Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Απόψεις μου για την Βούλα.
1. Η κοπέλα είναι θεόμουνο! Στην μούρη είναι λίγο λαϊκιά γκόμενα αλλά το σώμα "σκοτώνει"!
(Αυτή η Ελλεϊνίδα που σχολίασε τον κώλο της αρνητικά, αν θέλει ας μας δείξει τον δικό της αλλιώς δικαίως θα υποθέτουμε πως απλά ζηλεύει, ως γνήσια Ελλεϊνίς).

2. Το γεγονός πως απεκλείσθη από τους Ολυμπιακούς αγώνες για ένα ανέκδοτο (ακόμα και ατυχές) δείχνει μοχθηρότητα και ανοησία. Προφανώς απλά τιμωρήθηκε για τις πολιτικές της πεπεοιθήσεις.

3. Αφού είχε πλέον αποκλεισθεί της ζητάμε κι από πάνω να κρύβει εκ των υστέρων το τί πιστεύει; Ότι γουστάρει δικαιούται να λέει και όποιον θέλει να υποστηρίζει, ιδίως αν έχει με αυτόν κάποια ιδιαίτερη σχέση, όπως θρυλείται.
Δηλαδή πως στο καλό θα την ξανατιμωρήσουν γι αυτό; Όσο μπορούσαν να την τιμωρήσουν, την τιμώρησαν.

4. Αλλά ΟΧΙ και δήμαρχος ρε παιδιά, έλεος! Η κοπέλα είναι 23 χρονών και αγράμματη. Και η ίδια νομίζω πως κάπου δήλωσε πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο και φαίνεται εμφανέστατα όταν μιλάει. (Ας πούμε η Πάολα, η γνωστή τραγουδίστρια, φαντάζει μορφωμένη μπροστά της. :grin:)
Και δήμαρχος είναι σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά. Ο δήμος είναι μια μεγάλη επιχείρηση κι δήμαρχος ο "μάνατζέρ" του.
Αν θέλουν να την "αξιοποιήσουν πολιτικά" ντε και καλά και το θέλει κι η ίδια, ας την κάνουν βουλευτίνα να υπάρχει και μια ωραία παρουσιά μέσα στους χοντροσβερκάδες της Χ.Α. και στη βουλή γενικά.
Κι ας ψηφίζει μόνον και να μην μιλάει καθόλου. Η πρώτη θα είναι;
ρε τυπε σπο το να βλεπω την μουτσουνα του καμμινη η του μπουταρη προτιμω την αγραμματη βουλαρα με τις μπουταρες τις

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Από τη στιγμή που αποφασίζεις να κατέβεις σε Ολυμπιακούς αγώνες δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να αγωνίζεσαι μόνο με λευκούς.
Εκεί υπάρχουν και μαύροι και κίτρινοι και χοντροί και ψηλοί και κοντοί και είναι όλοι αθλητές. Από κει και πέρα θα ήθελα όλος αυτός ο θυμός που βγάζει η Βούλα μας να τον βγάλει και στο ταρτάν και τότε θα την παραδεχτώ. Δηλαδή δεν μου αρκεί να θαυμάζει τον Κασιδιάρη και να μου το παίζει βαριά γκόμενα σαν κάτι φιγούρες τύπου Σπεράντζα Βρανά σε ταινία της δεκαετίας του 50.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Από τη στιγμή που αποφασίζεις να κατέβεις σε Ολυμπιακούς αγώνες δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να αγωνίζεσαι μόνο με λευκούς.
Εκεί υπάρχουν και μαύροι και κίτρινοι και χοντροί και ψηλοί και κοντοί και είναι όλοι αθλητές. Από κει και πέρα θα ήθελα όλος αυτός ο θυμός που βγάζει η Βούλα μας να τον βγάλει και στο ταρτάν και τότε θα την παραδεχτώ. Δηλαδή δεν μου αρκεί να θαυμάζει τον Κασιδιάρη και να μου το παίζει βαριά γκόμενα σαν κάτι φιγούρες τύπου Σπεράντζα Βρανά σε ταινία της δεκαετίας του 50.
εχω την εντυπωση οτι το ''προικισμενος'' δεν αφορα το μυαλο σου ε;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
10.jpg

600full-voula-papachristou.jpg

*Δεν θέλω σχόλια για την ΑΕΚ
Εντάξει;  :tickedoff:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
καλα κανει κ ειναι αγραμματη ρε καριοληδες

εχει μπουταρες κωλαρα κ κοιλιακους να ανοιγει το ματι μας

ειδαμε κ τις μορφωμενες πατσαβουρες με το γυαλακια κ την χλαπατσα στα κωλομερια κ το υφακι που κοιτανε τους υπολοιπους σαν να ειναι σκουπιδια γαμω τον ταφο των γονιων τους

εχουν παρει παραδειγμα απο τους κωλοκαθηγηταδες στα αει βλεπεις

με οποιον δασκαλο καθισεις κλπ κλπ κλπ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
καλα κανει κ ειναι αγραμματη ρε καριοληδες

εχει μπουταρες κωλαρα κ κοιλιακους να ανοιγει το ματι μας

ειδαμε κ τις μορφωμενες πατσαβουρες με το γυαλακια κ την χλαπατσα στα κωλομερια κ το υφακι που κοιτανε τους υπολοιπους σαν να ειναι σκουπιδια γαμω τον ταφο των γονιων τους

εχουν παρει παραδειγμα απο τους κωλοκαθηγηταδες στα αει βλεπεις

με οποιον δασκαλο καθισεις κλπ κλπ κλπ
Συγγνώμη ρε τύπε, γιατί βρίζεις σκαιότατα;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Είπε τέτοιο πράγμα; Διότι αν είχε πει πως "Εγώ με μαύρους και κίτρινους δεν συναγωνίζομαι!" καλά θα είχαν κάνει.
Όμως η καημένη απλά σχολίασε (με ένα χαζό ανέκδοτο) τον υπερπληθυσμό των παρανόμων μεταναστών στην χώρα μας.
Έχει τεράστια διαφορά!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είπε τέτοιο πράγμα; Διότι αν είχε πει πως "Εγώ με μαύρους και κίτρινους δεν συναγωνίζομαι!" καλά θα είχαν κάνει.
Όμως η καημένη απλά σχολίασε (με ένα χαζό ανέκδοτο) τον υπερπληθυσμό των παρανόμων μεταναστών στην χώρα μας.
Έχει τεράστια διαφορά!

Hταν φιλοχρυσαυγιτισσα. Το μυριστηκαν. Βρηκαν την καταλληλη ευκαιρια και την κτυπησαν
τελος  :P

απλο... δεν χρειαζεται αλλη αναλυση.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ρε κεφάλα Διομήδη σοβαρολογούσα. ΑΕΚτζης είμαι!

Και του πάνε τα κιτρινόμαυρα του μωρού! Το κίτρινο της φανέλας "δένει" με το ξανθό μαλλί τέλεια! :cheesy: :cheesy:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε κεφάλα Διομήδη σοβαρολογούσα. ΑΕΚτζης είμαι!

Και του πάνε τα κιτρινόμαυρα του μωρού! Το κίτρινο της φανέλας "δένει" με το ξανθό μαλλί τέλεια! :cheesy: :cheesy:
Να το δηλώσεις κύριε.
Δεν σε έχω δεί στο θρεντ, που θες να το ξέρω;
Nα μυρίσω τα νύχια μου. :huh:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Κωλάρα!!!!!!!!!!!!!!!  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Να το δηλώσεις κύριε.
Δεν σε έχω δεί στο θρεντ, που θες να το ξέρω;
Nα μυρίσω τα νύχια μου. :huh:

Καλά δεν είμαι και φανατικός για να έχω και διαρκείας στο γήπεδο.

Πριν από αρκετά χρόνια είχα στο μπάσκετ, όταν είχαμε φτάσει στον τελικό των Play offs με το βάζελο.

Να σου πω αν η Βουλάρα αγωνιζόταν συστηματικά σε κάποιο ομαδικό άθλημα, ίσως και να ξαναέβγαζα. :grin: :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

γιατι ειναι ευκολο νομιζεις να διοριζεις κομματοσκυλα παραταξεων σε γραφεια να παιζουν γουορκραφτ κ το καθε κλαπαρχιδι στην καθαριοτητα του δημου με 2 χιλιαρικα μισθο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Aθήνα
Με ποινή αποκλεισμού 18 μηνών από πανελλήνια-διασυλλογικά πρωταθλήματα, διεθνείς αγώνες και διεθνή πρωταθλήματα, τιμωρήθηκε από την Δικαστική Επιτροπή της ομοσπονδίας τζούντο η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η αθλήτρια του ΟΤ Νέας Φιλαδέλφειας κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών που διεξήχθη στους Άγιους Θεόδωρους Κορινθίας, εξύβρισε τους διαιτητές, ενώ έκανε απρεπή σχόλια προς τους ομογενείς αθλητές (προσκρουόμενα προς τις αρχές του Φίλαθλου Πνεύματος).

Επίσης, ποινή αποκλεισμού από επίσημους αγώνες για 12 μήνες, επιβλήθηκε τόσο στον σύλλογο ΟΤ Νέας Φιλαδέλφειας, όσο και στον παράγοντα του σωματείου, Γιώργο Μπουντάκη, ενώ ο προπονητής του σωματείου, Μιχαήλ Παυλής τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 9 μηνών.

Τέλος, με ποινή αποκλεισμού ενός έτους, αλλά με αναστολή δύο ετών, τιμωρήθηκε από την ΔΕ/ΕΟΤ, ο αθλητής του σωματείου «Μιθριδάτης», Φίλιππος Κωστικίδης.
%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82+(1).jpg

νεο κρουσμα
αυτη θα τα φτιαξει με τον λαγο :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom