moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
αμαν ρε τσογλανε εσυ,αμα δεν κοροϊδεψεις θα σκασεις
αμαν ρε τσογλανε εσυ,αμα δεν κοροϊδεψεις θα σκασεις
ε οταν διαβαζω μλκιες.
μπολντ εδω τα πραγματα ειναι σοβαρα.η βουλαρα ειναι κοριτσι για σπιτι.
Ναι ναι ... τι σπιτι? με φωτακι απεξω? και πορτα ξεκλειδωτη?
ε οταν διαβαζω μλκιες.
ειναι για σπιτι μπατε σκυλοι αλεστε
α,ναι,και μην ξεχασω,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα
Σοβαρά τώρα,ποιά είναι η μαλακία ρε σύντροφε ? Δεν έχω να χάσω και τίποτα αν το παλέψω...που ξέρεις όλα γίνονται στη ζωή ??
ειναι για σπιτι μπατε σκυλοι αλεστε
α,ναι,και μην ξεχασω,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα
δεν κλεινουν αυτες οι πορτες ποτε.
Εκτος και αμα σχολασουν τα πουταναριά.
Δηλαδη τι ακριβως θες να γινει με δαυτην?
Η τυπισσα κανει παρεα με αρχιγαμιαδες και παιζει τσοντες λες να ψαχνει να ερωτευτει?
Και ακομα και αν ψαχνει να ερωτευτει εσενα θα ερωτευτει?
Άλλο η δουλειά, άλλο η προσωπική ζωή,σύντροφε ! ;)
κοιτα,αν ειναι καποιος τυπος πολυ προχω-,το δεχομαι αυτο που λες.στην αμερικη του πηδανε του αλλου την γυναικα και δεν φρικαρει.υποτιθεται οτι ειναι δουλεια.αλλα και ετσι να ειναι,και στην προσωπικη της ζωη η βουλαρα παιζει να ειναι τουβλο μπαντικο.μπορει να κατεβασεις το παντελονι σου,και την ωρα που θα ερχεται να σου κανει πιπα,να χασει τον δρομο
Οτιδήποτε κάτσει...απο απλή φιλία,μέχρι γάμο !!!
Έχει πάντως μπόλικα καντάρια "τρέλας" όπως κι'εγώ !
Ενταξει εδω σταματαμε και την κουβεντα παλικαρι μου. Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισουμε...
αμα σκεφτεσαι να παντρευτεις μια τυπισσα που καταπινει τις ψωλες 10-10 την ημερα.
Που είναι και αυτή η κολλητή της η missbuterfly που μπαίνει εδώ να μου δώσει καμιά βοήθεια ? Με έχει φτύσει...
Ο Καρποζηλος τι ειχε και τυλιξε την Τζουλια ρε φιλε; ;)Δηλαδη τι ακριβως θες να γινει με δαυτην?
Η τυπισσα κανει παρεα με αρχιγαμιαδες και παιζει τσοντες λες να ψαχνει να ερωτευτει?