Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
επειδη δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει πιο πριν στο συγκεκριμενο θεμα ζηταω συγνωμη αν αυτο που θα γραψω εχει υποθει απο αλλον φιλο......
για μενα το θεμα εχει να κανει με το ντοπινγκ...η κοπελα ειχε παρει ουσιες-βοηθηματα στην προετοιμασια της αλλα δεν προλαβε ο οργανισμος της να καθαρισει....και ετσι σκαρφιστηκανε αυτο το θεμα για να μην τιμωρηθει η αθλητρια απο την ολυμπιακη επιτροπη ....και για να δειξουνε πως στην ελλαδα στην χωρα που γεννησε τους ολυμπιακους αγωνες σεβονται την ιδεα που πρεσβευουν οι αγωνες...δηλαδη για να δειξουν στους εξω πως ακομα και στα χαλια που εχουμε σαν χωρα σε ολα τα θεματα σε αυτο ειμαστε καθως πρεπει.................
εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση στο ολο θεμα ειναι γιατι διαλεξανε την συγκεκριμενη αθλητρια για να καλυψουνε στο θεμα ντοπινγκ και οχι καποιους αλλους αθλητες που βγηκαν στην φορα οτι ειναι ντοπαρισμενοι μετα απο το συμβαν με την παπαχρηστου
και θελω να δω τι θα γινει απο εδω και περα.............

αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη και εχω την εντυπωση οτι θα βγω αληθινος..........

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
επειδη δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει πιο πριν στο συγκεκριμενο θεμα ζηταω συγνωμη αν αυτο που θα γραψω εχει υποθει απο αλλον φιλο......
για μενα το θεμα εχει να κανει με το ντοπινγκ...η κοπελα ειχε παρει ουσιες-βοηθηματα στην προετοιμασια της αλλα δεν προλαβε ο οργανισμος της να καθαρισει....και ετσι σκαρφιστηκανε αυτο το θεμα για να μην τιμωρηθει η αθλητρια απο την ολυμπιακη επιτροπη ....και για να δειξουνε πως στην ελλαδα στην χωρα που γεννησε τους ολυμπιακους αγωνες σεβονται την ιδεα που πρεσβευουν οι αγωνες...δηλαδη για να δειξουν στους εξω πως ακομα και στα χαλια που εχουμε σαν χωρα σε ολα τα θεματα σε αυτο ειμαστε καθως πρεπει.................
εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση στο ολο θεμα ειναι γιατι διαλεξανε την συγκεκριμενη αθλητρια για να καλυψουνε στο θεμα ντοπινγκ και οχι καποιους αλλους αθλητες που βγηκαν στην φορα οτι ειναι ντοπαρισμενοι μετα απο το συμβαν με την παπαχρηστου

αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη και εχω την εντυπωση οτι θα βγω αληθινος..........
ενω οι αλλοι αθλητες ειναι αντοπαριστοι :jerking: :jerking:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

παιζει σα σεναριο αλλα γιατι δεν εκανε το ιδιο και ο "κενταυρος"  :think: ,να βγαινε ας πουμε να πει κανα ανεκδοτο με αγγλους που κλανουνε καποτες!

Επισκέπτης
Ρε μόρτες να ρωτήσω κάτι.
Παίζει σε κανα ιντερνετικό στοιχηματζίδικο ποια θα είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια του σειρήνα?
Δεν ξέρω πως,αλλά μου'ρθε έμπνευση..
Ασε τον τζογο και τσεκαρε το βιντεο με τα καραφλα βοδια να χτυπανε προσοχη με το δεκσιο ποδι...αν δεν το εκανες ηδη δηλαδη,για τα Δερβενακια εχτες λεω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ρε μόρτες να ρωτήσω κάτι.
Παίζει σε κανα ιντερνετικό στοιχηματζίδικο ποια θα είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια του σειρήνα?
Δεν ξέρω πως,αλλά μου'ρθε έμπνευση..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γραψε ρε πουστη μου ενα σεναριο για τσοντα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
παιζει σα σεναριο αλλα γιατι δεν εκανε το ιδιο και ο "κενταυρος"  :think: ,να βγαινε ας πουμε να πει κανα ανεκδοτο με αγγλους που κλανουνε καποτες!
προφανος γιατι επεσαν οδηγιες εκ των εσω  ;) ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καλα φιλαρακο δεν ξερεις να διαβαζεις ...το γραφω και για τους αλλους αθλητες....μαλλον εσυ :jerking: :jerking:
το διαβασα ρε ξυπνιτζη και σου απαντησα
και στο κατω κατω μπορουσαν να την βγαλουν τραυματια χωρις να την κραξουν

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλα φιλαρακο δεν ξερεις να διαβαζεις ...το γραφω και για τους αλλους αθλητες....μαλλον εσυ :jerking: :jerking:
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η dream team του 1992 που πήγε στην Βαρκελώνη υπό την προϋπόθεση να μην μένει στο ολυμπιακό χωριό και να μην περάσει από έλεγχο ντόπινγκ.
Ποτέ και κανένας δημοσιοκάφρος δεν τόλμησε τότε να αφήσει την παραμικρή μομφή για αθλητές τέρατα όπως ο Jordan, Bird, Magic, Ewing, Malone, Pipen κοκ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΕΙΔΕΣ νατσο τι σου λεω!ο μεγαλεφας μπορει να ειναι γαυρος,αλλα του κοβει!αυτος ειναι αλλος....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η dream team του 1992 που πήγε στην Βαρκελώνη υπό την προϋπόθεση να μην μένει στο ολυμπιακό χωριό και να μην περάσει από έλεγχο ντόπινγκ.
Ποτέ και κανένας δημοσιοκάφρος δεν τόλμησε τότε να αφήσει την παραμικρή μομφή για αθλητές τέρατα όπως ο Jordan, Bird, Magic, Ewing, Malone, Pipen κοκ.
ναι ρε φιλε ντοπινγκ και πρασινα αλογα τωρα κανονικα πρεπει να τα αφησουν ελευθερα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: ρε μαστορα αμα ρουφαγανε σκονες "οι ονειρεμενοι" θα ξηλωναν και τις μπασκετες ....τα θες και τα λες?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Βέβαια αν κάποια(ος) άλλη(ος) επώνυνημη(ος) αθλήτρια(της) είχε εκφραστεί υπέρ του Κιμ Γιογκ Ιλ (για παράδειγμα) και τολμούσαν να τον αποκλείσουν γι αυτό θα είχαν ξεσηκωθεί όλοι οι "προοδευτικοί" υπερασπιστές της ελεύθερης έκφρασης και θα έλεγαν πως τα πολιτικά πιστεύω του καθενός είναι αναφαίρετο δικαίωμά του!

Υ.Γ. Και τώρα περιμένω τους μαλάκες που θα βγουν να πουν πως το χαζοαστειάκι είναι σοβαρότερο παράπτωμα από την υποστήριξη αιμοσταγών καθεστώτων...

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
το διαβασα ρε ξυπνιτζη και σου απαντησα
και στο κατω κατω μπορουσαν να την βγαλουν τραυματια χωρις να την κραξουν
και παλι το γραφω και αυτο....πως θα γινει ντορος αν δεν παρει δημοσιοτητα........ για οφελος της ελλαδας προς τα εξω
οτι σε αυτα τα θεματα ειμαστε σωστοι..........φιλε για εμενα το θεμα εχει πολιτικες προεκτασεις ετσι οπως παρουσιαστηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom