Tαξίδι επαγγελματικό στηνΣόφια μετά από 20 χρόνια.
Ολα έχουν αλλαξει...Κτίρια,εμπορικά κεντρα,ο κόσμος διαφορετικός...Α! ρε άτιμε καπιταλισμέ! Ολοι τελικά σε λατρευουν και σε προσκυνάνε. Ακόμη και αριστεροί!!!! Εχουμε ζωντανά δικά μας παραδείγματα...
Φθάσαμε το πρωί με εναν φίλο/αδερφό και φύγαμε την επομένη το πρωί.Οι συναντήσεις τελείωσαν στις 5.00μμ.Μετα ελευθεροι! Ολη η νυχτα δική μας έως τις 07.00 που ήταν η πτήση.Κατάλυμα κεντρικό ξενοδοχείο ευρωπαικής αλυσίδας.
Εχω κατεβάσει τηλέφωνα και επαφές αλλά κυρίως έχω επικοινωνήσει μέσω μπου με εκλεκτό μέλος-πρωταγωνιστή και αυτού του νήματος- και μου έχει στείλει "σεντόνι" επαφών incall ή outcall.
Ο χρόνος λίγος.Ετσι αποφασίσαμε να πάρουμε outcall στις 18.00 για 1-2 ώρες,μετά δείπνο αργό-τελετουργικό, μετά κρασοποσίας(υπέροχα κρασιά οι γείτονες),και μετά ύπνο,καθώς είχαμε προγραμματίσει έγερση στις 04.15.
Από τις πληροφορίες του φίλου,επιλέξαμε την Νέλλυ
.Την καλέσαμε από τις 14.00.Το σηκώνει η ίδια.Μιλάει Αγγλικά επαρκώς για το λειτούργημα.Ευγενική.Της ζητάω συνάντηση για τις 18.00 στο ξενοδοχείο μας.Μου επιβεβαιώνει και μου ζητάει να την καλέσω στις 16.00 για τελική επιβεβαίωση.Οταν την καλώ στις 16.00 της ζητάω και μια φίλη της καθώς είμαστε δύο ...Μου λεει οτι θα το κανονίσει.Στις 17.30 με καλεί και μου ζητάει αναβολή μίας ώρας καθώς η φίλη δεν μπορούσε νωρίτερα.Ο.Κ..Της δίνω και αριθμό δωματίου.
Η ώρα πάει 19.30 και δεν έχουν έρθει.Στις 19.45 εμφανίζονται.
Η περί ου ο λόγος κορη,είναι ένα φρέσκο αματουράκι 21-24 ετών,με λεπτο κορμάκι ωραία μεσούλα,κοντούλικο αλλά όχι κοντό,ωραίο καρέ μαλλί και ωραίο φρέσκο πρόσωπο με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά.Η φωτογραφία δεν έχει σχέση...καθώς εκεί είναι ξανθιά....Οσο για το πρόσωπο δεν φαινεται.Το κορμί της φωτο μοιάζει-οπως μου είπε ο φίλος μου.
Η άλλη μπορούχα ολκής!Ξανθιά κωλοπετσωμένη πουτανόφατσα στυλ Φυλής δεκαετίας '80...
Και οι τέσσερεις στο δικό μου δωμάτιο.Ζητάω από το φίλο μου να διαλέξει και με δισταγμό οίκτου και λυπησης για εμένα ,διαλέγει ,καταλαβαίνετε ποιά...αφού πρώτα διακριτικά μου ζητάει να διαλέξω εγώ.
Ξεκαθαρίζω την τιμή: 200 Λεβα και για τις δύο για μία ώρα και δύο πιστολιές.Η μικρούλα συμφωνεί,αλλά η μπορούχα ζητάει και το ταξι 20 λεβα.Της λέω ευγενικά ότι δεν είναι αυτή η συμφωνία που έκανα με την μικρή και η μικρή επιβεβαιώνει.Η άλλη επιμένει,καλεί καπου(γραφείο) . Της λέω αν δεν θέλει,μπορεί να φύγει...Ούτως ή αλλως δεν μου άρεσε.Μου λεει θα μείνω.Την ευχαριστώ (γιατί τόση ευγένεια) και της λέω (ο μαλάκας) ότι αν είναι καλή στην συνεύρεση,χαλάλι της τοα +20...
Χωρίζουμε και μένω με την μπορούχα.
Γδύνεται.Πλαδαρό κορμί,πεσμένο βυζί με μεγαλη ρωγα,ξανθό κακοβαμμένο μαλλί,φαρδιά λεκάνη,στενο στηθος,κακό πατσουλι άρωμα...Λέω δεν γαμιέται θα ρίξω ένα...
Μετα από την επιστροφή της από το ντουζ (το άρωμα δεν έφυγε
) μου ζητάει κωδικό wi fi!!!!!!! Ti το θελεις της λέω?Θα γαμηθούμε ή θα σερφάρουμε?"Μαζεύεται" λίγο και μετα από τελική καθυστέρηση 20 λεπτών φθάνει η πολυπόθητη ώρα...
Πλησιάζει στο κρεβάτι και αρχίζει να μουγκρίζει(fake) μολις μου τον πιάνει!!!Mου πετάει και το τελευταίο θεικό:Ελευθερη πίπα +20
Tης λέω όχι.Με σκουφί...
Της ζητάω να με φιλήσει,(οχι στο στόμα πα...πα...πα...) αλλά στο κορμί στο στήθος κλπ.
Μου απαντάει ότι δεν φιλάω πουθενά!!!
Εχω σπαστεί , την γυριζω πισωκολλητά,της ρίχνω ενα πολύ δυνατό σφυροκόπημα για να ερθει γρήγορα το τέλος και να την διαολοστείλω.Εν τελει με χίλια ζόρια ερχεται το ποθουμενο... και της λέω να τα μαζεψει και να φύγει...Πλάκα είχε οτι παραξενεύτηκε κι'ολας1
Εκείνη την ώρα κτυπάει το κινητό της και είναι η αλλη από δίπλα που ζητάει προφυλακτικά! Της πάει η δικιά μου και ετοιμάζεται να φύγει εν μέσω συνεχών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων...Που στο διάλο μιλούσε...
Εγώ έτοιμος να φύγω από το δωμάτιο για να περιμένω τον φίλο μου στο μπαρ για να πάμε για δείπνο,αλλά αυτή που να τελειώσει με την ενδυση της...
Τέλος βρίσκομαι στο μπαρ περιμένωντας το ζεύγος το οποίο κατέφθασε εντός 20λέπτου(μαζι τα δυό τους).Ευγενικότατη,με ρωτησε σε καλά αγγλικά,πως πήγε,αλλά χωρις να πάρει απάντηση εμειδιασε με κατανόηση...Αιφνιδιάστηκε δε που ή συναδελφος εξαφανίστηκε χωρίς να την περιμένει...
Ο φίλος μου:
Πέρασε πολύ καλά,το κορίτσι φιλότιμο(απειρο όπως μου είπε και πρωτόβγαλτο στο πεζοδρόμιο),νιόπαντρη (αχ ο κακόμοιρος... κερατάς ή στο κόλπο?),οπως του φάνηκε γούσταρε πολύ και τελείωσε(??)
Συμπέρασμα
-Η μικρή είναι αστέρι και συστήνεται! Ομως για λάτρεις gfe αυστηρά.Για την φίλη της που έφερε,δεν ευθυνόταν αυτή,καθώς μάλλον κάλεσε γραφείο για να με εξυπηρετήσει.Φυσικα δεν ευθύνεται ο φίλος μου,
που μου συστησε την Νελλυ και όχι την άλλη
-Χρεωστώ ευγνωμοσύνη στον φίλο μου-επίλεκτο μέλος το μπου-,που σπατάλησε χρόνο και έγραψε σεντόνια για μένα,παρόλη την πίεση της εργασίας του..Οποιο και να ήταν το αποτέλεσμα θα είχε πάντα την ίδια σημασία για μενα.Εξ άλλου όπως πολύ καλά μου είπε,την τελευταία στιγμή δεν γίνονται αυτές οι δουλειές και πάντα έχουν το ρίσκο τους.Την επόμενη φορά θα το προετοιμάσουμε καλύτερα...
Υ.Γ.1Η Σόφια μου άρεσε πολύ.Μελαγχολική και βροχερή.Πολύ καλό service σε όλους τους σταθμούς μου.Πολυ ωραίο εμπορικό το Ring Mall
Y.Γ. 2Παρόλη την "κακή" εμπειρία,συνολικά,πέρασα υπέροχα!
Να είστε όλοι σας καλά και να γράφετε τις εμπειρίες σας.
[/quote]