Τα ειπε ολα!
Βούλα παιδί μου!
.....
Τα ξέρω σού λέω…
Θα σου πω και κάτι άλλο. Η πολιτική μου τοποθέτηση είναι δηλωμένη και γνωστή. Ανήκω στην Αριστερά, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
(για τόλμα να είσαι κάτι άλλο....)
Παιδί
(νιάου νιάου.)
...Ποιοι; Αυτοί οι ίδιοι που εξαπολύουν καθημερινά πογκρόμ διώξεων και συλλήψεων αδιακρίτως; Αυτοί που φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για να μαντρώσουν την ανθρώπινη δυστυχία; Αυτοί που ανέχονται τους ξυλοδαρμούς και τα μαχαιρώματα των αλλοδαπών
(...και των ελλήνων σιορ διονυσάκι) και καλλιεργούν το μίσος στη διαφορετικότητα; Έτσι είναι μάτια μου.
(έτσι είναι καθίστε εσείς στα πατήσ(ι)α και στα γαμήσ(ι)α, και ΕΓΩ με τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις μέσα στην φτώχεια από τα λεφτά του Υπ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σας συμπονώ...μαζί με τα 4 παιδιά μου...???!!!)
Πήρες το μάθημα: Άλλο μια ιδιωτική κουβέντα κι άλλο μια δημόσια δήλωση. Μετράνε αλλιώς. Έτσι είναι.
(έτσι είναι. κοπελιά άμα έλεγες αποσπάσματα από μπακούνιν, λένιν, τσετσε και ιδιαιτέρως εάν απήγγειλες το πόνημα της ρεμπούστη, θα ήσουν αγαπητή στο συνάφι)....Υποψιάζομαι όμως πως δεν το εννοούσες.
(πως τολμάς και έχεις διαφορετική άποψη???) Έλα όμως που κάποιοι θέλουν να κρυφτούν πίσω σου και να πουλήσουν εκ του ασφαλούς, τάχα δημοκρατικές ευαισθησίες, τάχα καθωσπρεπισμό και τάχα Ολυμπιακό πνεύμα…
Να συνεχίσεις
(παρ' όλο που της έχασες αυτό το πανηγύρι, μην σκας σε 4 χρονάκια θα έρθει άλλο...) με πείσμα και αγάπη σ’ αυτό που κάνεις.
(που στο γαμήσαμε όλοι εμείς οι καθώς πρέπει κλανιάρηδες) Παραδέχτηκες το λάθος σου, ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να εγκληματούν σε βάρος ενός ολόκληρου λαού με τις πιο ρατσιστικές ταξικές επιθέσεις.
(διονυσάκι στους έλληνες αναφέρεσαι? δεν νομίζω, γιατί πως θα κάνουμε συναυλίες χωρίς ...support???)
Ένας πατέρας ονόματι
Διονύσης Τσακνής