Μετά από αρκετό καιρό τσάρκα στα σπιτάκια του Βόλου.... δεν άργησα να καταλήξω στην Νικολέτα με τις μεγάλες
. Μ'άνοιξε η τσατσά φαινόταν νυσταγμένη αν και νωρίς γύρω στις 20:00 μ ρώτησε αν γνωρίζω την κοπέλα κ εγώ το έπαιξα καινούριος και σκάει μύτη η Νικολέτα, ξανθό μωρό με απίστευτες φυσικές
και γόβες μαύρες με ένα κόκκινο φορεματάκι. Πριν μπω ρώτησα την τσατσά για τα προγράμματα κ όταν την ρώτησα αυτό για την 1 ώρα με τα 100 ευρώπουλα μου είπε πως έγινε λάθος και είναι 45' με 2 εκτονώσεις -απορώ γτ δεν το ξαναγράφουν αφού με μαρκαδόρο κ χαρτόνι είναι τέσπα-.
Μπαίνω στο δωμάτιο, βγάζω τα ρούχα και μένω μόνο με το μποξεράκι, ακούω τα τακούνια να έρχονται προς το δωμάτιο κ μπαινει μέσα, η καύλα σε όλο το μεγαλείο της. Αρχίζει τα παιχνιδάκια, τα φιλάκια και σκάει το ισπανικό χωρίς να έχω πάρει αυτό το πρόγραμμα, μου μιλάει ωραία στο αφτί χαμουρευόμαστε και μετά αρχίζει την
βαθιά ωραία με εμένα να περιποιούμαι με το δάχτυλο το νίμου της... μ ζήτησε τι στάση την θέλω την είπα στα 4 κ άρχισε το σφυροκόπημα, δεν τελείωσα εκεί γτ την έφερα απο πάνω για να έχω θέα τις
όπου κ ήρθε το μοιραίο...
Ωραία εμπειρία με πολύ καλή ανταπόκριση της Νικολέτας, αφού το σκέφτομαι για το πρόγραμμα των 45'!!! Αυτά απο εμένα αν κάποιος άλλος συναγωνιστής έχει κάτι ας το γράψει να έχουμε κουσκουσάκι!!!