dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Από την πόλη έρχωμαι και στην κορφή κανέλλα! Μου φαίνεται κάποιοι αξίζουν αυτά που παθαίνουν!Φιλε dpk απλα επιβεβαιωνεις τα λεγόμενα μου.... Off and out for today.
Από την πόλη έρχωμαι και στην κορφή κανέλλα! Μου φαίνεται κάποιοι αξίζουν αυτά που παθαίνουν!Φιλε dpk απλα επιβεβαιωνεις τα λεγόμενα μου.... Off and out for today.
Από την πόλη έρχωμαι και στην κορφή κανέλλα! Μου φαίνεται κάποιοι αξίζουν αυτά που παθαίνουν!
Καλημέρα φίλε! Popov πλήρης άγνοια και κακία για κάτι που δεν έχει την παραμικρή ιδέα!Γι' αυτό του έγραφα του νέοπα "ела вълчо изяж ме" αλλά που να πάρει χαμπάρι. Το άσχημο είναι ότι μόνο παθαίνουν
αλλά δεν μαθαίνουν...
Καλημερίζω φίλε
ωραια αναλυση φιλε ετσι ειναι...και προσωπικα που εχω πολλες σχεσεις με την χωρα καλα κομματια βρισκεις με κονε με βουλγαρους-ες
... σε πληροφορώ ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα, που αν απευθυνόσουν εγκαίρως θα μπορούσαν να σε παραπέμψουν τουλάχιστον σε καμμιά δεκαριά για Σόφια και Πλόβντιβ, χωρίς να χρειάζεται να χάνεις τον χρόνο σου παίζοντας στην τύχη με τις αγγελίες, που αν δεν ξέρεις πως δουλεύουν σε τρώνε λάχανο...
Τέλος έρχεσαι σε έαν ξένος μέρος χωρίς να έχεις κατάλληλα προετοιμασθεί να βρείς κάποιον
γνωστό γνωστού κλπ γκόμενα η κάτι παρεμφερές. Ένας θεός ξέρει που πήγες και αρχίζεις να κατηγορείς
ότι είναι βρώμικα κλπ κλπ
Ε αφού το παίζεις έξυπνος κάτσε καλύτερα στην στάνη σου να γαμάς πρόβατα.
Αμαν πια!
έξυπνος
Ούτε η Πρεσβεία δεν δίνει δωρεάν πληροφορίες φίλε!
Η Βουλγαρία εδώ και σχεδόν μια δεκαετία δεν είναι χώρα ποιοτικού σεξοτουρισμού.Αντιπαρέρχομαι για μια ακόμη φορά την αγενεστατη αναρτηση του μελους dpk69 και σας παραθετώ τα λεγόμενα σας!
Όχι την αποψή μου ή την δική μου θεώρηση των πραγμάτων επειδή ως γνωστό, συμφωνα με τα λεγομενα σας, είμαι άσχετος, βλάξ και επικίνδυνος και ω εκ τούτου η αποψή μου μικρή σημασία εχει.
Ας διαβάσει το κοινό του φόρουμ λοιπόν την άποψη των "ειδικών" επί του θεματος και ας βγάλει τα συμπεράσματά του, κατα πόσο η χώρα αυτή δλδ ενδείκνυται για σεξοτουρισμό.
Στην κούβα που έχω πάει και στην ταϋλάνδη που διαβάζω το αντιστοιχο νήμα ανελλιπώς δεν έχω δει κανεναν να έχει γνωστούς και φίλους ούτε τηλέφωνα. και φυσικό είναι διοτι βρίσκονται στην άλλη άκρη του κόσμου και το πιο πιθανό είναι οι περισσότεροι να πηγαινουν χωρις να εχουν γνωστό ντόπιο ή μπάρμπα στην κορώνη. και μη αναφερθείτε στους lyst, Stefan κωλογερο και λοιπούς που εχουν πάει 30 φορές και πλέον γνωριζουν κάθε μερια της ταυλάδης. Και για αυτούς υπήρχε 1η φορά όπως και για τους περισσότερους χωρίς τηλέφωνα μπράβων και νταβατζίδων. Γιατί λοιπόν τα αντιστοιχα νηματα παρουσιάζουν ακόμα ενδιαφέρονκαι και θεωρούνται οι ιδανικότεροι σεξοτουρισμοί? Πολύ απλά γιατί το μουνι υπάρχει στον δρόμο. Δεν χρειαζεται να το κινηγήσεις και να φάς 10 ώρες για να βγάλεις μια άκρη. Εκει σε τραβάνε από την πούτσα να πάς να γαμήσεις...
Φιλαράκι,
πρώτον εχω την εντύπωση ότι το νόημα αυτού του φορουμ, όπως και των υπολοιπων χιλιαδων που υπάρχουν στο διαδίκτυο, είναι η ανιδιοτελής ανταλαγή απόψεων και πληροφοριών.Τι πάλι λάθος κάνω?
Δευτερον αν δεν θες μη δινεις, δεν σου εβαλε κανεις το μαχαίρι στο λαιμό.
Τριτον αν λαβει κανεις υπόψην του την παραπάνω παράθεση καθώς και την ενταση με την οποία υπερασπίζεσαι την πορνοααξία της γείτονως χώρας θα έβγαζε αβίαστα το συμπέρασμα ότι μάλλον έχεις κάποιο συμφέρον από το όλο θέμα...
Η Βουλγαρία εδώ και σχεδόν μια δεκαετία δεν είναι χώρα ποιοτικού σεξοτουρισμού.
@popov
Καλημέρα!
Δεν πρόσεξα οτι το τρέχον νήμα άνοιξε το 2007.
Αυτο σημαίνει οτι με 141 σελίδες (μόνο) στα 10 χρόνια δεν υπήρξε ενδιαφέρον απο χρήστες να ζητήσουν πληροφορίες απο συναγωνιστές που ξέρουν την χώρα ή να συζητήσουν για κάποιο ειδικό ζήτημα (πχ για ολιγοήμερη παραμονή σε συγκεκριμένη πόλη).
Η απουσία γόνιμου διαλόγου επιβεβαιώνει αυτο που αναφέρατε παραπάνω: πιστεύουν πολλοί οτι λόγω των χρημάτων θα βρουν ανοικτές πόρτες και ολα ρόδινα.
Η απουσία τακτικής οδηγεί στον γκρεμό. Γι'αυτό, όπως κατάλαβα, πολλοί στο τέλος οδηγούνται ως αμνοί επι σφαγήν
Μπέρδεψα το έτος εισόδου στην ΕΕ. Απο κινητο οταν γράφεις, γίνονται τέτοια λάθη.
Διάβασα το χθεσινό κείμενο του κ. Dpk69 και συμφωνώ.
Αναφέρθηκα σε όσους ακολουθούν μόνο ιστοσελίδες και ταξιτζήδες. Δηλ αυτούς που δεν κάνουν έρευνα.
φιλοι μου σας ευχαριστω εσας που καταλαβαινετε για τα καλα σας λογια! Δυστυχως αν πεις την αληθεια στο τελος σε λενε νταβατζή όπως ο εν λογω ασχετος! Συμφωμώ ότι δεν είναι χώρα σεξοτουρισμού όπως παλιά ούε θα μπορούσε να συγκριθεί με Ταυλάνδη η Ουκρανία όπου το κόστος ζωής είναι διαφορετικό. Όμως δεν μπορείς απλά να κτηγορείς κάτι που δεν ξέρεις.Τα διάβασα χθες τα εν λόγω κείμενα. Δίκιο εχει ο άνθρωπος.
Αλήθεια ειναι και το άλλο που γράφει παρακάτω για τους αχαρίστους (ευεργετηθηκαν, αλλα ξέχασαν).
καλησπερα αλανια επειδη λεμε με κατι φιλους να ανεβουμε βουλγαρια στο καζινο φινιξ και θελουμε να βρουμε και τπτ γυναικες να βγαλουμε γουστα αλλα δεν εχουμε ιδεα.Υπαρχει τπτπ εκει κοντα αν ξερει καποιος το μονο που ειδα απο σχολια ειναι σε ενα ξενοδοχειο παυλιετα στο σαντανσκι...αν μπορει να βοηθησει καποιος???
Ρε παιδια...ο ανθρωπος εγραψε τι εζησε και τι περασε εκει και λεει την γνωμη του!!!αντι να του πουμε και ενα ευχαριστω που εκανε τον κοπο να μας ενημερωσει για το τι ειδε εκει,πεσατε να τον "φατε".....τι να κανουμε τωρα???δεν του αρεσε εκει!!!να μην το πει???και γραφει αναλυτικα γιατι δεν του αρεσε!!!
Φιλε mwnokolaraki...σε ευχαριστω για το ποστ σου....πηγαινα με εγω Βουλγαρια παλια με τον Θρυλικο allantalon και απο τοτε που ανακαλυψα την Ταυλανδη,η Βουλγαρια δεν με "εξιταρει" πλεον....
Ρε παιδια...ο ανθρωπος εγραψε τι εζησε και τι περασε εκει και λεει την γνωμη του!!!αντι να του πουμε και ενα ευχαριστω που εκανε τον κοπο να μας ενημερωσει για το τι ειδε εκει,πεσατε να τον "φατε".....τι να κανουμε τωρα???δεν του αρεσε εκει!!!να μην το πει???και γραφει αναλυτικα γιατι δεν του αρεσε!!!
Φιλε mwnokolaraki...σε ευχαριστω για το ποστ σου....πηγαινα με εγω Βουλγαρια παλια με τον Θρυλικο allantalon και απο τοτε που ανακαλυψα την Ταυλανδη,η Βουλγαρια δεν με "εξιταρει" πλεον....
και εγω ρε μαγκες εχω παει κ ταυλανδη κ κουβα και ειδικα στην κουβα για οποιον δεν ξερει ισπανικα ειναι πεταμενα λεφτα
θαλασσεσ μαυρο χαλι-φαγητο οπως η βουλγαρια επι κομμουνισμου με μπιζελια κατεψυγμενα κοτοπουλα και χοιρινα αηδια---διακεδαση οπως η βουλγαρια το 190-1996 με κλαμπακια που μπααινεις μ πλαστικη κρεκλα και γκομενες διχως στρινγκ και με 30 δολλαρια μισθο πως θα φτιαχτει ενα κοριτσακι ,,αποτριχωσεις κ δεν σημαζευεται ενω ντυσιμο βουλγαριας οπως το 1990 οποτ εμενα δεν μου φταιει η κουβα που θεωρω οτι πεταξα τα λεφτα μου αλα το ιδιο το κεφαλι μου που δεν ενημερωθηκ ωστα κ οτι κανενας απο το θρεντ της κουβας δεν μου ειπε πως ειναι οι κουβα και οτι ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΣ
αντιθετως ταυλανδη περασα ζαχαρη διοτι μιλαν αγγλικα εστω και κουτσουρεμενα
οσο για βουλγαια τα εχω πει μεσω μαμπα αλλα κ με κυνηγι σσ ανυπαντρος ειμαι ,εχω φαει 20 μωρα μονο για το ετος 2015 κ για το 2016 επεσα λογω δουλιας στα 6 αλλα γνωριζω τη γλωσσα αν δεν την γνωριζα τα ιδια θα ελεγα οπως ο μουνοκωλαρακι-που του ειχα στειελει κ πμ για τη βουλγαρια κ τον ενημερωσα για τις παγιδες