Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
δηλαδη τωρα εν ετη 2016 και παμε στο 2017 σιγα σιγα η τιμες για τις πουτανες στην βουλγαρια ειναι στα ιδια επιπεδα με την ελλαδα. μην πω οτι πολλες φορες και ακριβοτερες απο την ελλαδα ειδικα στη σοφια

Αυτό δεν ισχύει παρά μόνο σε λίγες περιπτώσεις. Και εδώ σε βλέπω να γενικεύεις τα πράγματα. Τι θα πεί "σιγά σιγά στα ίδια επίπεδα"
(στο νήμα Κιέβου έγραφες ότι "κυμαίνεται" σαν δεδομένο) και έπειτα "πολλές φορές και ακριβότερες από την Ελλάδα";
Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όντως, υπάρχει ανοδική τάση των τιμών, όντως,
αλλά με κανόνες αγοράς η συνήθης τιμή βίζιτας (για κάτι υποτίθεται αξιοπρεπές) είναι στα 50 ευρώ για 1 ώρα δύο πιστολιές. Που είδες τις
"πολλές φορές"; Υπάρχει όμως και η "αναγνωριστική" επιλογή του μισάωρου όπου με 20-30 ευρώ κάνεις μια χαρά παιχνίδι.
Μιλάμε για τις βίζιτες που παίζουν ανοιχτά στις γνωστές αγγελίες. Υπάρχουν, όμως, και άλλλα δίκτυα όπου παίζουν κρυφές και αματούρια
σε διαφορετικές τιμές, όπου δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ένας απλός σεξοτουρίστας. Ο παράγοντας γλώσσας, επίσης παίζει ρόλο στην πρόσβαση
και στη διεύρυνση των επιλογών. Αν κάνεις έναν κόπο (μιας και βλέπω ότι είσαι νέος στην παρέα) να ανατρέξεις σε όσα έχω ήδη γράψει
στα σχετικά νήματα, καθώς και άλλοι συνάδελφοι, θα σχηματίσεις καλύτερη εικόνα ώστε να μην επαναλαμβάνομαι.  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό δεν ισχύει παρά μόνο σε λίγες περιπτώσεις. Και εδώ σε βλέπω να γενικεύεις τα πράγματα. Τι θα πεί "σιγά σιγά στα ίδια επίπεδα"
(στο νήμα Κιέβου έγραφες ότι "κυμαίνεται" σαν δεδομένο) και έπειτα "πολλές φορές και ακριβότερες από την Ελλάδα";
αλλά με κανόνες αγοράς η συνήθης τιμή βίζιτας (για κάτι υποτίθεται αξιοπρεπές) είναι στα 50 ευρώ για 1 ώρα δύο πιστολιές. Που είδες τις
"πολλές φορές"; Υπάρχει όμως και η "αναγνωριστική" επιλογή του μισάωρου όπου με 20-30 ευρώ κάνεις μια χαρά παιχνίδι.
Μιλάμε για τις βίζιτες που παίζουν ανοιχτά στις γνωστές αγγελίες. Υπάρχουν, όμως, και άλλλα δίκτυα όπου παίζουν κρυφές και αματούρια
σε διαφορετικές τιμές, όπου δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ένας απλός σεξοτουρίστας. Ο παράγοντας γλώσσας, επίσης παίζει ρόλο στην πρόσβαση
και στη διεύρυνση των επιλογών. Αν κάνεις έναν κόπο (μιας και βλέπω ότι είσαι νέος στην παρέα) να ανατρέξεις σε όσα έχω ήδη γράψει
στα σχετικά νήματα, καθώς και άλλοι συνάδελφοι, θα σχηματίσεις καλύτερη εικόνα ώστε να μην επαναλαμβάνομαι.  :hi:

ναι φιλτατε popov στο πενηνταρικο κυμαινεται η 1 ωρα βιζιτα στη βουλγαρια και σαφως παιζει ρολο να ξερεις και τη γλωσσα η να εχεις και καποια κονε εκει. αλλα αν ειναι τραβχτω εκει καλυτερα να παρω μια ρωσιδα εδω ελλαδα με 100 την ωρα χωρις εξοδα μετακινησης.
παλια η βιζιτα ειχε 15-20 ευρω και με 80 ευρω ειχες την κοπελα ολο το βραδι μαζι σου και μιλαμε για αξιολογα κοματια εποχες 2003-2006

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ναι φιλτατε popov στο πενηνταρικο κυμαινεται η 1 ωρα βιζιτα στη βουλγαρια και σαφως παιζει ρολο να ξερεις και τη γλωσσα η να εχεις και καποια κονε εκει. αλλα αν ειναι τραβχτω εκει καλυτερα να παρω μια ρωσιδα εδω ελλαδα με 100 την ωρα χωρις εξοδα μετακινησης.
παλια η βιζιτα ειχε 15-20 ευρω και με 80 ευρω ειχες την κοπελα ολο το βραδι μαζι σου και μιλαμε για αξιολογα κοματια εποχες 2003-2006

Δεν θα διαφωνήσω φίλε μου, ότι οι παλιές καλές εποχές (προ ΕΕ) έχουν περάσει (και από άποψη τιμών και από άποψη επιλογών).
Διαφώνησα, αν θυμάσαι, με τις γενικεύσεις σου ότι κάθε εργαζόμενη του 50άρικου είναι και σαβούρα. Επίσης, θα συμφωνήσω
ότι δεν υπάρχει λόγος να τραβηχτεί κάποιος επί τούτου στη Βουλγαρία, για σεξοτουρισμό, με κριτήριο την συμφέρουσα
διαφορά τιμής. Φυσικά, αν κάποιος πάει κάπου (οπουδήποτε κι αν πάει) και συνδυάσει την επίσκεψη με την ανακάλυψη
των ομορφιών ενός μέρους, και μέσα εκεί εντάξει και τις σεξουαλικές υπηρεσίες, τότε πραγματικά θα βγεί κερδισμένος
σαν σύνολο. Θεωρώ πολύ μίζερο -προσωπική μου άποψη- το να πηγαίνει κάποιος, σε ένα ξένο μέρος έχοντας σαν αυτοσκοπό
τον σεξοτουρισμό. Με τη λογική αυτή, ας μείνει στην πατρίδα του και ας βρεί με άλφα παραπάνω χρήματα, εργαζόμενες απ' όλες τις φυλές
χωρίς να χρειάζεται, όπως σωστά αναφέρεις, να πάει στην άλλη άκρη.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα διαφωνήσω φίλε μου, ότι οι παλιές καλές εποχές (προ ΕΕ) έχουν περάσει (και από άποψη τιμών και από άποψη επιλογών).
Διαφώνησα, αν θυμάσαι, με τις γενικεύσεις σου ότι κάθε εργαζόμενη του 50άρικου είναι και σαβούρα. Επίσης, θα συμφωνήσω
ότι δεν υπάρχει λόγος να τραβηχτεί κάποιος επί τούτου στη Βουλγαρία, για σεξοτουρισμό, με κριτήριο την συμφέρουσα
διαφορά τιμής. Φυσικά, αν κάποιος πάει κάπου (οπουδήποτε κι αν πάει) και συνδυάσει την επίσκεψη με την ανακάλυψη
των ομορφιών ενός μέρους, και μέσα εκεί εντάξει και τις σεξουαλικές υπηρεσίες, τότε πραγματικά θα βγεί κερδισμένος
σαν σύνολο. Θεωρώ πολύ μίζερο -προσωπική μου άποψη- το να πηγαίνει κάποιος, σε ένα ξένο μέρος έχοντας σαν αυτοσκοπό
τον σεξοτουρισμό. Με τη λογική αυτή, ας μείνει στην πατρίδα του και βρεί με παραπάνω εργαζόμενες απ' όλες τις φυλές

:hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
τον σεξοτουρισμό. Με τη λογική αυτή, ας μείνει στην πατρίδα του και ας βρεί με άλφα παραπάνω χρήματα, εργαζόμενες απ' όλες τις φυλές

φιλτατε popov ενοειται οταν πας σε καποιο μερος δεν ειναι αυτοσκοπος μονο το σεξ, πας και για τα αξιοθετα της εκαστοτε χωρας και εδω συμφωνω απολυτα μαζι σου συνδιαζεις το τερπον μετα οφελιμου
απλα εγω προτιμω την ρωσια και οχι τις βαλκανικες χωρες με οτι αυτο και αν συνεπαγεται  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φιλτατε popov ενοειται οταν πας σε καποιο μερος δεν ειναι αυτοσκοπος μονο το σεξ, πας και για τα αξιοθετα της εκαστοτε χωρας και εδω συμφωνω απολυτα μαζι σου συνδιαζεις το τερπον μετα οφελιμου
απλα εγω προτιμω την ρωσια και οχι τις βαλκανικες χωρες με οτι αυτο και αν συνεπαγεται  :hi:

Συμφωνώ, ότι αν κάποιος έχει την επιλογή, Ρωσία και ιδίως Ουκρανία, είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίοι προορισμοί
συνδυάζοντας εξαιρετικά αξιοθέατα και εξωπραγματικές γυναίκες. Τα Βαλκάνια έχουν ιδιομορφίες και συνήθως ενδείκνυνται
με συνδυασμό οικονομικών δραστηριοτήτων και όχι τόσο με όρους καθαρά τουριστικούς (παρότι είναι πανέμρφα μέρη).
Πάντως, μιας και μιλάμε για Βουλγαρία, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Νο.1 εργαζόμενη στη Σόφια, αυτό το διάστημα,
(από τις εξαιρέσεις που λέγαμε, η οποία δικαιωματικά χρεώνει 100 ευρώ) είναι Ρωσίδα!! Άλλο επίπεδο καλλιτεχνίας...
Στη Βουλγαρία αν και υπάρχουν πανέμορφες κοπέλες, θεωρώ ότι τα σκήπτρα των Βαλκανίων, ειδικά στον αγώνα και
στο ταμπεραμέντο, τα κρατούν οι Ρουμάνες και οι Μολδαβές.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ, ότι αν κάποιος έχει την επιλογή, Ρωσία και ιδίως Ουκρανία, είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίοι προορισμοί
συνδυάζοντας εξαιρετικά αξιοθέατα και εξωπραγματικές γυναίκες. Τα Βαλκάνια έχουν ιδιομορφίες και συνήθως ενδείκνυνται
με συνδυασμό οικονομικών δραστηριοτήτων και όχι τόσο με όρους καθαρά τουριστικούς (παρότι είναι πανέμρφα μέρη).
Πάντως, μιας και μιλάμε για Βουλγαρία, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Νο.1 εργαζόμενη στη Σόφια, αυτό το διάστημα,
(από τις εξαιρέσεις που λέγαμε, η οποία δικαιωματικά χρεώνει 100 ευρώ) είναι Ρωσίδα!! Άλλο επίπεδο καλλιτεχνίας...
Στη Βουλγαρία αν και υπάρχουν πανέμορφες κοπέλες, θεωρώ ότι τα σκήπτρα των Βαλκανίων, ειδικά στον αγώνα και
στο ταμπεραμέντο, τα κρατούν οι Ρουμάνες και οι Μολδαβές.

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Εύγε φίλε μου, όμως κακά τα ψέμματα, δεν εννοείται για όλους αυτή η στάση και οπτική.

Υπάρχουν ανάμεσά μας και αρκετοί εμμονικοί...

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Εύγε φίλε μου, όμως κακά τα ψέμματα, δεν εννοείται για όλους αυτή η στάση και οπτική.

Υπάρχουν ανάμεσά μας και αρκετοί εμμονικοί...

εχεις δικιο φιλε popov καποιοι εδω μεσα μερικες φορες επιμενουν και στηριζουν την αποψη τους που ειναι λανθασμενη
εγω εχω μαθει να ακουω και να μαθαινω αχετα αν εχω γυρισει σχεδον ολο τον κοσμο
οσο ζουμε μαθαινουμε και στα 80 του χρονια καποιος μαθαινει και γινεται σοφοτερος απλα να ξερει να ειναι σωστος δεκτης και ακροατης και οχι ισχυρογνωμων και ξεροκεφαλος  :hi:

κατι ασχετο φιλτατε θελω να ρωτησω αν θελεις απαντας

ты говоришь πο-русски?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Αυτο ειναι το σημειο κλειδι και η διαφορα φιλε popov
οταν γραφουν οι συναγωνιστες και συγκρινουν τις τιμες με ελλαδα (και σωστα πρατουν) δεν διευκριζουν οτι με τα 20-30 ευρω που αναφερουν μιλαμε για καθαρα επαγγελματιες στο το χωρο τους δηλ μπουρδελο - στουντιο και για μια πιστολια στα γρηγορα  :grin:
Οταν μιλαμε ομως για ανατολικη ευρωπη πχ για μολδαβια που γνωριζω πολυ καλα , με τα 20-30 ευρω (400-600 λει) ερχεται στον χωρο σου , δεν ειναι το ιδιο λοιπον να εισαι ανετος με το κρασακι σου και την μουσικη σου απολαμβανοντας την ντεβουσκα πολυ πιο χαλαρα απο το μπουρδελο στουντιο φυσικα. Αν της δωσεις 50 ευρω (1000 λει) και σε ψιλογουσταρει μπορει να κατσει και για ολο το βραδυ με οτι συνεπαγεται αυτο :grin: μου εχει τυχει αρκετες φορες. Βεβαια για να τα λεμε ολα , αυτο προυποθετει να εχεις καλα κονε και να μιλας την γλωσσα της χωρας εστω και υποφερτα που στην περιπτωση της μολδαβιας ειναι δυο, με τα θετικα και τα αρνητικα του :grin:
Για ουκρανια πιστευω οτι ισχυει το ιδιο εκτος κιεβου , για βουλγαρια γνωριζεις εσυ σαφως πολυ καλυτερα.
ελλαδα με αυτα τα ποσα να ερθει στον χωρο σου , σχεδον αδυνατο :grin:
Την καλημερα μου  :hi:

PAPASTAUS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
323
Πόντοι
281
Επειδή είμαι άπειρος στο σεξοτουρισμό σε ξένες χώρες ζητώ την βοήθεια σας
Θα πάω Βουλγαρία Σόφια τέλη Νοεμβρίου για τρεις μέρες με ένα φιλαράκι πέρα από την ξεκούραση ρέκλα και διασκέδαση μας ενδιαφέρει και ένα βράδυ να το γλεντήσουμε με δύο Βουλγάρες στο κυριλέ ξενοδοχείο που έχουμε κλείσει οι απαιτήσεις γιατί και αυτές παίζουν ρόλο είναι  (λεσβιακό ακάποτο τσιμπούκι και anal)
Επειδή πολλά διαβάζω για τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθώ ως προς την επιλογή εσείς πια συστήνεται?
Ας πούμε άλλος λέει ότι σου κανονίζει το ίδιο το ξενοδοχείο,(σε ρωτάει άμα ενδιαφέρεσαι για παρέα)
άλλος λέει ότι μπαίνεις internet και κλείνεις με το παραδοσιακό τρόπο
άλλος λέει ότι βγαίνεις στα μπαράκια και εκεί ψωνίζεις
άλλος λέει ότι σου την πέφτουνε χύμα
και άλλος λέει ότι πρέπει να έχεις γνωστό Βούλγαρο ( δεν έχω ) για να κανονίσεις
Αυτά έχω ακούσει και ζητάω την γνώμη σας και επίσης αν γνωρίζετε για τουλάχιστον δύωρο που πάνε τα κοστολόγια?
Επίσης να πω 2-3 mail που έχω στείλει σε επίδοξες φιλενάδες για το πότε θα είμαι εκεί και τις απαιτήσεις μου δεν μου έχει απαντήσει καμία(ίσως γιατί ζητάω και φώτο)
Όποιος μπορεί και ξέρει με ενημερώνει
Thanks

PAPASTAUS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
323
Πόντοι
281
Ρε παιδιά κανείς που να ξέρει κάτι να πει λίγο βοήθεια :kneel:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Ρε παιδιά κανείς που να ξέρει κάτι να πει λίγο βοήθεια :kneel:
βρες τον μιτκο στην βιτοσα ,αφου ζει ακομα,διαβασε πιο πισω ποστ,αυτος θα σε βοηθησει,να βρεις κατι ,στο επιπεδοο που εισαι δεν εχεις καποια λυση αλλη

PAPASTAUS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
323
Πόντοι
281
Θα τον ψάξω αλλά από τα λίγα που διάβασα η θα με στείλει στον διάολο η θα μου πάρει τα σώβρακα !

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

PAPASTAUS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
6