Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
[size=11pt]Βραδινή τσάρκα[/size]
Η βραδινή τσάρκα πραγματοποιήθηκε με συναγωνιστή Καρδιτσιώτη.
22:37-22:54
Κουταρέλια 33
Δούλευε η Αιμιλία, η οποία ξανατιμήθηκε και μιας και είχαμε γνωριστεί από χθες η συνεύρεση πήγε ακόμα πιο καλά. Απλό στα 30, αλλά δέχεται έκπτωση στα 25.
Χατζηαργύρη 15Α
Η Στέλλα. Δεν έδειξε να με θυμάται. Μου είπε απλό στα 30 και σπέσιαλ με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό στα 50. Επίσης στο απλό δέχτηκε έκπτωση 5 ευρώ.
Ρόζου 18
Χθες δε μου είχαν ανοίξει. Εκει συνάντησα τον Καρδιτσιώτη που περίμενε στο σαλόνι. Δούλευε η Βιβή. Νεαρή μέτριου ύψους, με σγουρό μαλλί έως πάνω από τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος. Απλό στα 30.
Συνέχισα μαζί με τον συναγωνιστή στα υπόλοιπα σπιτάκια.
Αθανασίου Διάκου 9
Δούλευε η Ραφαέλα, που την έιχα συναντήσει και χθες. Νεαρή, λεπτή, όμορφη. Απλό στα 30 και με έκπτωση στα 25.
Μπορέλ 1
Η Ειρήνη, που πρέπει να είναι πάνω από 60 τώρα που την ξαναείδα (δούλευε και χθες), μας πέρασε για ασφαλίτες...
-Εσύ πρέπει να είσαι η Ειρήνη (εγώ)
-Ναι, εσείς ασφάλεια!
-Οχι βρε παιδί μου!
-και πώς με ξέρεις;
Απλό στα 30, με έκπτωση στα 25.
Μενάνδρου 4
Δούλευε η Νατάσα που την είχα συνατήσει και χθες. Απλό στα 30.
Τα υπόλοιπα τρία ήταν κλειστά όπως και χθες το μεσημέρι.
Υπάρχει μία βάρδια από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ και πραγματοποιείται από μία συνήθως κοπέλα.
Η βραδινή τσάρκα πραγματοποιήθηκε με συναγωνιστή Καρδιτσιώτη.
22:37-22:54
Κουταρέλια 33
Δούλευε η Αιμιλία, η οποία ξανατιμήθηκε και μιας και είχαμε γνωριστεί από χθες η συνεύρεση πήγε ακόμα πιο καλά. Απλό στα 30, αλλά δέχεται έκπτωση στα 25.
Χατζηαργύρη 15Α
Η Στέλλα. Δεν έδειξε να με θυμάται. Μου είπε απλό στα 30 και σπέσιαλ με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό στα 50. Επίσης στο απλό δέχτηκε έκπτωση 5 ευρώ.
Ρόζου 18
Χθες δε μου είχαν ανοίξει. Εκει συνάντησα τον Καρδιτσιώτη που περίμενε στο σαλόνι. Δούλευε η Βιβή. Νεαρή μέτριου ύψους, με σγουρό μαλλί έως πάνω από τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος. Απλό στα 30.
Συνέχισα μαζί με τον συναγωνιστή στα υπόλοιπα σπιτάκια.
Αθανασίου Διάκου 9
Δούλευε η Ραφαέλα, που την έιχα συναντήσει και χθες. Νεαρή, λεπτή, όμορφη. Απλό στα 30 και με έκπτωση στα 25.
Μπορέλ 1
Η Ειρήνη, που πρέπει να είναι πάνω από 60 τώρα που την ξαναείδα (δούλευε και χθες), μας πέρασε για ασφαλίτες...
-Εσύ πρέπει να είσαι η Ειρήνη (εγώ)
-Ναι, εσείς ασφάλεια!
-Οχι βρε παιδί μου!
-και πώς με ξέρεις;
Απλό στα 30, με έκπτωση στα 25.
Μενάνδρου 4
Δούλευε η Νατάσα που την είχα συνατήσει και χθες. Απλό στα 30.
Τα υπόλοιπα τρία ήταν κλειστά όπως και χθες το μεσημέρι.
Υπάρχει μία βάρδια από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ και πραγματοποιείται από μία συνήθως κοπέλα.
Σ' ευχαριστώ ;)Παναξιος φιλε
Να 'σαι καλάκαλα φιλε εγραψες.......