You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οπως και να 'χει το πραγμα ακομα και αν το σχολιο ειναι ρατσιστικο θεωρω οτι υπηρξε πολυ μεγαλη αυστηροτητα.
Θα αρκουσε μια επιπληξη ισως.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εκτιθεμεθα απο μονοι μας.
γιατί είμαστε γαμοράτσα .... πως θα βγάλει ο ένας το μάτι τού άλλου ...
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Αυτο θα μας φαει στο τελος.γιατί είμαστε γαμοράτσα .... πως θα βγάλει ο ένας το μάτι τού άλλου ...
Εδω οι Βρετανοι ειναι πληρως ανοργανωτοι στους Ολυμπιακους αλλα δεν βγαζουν παραεξω τις μαλακιες τους.
Τις καλυπτουν. Εμεις σπευδουμε να γινουμε ρομπα απο μονοι μας.
Να μη ξεχασω τις ντοπες των αμερικανων αθλητων το 2004...
Είναι ρατσιστικό γιατί παρουσιάζει τους Αφρικανούς ως σπιτικό φαγητό κουνουπιών.
Κυρίως όμως θέλει να πει ότι υπάρχουν πολλοί μετανάστες για αυτό τα κουνούπια δεν θα παραπονιούνται ,θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο να εκφράσει τον προβληματισμό της από ένα και καλά "αστείο". Επίσης είναι ρατσιστικό όσο ρατσιστικά είναι αυτά που λένε οι Γερμανοί και άλλοι για μας και όλοι οι Ελληναράδες ουρλιάζουν από αγανάκτηση.
Όσον αφορά το επιχείρημα "νέο κορίτσι είναι ,ένα παιδί είναι" ,είναι 23 ετών, γυναίκα, με εμπειρία στον αθλητισμό και σε διεθνείς άγονες που είχε δίπλα τις και μαύρους και κίτρινους, οπότε για να συνεχίζει να έχει αυτήν την άποψη τυχαίο δεν είναι.
Υ.Γ.Αν κάποιον τον έκλεβε ένα 17 χρόνος Πακιστανός/αφρικανός ,θα έλεγε κανεις ότι "έλα μωρέ νέο παιδί είναι έκανε μια χαζομάρα.."?
Κυρίως όμως θέλει να πει ότι υπάρχουν πολλοί μετανάστες για αυτό τα κουνούπια δεν θα παραπονιούνται ,θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο να εκφράσει τον προβληματισμό της από ένα και καλά "αστείο". Επίσης είναι ρατσιστικό όσο ρατσιστικά είναι αυτά που λένε οι Γερμανοί και άλλοι για μας και όλοι οι Ελληναράδες ουρλιάζουν από αγανάκτηση.
Όσον αφορά το επιχείρημα "νέο κορίτσι είναι ,ένα παιδί είναι" ,είναι 23 ετών, γυναίκα, με εμπειρία στον αθλητισμό και σε διεθνείς άγονες που είχε δίπλα τις και μαύρους και κίτρινους, οπότε για να συνεχίζει να έχει αυτήν την άποψη τυχαίο δεν είναι.
Υ.Γ.Αν κάποιον τον έκλεβε ένα 17 χρόνος Πακιστανός/αφρικανός ,θα έλεγε κανεις ότι "έλα μωρέ νέο παιδί είναι έκανε μια χαζομάρα.."?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Διαβάστε λίγο Παζολίνι πριν αμολήσετε τις αριστεροπορδές σας παρακαλώ.
Εδώ μέσα μόνο παπαζολίνι διαβάζουμε
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
φιλε εδω στο μπου υπαρχει μια ομαδα πατριωτων υπο τις οδηγιες ενος χαρισματικου ηγετη,η πορτα της θα ειναι παντα ανοιχτη για σενα
ποιά ομάδα, ποιός ηγέτης, ποιά πόρτα????
Για εξήγησέ μου. Αν θες.
ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Είναι ρατσιστικό γιατί παρουσιάζει τους Αφρικανούς ως σπιτικό φαγητό κουνουπιών.
Αφού είναι αφρικανικά κουνούπια … για τα ελληνικά το σπιτικό είμαστε εμείς …
ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τα ειπε ολα!
Βούλα παιδί μου!
Επίτρεψέ μου αρχικά, αυτή την προσφώνηση, γιατί ηλικιακά και μόνο θα μπορούσες να ήσουν. Ο δεύτερος γιος μου άλλωστε, γυμναστής και αθλητής ανήκει κι αυτός στην ΑΕΚ όπως κι εσύ. Εσύ στο τριπλούν, εκείνος στο Handball.
Ξέρω επομένως, από πρώτο χέρι και τους κόπους και τον ιδρώτα και τις στερήσεις και την αυτοπειθαρχία, που επιτάσσει τρόπον τινά, ο λεγόμενος επαγγελματικός αθλητισμός.
Καμαρώνω για τις νίκες σας και συμπάσχω με τις λεγόμενες αποτυχίες ή ήττες σας. Μα πάνω απ’ όλα, σας βλέπω σαν παιδιά μου. Όλους σας. Τι ωραίος αυτός ο συναγωνισμός, (το πρώτο συνθετικό της λέξης, δίνει μέγιστη σημασία στο δεύτερο, τον αγώνα-αν με εννοείς) τι ωραία η επιβράβευση των κόπων και τι μεγαλείο η προσπάθεια για υπέρβαση των ατομικών σας ορίων.
Είναι σα να σε ξέρω. Ακούω τον Αναστάση (το γιο μου) να μού λέει «κατέβασα ρολά σήμερα πατέρα» (τερματοφύλακας γαρ) και είναι σαν να ακούω να λες στο δικό σου, «πάτησα τέλεια στο πρώτο μου βήμα μπαμπά.»
Να γυρίζεις στο σπίτι «φορτωμένη» με τον προπονητή σου και να μη μιλιέσαι, ή να έχεις να διηγηθείς κάτι καινούριο απ’ την έτσι κι αλλιώς κοπιαστική σου μέρα.
Όπως γνωρίζω καλά, και την ανάγκη σου να αποφορτιστείς με το αγόρι ή τους φίλους σου. Μετρημένη όμως πάντα, γιατί αύριο, θα πάρεις τον αθλητικό σάκο σου και θα πρέπει στις 8 να είσαι εκεί, όπως κάθε μέρα. Να γυρίσεις, να συμμαζέψεις τα κομμάτια σου, να λύσεις τις όποιες εκκρεμότητές σου, γιατί και το απόγευμα σε περιμένει η δεύτερη προπόνηση.
Τα ξέρω σού λέω…
Θα σου πω και κάτι άλλο. Η πολιτική μου τοποθέτηση είναι δηλωμένη και γνωστή. Ανήκω στην Αριστερά, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Καταλαβαίνεις λοιπόν, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, πως τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις, προσπαθώ να εμπνεύσω στα τέσσερα παιδιά μου. Ο τρόπος της ζωής μου και η καθημερινή μου συμπεριφορά θα τους πείσει όμως, κι όχι τα λόγια και οι θεωρίες.
Πολλές φορές, σ’ αυτό το άγιο και λυτρωτικό μεσημεριανό τραπέζι, ακούγονται τα νέα της μέρας του καθένα και συνήθως τα μικρότερα, έχουν να διηγηθούν ένα αστείο ή ένα ανέκδοτο απ’ το σχολείο. Κι οι μεγάλοι δεν πάνε πίσω. Δεν ξέρω γιατί, το υποθέτω μάλλον, όταν πρόκειται για «μαύρα» ή ρατσιστικά ανέκδοτα, ζητούν άδεια! Πάντα τη δίνω βέβαια, για να υπάρξει αφορμή για κουβέντα εκ των υστέρων και άλλα τα «εγκρίνουμε» ως έξυπνα και άλλα, απλώς ως χαζά.
Να φανταστείς, αυτό που ανάρτησες στο face book, το είχα ακούσει μια μέρα πριν. Κάποιοι γέλασαν, κάποιοι όχι. Δεν έχει σημασία. Όταν ήσουν πιο μικρή,. τα «μαύρα» ανέκδοτα με τη μικρή Ελενίτσα που πεθαίνει, έδιναν κι έπαιρναν. Με τον Αλβανό επίσης…
Παιδί είσαι και κάτι που σού φάνηκε έξυπνο, να το μοιραστείς θέλησες με τους φίλους σου στο φατσοβιβλίο. Κι από δω ξεκινάει το πρόβλημα. Στα μάτια πολλών, υποκριτών ή μη, που ξεπλένουν την ανεπάρκειά τους στη διαπαιδαγώγηση τη νέας γενιάς, παύεις να είσαι ένα νέο έως και αφελές (με την πιο καλή έννοια του όρου) κορίτσι. Γίνεσαι πρέσβειρα του ελληνικού αθλητισμού, γίνεσαι πολιτικό πρόσωπο, γίνεσαι τάχα ο ταχυδρόμος μιας ανεπίδοτης επιστολής στους απανταχού λακέδες των διοργανωτών, των έτσι κι αλλιώς εμπορευματοποιημένων Ολυμπιακών αγώνων. Στην πυρά λοιπόν. Μ’ αυτόν τον τρόπο οι ιεροεξεταστές ξεπλένουν τις αμαρτίες τους και κοιμούνται ήσυχοι, μια και έπραξαν το καθήκον τους…
Ποιοι; Αυτοί οι ίδιοι που εξαπολύουν καθημερινά πογκρόμ διώξεων και συλλήψεων αδιακρίτως; Αυτοί που φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για να μαντρώσουν την ανθρώπινη δυστυχία; Αυτοί που ανέχονται τους ξυλοδαρμούς και τα μαχαιρώματα των αλλοδαπών και καλλιεργούν το μίσος στη διαφορετικότητα; Έτσι είναι μάτια μου.
Ακόμα- ακόμα και στην περίπτωση που υιοθετούσες αυτό το με ή χωρίς εισαγωγικά αστείο, πάλι δεν φταις εσύ. Αυτοί που φταίνε μετατρέπονται σε εισαγγελείς για να αποσείσουν από πάνω τους τον εγκληματικό ρόλο της στρεβλής διαπαιδαγώγησης των αθλητών σε όλους τους τομείς: «Φα’ την», «σκίσε την αράπισσα», «λιώσε τη σχιστομάτα». Τα ξέρεις…
Ζήτησες συγγνώμη. Εμένα με έπεισες. Δεν ξέρω κι ούτε με νοιάζει να μου δείξεις την πολιτική σου ταυτότητα. Δέχτηκες πως έκανες μια αστοχία, πως επέδειξες αφέλεια, άγνοια. Δεν είσαι πολιτικό πρόσωπο, παιδί είσαι. Δικό μου παιδί, δικό μας.
Πήρες το μάθημα: Άλλο μια ιδιωτική κουβέντα κι άλλο μια δημόσια δήλωση. Μετράνε αλλιώς. Έτσι είναι. Υποψιάζομαι όμως πως δεν το εννοούσες. Έλα όμως που κάποιοι θέλουν να κρυφτούν πίσω σου και να πουλήσουν εκ του ασφαλούς, τάχα δημοκρατικές ευαισθησίες, τάχα καθωσπρεπισμό και τάχα Ολυμπιακό πνεύμα…
Να συνεχίσεις με πείσμα και αγάπη σ’ αυτό που κάνεις. Παραδέχτηκες το λάθος σου, ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να εγκληματούν σε βάρος ενός ολόκληρου λαού με τις πιο ρατσιστικές ταξικές επιθέσεις.
Ένας πατέρας ονόματι
Διονύσης Τσακνής
Συνθέτης των 2-3 τραγουδιών στην 30ετία που αν δεν πούλαγε αριστεριλίκι θα τον είχε φάει η μαρμάγκα. Βγήκε να τσιμπήσει λίγο δημοσιότητα μιας και αν περιμένει από την δουλειά του ….
Δεν φτάνει που την σταυρώσαν την κοπέλα οι δημοσιοκάφροι, πλακώσαν και οι ύαινες τώρα ….
Επισκέπτης
Ο Λιακουρας ο κομαντο που εκανε και στη 35 ΜΚ(αλλα ειναι κοτοπουλο και κρυβεται για να αποφυγει το αυτοφωρο)για δε το υπερασπιζεται το κοριτσι ναουμ?Στο φιναλε του ευχηθηκε και στα γενεθλια του η Βασω.Ασε που ειναι κοτζαμ κομμα με 7% η ΧΑ κλπ.,κλπ.,κλπ.Ρε καραγκιόζηδες αν είχατε δράμι έστω αριστεροσύνης, τότε θα το υπερασπιζόσασταν το κορίτσι!
Να σου πω γιατι...γιατι ως φασιστοειδες που ειναι ΜΙΣΕΙ την ελευθερια του λογου και θελει να κλεισει στοματα,οποτε δεν μπορει να πει τιποτε για την Παπαχρηστου χωρις να γινει ανακολουθο φασιστοειδες...
Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα εις τριπλουν φασιστακια,μη πετατε τη μπαλιτσα στους συνηθεις μαλακες...τοσο κοσμο χωσατε στο κυνοβουλιο,θα τρεξουν και τα φραγκακια απο το κρατος οπου να 'ναι...
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Υποκριτές και Φαρισσαιοι. Ντροπή τους. Κατεστρεψαν ελαφρά την καρδία , τα ονειρα και τους κόπους χρόνων για μια αναδημοσίευση ενός ανεκδότου. Αλλά είναι εύκολο να μην σε νοιαζει η προσπάθεια του άλλου όταν εσυ δεν εχεις προσπαθήσει ποτέ και εχεις βολευτει με τις γνωρημίες σου ή τα λεφτα του μπαμπά.
Ολοι ρατσιστες είμαστε. Ποιος δεν εχει πει ανεκδοτο για πόντιο , ξανθιά , γερμανο , ιταλο κλπ. Αντε να καταργησουμε και το χιουμορ (καλό η κακό το κρινει ο καθενας με τα δικα του κριτηρια και η το επικροτεί ή το αποδοκιμαζει). Οποιος δεν συντασσεται στην <<γραμμή>> που τραβαμε , να τον εξοστρακιζουμε γιατι ειμαστε οι απο πάνω , οι γαμαω , οι εχουμε την εξουσια και κανουμε οτι θελουμε. Αντε βαλτε στην θεση της και την γερμανίδα αθλητρια που εγραψε οτι αποφευγουν τους ελληνες αθλητες για να μην τους ζητησουν δανεικα. Ζητηστε εξηγησεις απο την αγγλιδα που εγραψε <<ήρθαν οι πεινασμενοι ελληνες να μας φανε το φαγητο>>. Αν ηταν ρατσιστικο το νοημα του ανεκδοτου που ελεγε απλα οτι υπαρχουν πολλοι αφρικανοι στην Ελλαδα , αυτα τα προσωπικα σχόλια ανθρωπων εναντιων συγκεκριμενου λαού , τι ειναι? Και ειναι σχόλια που τα προκαλεσαν με οσα εκαναν για χρονια οι ιδιοι που τωρα εστειλαν την Παπαχρηστου σπίτι της. Υποκριτες λοιπόν και Φαρισσαιοι.
Ολοι ρατσιστες είμαστε. Ποιος δεν εχει πει ανεκδοτο για πόντιο , ξανθιά , γερμανο , ιταλο κλπ. Αντε να καταργησουμε και το χιουμορ (καλό η κακό το κρινει ο καθενας με τα δικα του κριτηρια και η το επικροτεί ή το αποδοκιμαζει). Οποιος δεν συντασσεται στην <<γραμμή>> που τραβαμε , να τον εξοστρακιζουμε γιατι ειμαστε οι απο πάνω , οι γαμαω , οι εχουμε την εξουσια και κανουμε οτι θελουμε. Αντε βαλτε στην θεση της και την γερμανίδα αθλητρια που εγραψε οτι αποφευγουν τους ελληνες αθλητες για να μην τους ζητησουν δανεικα. Ζητηστε εξηγησεις απο την αγγλιδα που εγραψε <<ήρθαν οι πεινασμενοι ελληνες να μας φανε το φαγητο>>. Αν ηταν ρατσιστικο το νοημα του ανεκδοτου που ελεγε απλα οτι υπαρχουν πολλοι αφρικανοι στην Ελλαδα , αυτα τα προσωπικα σχόλια ανθρωπων εναντιων συγκεκριμενου λαού , τι ειναι? Και ειναι σχόλια που τα προκαλεσαν με οσα εκαναν για χρονια οι ιδιοι που τωρα εστειλαν την Παπαχρηστου σπίτι της. Υποκριτες λοιπόν και Φαρισσαιοι.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
καλο ρε 81.....βεντετα εχει 33 σκαλοπατια για να φτασεις στην πορτα,αν δε το βρεις και τωρα παρε την κουρτινα 2!ποιά ομάδα, ποιός ηγέτης, ποιά πόρτα????
Για εξήγησέ μου. Αν θες.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
συνθετης του κωλου για κανενα φεστιβαλ κνε ειναι να τραγουδαει και να ακουνε απο κατω κατι απλυτοι μαλακεςΣυνθέτης των 2-3 τραγουδιών στην 30ετία που αν δεν πούλαγε αριστεριλίκι θα τον είχε φάει η μαρμάγκα. Βγήκε να τσιμπήσει λίγο δημοσιότητα μιας και αν περιμένει από την δουλειά του ….
Δεν φτάνει που την σταυρώσαν την κοπέλα οι δημοσιοκάφροι, πλακώσαν και οι ύαινες τώρα ….
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
Η πλακα ρε φιλε με τα νεοκοπα χιμπατζοειδη ειναι οτι ειναι χωρις να ξερουν τι ειναι!!!!ειδαν φως και μπηκαν,τι κονομα θα κανουν οι αλλοι απο το πουθενα ειναι το ολο ζουμι!!!τους πηρε και καλα ο πονος τωρα για το χιουμορ και το τριπλουν....Ο Λιακουρας ο κομαντο που εκανε και στη 35 ΜΚ(αλλα ειναι κοτοπουλο και κρυβεται για να αποφυγει το αυτοφωρο)για δε το υπερασπιζεται το κοριτσι ναουμ?Στο φιναλε του ευχηθηκε και στα γενεθλια του η Βασω.Ασε που ειναι κοτζαμ κομμα με 7% η ΧΑ κλπ.,κλπ.,κλπ.
Να σου πω γιατι...γιατι ως φασιστοειδες που ειναι ΜΙΣΕΙ την ελευθερια του λογου και θελει να κλεισει στοματα,οποτε δεν μπορει να πει τιποτε για την Παπαχρηστου χωρις να γινει ανακολουθο φασιστοειδες...
Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα εις τριπλουν φασιστακια,μη πετατε τη μπαλιτσα στους συνηθεις μαλακες...τοσο κοσμο χωσατε στο κυνοβουλιο,θα τρεξουν και τα φραγκακια απο το κρατος οπου να 'ναι...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
φτανει που μπανιαρεσε εσυ που και που!συνθετης του κωλου για κανενα φεστιβαλ κνε ειναι να τραγουδαει και να ακουνε απο κατω κατι απλυτοι μαλακες
Επισκέπτης
Ρε μόρτες να ρωτήσω κάτι.
Παίζει σε κανα ιντερνετικό στοιχηματζίδικο ποια θα είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια του σειρήνα?
Δεν ξέρω πως,αλλά μου'ρθε έμπνευση..
Παίζει σε κανα ιντερνετικό στοιχηματζίδικο ποια θα είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια του σειρήνα?
Δεν ξέρω πως,αλλά μου'ρθε έμπνευση..
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γιατι εχεις καμια αμφιβολια?φτανει που μπανιαρεσε εσυ που και που!
ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο Λιακουρας ο κομαντο που εκανε και στη 35 ΜΚ(αλλα ειναι κοτοπουλο και κρυβεται για να αποφυγει το αυτοφωρο)για δε το υπερασπιζεται το κοριτσι ναουμ?Στο φιναλε του ευχηθηκε και στα γενεθλια του η Βασω.Ασε που ειναι κοτζαμ κομμα με 7% η ΧΑ κλπ.,κλπ.,κλπ.
Βγήκαν και οι σταλινικοί να μιλήσουν για φασισμό …
Επισκέπτης
συνθετης του κωλου για κανενα φεστιβαλ κνε ειναι να τραγουδαει και να ακουνε απο κατω κατι απλυτοι μαλακες
Ρε μορτάκο είσαι ο ίδιος με το νικ μεγαλέφαντος??
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
οχι γιατι?Ρε μορτάκο είσαι ο ίδιος με το νικ μεγαλέφαντος??
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
για μια αναδημοσίευση ενός ανεκδότου.
===
σαφώς ειναι αναδημοσίευση-- το σχολιο έχει μια λεπτοτητα στην διατύπωση και την σύνδεση των εννοιών -- που δεν θα μπορούσε να το έχει σκεφτει η ιδια
Και τα άλλα εδώ σωστά ειναι
Ομως. Ο αποκλεισμός της μάλλον έσωσε την Ελλάδα από εναν ακομα διασυρμό μετά τον Χονροκούκη
Οχι μονο λόγω Βούλας. Λογω ΣΕΓΑΣ, Αγιου Κοσμά και του προπονητη της κυριου . .Πομάσκι-- προπονητού επίσης της Τσιαμήτα κλπ
αρκετά πια με τις κυρίες που την μια πηδάνε 15μ και την άλλη 13.20μ..? ή της χαλκιά που 1 χρόνο μετα το 52'' επανηλθε με 67 ''....
-->
===
σαφώς ειναι αναδημοσίευση-- το σχολιο έχει μια λεπτοτητα στην διατύπωση και την σύνδεση των εννοιών -- που δεν θα μπορούσε να το έχει σκεφτει η ιδια
Και τα άλλα εδώ σωστά ειναι
Ομως. Ο αποκλεισμός της μάλλον έσωσε την Ελλάδα από εναν ακομα διασυρμό μετά τον Χονροκούκη
Οχι μονο λόγω Βούλας. Λογω ΣΕΓΑΣ, Αγιου Κοσμά και του προπονητη της κυριου . .Πομάσκι-- προπονητού επίσης της Τσιαμήτα κλπ
αρκετά πια με τις κυρίες που την μια πηδάνε 15μ και την άλλη 13.20μ..? ή της χαλκιά που 1 χρόνο μετα το 52'' επανηλθε με 67 ''....
-->
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 663K