Οκ ,αν αποφασίσεις ψάξτο καλά μην σου βγει χρέπι.Ελπίζω να έχεις κάποιες μηχανολογικές γνώσεις.Θα πάω να δω από περιεργεια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 540K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Ασχολούμαι μια ζωή μ αυτά. Με διαγνωστικό κλπ θα ανεβω
Οκ τότε,καλή τύχη.Ασχολούμαι μια ζωή μ αυτά. Με διαγνωστικό κλπ θα ανεβω
Καλή χρονιά.
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Καλη χρονια παιδες
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Τον ήπιαμε. Πώς πάμε αυριο πάνω με τέτοιο χιονι
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Ίσως στην συγκεκριμένη περιπτωση (αγορα αυτοκινήτου) κάθε εμπόδιο για καλοΤον ήπιαμε. Πώς πάμε αυριο πάνω με τέτοιο χιονι
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Παιδιά να ρωτήσω. Το Σάββατο θα είμαι όλη μέρα Σοφια. Αν μ αρέσει μπορεί να μείνω και το βραδι . Μπορείτε να μου πείτε κάποια μαγαζιά. Να πάω να πιω καμία μπύρα και να χαζέψω καμία καλή Βουλγαρα. Θέλει κανείς να του δώσω το τηλ Να ανταμωσουμε αν είναι πάνω? Θα πάω μόνος ελεύθερος Σκοπευτής.
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Παιδιά να ρωτήσω. Το Σάββατο θα είμαι όλη μέρα Σοφια. Αν μ αρέσει μπορεί να μείνω και το βραδι . Μπορείτε να μου πείτε κάποια μαγαζιά. Να πάω να πιω καμία μπύρα και να χαζέψω καμία καλή Βουλγαρα. Θέλει κανείς να του δώσω το τηλ Να ανταμωσουμε αν είναι πάνω? Θα πάω μόνος ελεύθερος Σκοπευτής.
για ποιο Σαβατο μιλας
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Το Σάββατο 12/1 φιλε
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.496
- Πόντοι
- 206
Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα γίνει η αποκατάσταση της αλήθειας και θα μετονομαστεί το νήμα σε, Βουλγαρία ένας πρώην επίγειος παράδεισος.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.254
- Πόντοι
- 506
Αργά και μεθοδικά θα τελειώσει παντού το παιχνίδι εκτός Ρωσία -Λευκορωσία αν δεν αλλαξει και εκεί το πολιτικό σκηνικόΠεριμένω την ώρα και τη στιγμή που θα γίνει η αποκατάσταση της αλήθειας και θα μετονομαστεί το νήμα σε, Βουλγαρία ένας πρώην επίγειος παράδεισος.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αργά και μεθοδικά θα τελειώσει παντού το παιχνίδι εκτός Ρωσία -Λευκορωσία αν δεν αλλαξει και εκεί το πολιτικό σκηνικό
Ρωσια και Λευκορωσια πιστευω για πολλα ακομη χρονια θα ειναι παραδεισος.
τι να κανω που με εχει γονατισει η οικονομικη κριση στην Ελλαδα αλλιως δυο με τρεις φορες το χρονο επανω θα ημουν στην Μοσχα.
εχω να ανεβω επανω απο το 2016 στην Μοσχα.
αντε τωρα πότε να μαζεψω φραγκα για να ανεβω.
να φανταστεις που κιεβο ειναι πολυ πιο φθηνα απο την Μοσχα και εδω και ενα χρονο ειναι και ο φιλος ο dirty επανω και δεν μπορω να ορθοποδησω οικονομικα για να παω για κανα 10 ημερο να τον δω.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.254
- Πόντοι
- 506
Αν θα πας Κίεβο στο dirty δεν θα χάσεις ;)Ρωσια και Λευκορωσια πιστευω για πολλα ακομη χρονια θα ειναι παραδεισος.
τι να κανω που με εχει γονατισει η οικονομικη κριση στην Ελλαδα αλλιως δυο με τρεις φορες το χρονο επανω θα ημουν στην Μοσχα.
εχω να ανεβω επανω απο το 2016 στην Μοσχα.
αντε τωρα πότε να μαζεψω φραγκα για να ανεβω.
να φανταστεις που κιεβο ειναι πολυ πιο φθηνα απο την Μοσχα και εδω και ενα χρονο ειναι και ο φιλος ο επανω και δεν μπορω να ορθοποδησω οικονομικα για να παω για κανα 10 ημερο να τον δω.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αν θα πας Κίεβο στο dirty δεν θα χάσεις ;)
το ξερω
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
μονο που σκεφτομαι οτι το πρωι θα παω για πληρωμες εφκα, εισφορες σε ΔΟΥ και δοση τραπεζα με πιανει πυρετος 1000 ευρω ζεστα ζεστα θα μου παρει το κρατος.
γιατι αυτο το χιλιαρικο να μην το ειχα στο παντελονι μου να ανεβω στο φιλο dirty να βγαλω γουστα :S :S
γιατι αυτο το χιλιαρικο να μην το ειχα στο παντελονι μου να ανεβω στο φιλο dirty να βγαλω γουστα :S :S
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.496
- Πόντοι
- 206
Αργά και μεθοδικά θα τελειώσει παντού το παιχνίδι εκτός Ρωσία -Λευκορωσία αν δεν αλλαξει και εκεί το πολιτικό σκηνικό
Μεγάλη κουβέντα. Και πολύ χαίρομαι που έβγαλες Ουκρανία και Μολδαβία έξω. Δείχνεις ρεαλιστής. Επίσης και αυτά τα 2 μέρη έχουν αλλάξει ραγδαία, αλλά και πάλι κρατάνε λόγω πολιτικής γραμμής και φυσικά προσευχόμαστε να μην αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Και ότι αλλαγή έχει γίνει εκεί, είναι λόγω του μπουρδέλου του ίντερνετ, που εξαπατά/ξεγελά τις ντέβουσκες... και σου λένε, γιατί όχι κ εγώ? Ευτυχώς, η πλειοψηφία τους κρατάει, λόγω ισχυρής κουλτούρας και πολιτικής σκηνής.
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.496
- Πόντοι
- 206
Αν θα πας Κίεβο στο dirty δεν θα χάσεις ;)
Εγώ παρότι έχω ρίξει μαύρη πέτρα, θα κάνω άλλο ένα ταξίδι για πάρτη του dirty και για report εδώ.
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.496
- Πόντοι
- 206
Ρωσια και Λευκορωσια πιστευω για πολλα ακομη χρονια θα ειναι παραδεισος.
Φάε σκατά!!! Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί! Μόνο εκεί ελπίζουμε πια ...
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Φάε σκατά!!! Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί! Μόνο εκεί ελπίζουμε πια ...
φίλε Ταργκετ θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνουμε ημιμόνιμοι κάτοικοι επάνω. εγώ αυτό τον καιρό έχω διάφορα θέματα οικονομικής φύσης που με πάνε πίσω σε πολλά πράγματα που θέλω να κάνω.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Εγώ παρότι έχω ρίξει μαύρη πέτρα, θα κάνω άλλο ένα ταξίδι για πάρτη του dirty και για report εδώ.
ψάξου για ρώσικη επαρχία καλύτερα, θα σου πρότεινα ροστόφ για αρχή. ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K