θελουμε αλλα το θεμα ειναι ποσοι μπορουνε να το χουνε και να το κρατησουνε!

τα διμετρα με τις κωλουδες μπορεις να τα καταλαβεις...γιατι οπως κ να το κανουμε οι αντρες σκεφτομαστε το πηδημα ποιο πολυ...εαν δεν τους καθονται οι μουναρες τι θα κανουν...δεν θα γαμησουν την κωλου να ξεμπουκωσει...οσο για τις μουναρες που πανε με τους πατσαβουρηδες που σιγουρα υπαρχουν αρκετες...σου λεω ξεκαθαρα οτι μια γυναικα που την βλεπω με αυτον καταλαβαινω το εξης
-ανασφαλεια μην την παρατησει ο ωραιος κ μασησει το μουνι της οποτε με τον πατσαβουρη εχει το κεφαλι της ησυχο κ το ξερει
-ανασφαλεια να κυκλοφορει με τον πατσαβουρη ωστε ολοι να κοιτανε αυτη κ να λενε κοιτα τον κοντο τι μουναρα κυκλοφορει
-ακομα κ στις φιλες οι περισσοτερες προτιμουν ασχημες ωστε να κοιτανε αυτες
κ αλλα πολλα

μια γκομενα με τοσα κουσουρια περα απο γαμησι τι αλλο μπορω να πω κ να κανω κ τι εχω να πω μου εξηγεις?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ολα τα παραπανω που λετε δε με αφορουν γιι εχουν να κανουν με
σαβουρο-ελλεινιδες.

Επισκέπτης
χριστο κανεις λαθος...ετσι λες επειδη δεν σου καθονται....μην μπερδευεσαι

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
xristos δεν θελω να στο παιξω μαλακας η κομπλεξικος!!!αλλα δεν ειναι ετσι!!
θα δεις οτι αργοτερα σε αλλη ηλικια θα ναι αλλιως!!μολις ζησεις καποια πραγματα!!θα δεις!!θα τα βλεπεις αλλιως!!
ειναι κ η ηλικια τετια που σε κανει να νομιζεις οτι εχεις ζησει σε σχεση με αλλους πολλα !! ωραιος!!αλλα που εισαι ακομη!!οχι εσυ μονο και εγω και πολοι αλοι!!
αστο ειναι περιεργη φαση!!
ενα να θυμασαι!προς το παρον ακρη δεν θα βρεις!!οσο και να το συζητας!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
η βουλγαρια πεθανε μαγκες....το λεω εγω...που και σπουδασα εκει..και τακτικα ανεβαινω..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μεχρι το 2002..καλα ητανε...μετα..σκατα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χριστο κανεις λαθος...ετσι λες επειδη δεν σου καθονται....μην μπερδευεσαι
τι λες ρε φιλε να πουμε!!
Δεν ασχολουμαι καν με Ελλεινιδες δεν ειμαι σαβουρης, ουτε αρχιδης νεοελληνας που τα φτιαχνει με ανηλικα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
xristos δεν θελω να στο παιξω μαλακας η κομπλεξικος!!!αλλα δεν ειναι ετσι!!
θα δεις οτι αργοτερα σε αλλη ηλικια θα ναι αλλιως!!μολις ζησεις καποια πραγματα!!θα δεις!!θα τα βλεπεις αλλιως!!
ειναι κ η ηλικια τετια που σε κανει να νομιζεις οτι εχεις ζησει σε σχεση με αλλους πολλα !! ωραιος!!αλλα που εισαι ακομη!!οχι εσυ μονο και εγω και πολοι αλοι!!
αστο ειναι περιεργη φαση!!
ενα να θυμασαι!προς το παρον ακρη δεν θα βρεις!!οσο και να το συζητας!
Δεν ειναι της ηλικιας και τετοιες μαλακιες,ειναι η νονοτροπια μου αυτη και ειμαι απο τους λιγους που οτι λεω και εξω και εδω μεσα το εφαρμοζω στη ζωη μου.
Δεν ειναι θεμα να ζησω και τετοια,αυτο θελω αυτο εφαρμοζω και τελειωσε.
Μπορει εδω μεσα καποιοι να εχουν γκομενα η' γυναικα Ελληνιδα και γι'αυτο
να θιγονται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom