Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Επιτέλους έβγαλα κάποια άκρη ευχαριστώ για την βοήθεια θεού θέλοντος και μουνιού επιτρέποντος όλα θα γίνουν
Δες ΠΜ
Επιτέλους έβγαλα κάποια άκρη ευχαριστώ για την βοήθεια θεού θέλοντος και μουνιού επιτρέποντος όλα θα γίνουν
Μονο τα teletubbies .Ρε παιδες εχουν οι βουλγάρες πολυ μικρά προσωπα (σχεδον μηδενικα ζηγωματικα,μικροσκοπικά πιγουνια)?
που το ακουσες αυτο?Ρε παιδες εχουν οι βουλγάρες πολυ μικρά προσωπα (σχεδον μηδενικα ζηγωματικα,μικροσκοπικά πιγουνια)??
Παιδια βαλτε με στο κλιμα .... Βλεπω π.χ. αυτο με 50 την ωρα. Που ειναι το κολπο που δεν πιανω;;; οτι οι φωτο θα ειναι fake ???
Αξιζει να παμε μια βολτα απο Βουλγαρια λετε??
Δεύτερη μέρα στη Σόφια λόγω κοινωνικής υποχρέωσης...
Πρώτη φορά που την επισκέπτομαι.
Γτπ καβάλα από πολλές απόψεις.
Αν και ο στρατηγός Popov μου παρείχε σημαντικές πληροφορίες,είχα ανοίξει Tinder 2 μέρες πριν έρθω και έφαγα ένα δυνατό Βουλγαράκι που σπουδάζει Αγγλία.Έχω και άλλα 3 στη λίστα,αλλά έχω ξενερωσει τόσο που αναχωρώ σε λίγη ώρα.
Πρώτη χώρα που σε Tinder πετυχαίνω κανονικές πουτάνες με γυμνές φωτό,κ.λ.π.
Οπότε όσοι θέλετε ψαχτείτε και έτσι.
Και όσο και να μην θέλω να το παραδεχτώ,η μέση πιτσιρίκα ελληνιδα τις ρίχνει στο κεφάλι τις αντίστοιχες εδω
Επίσης πολλές γυφτογκόμενες και σκατόφατσες..
Φίλε δεν ξέρω γιατί λές ψέματα δικό σου πρόβλημα αλλά εδώ στο tinder δεν βρίσκεις αυτά που λές! Αν και έχω γαμήσει από το tinder οι περισσότερες εδώ το χρησιμοποιούν σαν Dating site! όσον αφορά την μέση Ελληνίδα που λές γούστα μπορεί να σου αρέσουν οι κωλάρες καλύτερα χαχαχα
Τοόσους μήνες που χρησιμοποιώ το tinder δεν πέτυχα σε καμμιά πουτάνα!
Τι έγραψα ρε τύπε που ειναι ψεμα;
Dating App ειναι που απλά στη Βουλγαρία πετυχαίνεις και πουτανες.
Καποιες που τις έκανα Superlike και τους έγραψα μηνυμα αν το πηγαίνουν το γράμμα μου έστειλαν τιμές απο 50 έως 100 ευρώ.
Όσο για Βουλγάρες και Ελληνίδες,στις χαρίζω αμφότερες...
Ας πουμε λεει οτι μιλαει αγγλικα. Ακτιβως επειδη εχω διαβασει το νημα ρωταω.Δεν ειναι κολπο απλα απευθυνεται σε ντοπιουσ η τουλαχιστον αυτους που μιλανε την γλωσσα
Οχι θα κάτσει απλά οι τιμές είναι συνήθως διαφορετικές και επήσις πολλές λένε ότι μιλάνε αλλά στην ουσία δεν μιλάνε αγγλικά η κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για να σου φάνε ώρα και χρήμα...Ας πουμε λεει οτι μιλαει αγγλικα. Ακτιβως επειδη εχω διαβασει το νημα ρωταω.
Αν ερθω , βαλω κανα ξενοδοχο να την παρει να το κλεισει και ερθει αυτη εκει δεν θα κατσει επειδη δεν ειμαι ντοπιος. Δεν το πιανω....