Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.496
- Πόντοι
- 206
Για δώσε τύπε ίνφο...
Για δώσε τύπε ίνφο...
Παιδια της Βουλγαριας αλλαξτε τον τιτλο γιατι πλεον ειναι τελειως παραπλανητικος..απο επιγειος παραδεισος εχει γινει επιγεια παγιδα η Βουλγαρια...Καλημερα
ακόμα καλά είναι πιστεύω αν κατέχεις τη γλώσσα και τις ψυχολογεις σωσταΠαιδια της Βουλγαριας αλλαξτε τον τιτλο γιατι πλεον ειναι τελειως παραπλανητικος..απο επιγειος παραδεισος εχει γινει επιγεια παγιδα η Βουλγαρια...Καλημερα
Επίσκεψη στην συγκεκριμένη 80 λεβα η ώρα. Πήγα στο σπίτι της. Το δωμάτιο ήταν ένα ερείπιο. χωρίς θέρμανση.
Έκατσε 20 λεπτά με ένα τελείωμα και μετά μου λέει πρόσεχε μην ξεχάσεις τίποτα.
Της λέω τι αυτό ήταν? και μου λέει ναι..
Απογοήτευση συναγωνιστές.. Σας παρακαλώ δώστε τα φώτα σας....
σε μενα δεν εκαναν προβλιμα κανονικα πληρωσαΦίλε δοκίμασσε και στο adamieva αν και γενικά εδώ αυτή είναι η αντιμετώπιση όταν καταλάβουν ότι είσαι ξένος η ταρίφα γίνεται αμέσως μία εκτόνωση. Αν καταλαβαίνεις Βουλγάρικα ψάξε εδώ θα βρείς αρκετά σχόλια για μερικές από αυτές.
μου ειπε ο νυκτερος τοτε θα με δαγκωσουν και επαιξα με αδαμιεβα.εμεινα χαπιΑπο ναιτλαιφ τι λεει? μπορει κανεις να μας πει
Και πιωμένη και μαστουρωμένη χτύπησε με το αυτοκίνητο μικρό κορίτσι.Και η βούλγαροι την έκλεισαν στην μπουζού
Φίλε στην Σοφία υπάρχουν μαγαζιά στριπ που μπορείς να πας και αλλά που δεν μπορείς να πας γιατί δαγκώνουν πολύ άσχημα.Θα χαρώ να έρθεις όταν είμαι εγώ πάνω να πάμε μαζίμου ειπε ο νυκτερος τοτε θα με δαγκωσουν και επαιξα με αδαμιεβα.εμεινα χαπι
Και πιωμένη και μαστουρωμένη χτύπησε με το αυτοκίνητο μικρό κορίτσι.Και η βούλγαροι την έκλεισαν στην μπουζού