Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
paidia afou lete oti santanski den paizei tpt mporeite na peite tpt allo ekei konta voulgaria an kserete???

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum
Η Σοφία έχει αρκετές επιλογές και είναι 160 km απο Σαντάνσκι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε παιδια...ο ανθρωπος εγραψε τι εζησε και τι περασε εκει και λεει την γνωμη του!!!αντι να του πουμε και ενα ευχαριστω που εκανε τον κοπο να μας ενημερωσει για το τι ειδε εκει,πεσατε να τον "φατε".....τι να κανουμε τωρα???δεν του αρεσε εκει!!!να μην το πει???και γραφει αναλυτικα γιατι δεν του αρεσε!!!
Φιλε mwnokolaraki...σε ευχαριστω για το ποστ σου....πηγαινα με εγω Βουλγαρια παλια με τον Θρυλικο allantalon και απο τοτε που ανακαλυψα την Ταυλανδη,η Βουλγαρια δεν με "εξιταρει" πλεον....
πλακα κανουμε μου φενετε
βουλγαρια μονο για κανα κασερι ειναι μονο και για να κανεις καμια λαμαρινοδουλεια στο αμαξι
εδω στη βαρνα που ειχα παει για διακοπες πριν 2-3 χρονια και ειχε τουρισμο απο παντου (το μονο μερος νομιζω) και για να βρεις πουτανα επρεπε να εχεις ξαδερφο νταβαντζη η ταριφα λαμογιο , ποιο πολυ καλικρατεια θυμιζε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
πλακα κανουμε μου φενετε
βουλγαρια μονο για κανα κασερι ειναι μονο και για να κανεις καμια λαμαρινοδουλεια στο αμαξι
εδω στη βαρνα που ειχα παει για διακοπες πριν 2-3 χρονια και ειχε τουρισμο απο παντου (το μονο μερος νομιζω) και για να βρεις πουτανα επρεπε να εχεις ξαδερφο νταβαντζη η ταριφα λαμογιο , ποιο πολυ καλικρατεια θυμιζε

Ολίγον υπερβολικό σε βρίσκω, φίλτατε Στέφανε...  :grin:
Σε έχει μάλλον κακομάθει εσένα, η λάγνα Άσια που το μουνί απλώνεται εύκολα σε κάθε στενό και παράδρομο...
Δεν είναι έτσι τραγικά τα πράγματα.  :hi:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.369
Πόντοι
206
χωρις να εχω πειρα για τη γειτονικη χωρα στο θεμα του σεξοτουρισμου, απ οτι βλεπω απο τα γραφομενα και απο αυτα που ακουω οι τιμες πλεον ειναι ιδιες με την Ελλαδα. Παλαιοτερα υπηρχαν οι διαφορες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
χωρις να εχω πειρα για τη γειτονικη χωρα στο θεμα του σεξοτουρισμου, απ οτι βλεπω απο τα γραφομενα και απο αυτα που ακουω οι τιμες πλεον ειναι ιδιες με την Ελλαδα. Παλαιοτερα υπηρχαν οι διαφορες.

Ο κανόνας είναι στην μισή τιμή ανα ώρα. Δηλαδή γύρω στο 40-50ευρω, αλλά υπάρχει και επιλογή μισαώρου στο 20-30ευρω.
Φυσικά παίζουν και τεμάχια στο 100ευρω, αλλά δεν μιλάμε για τον γενικό κανόνα. Οι τιμές δεν είναι ίδιες με Ελλάδα
σε καμία περίπτωση. Συμφωνώ πάντως ότι παλιότερα υπήρχαν άλλες ευκαιρίες και τεράστια προσφορά εξαιρετικών επιλογών.
Τα έχουμε γράψει εδώ πολλές φορές. Μετά το 2007 έγινε δυστυχώς η μεγάλη αφαίμαξη του έμψυχου δυναμικού. 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ολίγον υπερβολικό σε βρίσκω, φίλτατε Στέφανε...  :grin:
Σε έχει μάλλον κακομάθει εσένα, η λάγνα Άσια που το μουνί απλώνεται εύκολα σε κάθε στενό και παράδρομο...
Δεν είναι έτσι τραγικά τα πράγματα.  :hi:
Η αληθια φιλε μου ειναι οτι οντως εχω κακομαθει αλλα οχι απο την ασια αλλα απο αυτα που ειχα ζησει και στη βουλγαρια αρκετα χρονια πριν
τωρα πλεον δεν τους κανω καμια χαρη να τραβιεμε
οπως λεει ενας φιλος ποιο πανω τουριστας ειμαι λιγες μερες εχω θελω κατι που να μαρεσει γρηγορα και ευχαριστα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η αληθια φιλε μου ειναι οτι οντως εχω κακομαθει αλλα οχι απο την ασια αλλα απο αυτα που ειχα ζησει και στη βουλγαρια αρκετα χρονια πριν
τωρα πλεον δεν τους κανω καμια χαρη να τραβιεμε
οπως λεει ενας φιλος ποιο πανω τουριστας ειμαι λιγες μερες εχω θελω κατι που να μαρεσει γρηγορα και ευχαριστα

Δεν έχεις και άδικο, αν μιλάς συγκριτικά με τα παλιά καλά χρόνια σε σχέση με ποιότητα και ποσότητα. Στο άλλο θέμα λίγο τα παραλές.
Τσέκαρε και πμ... :hi:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
πλακα κανουμε μου φενετε

Δικαίωση, at least, και από μέγιστο παίχτη!
:hi:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Δικαίωση, at least, και από μέγιστο παίχτη!
:hi:
φιλε μουνοκολαρακι σου ειχα γραψει πμ αν θυμασαι!1
εσυ εισαι κ τυχερος αφου εχασεσ ταξιιδευωντας στην βουκγαρια λιγα μονο ευρω για σκεψου κ εμενα που πηγα στην -εξωτικη-κουβα και πεταξα τρεις χιλιαδες δολλαρια κ δεν μπορουσα να βρω γκομενα να γαμησω της προλκοπης μη γνωριζοντας ισπανικα και εδινα κ 50-80 δολλαρια για να γαμαμε μετριοτητες και μην εχοντας πουθνα να φαω κανονικο φαγητο αλλα και βρισκοντας αδεια ραφια στα μαρκετ αλλα και κατμαυρες θαλασσες με κυμα που ουτε για πλακα δεν εκανες μπανιο αφου ειχε κ κρυο22 βαθμους οποτε.τυχερεε τυχερεεε :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φίλε, εγώ απορώ πως δεν έχασε κανα νεφρό ή και τη ζωή του... :grin:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Φίλε, εγώ απορώ πως δεν έχασε κανα νεφρό ή και τη ζωή του... :grin:
Σωστός! Και το λιγότερο να φύγει γυμός με κανα αγγούρι από πίσω! Πολύ τυχερός! Εμένα αυτό που μου την έδωσε στο κρανίο είναι ότι δεν φτάνει που έκανε μαλακίες άρχισε να κλαίγεται κιόλας να τον λυπηθούμε και να κατηγορεί κάτι που δεν έχει ιδέα! Κάτσε στα αυγά σου καλύτερα μέχρι Αθήνα που σε παίρνει....

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.486
Πόντοι
3.506
:grin:

Συνημμένα

• PSX_20160926_163644.jpg
    PSX_20160926_163644.jpg
    124,1 KB · Εμφανίσεις: 70
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σωστός! Και το λιγότερο να φύγει γυμνός με κανα αγγούρι από πίσω! Πολύ τυχερός! Εμένα αυτό που μου την έδωσε στο κρανίο είναι ότι δεν φτάνει που έκανε μαλακίες άρχισε να κλαίγεται κιόλας να τον λυπηθούμε και να κατηγορεί κάτι που δεν έχει ιδέα! Κάτσε στα αυγά σου καλύτερα μέχρι Αθήνα που σε παίρνει....

Φίλε, έτσι ακριβώς! Και επίσης, όταν έγραφα προηγουμένως ότι ευτυχώς που δεν έχασε και τη ζωή του, δεν έκανα πλάκα. Το 2014 θα έμαθες τι έγινε στη Σόφια με τον νταβατζή που σκότωσε πελάτη επειδή έκανε παζάρια, πουλούσε μαγκιά και μιλούσε άσχημα στην εργαζόμενη.
Εδώ ειναι Μπαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε... :grin:

laispodias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
169
Πόντοι
286
Tαξίδι επαγγελματικό στηνΣόφια μετά από 20 χρόνια.

Ολα έχουν αλλαξει...Κτίρια,εμπορικά κεντρα,ο κόσμος διαφορετικός...Α! ρε άτιμε καπιταλισμέ! Ολοι τελικά σε λατρευουν και σε προσκυνάνε. Ακόμη και αριστεροί!!!! Εχουμε ζωντανά δικά μας παραδείγματα...
Φθάσαμε το πρωί με εναν φίλο/αδερφό και φύγαμε την επομένη το πρωί.Οι συναντήσεις τελείωσαν στις 5.00μμ.Μετα ελευθεροι! Ολη η νυχτα δική μας έως τις 07.00 που ήταν η πτήση.Κατάλυμα κεντρικό ξενοδοχείο ευρωπαικής αλυσίδας.
Εχω κατεβάσει τηλέφωνα και επαφές αλλά κυρίως έχω επικοινωνήσει μέσω μπου με εκλεκτό μέλος-πρωταγωνιστή και αυτού του νήματος- και μου έχει στείλει "σεντόνι" επαφών incall ή outcall.
Ο χρόνος λίγος.Ετσι αποφασίσαμε να πάρουμε outcall στις 18.00 για 1-2 ώρες,μετά δείπνο αργό-τελετουργικό, μετά κρασοποσίας(υπέροχα κρασιά οι γείτονες),και μετά ύπνο,καθώς είχαμε προγραμματίσει έγερση στις 04.15.
Από  τις πληροφορίες του φίλου,επιλέξαμε την Νέλλυ   .Την καλέσαμε από τις 14.00.Το σηκώνει η ίδια.Μιλάει Αγγλικά επαρκώς για το λειτούργημα.Ευγενική.Της ζητάω συνάντηση για τις 18.00 στο ξενοδοχείο μας.Μου επιβεβαιώνει και μου ζητάει να την καλέσω στις 16.00 για τελική επιβεβαίωση.Οταν την καλώ στις 16.00 της ζητάω και μια φίλη της καθώς είμαστε δύο ...Μου λεει οτι θα το κανονίσει.Στις 17.30 με καλεί και μου ζητάει αναβολή μίας ώρας καθώς η φίλη δεν μπορούσε νωρίτερα.Ο.Κ..Της δίνω και αριθμό δωματίου.

Η ώρα πάει 19.30 και δεν έχουν έρθει.Στις 19.45 εμφανίζονται.

Η περί ου ο λόγος κορη,είναι ένα φρέσκο αματουράκι 21-24 ετών,με λεπτο κορμάκι ωραία μεσούλα,κοντούλικο αλλά όχι κοντό,ωραίο καρέ μαλλί και ωραίο φρέσκο πρόσωπο με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά.Η φωτογραφία δεν έχει σχέση...καθώς εκεί είναι ξανθιά....Οσο για το πρόσωπο δεν φαινεται.Το κορμί της φωτο μοιάζει-οπως μου είπε ο φίλος μου.
Η άλλη μπορούχα ολκής!Ξανθιά κωλοπετσωμένη πουτανόφατσα στυλ Φυλής δεκαετίας '80...
Και οι τέσσερεις στο δικό μου δωμάτιο.Ζητάω από το φίλο μου να διαλέξει και με δισταγμό οίκτου και λυπησης για εμένα ,διαλέγει ,καταλαβαίνετε ποιά...αφού πρώτα διακριτικά μου ζητάει να διαλέξω εγώ.
Ξεκαθαρίζω την τιμή: 200 Λεβα και για τις δύο για μία ώρα και δύο πιστολιές.Η μικρούλα συμφωνεί,αλλά η μπορούχα ζητάει και το ταξι 20 λεβα.Της λέω ευγενικά ότι δεν είναι αυτή η συμφωνία που έκανα με την μικρή και η μικρή επιβεβαιώνει.Η άλλη επιμένει,καλεί καπου(γραφείο) . Της λέω αν δεν θέλει,μπορεί να φύγει...Ούτως ή αλλως δεν μου άρεσε.Μου λεει θα μείνω.Την ευχαριστώ (γιατί τόση ευγένεια) και της λέω (ο μαλάκας) ότι αν είναι καλή στην συνεύρεση,χαλάλι της τοα +20...
Χωρίζουμε και μένω με την μπορούχα.
Γδύνεται.Πλαδαρό κορμί,πεσμένο βυζί με μεγαλη ρωγα,ξανθό κακοβαμμένο μαλλί,φαρδιά λεκάνη,στενο στηθος,κακό πατσουλι άρωμα...Λέω δεν γαμιέται θα ρίξω ένα...
Μετα από την επιστροφή της από το ντουζ (το άρωμα δεν έφυγε :headbang:) μου ζητάει κωδικό wi fi!!!!!!! Ti το θελεις της λέω?Θα γαμηθούμε ή θα σερφάρουμε?"Μαζεύεται" λίγο και μετα από τελική καθυστέρηση 20 λεπτών φθάνει η πολυπόθητη ώρα...
Πλησιάζει στο κρεβάτι και αρχίζει να μουγκρίζει(fake) μολις μου τον πιάνει!!!Mου πετάει και το τελευταίο θεικό:Ελευθερη πίπα +20 :headbang: :headbang: :headbang:
Tης λέω όχι.Με σκουφί...
Της ζητάω να με φιλήσει,(οχι στο στόμα πα...πα...πα...) αλλά στο κορμί στο στήθος κλπ.
Μου απαντάει  ότι δεν φιλάω πουθενά!!!
Εχω σπαστεί , την γυριζω πισωκολλητά,της ρίχνω ενα πολύ δυνατό σφυροκόπημα για να ερθει γρήγορα το τέλος και να την διαολοστείλω.Εν τελει με χίλια ζόρια ερχεται το ποθουμενο... και της λέω να τα μαζεψει και να φύγει...Πλάκα είχε οτι παραξενεύτηκε κι'ολας1
Εκείνη την ώρα κτυπάει το κινητό της και είναι η αλλη από δίπλα που ζητάει προφυλακτικά! Της πάει η δικιά μου και ετοιμάζεται να φύγει εν μέσω συνεχών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων...Που στο διάλο μιλούσε...
Εγώ έτοιμος να φύγω από το δωμάτιο για να περιμένω τον φίλο μου στο μπαρ για να πάμε για δείπνο,αλλά αυτή που να τελειώσει με την ενδυση της...
Τέλος βρίσκομαι στο μπαρ περιμένωντας το ζεύγος το οποίο κατέφθασε εντός 20λέπτου(μαζι τα δυό τους).Ευγενικότατη,με ρωτησε σε καλά αγγλικά,πως πήγε,αλλά χωρις να πάρει απάντηση εμειδιασε με κατανόηση...Αιφνιδιάστηκε δε που ή συναδελφος εξαφανίστηκε χωρίς να την περιμένει...
Ο φίλος μου:
Πέρασε πολύ καλά,το κορίτσι φιλότιμο(απειρο όπως μου είπε και πρωτόβγαλτο στο πεζοδρόμιο),νιόπαντρη (αχ ο κακόμοιρος... κερατάς ή στο κόλπο?),οπως του φάνηκε γούσταρε πολύ και τελείωσε(??)

Συμπέρασμα
-Η μικρή είναι αστέρι και συστήνεται! Ομως για λάτρεις gfe αυστηρά.Για την φίλη της που έφερε,δεν ευθυνόταν αυτή,καθώς μάλλον κάλεσε γραφείο για να με εξυπηρετήσει.Φυσικα δεν ευθύνεται ο φίλος μου,που μου συστησε την Νελλυ και όχι την άλλη
-Χρεωστώ ευγνωμοσύνη στον φίλο μου-επίλεκτο μέλος το μπου-,που σπατάλησε χρόνο και έγραψε σεντόνια για μένα,παρόλη την πίεση της εργασίας του..Οποιο και να ήταν το αποτέλεσμα θα είχε πάντα την ίδια σημασία για μενα.Εξ άλλου όπως πολύ καλά μου είπε,την τελευταία στιγμή δεν γίνονται αυτές οι δουλειές και πάντα έχουν το ρίσκο τους.Την επόμενη φορά θα το προετοιμάσουμε καλύτερα...

Υ.Γ.1Η Σόφια μου άρεσε πολύ.Μελαγχολική και βροχερή.Πολύ καλό service σε όλους τους σταθμούς μου.Πολυ ωραίο εμπορικό το Ring Mall
Y.Γ. 2Παρόλη την "κακή" εμπειρία,συνολικά,πέρασα υπέροχα!
Να είστε όλοι σας καλά και να γράφετε τις εμπειρίες σας.
[/quote]

laispodias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
169
Πόντοι
286
Θα αναφέρω ποιός συνφορουμιτης με κατατόπησε,μονο μετά από δική του άδεια.Ευχαριστώ.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Θα αναφέρω ποιός συνφορουμιτης με κατατόπησε,μονο μετά από δική του άδεια.Ευχαριστώ.
το ξερει οτι τον λες συνφορουμιτη? ειναι σοβαρο παιδι! ισως τον πειραξει ο χαρακτηρισμος!

laispodias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
169
Πόντοι
286
Θα δουμε...

"Μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε" ...

kiriko

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ καλά τον ενημέρωσες -όπως και νόμιζα- αυτός όμως, έλαβε τίποτα υπόψη του απ' όλα αυτά; Μάλλον όχι.
Ο φίλος dpk69 έγραψε πολύ σωστά πως όταν μια τύπισσα παίζει σε δικό της τερέν, και μπορείς να συνεννοηθείς
δυό λόγια μαζί της, είναι πάντα προτιμότερο να πηγαίνεις στον χώρο της και όχι να την φωνάζεις στον δικό σου
για τους λόγους που ανέφερες σωστά κι εσύ, σε άλλο νήμα. Τα έχουμε πεί πολλές φορές αλλά ποιός ακούει.
Πόσο πιο απλά να ειπωθεί. Κανείς δεν γεννιέται αλάνθαστος, όμως είναι καλό να μαθαίνουμε από τα λάθη μας
και όχι να ψάχνουμε το φταίξιμο αλλού, εκεί που δεν πρέπει.
Φίλε Ποπωφ μπορώ να έχω τα links από κάποιες δοκιμασμένες υπάρξεις στο Plovdiv?

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδη τωρα εν ετη 2016 και παμε στο 2017 σιγα σιγα η τιμες για τις πουτανες στην βουλγαρια ειναι στα ιδια επιπεδα με την ελλαδα. μην πω οτι πολλες φορες και ακριβοτερες απο την ελλαδα ειδικα στη σοφια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom