Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Αυτα να τα διαβαζουν οι ψευτο αριστεροι του Συριζα που μαζι με τον αλλον γιαλαντζι αριστερο δημαρ κουβελη τρεξαν να συμφωνησουν με την αποφαση.. , ....χεσαν οι αριστεροι και βγηκαν αυτοι....

Και οπως ειπε καποιος γνωστος μου, αν το ανεκδοτο το ελεγε ο λαζοπυλος η οι αρβυλα θα γελαγαμε δυο μερονυχτα...τωρα εγινε ρατσιστικο. Ε ας καταδικασουν και τον λαο που εβγαλε την παροιμια, " τον αραπη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας" ...
1000% δικαια εχεις φιλε ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα βγηκαν και κατι χελακηδες τωρα και μιλανε  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
<<Και οπως ειπε καποιος γνωστος μου, αν το ανεκδοτο το ελεγε ο λαζοπυλος η οι αρβυλα θα γελαγαμε δυο μερονυχτα...τωρα εγινε ρατσιστικο. Ε ας καταδικασουν και τον λαο που εβγαλε την παροιμια, " τον αραπη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας" ...>>

σωστή και ψύχραιμη τοποθέτηση. Αν όντως το είχε πει ο Λαζόπουλος, τώρα θα το λέγαμε όλοι

και το πιο ωραίο ??? θα ήμασταν και . . . . . . . τρέντυ, βρεεεεεεεεεε !

Επισκέπτης
για αυτόν τον μαγκίτη που λέει ότι από δεξιό μπορεί να περιμένεις οποιαδήποτε μαλακία

και ρωτώ εγώ ο χαζούλης : οι αριστεροί είναι γενετικά προγραμματσμένοι και απέχουν της μαλακίας, ε ???
Εσυ μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται οι δεκσοι εδω μεσα να λενε τοσες ΧΟΝΤΡΕΣ μαλακιες διαρκως?Μιλαμε για συνεπεια στον ρυθμο της μαλακοεκτοξευσης τωρα...

Η μονη δικια μου εξηγηση ειναι οτι λογω της σχετικης ανωνυμιας και σχετικης ασφαλειας του νετ δεν μπορουν να κρατηθουν και τα χωνουν στην οθονη.Χωρια του οτι επιβεβαιωνεται ο μακαριτης δηλαδη.

Εξω μονο σε τιποτε δεκσους καφενεδες,στο μαν του μαν προσπαθουν να κρατηθουν,οχι παντα με επιτυχια αλλα εν γενει...τσεκαρισμενο.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Εσυ μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται οι δεκσοι εδω μεσα να λενε τοσες ΧΟΝΤΡΕΣ μαλακιες διαρκως?Μιλαμε για συνεπεια στον ρυθμο της μαλακοεκτοξευσης τωρα...

Η μονη δικια μου εξηγηση ειναι οτι λογω της σχετικης ανωνυμιας και σχετικης ασφαλειας του νετ δεν μπορουν να κρατηθουν και τα χωνουν στην οθονη.Χωρια του οτι επιβεβαιωνεται ο μακαριτης δηλαδη.

Εξω μονο σε τιποτε δεκσους καφενεδες,στο μαν του μαν προσπαθουν να κρατηθουν,οχι παντα με επιτυχια αλλα εν γενει...τσεκαρισμενο.
αρε παπαδοπουλε ποσο μαλακας υπηρξες τελικα  :headbang: :headbang: :headbang:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Τα ειπε ολα!

Βούλα παιδί μου!
.....
Τα ξέρω σού λέω…

Θα σου πω και κάτι άλλο. Η πολιτική μου τοποθέτηση είναι δηλωμένη και γνωστή. Ανήκω στην Αριστερά, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. (για τόλμα να είσαι κάτι άλλο....)

Παιδί (νιάου νιάου.)

...Ποιοι; Αυτοί οι ίδιοι που εξαπολύουν καθημερινά πογκρόμ διώξεων και συλλήψεων αδιακρίτως; Αυτοί που φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για να μαντρώσουν την ανθρώπινη δυστυχία; Αυτοί που ανέχονται τους ξυλοδαρμούς και τα μαχαιρώματα των αλλοδαπών (...και των ελλήνων σιορ διονυσάκι) και καλλιεργούν το μίσος στη διαφορετικότητα; Έτσι είναι μάτια μου. (έτσι είναι καθίστε εσείς στα πατήσ(ι)α και στα γαμήσ(ι)α, και ΕΓΩ με τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις μέσα στην φτώχεια από τα λεφτά του Υπ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σας συμπονώ...μαζί με τα 4 παιδιά μου...???!!!)

Πήρες το μάθημα: Άλλο μια ιδιωτική κουβέντα κι άλλο μια δημόσια δήλωση. Μετράνε αλλιώς. Έτσι είναι. (έτσι είναι. κοπελιά άμα έλεγες αποσπάσματα από μπακούνιν, λένιν, τσετσε και ιδιαιτέρως εάν απήγγειλες το πόνημα της ρεμπούστη, θα ήσουν αγαπητή στο συνάφι)....Υποψιάζομαι όμως πως δεν το εννοούσες. (πως τολμάς και έχεις διαφορετική άποψη???) Έλα όμως που κάποιοι θέλουν να κρυφτούν πίσω σου και να πουλήσουν εκ του ασφαλούς, τάχα δημοκρατικές ευαισθησίες, τάχα καθωσπρεπισμό και τάχα Ολυμπιακό πνεύμα…

Να συνεχίσεις (παρ' όλο που της έχασες αυτό το πανηγύρι, μην σκας σε 4 χρονάκια θα έρθει άλλο...) με πείσμα και αγάπη σ’ αυτό που κάνεις.(που στο γαμήσαμε όλοι εμείς οι καθώς πρέπει κλανιάρηδες) Παραδέχτηκες το λάθος σου, ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να εγκληματούν σε βάρος ενός ολόκληρου λαού με τις πιο ρατσιστικές ταξικές επιθέσεις.(διονυσάκι στους έλληνες αναφέρεσαι? δεν νομίζω, γιατί πως θα κάνουμε συναυλίες χωρίς ...support???)

Ένας πατέρας ονόματι

Διονύσης Τσακνής

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Κρίμα που το ξανθό φασιστάκι πήρε τον πούλο απ'τους Ολυμπιακούς αγώνες ρε γαμώτο.

να δούμε πότε ο αριστεροφασισμός θα πάρει πούλους γενικότερα να ξεβρωμίσει ο τόπος.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ο ΑΡΧΙΦΟΡΟΦΥΓΑΣ κουβελος με το 1εκατομμυριο δολλαρια που "ξεχασε" να δηλωσει
οχι μονο τον καναν προεδρο της ολυμπιακη επιτροπης :kissass2:
(βαλτε ρε και τον τσοχατζοπουλο επιτημο σημαιοφορο
αλλα εχει και τα μουτρα να μιλαει για "ολυμπιακο ιδεωδες κλπ"
:headbang: :headbang: :headbang:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
ο ΑΡΧΙΦΟΡΟΦΥΓΑΣ κουβελος με το 1εκατομμυριο δολλαρια που "ξεχασε" να δηλωσει
οχι μονο τον καναν προεδρο της ολυμπιακη επιτροπης :kissass2:
(βαλτε ρε και τον τσοχατζοπουλο επιτημο σημαιοφορο
αλλα εχει και τα μουτρα να μιλαει για "ολυμπιακο ιδεωδες κλπ"
:headbang: :headbang: :headbang:

Μα καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου??? ΑΙΣΧΟΣ...!!! :s&m_1: :s&m_1:

Να ακολουθήσει την βρωμιάρα στο σπίτι της

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο υπερευαίσθητος που την "έδωσε" στην ολυμπιακή επιτροπή θεωρείται χαφιές άραγε?

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Οι ελληνες ειναι ερασιτεχνες σε ολα τους

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γιατι,ηταν κανα απορρητο το τουιτερ?Φορα παρτιδα αναρτουσε οτι αναρτουσε.
αν ο Κούβελος, ο Βασιλακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΟΕ ασχολούνται με το τουίτερ της Παπαχρήστου πάω πάσο, λογικά όμως κάποιος εύθικτος το διάβασε και το προώθησε στους παραπάνω

πάντως θυμάμαι και την περίπτωση του Τατσόπουλου τότε που έκανε την εκπομπή στον ΣΚΑΙ για το 21', που σε διάλογο στο φέις είχε κάνει ένα αστείο για αρραβωνιαστικό του Κολοκοτρώνη (ή κάτι τέτοιο) και πέσαν όλοι να τον φάνε
ο ίδιος βέβαια τότε είχε απολογηθεί ότι επρόκειτο για ένα απλό αστειάκι σε διάλογο με διαδικτυακούς φίλους - και σωστά κατ'εμέ

κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αν ο Κούβελος, ο Βασιλακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΟΕ ασχολούνται με το τουίτερ της Παπαχρήστου πάω πάσο, λογικά όμως κάποιος εύθικτος το διάβασε και το προώθησε στους παραπάνω

πάντως θυμάμαι και την περίπτωση του Τατσόπουλου τότε που έκανε την εκπομπή στον ΣΚΑΙ για το 21', που σε διάλογο στο φέις είχε κάνει ένα αστείο για αρραβωνιαστικό του Κολοκοτρώνη (ή κάτι τέτοιο) και πέσαν όλοι να τον φάνε
ο ίδιος βέβαια τότε είχε απολογηθεί ότι επρόκειτο για ένα απλό αστειάκι σε διάλογο με διαδικτυακούς φίλους - και σωστά κατ'εμέ

κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα

όχι ρε τώρα έχουμε ρατσιστική επίθεση ανέυ προηγουμένου εναντίων έγχρωμων που προσβάλει τα πανάρχαια ιερά Ολυμπιακά ιδεώδη.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Προτού γίνει η όποια συγχώνευση έχω να δηλώσω οτι ψήφισα τι "έχουμε κι άλλα...".
Όπως για παράδειγμα οτι θα την έχυνα νυχθημερόν εώς ότου τα αρχίδια μου γίνουν σταφίδες.
[move][size=16pt]ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΥΛΑ με την [size=32pt]ΒΟΥΛΑΡΑ ΣΟΥ[/size][/size]  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:[/move]

Στα υπόψιν, προτιμώ τα  :tits: :tits: αλλά η συγκεκριμένη...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ντροπή. Εμείς δεν πήγαμε μετανάστες όξω, μαζί με τις αρρώστιες μας???
Χίλια χρόνια ντροπή στη βρώμα που τόλμησε να πει την γνώμη της.
Και χίλια εύγε στους ευγενείς ανθρώπους της ανώτερης τάξης της εκάλης (σαν εκείνους που έβγαλαν όξω, κάποια εκατομμύρια σε ένα βράδυ) που της είπαν να πάει σπίτι της.

Δίκιο έχεις τύπε!  ΝΤΡΟΠΗ!!  Είναι απαράδεκτο και ρατσιστικό!
Δεν φταίνε σε τίποτε τα κουνούπια του δυτικού Νείλου να τρώνε το ίδιο αηδιαστικό φαγητό και στην πατρίδα τους και στην Ελλάδα!!!  :grin: :grin:

603435_431156056937024_74621996_n.jpg

Επισκέπτης
Κάνε μου τη χάρη και μην ασχολείσαι μαζί μου.Κατανοητό;

Ισα ρε ξεφτυλισμενο αριστερο σουργελο που θα κανεις και υποδειξεις για το ποιος θα ασχολειται μαζι σου και ποιος οχι.
Σε δημοσιο φορουμ εισαι. Και απο την στιγμη που θιγεις μια αθλητρια με την ειρωνεια σου κατσε φαε το σκατο σου.

Επισκέπτης
Ισα ρε ξεφτυλισμενο αριστερο σουργελο που θα κανεις και υποδειξεις για το ποιος θα ασχολειται μαζι σου και ποιος οχι.
Σε δημοσιο φορουμ εισαι. Και απο την στιγμη που θιγεις μια αθλητρια με την ειρωνεια σου κατσε φαε το σκατο σου.
Σιγά μη σφίγγεσαι πολύ και λερωθείς άντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom