Νέα

Βούλα Βαβάτση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το σκουδαιος τι ειναι?

ΡΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΙΟΥΜΟΡ? Ε για αυτο ειπα οτι εχεις ολα τα φοντα να σε ερωτευτει χουμορ εκανα χουμορ μην παρεξηγιεσαι

To διόρθωσα,στραβομάρα έχεις ??

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν Runar μπορούμε πιστεύω να συμφωνήσουμε όλοι μας ότι η ατάκα ότι θα της κάνεις πρόταση γάμου μια μέρα δεν είναι και ο πιο ευφάνταστος τρόπος που έχει σκεφτεί ποτέ κάποιος για να μιλήσει για πρώτη φορά στη ζωή του σε γκόμενα που γουστάρει.
Για τα υπόλοιπα δεν σε κατηγορώ, είναι φυσιολογικές συνέπειες της καψούρας που όποιος άντρας σέβεται τον εαυτό του έχει περάσει. Απλά μετά την 3-4 γκόμενα η ένταση των συμπτωμάτων μειώνεται μια τάξη μεγέθους.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Λοιπόν Runar μπορούμε πιστεύω να συμφωνήσουμε όλοι μας ότι η ατάκα ότι θα της κάνεις πρόταση γάμου μια μέρα δεν είναι και ο πιο ευφάνταστος τρόπος που έχει σκεφτεί ποτέ κάποιος για να μιλήσει για πρώτη φορά στη ζωή του σε γκόμενα που γουστάρει.
Για τα υπόλοιπα δεν σε κατηγορώ, είναι φυσιολογικές συνέπειες της καψούρας που όποιος άντρας σέβεται τον εαυτό του έχει περάσει. Απλά μετά την 3-4 γκόμενα η ένταση των συμπτωμάτων μειώνεται μια τάξη μεγέθους.

Αυτήν την ατάκα την είπα ως κάτι αξιοπερίεργο για να την κουφάνω, ώστε να με θυμάται ποιός είμαι και μάλλον σε καλό βγήκε γιατί πλέον με γνωρίζει...Αν έλεγα κάτι κοινότυπο σε ένα τέταρτο θα με είχε ξεχάσει με τόσους που πέρασαν απο'κει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτήν την ατάκα την είπα ως κάτι αξιοπερίεργο για να την κουφάνω, ώστε να με θυμάται ποιός είμαι και μάλλον σε καλό βγήκε γιατί πλέον με γνωρίζει...Αν έλεγα κάτι κοινότυπο σε ένα τέταρτο θα με είχε ξεχάσει με τόσους που πέρασαν απο'κει.

26-you-youre-good-facebook-cover.jpg

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

...είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και το δημητράκη τον πορνομετανάστη η Σάσα δεν θα τον ξεχάσει ΠΟΤΕ στη ζωή της.
Λες αυτό να του αυξάνει τις πιθανότητες να την γαμήσει με αυτά που έκανε  :idiot: :idiot: :idiot:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
...είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και το δημητράκη τον πορνομετανάστη η Σάσα δεν θα τον ξεχάσει ΠΟΤΕ στη ζωή της.
Λες αυτό να του αυξάνει τις πιθανότητες να την γαμήσει με αυτά που έκανε  :idiot: :idiot: :idiot:

Δεν τους ξέρω τους τύπους...τι να σου πω...
Ποιά Σάσα, η Μπάστα ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σαν να ξεφυγαμε λιγο εδω ε;το θεμα μας ειναι η βαβατση...... :police:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Σφίγγω τα δόντια, τελευταία φορά,  και δεν θα σε κράξω.
Η ατάκα με το γάμο ήταν ΜΑΛΑΚΙΑ! Γκέγκε;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Stories