stathispappas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2018
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
τοσο "μαλακα" σε αφησε μολις εμφανιστικε μπροστα σου!!θα τσεκαρω κ εγω κ θα σας πω!!δεν ρώτησα τι προγράμματα κάνει
τοσο "μαλακα" σε αφησε μολις εμφανιστικε μπροστα σου!!θα τσεκαρω κ εγω κ θα σας πω!!δεν ρώτησα τι προγράμματα κάνει
τοσο "μαλακα" σε αφησε μολις εμφανιστικε μπροστα σου!!θα τσεκαρω κ εγω κ θα σας πω!!
Κουταρέλια σήμερα η Ειρήνη, ξανθιά αδύνατη -γκλαμουράτο στιλάκι- μιλφάρα, κολάρα εντελώς, σκάει μύτη με μαύρο καλσονάκι , βγάζει το κιλοτάκι και μου πιάνει την κουβέντα..τι να της πεις απλά μένεις κάγκελο.Από υπηρεσίες μια χαρά φιλική, αλλά οκ νορμαλ πράγματα, ούτε σαν πορνοστάρ το κάνει αλλά ούτε και χάλια, για χαλαρό μια χαρά .
άλλοι μπορεί να πουν σιγά..αλλά για πολύ μένα ιδιαίτερη εμφάνιση - αέρα και στιλάκι η κοπέλα.. πάντα ήθελα να κάποια με τέτοιο στιλ για κάποιο λόγο δεν ξέρω παρότι χαλαρή είχε κάτι πολύ πάντως δεν ξέρω, αξίζει σίγουρα σαν εμπειρία λόγο εμφάνισης - στιλ
2 βδομάδες ακόμα είπε θα είναι εδώ
Δηλαδή σαν ποια μοιάζει ;;;Κουταρέλια σήμερα η Ειρήνη, ξανθιά αδύνατη -γκλαμουράτο στιλάκι- μιλφάρα, κολάρα εντελώς, σκάει μύτη με μαύρο καλσονάκι , βγάζει το κιλοτάκι και μου πιάνει την κουβέντα..τι να της πεις απλά μένεις κάγκελο.Από υπηρεσίες μια χαρά φιλική, αλλά οκ νορμαλ πράγματα, ούτε σαν πορνοστάρ το κάνει αλλά ούτε και χάλια, για χαλαρό μια χαρά .
άλλοι μπορεί να πουν σιγά..αλλά για πολύ μένα ιδιαίτερη εμφάνιση - αέρα και στιλάκι η κοπέλα.. πάντα ήθελα να κάποια με τέτοιο στιλ για κάποιο λόγο δεν ξέρω παρότι χαλαρή είχε κάτι πολύ πάντως δεν ξέρω, αξίζει σίγουρα σαν εμπειρία λόγο εμφάνισης - στιλ
2 βδομάδες ακόμα είπε θα είναι εδώ
τι ξεχωριστο εχει αυτη η Λαιμα κ εχετε παθει πλακα?μην περιμένεις κάτι super ξεχωριστό φάσης laima...
γουσταρει αυτο που κανει κ εχει σαν συνεπεια να κανεισ ενα πολυ καλο γαμησι μαζι της κ δεν ειναι σαν καποιεσ απλες ξεπετες!!δικια μου γνωμη!!τι ξεχωριστο εχει αυτη η Λαιμα κ εχετε παθει πλακα?
γουσταρει αυτο που κανει κ εχει σαν συνεπεια να κανεισ ενα πολυ καλο γαμησι μαζι της κ δεν ειναι σαν καποιεσ απλες ξεπετες!!δικια μου γνωμη!!
τι ξεχωριστο εχει αυτη η Λαιμα κ εχετε παθει πλακα?
Απο δευτερα η Ντιανα :-* Χατζηαργυρη 15 :-* :-* :-*
ναι :-*Η Ντιάνα έχει περάσει και απο Κουταρέλια ???? Ξέρει κάποιος???
εμαθε κανεις κατι γι αυτο??Καλησπέρα αλάνια! Εδώ και λίγες μέρες στην οδό Αθηνών 66 υπάρχει αναμμένο ένα κόκκινο φως σε ένα οίκημα κοντά στα συνεργεία αυτοκινήτων. Είναι τίποτα ή καμιά σχέση?
εμαθε κανεις κατι γι αυτο??
Τι εστι Βαρβαρα??Υπαρχει καποια φωτο?Απο σημερα η Βαρβαρα :-* Χατζηαργυρη 15 :-* :-* :-*
Βαρβαρα μιλφαρα ερχετε στα τρικαλα συχνα,βυζαρες μεγαλες φυσικες,κωλαρα δυνατη,Busty κατηγορια,ειναι καλη μεσα στο δωματιο,μαυρο μαλλι κ καλο προσωπο.Τι εστι Βαρβαρα??Υπαρχει καποια φωτο?
Τι εστι Βαρβαρα??Υπαρχει καποια φωτο?