Επισκέπτης
να βρω κοπελα απο δω ακτος απο στριπτι το βλεπω πολυ ψλωμο δυστυχως.
γιατι εισαστε μοντελοι κ απαιτηται την μουναρα?
να βρω κοπελα απο δω ακτος απο στριπτι το βλεπω πολυ ψλωμο δυστυχως.
ελα ντε!?γιατι εισαστε μοντελοι κ απαιτηται την μουναρα?
πλην του υψους μου που λειαν συντομως θα διορθωθει ειμαι καλος!γιατι εισαστε μοντελοι κ απαιτηται την μουναρα?
ελα ντε!?
καλο ειναι να χεις και λιγο το γνωθι που λενε! δεν βλαπτει!!
να ξερεις σε τι κυβικα μπορεις να κυμανθεις!!σε ολους αρεσουνε τα 3 lt 4,2 κυβ αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε και ολλα!
πλην του υψους μου που λειαν συντομως θα διορθωθει ειμαι καλος!
+οτι ειμαι στα γουστα αυτων των γυναικων.
ελα ντε!?
καλο ειναι να χεις και λιγο το γνωθι που λενε! δεν βλαπτει!!
να ξερεις σε τι κυβικα μπορεις να κυμανθεις!!σε ολους αρεσουνε τα 3 lt 4,2 κυβ αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε και ολλα!
δεν ειπα οτι ξερω!!Και εσυ που ξερεις τα κυβικα μας και πως ειμαστε απο κοντα?
τι να πω ρε παιδια εγω μεχρι στιγμης εξω δεξια και αριστερα βλεπω ανισα ζευγαρια!!μουναρες με οτι να ναι τυπαδες και κατι ωραια 2μετρα παλικαρια εμφανησιμα με κατι κωλουδες!!ρε συ το θεμα δεν ειναι εαν θελεις μουναρες...ολοι θελουμε να ειμαστε με τις ομορφοτερες κ τις καλυτερες κ θελουμε κατι καλυτερο για τον εαυτο μας...αυτη η ισοπεδωση δεν μ αρεσει κ δεν γουσταρω καθολου να ακουω τετοιες αποψεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι ενας μοντελος η στην τελικη ενας που ξερει οτι ειναι ωραιος δεν κολλαει σε τετοια θεματα...
εισαι λαθος πιστευω.αλλα αυτες δεν ειναι για πολλα πολλα!εινα για λιγα και καλα!
δεν θα κανεις με τετια σπιτικο!! στο κλεισε την αλλη μερα!
δεν ειπα οτι ξερω!!
απλα ειπα οτι καλο ειναι ο καθενας να ξερει που πρεπει αν χτυπησει!!
λιγο γνωθι δεν βλαπτει!!
εσυ μπορει να σαι και τζωβενος! θα χτυπησεις σε κατι ανιστοιχο!!
καταλαβες? ο πιο μετριος με την πιο μετρια!και παει λεγοντας!!
μπορει να μαι και λαθος τι να σου πω!!!!εισαι λαθος πιστευω.
Πιστευω αυτες οι γυναικες αν σε αγαπησουν σε υπηρετουν και κανουν για σπιτι και κανουν για συντροφο!!!!!!
Οι Ελληνιδες που ισως καποιοι να ειναι και παντρεμενοι με αυτες δεν κανουν ουτε για απλη σχεση ποσο μαλλον για σπιτι οι παλιοσαβουρες!
Με Ελληνιδα δεν θα κανω ποτε μα ποτε σχεση!
Ξερω τι θελω και αυτο ψαχνω,τελειωσε!
Οι στριπτιτζουδες δεν ειναι πουτανες!μπορει να μαι και λαθος τι να σου πω!!!!
αλλα ρωτησε εστω και εναν απο εδω μεσα!
ποιος θα δεχοτανε να παντρευτει μια πουτανα για να περασει ολο το υπολοιπο της ζωης του μαζι της ξεροντας οτι εχει φαει 172630982 πουτσες πριν!
που να την παρουσιασω!!?????σε εκδηλωση σε γιορτη? που????που οπου και να παω παντα καποιος θα με κοιταει επειδη εχει πηδηξει την γυναικα μου!!
οκ πεσμε μαλακα!!
εγω ετσι ειμαι!!
τι να πω ρε παιδια εγω μεχρι στιγμης εξω δεξια και αριστερα βλεπω ανισα ζευγαρια!!μουναρες με οτι να ναι τυπαδες και κατι ωραια 2μετρα παλικαρια εμφανησιμα με κατι κωλουδες!!
τα χω χασει τι να πω!!
πιστευω ολοι το χουμε δει το παραπανω!!
ολοι το τελειο θελουμε αλλα το θεμα ειναι ποσοι μπορουνε να το χουνε και να το κρατησουνε!
τι λες ρε φιλε να πουμε!!χριστο κανεις λαθος...ετσι λες επειδη δεν σου καθονται....μην μπερδευεσαι
Δεν ειναι της ηλικιας και τετοιες μαλακιες,ειναι η νονοτροπια μου αυτη και ειμαι απο τους λιγους που οτι λεω και εξω και εδω μεσα το εφαρμοζω στη ζωη μου.xristos δεν θελω να στο παιξω μαλακας η κομπλεξικος!!!αλλα δεν ειναι ετσι!!
θα δεις οτι αργοτερα σε αλλη ηλικια θα ναι αλλιως!!μολις ζησεις καποια πραγματα!!θα δεις!!θα τα βλεπεις αλλιως!!
ειναι κ η ηλικια τετια που σε κανει να νομιζεις οτι εχεις ζησει σε σχεση με αλλους πολλα !! ωραιος!!αλλα που εισαι ακομη!!οχι εσυ μονο και εγω και πολοι αλοι!!
αστο ειναι περιεργη φαση!!
ενα να θυμασαι!προς το παρον ακρη δεν θα βρεις!!οσο και να το συζητας!