Patkiout
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΥΝ, ΠΗΓΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΣ
ΕΣΤΑΞΕ Η 30 Η 40 ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΙΠΑ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
(για το 1 από τα 2 πουτανάκια αναφέρομαι, όχι για τις "χορεύτριες")
Έχει δίκιο ο φίλος Patkiout. Πέρασα σήμερα, παρά το κρύο, για αυτοψία.
Περίεργο σκηνικό, πολλά αυτοκίνητα στο parking... μπαίνω μέσα στο studio αφού βρήκα την πόρτα (δίπλα ήταν ενα σπίτι), μου λέει η τσατσά 40 για σεξ, 90 για στοματικό (με καπότα) και σεξ... της λέω ακριβά δεν είναι, έκανα τόσο δρόμο... τίποτα αυτή... έφυγα.
Κρίμα...
Αυτό είχα γράψει πριν ενάμησι χρόνο και επέκτινε συναγωνιστής.
Φέτος τον Μάιο του 2017 πήγα και 'γω και γάμισα μια φορά, μόνο και μόνο για να έχω προσωπική άποψη + επειδή το θεωρώ "άδικο" να κράζω χωρίς να έχω εμπειρία από πρώτο χέρι.
Σε όλο αυτό βοήθησε και η εμπειρία γνωστού μου που με ενημέρωσε πως εκείνες τις μέρες δούλευε εμφανίσιμη και νεαρά κορασίδα. Τελικά δεν έπεσα στην ίδια (την οποία μου είχε
περιγράψει), αλλά για καλή μου τύχη αυτή που δούλευε ήταν και εμφανίσιμη (για τα δεδομένα των μπουρδέλων του Βόλου) και -σχετικά- νεαρά. Την πήρα στο απλό πρόγραμμα (40€).
Στα θετικά:
•Ήταν χαμογελαστή, ορεξάτη και στο φινάλε μου 'κανε και ένα ωραίο δωράκι (δεν θέλω να επεκταθώ).
Στα αρνητικά:
•40€ για σεξ και 90€ (αυτό όχι με απόλυτη σιγουριά πλέον, ίσως το ρίξαν 80€) για σεξ+τσιμπούκι με καπότα = για μένα απαράδεκτο, αδιανόητο και τελείως άκυρο.
Το μπουρδέλο αξίζει μπουρλώτο και οι υπεύθυνοι να κρεμαστούν ανάποδα στα τείχη της εισόδου, βουτηγμένοι σε πίσσα & πούπουλα, για παραδειγματισμό.
Ακόμη και αν είχαν να δουλεύει το υπέρτατο μουνί, αυτό το "40€ σεξ + 50€ πίπα" είναι ό,τι πιο φάουλ έχω συναντήσει.
•Πολύ λίγος χρόνος παραμονής στο δωμάτιο (συνηθισμένο φαινόμενο στα μπουρδέλα του Βόλου). Η κοπέλα -όπως έγραψα- και μπήκε ορεξάτη (και σε μένα και στους
2 άλλους φίλους μου, οι οποίοι ήταν πολύ πιο ευπαρουσίαστοι από μένα) και έδινε την εντύπωση πως μπορεί να κάνει πολλά παιχνίδια, αλλά από τι φαίνεται έχει εντολή
να ξεπετάει τους πελάτες (παρά να τους ικανοποιεί -σε κάποια λογικά πλαίσια- ώστε να την ξαναπροτιμήσουν). Πίπα τελικά μου έκανε, τον έβαλε 10δεύτερα -μετρημένα-
αεράτα στο στόμα, αλλά ως εκεί. Μετά ακολούθησε σύντομο σεξ με λιπαντικό, κατάφερα να τελιώσω μόνο και μόνο επειδή ήταν ευδιάθετη και επειδή έπαιζε αρκετό
eye-contact... δεν ένιωθα πως γαμάω πτώμα.
•Πήγαμε 3. Δεν μας άφησε η τσατσά να μπούμε και οι 3 να δούμε, είπε 2 max (1 περίμενε απέξω την πρώτη φορά). Όλα αυτά χωρίς να είμαστε τίποτα αγριάνθρωποι ή περίεργοι.
•Δωματιάκι γαμισιού από τα πιο άθλια που έχω δει/μπει.
Τη συγκεριμένη κοπέλα αν την πετύχαινα σε μπουρδέλο Βόλου και δούλευε χωρίς τσατσά θα γινόμουν τακτικός, αλλά με τη συγκεκριμένη πολιτική του εν λόγω ελλεϊνού μπουρδέλου,
δεν θα ξαναπατήσω ούτε γι' αυτήν, ούτε και για καμία άλλη. Μαύρο σε κάθε τι με κάνει να αισθάνομαι λιγότερο "άνθρωπος".