kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γεια σας παιδια!!! λεω να παω χριστουγεννα στη σοφια! εχω διαβασει ολα οσα εχετε γραψει, μηπως υπαρχει και τιποτα νεοτερο?
καλα οπως το παρει κανεις.....εγω ρε φιλε δεν θα βασιζομουνα μονο σε αυτα που θα βρισκα απο το φορουμ και μα χαρτακι και στυλο να περαπαταω....!ειτανε να παω φετος το καλοκαιρι μια βολτιτσα αλλα δεν εκατσε...!και μαλλον δεν θα κατσει γιατι δεν θελω να παω ξεκρεμαστος....!και να φαψ 5 κατοσταρικα για 2-3 μερες με μετακινησεις ξενοδοχια κλπ....!Επισης να ετοιμαστουμε για νεο μπαραζ αυξησεων μετα και απο την Χριστουγεννιατικη περιοδο οπου οι ελληναρες θα εχουν αφησει τα κερατα τους στα λαμογια.
Θανο σε αυτο που λες περι κατατοπισης πιστευω πως στο φορουμ υπαρχουν τα παντα απο πληροφοριες.Επισης θεωρω τους κωλοταριφες πιο επικινδυνους για μεγαλο χασιμο χρηματων απο οτιδηποτε αλλο καθως δυσκολα θα δεχτουν deal στην τιμη πλεον.
Εχουμε ξαναπει πως στη Σοφια δεν μας πανε καθολου σαν λαο και αυτο που λες με τα club κλπ το εχω ξανακουσει αν και υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις οπου σε τετοιες φασεις την πατησαν ασχημα τα λαμογια.
και δεν εχω ορεξη να καθομαι να λεω και να κανω επιδειξη των γνωσεων μου....!
Βουλγαροκτόνο?γειά χαρά σε όλους. παιδιά εγω μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου βουλγαροκτόνο μιας και έχω πάει ουκ ολίγες φορές εκεί. εδω και τρία χρόνια πρωτοχρονιά κάνω φιλιππούπολη.
αν καποιος παει για δουλεια και ψαξει κατι να βρει για να πηδηξει οκ....!αλλα το να πας Βουλγαρια για sex vacation δεν αξιζει....!προσωπικα πιστευω απο την μεχρι στιγμης εμπειρια μου οτι αν δεν εχεις γνωριμιες κα ατομα που να σε κατατοπισουνε και να ξερουνε λιγο πολυ την γλωσα μεγαλη μαλακια....!θα σου φανε πολλα λεφτα ταξιτζηδες εστιατορια καφε και σε διαφορα μερη....!τωρα αν παρεις να κλεισεις διαμερισμα και σε ακουσουνε να μιλας ελληνικα η αγγλικα εκει τη γαμησες...!αλλες τιμες ισχυουνε για τους ντοπιους και αλλες για τους ξενους....!οπως επισης θελει προσοχη τα μερη που τριγυρνας εστιατορια καφε μπαρακια κλαμπακια για τυχον πεσιμο και φασαρια....!κανουνε φασαριες για ψιλου πηδημα....!
Το Σαντάσκυ και το Πλοέστι είναι μια εξελιγμένη τρούμπα της εποχής μας στη Βουλγαρία. Γενικά πολύ βλαχοσεξ και μακριά από τις γύφτισες που σε πλησιάζουν με 10-15 ευρώ. Για τις "ντόπιες" έχω πείρα από ταξίδι μου...Λοιπόν καταρχήν το 90% δεν είναι βουλγάρες που κάνουν βίζιτες στις δύο αυτές πόλεις...είναι ρωσίδες (διάφορες), ρουμάνες και αλβανίδες. Ελάχιστες βουλγάρες στη Σόφια, πιο ανεβασμένα πράγματα και πιο ακριβά. Το 50εύρω είναι βασική ωριαία αμοιβή και μπορείς με 300-500 ευρώ να κλείσεις γκομενάκι καλό για όλη την ημέρα αρκεί να μη γίνεται της μουρλής από κόσμο. Παίζουν επίσης καλύτερα κομμάτια μέσω των ξενοδοχείων και των καφετεριών μέσα ή κάτω από αυτά. Στο δρόμο αν σας πλησιάζει νταβάς (πολύ εύκολο, κοιτάς τις βιτιρίνες ) μπορεί να σου δώσει ακόμα και πωλήτρια από μαγαζί ή τη σερβιτόρα στο δίπλα καφέ αν τους πεις θέλω ΑΥΤΗΝ (80-90%). Η ποιότητα των γυναικών για μένα είναι όπως λένε ισάξιες ή και χειρότερες από τις ελληνίδες. Εχουμε πάει Σκόπια και Τίρανα και σας πληροφορώ ότι αν και λίγο κοντές ακόμα και οι Αλβανίδες είναι πιο καλές (πάντα από τις καλές εννοούμε όχι τα μπάζα των μπάζων). Επίσης στη Βουλγαρία όντως οι κοπέλες πάνε σα ρομποτάκια και δεν κάνουν το κάτι παραπάνω. Στην Αλβανία και τα ΣΚόπια παίζει πολύ το εξτρα όμως εφόσον μείνει μεταξύ σας (με την κοπέλα) δίνει τα πάντα. Προσοχή στην προφύλαξη εκεί είναι ανενημέρωτος ο κόσμος και δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον...
Για όσους επίσης ενδιαφέρονται στη Βουλγαρία και την Αλβανία είναι δυνατή η αγορά με περίπου 1500 ευρώ μιας κοπέλας για 7-10 μέρες (παζάρι) με όλα τα χαρτιά νόμιμα για Ελλάδα από τον εκεί νταβά...!------καταρχην το Πλοεστι ειναι στη Ρουμανια!!!η Βουλγαρια εχει ωραιες γυναικες και μπορεις να γαμισεις με 26 ευρω μια ωρα οσα δινεις στη φυλης για 2-3 λεπτα σκυλησιο γαμησι!!!!!!