You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 540K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
1.95 ειναι.Μην αλλαξεις στον σταθμο του τραινου το εχουν 1.80.Καλυτερα σε τραπεζα εννοειται...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ναι για Σοφια μιλαμε.Οταν λες διευθυνσεις?Εννοεις τα σαιτ η των σπιτιων που εχει παραθεσει ο ελφ?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Μηπως μπερδεψες την ισοτιμια?Παρειναι ακριβα. 1 ευρω = 1.95 λεβα.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Οχι δεν εχω παρει.Δεν ξερω αν ειναι ακριβως πρακτορεια η αν ειναι τα ιδια τα σπιτια που εχουν σαιτ και μπορουν να σου στειλουν γκομενα(εδω ο ελφ μπορει να σε βοηθησει σιγουρα).Γιατι αν οντως ειναι σπιτια σιγουρα περασα απο καποια αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ονοματα ουτε απο τον χαρτη μπορω να καταλαβω να σου πω σιγουρα.
Αυτο το λεω γιατι σιγουρα θα ειναι πιο φθηνα αν περασεις να παρεις απο 'κει παρα να παρεις τηλ. να σου φερουν στο ξενοδοχειο.
Αυτο το λεω γιατι σιγουρα θα ειναι πιο φθηνα αν περασεις να παρεις απο 'κει παρα να παρεις τηλ. να σου φερουν στο ξενοδοχειο.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Τιποτα φιλε.Εδω ειμαστε ολοι για να ανταλασουμε εμπειριες και γνωσεις επι του αγαπημενου μας αθληματος ;)
ρε παιδια μέσα σε 4 μηνες που εχω να παω να άλλαξαν τόσο πολύ τα πραγματα?Θα σε στανοχωρησω αλλα στα 10-15 που πηγαμε παντου αυτες τις τιμες μας ειπαν.Απο τις οποιες νομιζω πως η πιο συμφερουσα ηταν 120 ευρω 6 ωρες.Επισης οταν λες κυριλε τι εννοεις?Καλυτερες γκομενες?Γιατι οπου κι αν πηγαιναμε 90% μπαζα ειχαν.
εντύπωση μου κάνει?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Eμενα να δεις μετα απο αυτα που ειχα διαβασει εδω.Σκεφτομαι ομως μηπως ηταν μονο λογω καλοκαιριου?Δηλαδη πολλες και καλες γκομενες ειχαν παει στις παραθαλασσιες περιοχες,οποτε απο τις ελαχιστες αξιογαμησιμες επρεπε να βγει το μεροκαματο λολ.
Λεω να ανεβω παλι αρχες Οκτωβρη,ελεγα για πλοβντιφ αρχικα αλλα και παλι εχω περιεργεια να δω τι παιζει στη Σοφια.Θα δειξει...
Λεω να ανεβω παλι αρχες Οκτωβρη,ελεγα για πλοβντιφ αρχικα αλλα και παλι εχω περιεργεια να δω τι παιζει στη Σοφια.Θα δειξει...
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Στην χρυσή ευκαιρία την βρήκες??paides autes einai doulies noikiasa mia kopela slobena 3000euro gia ena xrono.SaNDashkI mono na thn gamao.ti elinides k malakies oi xenerotes.ase pou baineis k mesa me afta pou theloun.steilte mou pm gia peraitero.
deltadelta
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μήπως κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει τι γίνεται στο Svilengrad στα συνορα απο τον Έβρο?
Ένα update από Sandanski:
Το ξενοδοχειο Young έκλεισε
Εύκολος τροπος να βρεις που είναι τα κορίτσια: παρτε ένα ταξί. Οι ταξιτζήδες ξέρουν τα πάντα και σε εξυπηρετουν πρόθυμα (παιρνουν από παντου τη μιζα τος)
Εγω δεν χρειαστηκε να παω πουθενα. Ο ταξιτζής επικοινώνησε με το νταβατζή και την ώρα που ήθελα, ήρθαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου 4 κορίτσια να διαλέξω. Αυτή που τελικά πήρα ήταν δυστυχώς διεκπεραιωτική (του στυλ «άντε γαμισε μας για να φεύγουμε»
Αρνητική εντύπωση από τη διαδικασία αυτή είναι ότι το ξενοδοχείο σου ζητάει κι αυτό τη μίζα του!!!
Το Hotel Sandanski μου χρέωσε 11 € για την «επίσκεψη» στον τελικό λογαριασμό!!! (θάθελα να ξέρω αν τα δηλώνουν και στην εφορία…)
Για όποιον θέλει να πάρει απ’ ευθείας από την «πηγή» - έχω το τηλέφωνο του Ντράγκο, του μεγαλύτερου ίσως νταβατζή της περιοχής. Όποιος ενδιαφέρεται – ΡΜ…
…και που είστε? Μιλάει και ελληνικά!
Εύκολος τροπος να βρεις που είναι τα κορίτσια: παρτε ένα ταξί. Οι ταξιτζήδες ξέρουν τα πάντα και σε εξυπηρετουν πρόθυμα (παιρνουν από παντου τη μιζα τος)
Εγω δεν χρειαστηκε να παω πουθενα. Ο ταξιτζής επικοινώνησε με το νταβατζή και την ώρα που ήθελα, ήρθαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου 4 κορίτσια να διαλέξω. Αυτή που τελικά πήρα ήταν δυστυχώς διεκπεραιωτική (του στυλ «άντε γαμισε μας για να φεύγουμε»
Αρνητική εντύπωση από τη διαδικασία αυτή είναι ότι το ξενοδοχείο σου ζητάει κι αυτό τη μίζα του!!!
Το Hotel Sandanski μου χρέωσε 11 € για την «επίσκεψη» στον τελικό λογαριασμό!!! (θάθελα να ξέρω αν τα δηλώνουν και στην εφορία…)
Για όποιον θέλει να πάρει απ’ ευθείας από την «πηγή» - έχω το τηλέφωνο του Ντράγκο, του μεγαλύτερου ίσως νταβατζή της περιοχής. Όποιος ενδιαφέρεται – ΡΜ…
Επισκέπτης
o ντράγκο πριν μερικά χρόνια ήταν εδώ Ελλάδα και μάλιστα είχε περάσει και από Κορυδαλό μεριά στο γνωστό κολέγιο.Ένα update από Sandanski:
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Για τους φίλους πυ ψάχνουν καλύτερες τιμές κλπ! Είναι απλό όλα αλλάζουν μόλις καταλάβουν ότι δεν μιλάτε βουλγάρικα ή τουλάχιστον οτι καταλαβαίνετε. Γκόμενες καλές υπάρχουν και δεν είναι ανάγκη να πάτε με τσιγγάνες που είναι η πλειοψηφία στο Σαντανσκι.
Κατα τα άλλα οι περισσότεροι απλά πέφτουν θύματα !
Αυτά από εμπειρία διαμονής στην Σοφια >6 χρόνων και ακόμη εδώ!
Κατα τα άλλα οι περισσότεροι απλά πέφτουν θύματα !
Αυτά από εμπειρία διαμονής στην Σοφια >6 χρόνων και ακόμη εδώ!
μηπως ειναι ο τυπος που εχει την ελληνικη ταβερνα (φοβερο φαγητο με συμπαθητικες τιμες), το πιο κυριλε καφε-μπαρ(το πρωτο προς το ξενοδοχειο σαντανσκυ)και μαγαζι με ρουχα;Ένα update από Sandanski:
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
axer αν μπορεις γραψε λιγο τιμες και σε ποιο ξενοδοχειο εμεινες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K