καλημερα,μαγκες,μιας και εχω καιρο να κανω μια ενημερωση,λογω αποχης απο το αθλημα,για τον γνωστο λογο(λεφτα)τσαρκα,χτες βραδυ,και τι επικρατει??1)μωυσεως,κλειστη αλλα πριν κανα δυο απογευματα εμαθα κλασσικα η ολγα!!καλα δεν βρισκει τοσο πολυ καμια καινουρια να ερθει??2)μενανδρου κλειστα!!!(α ρε νατασσα που εισαι)!!!!!οποιος την θυμαται περασε καλα!!!την τελευταια φορα που ειχα παει μου ειχε πει θα εφευγε για μοσχα να ξεκουραστει!3)στο διπλα της μενανδρου,σταθερα η ειεηνη,απο ρουμανια(μαλλον)!!3)στην μπορελ τωρα η αδυνατουτσικια,που δουλευε στην αθ διακου ραφαελα νομιζω την λενε!!!4)στη αθ δικου,που παραμενει κλειστο,εχει ερθιε μια μονοκα απο ρωσια,απο παλιοτερη τσαρκα ωραιο,και καυλιαρικο μιλφ!!5)σολωνος,ξαναεπεστρεψε η αλικη!!6)στην ροζου κλασσικα η βιβη η εληνιδα,η οποια ειναι φιλοτιμη και προσπαθει...7)στην χατζηαργυρη,η λιγο βαριεστημενη κατια,(αν θυμαμαι καλα το ονομα της....και τελος 8)στην κουταρελια,καινουρια αφιξη ραφαελα,απο θεσ.νικη απο οτι μου ειπε,με μικρο βυζακι,και απο εμφανιση καλο καυλακι,αλλα απο υπηρεσιες...δεν ξερω να σας πω δεν δοκιμασα,απλα καταδρομικη εκενα να δω τι παιζει.....αυτα επικρατουν γενικα εδω αυτη την εποχη!!γενικο συμπερασμα πολυ ξηρασια ρε παιδια....'ή μας χτυπησε ολους αυτη η πουτανα η κριση,η δεν υπαρχουν πουτανες...τι να πω....ελπιζω να βοηθησα.....θα ενημερωνω οσο μπορω,και οσο μας επιτρεπουν τα οικονομικα...να σται καλα μαγκες,και να περνατε καλα!!!