μη με βασανιζεις!!!που να ψαχνω...θυμισε μουΓιατί είμαι μεγάλος πούστης ...
Ψάξε τη συζήτηση που κάναμε προχθές στο θρέντ περί θρησκείας , και θα καταλάβεις τι εννοώ ! ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουδισμός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ομολογώ πως αυτό είναι της μόδας τώρα τελευταία στις τάξεις σας
Η "πουστιά" ανέκαθεν υπήρχε σε όλες τις εκφάνσεις του ανθρώπινου βίου , είτε ως πραγματική (ομοφυλοφιλική) πουστιά , είτε ως μεταφορική έννοια...
Το καλό με την Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία είναι οτι οσάκις αυτή αποκαλύφθηκε ... ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ , σε αντίθεση με το μόρφωμα που εσύ ασπάζεσαι ως θρησκεία , που αντί να την καταδικάσει , την ενέταξε στο δόγμα της ...
Στο σπίτι του κρεμασμένου , δε μιλάνε για σχοινί ...
ρατσιστικο για τους ομοφυλοφιλους μου ακουγεται κανω λαθος??????Το καλό με την Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία είναι οτι οσάκις αυτή αποκαλύφθηκε ... ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ,
Επισκέπτης
μη με βασανιζεις!!!που να ψαχνω...θυμισε μου
Ποστ 1975 στο θρεντ : "Ποιά είναι η θρησκεία σας"
Επισκέπτης
ρατσιστικο για τους ομοφυλοφιλους μου ακουγεται κανω λαθος??????
Λάθος κάνεις ...
δεν γινεται!!!!!πως κανω λαθος????Λάθος κάνεις ...
καταδικαζεις κατι οταν το θεωρεις κακο και λαθος...ετσι δεν ειναι????δεν γινεται!!!!!πως κανω λαθος????
Επισκέπτης
δεν γινεται!!!!!πως κανω λαθος????
Ξαναδιάβασε προσεκτικά το πόστ μου , και θα καταλάβεις . ;)
Η "πουστιά" ανέκαθεν υπήρχε σε όλες τις εκφάνσεις του ανθρώπινου βίου , είτε ως πραγματική (ομοφυλοφιλική) πουστιά , είτε ως μεταφορική έννοια...
Το καλό με την Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία είναι οτι οσάκις αυτή αποκαλύφθηκε ... ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ,
...
Επισκέπτης
Φίλε μου ,
Εκτός του οτι είμαστε εκτός θέματος , είναι μεγάλη συζήτηση αυτή που πάς να ανοίξεις ... και είναι πολύ αργά !
Κράτα το οτι δεν το είπα με ρατσιστική διάθεση απέναντι σ' αυτήν την κατηγορία ανθρώπων ... κι αν θες συνεχίζουμε άλλη μέρα μέσω πμ.
Καληνύχτα !
χαιρομαι για σενα
Εγώ συμπαθώ τον βουδισμό επειδη σε βοηθάει να συγκεντρώσεις το τσι και να έχεις μεγαλύτερη μαχητική δύναμη στο κουγκ φου >
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μετά δες και το 1977, απόγονε του αβραάμ.Ποστ 1975 στο θρεντ : "Ποιά είναι η θρησκεία σας"
Επισκέπτης
... απόγονε του αβραάμ.
Εγώ μπορώ με βεβαιότητα να σου πώ , πως δε γνωρίζω αν είμαι ή όχι απόγονος του Αβραάμ.
Δε με νοιάζει κιόλας αν είμαι ή αν δεν είμαι …
Ποτέ δε με ενδιέφερε η έννοια «φυλή» ή «κράτος» ή ακόμη και «έθνος»
Ο Χριστιανισμός είναι μια Οικουμενική θρησκεία ! Αγκαλιάζει ολόκληρη τη Γή και δεν περιορίζεται στα τοπικά όρια μιας πόλης-κράτους . Δεν αφορά ένα συγκεκριμένο έθνος … αλλά κάθε έθνος . Δεν είναι προνόμιο μίας φυλής , αλλά κάθε φυλής !!!
Κοίταξε λίγο αυτό το χάρτη …
Αφορά βέβαια τη Μέση Ανατολή περισσότερο και λιγότερο την Ελλάδα αλλά να σαι βέβαιος ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και στον Ελλαδικό χώρο …
Τώρα που τον κοίταξες , πές μου καθαρά.
Είσαι ή όχι απόγονος του Πλάτωνα … του Σωκράτη … του Σοφοκλή κτλ κτλ κτλ
Για να μη σε κουράζω … το ότι μιλάμε Ελληνικά δε σημαίνει απαραίτητα ότι είμαστε και Έλληνες. Ελληνικά μιλάει και το Νεγράκι που γεννήθηκε το 1990 στην Ελλάδα και που σπούδασε εδώ. Αυτό και μόνο το γεγονός το καθιστά απόγονο των Αρχαίων Ελλήνων ?
Kαι μην ανακατεύεσαι με απογόνους και φυλές . Στην Ελλάδα του σήμερα , δεν κατοικούν οι 12 φυλές του Ισραήλ ... αλλά ΚΑΘΕ φυλή , κι απ το πιο μικρό και ασήμαντο κρατίδιο της Γής. Ας μήν εθελοτυφλούμε !
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αλλο ελληνας αλλο ελληνοφωνος ;)
Επισκέπτης
αλλο ελληνας αλλο ελληνοφωνος ;)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σ'έκανα άνθρωπο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Επισκέπτης
Σ'έκανα άνθρωπο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Δείξε μου το φίλο σου , να σου πώ ποιός είσαι ...! ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31