marios102030
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ο μίσος αντρίκος πληθυσμός εκεί Μίτκο ονομαζεται
Ο μίσος αντρίκος πληθυσμός εκεί Μίτκο ονομαζεται
Παππού ξέρεις πιο Happy γιατι το google βγάζει πολλά μαγαζιά?
Πέμπτη πάω και όπως καταλαβαίνεις ψάχνομαι
στη βιτοσα απεναντι απο σερατονΠαππού ξέρεις πιο Happy γιατι το google βγάζει πολλά μαγαζιά?
HAPPY BAR & GRILL Света Неделя гр. София, пл. "Света Неделя" № 4 тел. 0700 20 888Παππού ξέρεις πιο Happy γιατι το google βγάζει πολλά μαγαζιά?
10 happy έχει η Σοφία μόνο,σε ποιο από όλα θα τον πάει ο ταρίφαςθα παρεις ενα ταξι να σε παει στο happy
κανε παζαρια στον ταριφα πριν τον παρεις για κουρσα
πες του με ποσα θα με πας στο happy;
και παιξε μπαλα μετα εκει μετα τις 5 το απογευμα θα τον βρεις τον μιτκο
Βίτοσα είναι το βουνό πάνω από την Σοφία θα τον πάνε στο βουνό και θα τρελαθεί ο άνθρωποςστη βιτοσα απεναντι απο σερατον
10 happy έχει η Σοφία μόνο,σε ποιο από όλα θα τον πάει ο ταρίφας
γι αυτο λεμε απεναντι απο σερατον!!
κ στο βουνο να παει ωραια ειναι στην τελικη
Επιτέλους έβγαλα κάποια άκρη ευχαριστώ για την βοήθεια θεού θέλοντος και μουνιού επιτρέποντος όλα θα γίνουν
Απο 50-60 λεβα την ωρα μεχρι 300 λεβα την ωρα οτι διαλέξεις περνηςπόσο πάει το menu για να μην με γδάρουνε θα είμαι μαζί με ένα φιλαράκι?
βρες το νικ allantalon στειλτου πμ κ θα μαθεις τα παντα ολα ;)πόσο πάει το menu για να μην με γδάρουνε θα είμαι μαζί με ένα φιλαράκι?
τα μαγαζια αυτα απο ταριφες εχουν μονο ε κλας ..ο μιτκο,προ 6ετιας τουλαχιστον ειχε καποια τρια τεσσερα καλα κοματια που πρακτορευε ,καμμια σχεση με τα μπουρδελαδικα..Απο 50-60 λεβα την ωρα μεχρι 300 λεβα την ωρα οτι διαλέξεις περνης
Για μένα καλύτερα ρωτήστε κανα ταρίφα να σας πάει σε δύο τρία μαγαζιά να διαλέξετε και να πάρετε
Κοίτα για να είμαι αντικειμενικός η Αθήνα έχει πολύ καλύτερες επιλογές από Σοφία. Αν είναι να πληρώνουν 100ρίκα ευρώ δεν λέειτα μαγαζια αυτα απο ταριφες εχουν μονο ε κλας ..ο μιτκο,προ 6ετιας τουλαχιστον ειχε καποια τρια τεσσερα καλα κοματια που πρακτορευε ,καμμια σχεση με τα μπουρδελαδικα..
υγ δεν νομιζω ειναι νταβας ο μιτκο,κατι σαν κραχτης ειναι ιμοπ
ε βεβαια ,χιλιοειπωμενα αυταΚοίτα για να είμαι αντικειμενικός η Αθήνα έχει πολύ καλύτερες επιλογές από Σοφία. Αν είναι να πληρώνουν 100ρίκα ευρώ δεν λέει
Σωστός,όλοι οι βούλγαροι витошка ονομάζουν τον πεζόδρομο. булевард витоша είναι το σωστόε βεβαια ,χιλιοειπωμενα αυτα
υγ,βιτοσα παντως λεγεται ο δρομος απο 200μ πανω απο το χαππυ κι ως το εν-ντε-κα που ανοιγει κ γινεται μπουλεβαρ,,βοιτισκα πωςτοπες δεν τοχω ξανακουσει