giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Δώσε μια 450αρα και φέρνω και μια φίλη της Σαλλονικια όλα τα λεφτά !!!
Τη φίλη της μήπως τη λένε Αγγελική;;; Αν ναι ειναι τρελό μωρο. Μου χε πει κιόλας ότι έκανε duo με βαβατση.
Δώσε μια 450αρα και φέρνω και μια φίλη της Σαλλονικια όλα τα λεφτά !!!
κανα τηλ θα πείτε ρε σεις ?
Βρε φιλε που ειδες να ειχε βαλλει αγγελιες η Βουλα? Οτι θελουμε πεταμε??
δηλαδή πρέπει να μας δει ποιοι είμαστε, το όνομα μας κλπ ???? :-
ζητα το , το δίνει εύκολα αν θέλει
δηλαδή πρέπει να μας δει ποιοι είμαστε, το όνομα μας κλπ ???? :-
Να φτιαξεις ενα ψευτικο προφιλ δεν το σκεφτεσαι δηλαδη;δηλαδή πρέπει να μας δει ποιοι είμαστε, το όνομα μας κλπ ???? :-
άλλη όρεξη δεν είχα...Να φτιαξεις ενα ψευτικο προφιλ δεν το σκεφτεσαι δηλαδη;
δεν κάταλαβες τι θέλω να πω ? στο FB φαίνονται όλα τα στοιχεία μου... απο κοντά της λέω ότι θέλω για εμένα... αμέσως να την πετάξετε τη μαλακία σαςδλδ δεν θα σε δει ???? για τηλεφωνικό σεξ την θές τύπε ???
άλλη όρεξη δεν είχα...
δεν κάταλαβες τι θέλω να πω ? στο FB φαίνονται όλα τα στοιχεία μου... απο κοντά της λέω ότι θέλω για εμένα... αμέσως να την πετάξετε τη μαλακία σας
κατ αρχάς παίζει μόνο Σαλόνικα ?είτε θα φτιάξεις ένα ψευτικο προφιλ ή θα τις στειλης μνμ χωρίς να γινεται φιλοι. ρε συ τύπε και το τηλ της να σου δωσει καποιος θα σε ρωτησει που κ από ποιον το βρηκες
και στο κατω κατω δεν ειναι καποιο ανωνυμο γραφειο , ξερεις με ποια μιλας
Mην σε κουραζουμε πατριωτη!άλλη όρεξη δεν είχα...
κατ αρχάς παίζει μόνο Σαλόνικα ?
η angel dark ειναι κομοδινο...σαλόνικα είναιο η έδρα της. Θέρμη μένει , οπότε οπουδήποτε εκεί κοντά παίζει άμεσα.... άμα όμως πλερώσεις σ ΄ρχεται πακέτο όπου θες, ελλάδα κ εξωτερικό. Αλλά εδώ ρε σεις μαντζίρηδες συζητάτε για 100 -120 -150. Δεν πιστεύω να θέλει καποιος να ματώσει παραπάνω, άλλωστε η βαβατση δεν ειναι και η angel dark !!!!
η angel dark ειναι κομοδινο...
ο επιμενων νικαΕγώ πάντως σχεδόν της έχω κάνει ερωτική εξομολόγηση μέσω facebook και τις έχω τάξει live-στο athens erotica- και μια πρόταση γάμου για το μέλλον !!!
Σήμερα για πρώτη φορά έκανε και like σε μια φωτογραφία μου που ανέβασα...λέτε να ξεκίνησε ηλεκτρονικό φλερτ μεταξύ μας ?
Εγώ πάντως σχεδόν της έχω κάνει ερωτική εξομολόγηση μέσω facebook και τις έχω τάξει live-στο athens erotica- και μια πρόταση γάμου για το μέλλον !!!
Σήμερα για πρώτη φορά έκανε και like σε μια φωτογραφία μου που ανέβασα...λέτε να ξεκίνησε ηλεκτρονικό φλερτ μεταξύ μας ?
Εγώ πάντως σχεδόν της έχω κάνει ερωτική εξομολόγηση μέσω facebook και τις έχω τάξει live-στο athens erotica- και μια πρόταση γάμου για το μέλλον !!!