http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/07/kaminis_kaklamanis_poda_aftodioikisi-300x262.jpg[/img[/URL]]
μηπως εισαι υπερβολικος τυπε? ;D
[/quote]
τυπε μετα απο αυτο το ντοκουμεντο ειμαι σιγουρος πλεον.
τυπε τους πετυχες πουθενα μαζι και τους εβγαλες φωτο? :think: :think: :think:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Επίσης θα κάνουμε πρόγραμμα αναπαραγωγής για όποιους άνδρες και γυναίκες θέλουν να τεκνοποιήσουν.
Ε να κανετε....Τετοια φαινομενα ειναι κριμα να μην αναπαραχθουν.....
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/07/kaminis_kaklamanis_poda_aftodioikisi-300x262.jpg[/img[/URL]]
μηπως εισαι υπερβολικος τυπε? ;D
[/quote]
νομιζω οτι ολα αυτα ειναι κακοηθειες απο τους ζηλιαρηδες τυπε ;D
[MEDIA=youtube]MON5WGOViWI[/MEDIA]
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
δηλαδη το παιντι στο αβαταρ σου να μην διαιωνισει το ειδος του?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπε την ειχε ο παπακωνσταντινου στο usb σαν μπονουςτυπε μετα απο αυτο το ντοκουμεντο ειμαι σιγουρος πλεον.
τυπε τους πετυχες πουθενα μαζι και τους εβγαλες φωτο?
Επισκέπτης
Οι αμοιβαδες διαιωνιζονται απο μονες τους.δηλαδη το παιντι στο αβαταρ σου να μην διαιωνισει το ειδος του?
τυπε λες να υπαρχει και bonus video-track?οχι τυπε την ειχε ο παπακωνσταντινου στο usb σαν μπονους
κατι σαν το βιντεακι του λιλα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον κακλαμανη και τον καμινη με περουκινι κοτσιδατο να χορευουν τυπε?τυπε λες να υπαρχει και bonus video-track?
κατι σαν το βιντεακι του λιλα.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Οι αμοιβαδες διαιωνιζονται απο μονες τους.
ρε ειναι υπερλαμπρος αστερας ο ανθρωπας
ακομα και την εισπνοη εκπνοη με παροτρυνση απο τον Αλαφουζο στο μικροφωνο του την κανει
Επισκέπτης
Κοβω το χερι μου οτι φευγουνε ροχαλες στο μικροφωνο οταν μπουρδουκλωνεται...μεγαλος παιχτης.ρε ειναι υπερλαμπρος αστερας ο ανθρωπας
ακομα και την εισπνοη εκπνοη με παροτρυνση απο τον Αλαφουζο στο μικροφωνο του την κανει
και ο χοντρος του πολιτισμου τυπε που φορουσε τα κολορα και πηδηξε απο το μπαλκονι,μια παρεα ειναι ολοι αυτοι.τον κακλαμανη και τον καμινη με περουκινι κοτσιδατο να χορευουν τυπε?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Κοβω το χερι μου οτι φευγουνε ροχαλες στο μικροφωνο οταν μπουρδουκλωνεται...μεγαλος παιχτης.
ο Πατρικ Αστεριας της δημοσιογραφιας....μονο ο Μανωλης Καψης τον χτυπαει στα ισια στην διανοητικη καθυστερηση...
διάβαζα σήμερα στο "Πρώτο Θέμα" της δηλώσεις της περί Χ.Α. και απο κάτω τα σχόλια του κόσμου. Το έλεος το ίδιο, λές και δεν έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη της. Αλλα όταν έχεις να κάνεις με αριστερο-μουτζαχεντίν αυτά παθαίνεις.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Να μάθεις να ξεκαυλώνεις κ με την ανταλλαγή πολιτικών επιχειρημάτων όπως εγώ.Ρε σεις ήμαρτον, πρέπει να περάσω είκοσι ποστ για να δω έναν κώλο; Σεβαστείτε τις καύλες μου
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
πρεπει να βαλετε ενα κουμπι να κανουμε λαικ
καπως πρεπει να αναμειβεται ο ποστερ
http://[URL unfurl="true"]www.radar.gr/media/k2/items/cache/d83e5af677def877f1f8764da216c3c5_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ωραία κωλάρα.................
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 1.206
Απόψεις μου για την Βούλα.
1. Η κοπέλα είναι θεόμουνο! Στην μούρη είναι λίγο λαϊκιά γκόμενα αλλά το σώμα "σκοτώνει"!
(Αυτή η Ελλεϊνίδα που σχολίασε τον κώλο της αρνητικά, αν θέλει ας μας δείξει τον δικό της αλλιώς δικαίως θα υποθέτουμε πως απλά ζηλεύει, ως γνήσια Ελλεϊνίς).
2. Το γεγονός πως απεκλείσθη από τους Ολυμπιακούς αγώνες για ένα ανέκδοτο (ακόμα και ατυχές) δείχνει μοχθηρότητα και ανοησία. Προφανώς απλά τιμωρήθηκε για τις πολιτικές της πεπεοιθήσεις.
3. Αφού είχε πλέον αποκλεισθεί της ζητάμε κι από πάνω να κρύβει εκ των υστέρων το τί πιστεύει; Ότι γουστάρει δικαιούται να λέει και όποιον θέλει να υποστηρίζει, ιδίως αν έχει με αυτόν κάποια ιδιαίτερη σχέση, όπως θρυλείται.
Δηλαδή πως στο καλό θα την ξανατιμωρήσουν γι αυτό; Όσο μπορούσαν να την τιμωρήσουν, την τιμώρησαν.
4. Αλλά ΟΧΙ και δήμαρχος ρε παιδιά, έλεος! Η κοπέλα είναι 23 χρονών και αγράμματη. Και η ίδια νομίζω πως κάπου δήλωσε πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο και φαίνεται εμφανέστατα όταν μιλάει. (Ας πούμε η Πάολα, η γνωστή τραγουδίστρια, φαντάζει μορφωμένη μπροστά της. )
Και δήμαρχος είναι σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά. Ο δήμος είναι μια μεγάλη επιχείρηση κι δήμαρχος ο "μάνατζέρ" του.
Αν θέλουν να την "αξιοποιήσουν πολιτικά" ντε και καλά και το θέλει κι η ίδια, ας την κάνουν βουλευτίνα να υπάρχει και μια ωραία παρουσιά μέσα στους χοντροσβερκάδες της Χ.Α. και στη βουλή γενικά.
Κι ας ψηφίζει μόνον και να μην μιλάει καθόλου. Η πρώτη θα είναι;
1. Η κοπέλα είναι θεόμουνο! Στην μούρη είναι λίγο λαϊκιά γκόμενα αλλά το σώμα "σκοτώνει"!
(Αυτή η Ελλεϊνίδα που σχολίασε τον κώλο της αρνητικά, αν θέλει ας μας δείξει τον δικό της αλλιώς δικαίως θα υποθέτουμε πως απλά ζηλεύει, ως γνήσια Ελλεϊνίς).
2. Το γεγονός πως απεκλείσθη από τους Ολυμπιακούς αγώνες για ένα ανέκδοτο (ακόμα και ατυχές) δείχνει μοχθηρότητα και ανοησία. Προφανώς απλά τιμωρήθηκε για τις πολιτικές της πεπεοιθήσεις.
3. Αφού είχε πλέον αποκλεισθεί της ζητάμε κι από πάνω να κρύβει εκ των υστέρων το τί πιστεύει; Ότι γουστάρει δικαιούται να λέει και όποιον θέλει να υποστηρίζει, ιδίως αν έχει με αυτόν κάποια ιδιαίτερη σχέση, όπως θρυλείται.
Δηλαδή πως στο καλό θα την ξανατιμωρήσουν γι αυτό; Όσο μπορούσαν να την τιμωρήσουν, την τιμώρησαν.
4. Αλλά ΟΧΙ και δήμαρχος ρε παιδιά, έλεος! Η κοπέλα είναι 23 χρονών και αγράμματη. Και η ίδια νομίζω πως κάπου δήλωσε πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο και φαίνεται εμφανέστατα όταν μιλάει. (Ας πούμε η Πάολα, η γνωστή τραγουδίστρια, φαντάζει μορφωμένη μπροστά της. )
Και δήμαρχος είναι σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά. Ο δήμος είναι μια μεγάλη επιχείρηση κι δήμαρχος ο "μάνατζέρ" του.
Αν θέλουν να την "αξιοποιήσουν πολιτικά" ντε και καλά και το θέλει κι η ίδια, ας την κάνουν βουλευτίνα να υπάρχει και μια ωραία παρουσιά μέσα στους χοντροσβερκάδες της Χ.Α. και στη βουλή γενικά.
Κι ας ψηφίζει μόνον και να μην μιλάει καθόλου. Η πρώτη θα είναι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 42K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 671K