Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Ρε φιλε τι το θες το σαντανσκι.Εδω εχουν αναφερθει παρα πολλα αρνητικα.Πανω απο ενα χρονο οι "ειδικοι" φωναζουν πως η φαση εχει χαλασει.Καλυτερα να πας προς Σοφια.
Αν επιμενεις παντως να πας Σαντανσκι τρεξε λιγο στις σελιδες του φορουμ και θα βρεις αρκετες πληροφοριες.Νομιζω η σελιδα 17 ειναι καλη.Τεσπα...

apolele

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω φιλε..Κοιτα γενικως σαντανσκι θα παω για ψωνια,αλλα μια που θα κατσω και ενα βραδυ ας ψαχτω και λιγο..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Ετσι πρεπει.Να κανεις ολων των ειδων ψωνια. :sunglasses:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
324
Πόντοι
21
Ετσι οπως εχει γινει το Σαντασκι,μονο καθημερινη κατι λεει.
Σαββατο με ΤΙΠΟΤΑ...

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Ετσι οπως εχει γινει το Σαντασκι,μονο καθημερινη κατι λεει.
Σαββατο με ΤΙΠΟΤΑ...

Ιδιως τετοιες μερες?....Θα ειναι και ολοι οι μπαρμπαδες απο τα γυρω χωρια...θα γεμισει ο τοπος.....ασε που θα λενε στις γυναικες τους οτι ντεμεκ θα πανε στο καζινο :2funny:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εχει κανεις πληροφοριες για μπουζουκια στη Σοφια???

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. οπως είχα υποσχεθεί θα σας ενημεώσω πως πέρασα βουλγαρία. απίθανα.τέλεια.όπως τα είχαμε σχεδιάσει. είχαμε τα τις φοιτήτριες όλες τις ημέρες και περάγαμε τέλεια.Φιλλιπούπολη ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deltadelta

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας.Την Κυριακη λέμε για τουρ στην γείτονα χώρα από τα σύνορα στο Ορμένιο.Έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. οπως είχα υποσχεθεί θα σας ενημεώσω πως πέρασα βουλγαρία. απίθανα.τέλεια.όπως τα είχαμε σχεδιάσει. είχαμε τα τις φοιτήτριες όλες τις ημέρες και περάγαμε τέλεια.Φιλλιπούπολη ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε μου αυτό δεν είναι ενημέρωση.

Πες μας που πήγες, που έβρισκες τις κοπέλες, ποιές ήταν οι τιμές, πώς ήταν οι κοπέλες, πού ψάρεψες τις φοιτήτριες που αναφέρεις, τί πρέπει να προσέχουμε και γενικά ότι πιστεύεις ότι είναι χρήσιμο.

Περιμένουμε να ξεκουραστείς και μετά να μας δώσεις τα φώτα σου.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Φίλε μου αυτό δεν είναι ενημέρωση.

Πες μας που πήγες, που έβρισκες τις κοπέλες, ποιές ήταν οι τιμές, πώς ήταν οι κοπέλες, πού ψάρεψες τις φοιτήτριες που αναφέρεις, τί πρέπει να προσέχουμε και γενικά ότι πιστεύεις ότι είναι χρήσιμο.

Περιμένουμε να ξεκουραστείς και μετά να μας δώσεις τα φώτα σου.

Ευχαριστώ.
στον ύπνο τους βρήκανε πολλές κοπέλες η Βουλγαρία πλέον πέθανε ας αφήσουν τα παραμύθια μερικοί. 

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και εγω τα ιδια ακουω για βουλγαρια
ειμαι και βορειοελλαδιτης και τα ακουω απο πρωτο χερι

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κάποιες πληροφορίες για Σαντάνσκι
Η αγορά τους τελείως μάπα , καλύτερα στη λαική της γειτονιάς σας , θα βρείτε καλύτερη ποιότητα σε ρούχα , παπούτσια κλπ
Τώρα , που θα ψωνίσεις γυναίκες , οι νταβατζίδες σου την πέφτουν παντού και πάντα , συνήθως γύφτοι , μην τους πολυεμπιστεύεστε θα σας φάνε λεφτά , ευτυχώς που πήγα διαβασμένος .
Υπάρχει ένα ξενοδοχείο , δεν θυμάμαι το όνομά του , είναι λίγο πιο πάνω απο τη πιάτσα των ταξί , εκεί απο νωρίς το μεσημέρι μαζεύονται καμιά 10αριά και περιμένουν στη ρεσεψιόν , αν είσαι τυχερός μπορεί να βρείς κάτι πάνω του μετρίου (λίγο δύσκολο) πάντως παίζουν ηλικίες απο 21-45 . Τιμές 60 Ε την ώρα , 70 για 2 ώρες , 100 για όσο θές (αποφύγετε την τελευταία συμφωνία - μου μυρίζει μούφα) . Συνήθως οι γκόμενες όταν τις πάρεις πάνω αρχίζουν και σου ζητάνε δωράκια (θα μου δώσεις το ρολόι σου ? , με 20 ευρώ ακόμη θα σ`αφήσω να ....κλπ.)
Η καλύτερη φάση είναι το club τους , μπορείς να χτυπήσεις άνετα σπιτικιές ή και επαγγελματίες πολύ καλής ποιότητας , εκεί οι γκόμενες τρελένονται αν κεράσεις ένα ποτό , όχι όμως υπερβολές σε έχουν πάρει γραμμή οτι ψάχνεις για πήδημα και σου στέλνουν πάλι κανέναν γύφτο !!!
Καλύτερη μέρα επίσκεψης η Παρασκευή ...Το Σάββατο δεν λέει η εκμετάλευση πάει σύνεφο ενώ τις καθημερινές το Σαντάνσκι θυμίζει πόλυ φάντασμα , σκέτη μιζέρια .

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Φιλε τις γκομενες τις γαμας στο ξενοδοχειο που μαζευονται η τις παιρνεις στο δικο σου?Επισης τι ποσα ζητανε στη ρεσεψιον για να αφησουν τις γκομενες πανω?

ΥΓ.Θα ηταν καλο οι συναγωνιστες apolele,deltadelta και xristos1  να εκαναν καποιες αναφορες απο το ταξιδι τους στον επιγειο παραδεισο(λεμε τωρα).

Επισκέπτης
καιρός αυτό το θρέντ να αλλάξει τίτλο και να μετ ονομαστεί (( ήταν ένας επίγειος παράδεισος)).

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Ναι τα εχουμε ξαναπει αλλα καμια αλλαγη.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μάγκες από τις τελευταίες πληροφορίες που έχω πλέον μόνο στην Σόφια θα βρεις κάτι καλό (ίσως και φτηνό) που να αξίζει τα άλλα μέρη ξεχάστε τα..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Ισως και στο πλοβντιφ.Ο χριστος1 που πηγε δεν εκανε καποια ουσιαστικη ενημερωση για να ξερουμε περιπου τι παιζει.
Παντως το πλοβντιφ ειναι ο επομενος δικος μου προορισμος καθως εχω και φιλους Βουλγαρους που ειναι απο 'κει.Παρ'ολα αυτα ειναι αρκετα μακρυα ακομα(χρονικα) το ταξιδι ωστε να υπαρξει και η αναλογη ερευνα-ενημερωση.

apolele

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι λεει ρε παιδες θα κανονισουμε κανα tour προς σοφια μερια παρεα αρκετα ατομα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom