Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Έρχονται τα Κουταρέλια 33 και Ροζού 18(?) (δεν υπάρχει σωστή αρίθμηση στη Ροζού οπότε το "πήγα" σύμφωνα με τα διασωθέντα νούμερα). Το Μακεδονομάχων δεν υπάρχει πλέον, κατεδαφίστηκε πριν μερικά χρόνια... Όσο για Μπορέλ 1 και Χατζηαργύρη 15, υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες :- που θα ξεπεραστούν σιγά σιγά...Ωραίος ο Pitsirikos1. Thx! Ανανεώθηκε ο κατάλογος.
Κουταρέλια 33, Μακεδονομάχων 23, Μπορέλ 1, Χατζηαργύρη 15Α υπάρχουν αυτά;
Στο Μενάνδρου 4 ήταν η Νατάσσα και δίπλα στο Μενάνδρου 6 είναι η Ρένα...Παιδια πηγα χθες στο μενανδρου 4.Η κοπελα ηταν η νατασα.Μιλφ με ωραια σχετικα εμφανιση,πιασιματα και μετριο βυζι.Μολις με βλεπει ερχεται,μου χωνει τα βυζια της στο προσωπο οπως καθομουν στον καναπε και μου εδωσε ενα φιλι στο προσωπο.
Δεν πηγα μεσα λογω ελλειψης χρηματων,αλλα μου φανηκε πολυ θερμη οποτε αξιζει μια δοκιμη.
Εγώ την έχω πετύχει topless... έχει ευδιάκριτο, πεσμένο φυσικό στήθος.Εχω μια ερωτηση για την μωυσεως.Πηγα πριν μερικες μερες και ειχε μια πανυψηλη,ξανθια με ωραιο κωλο που φορουσε ενα λευκο εσωρουχο(δεν ακουσα ονομα).Αυτη ειναι η κατια που αναφερθηκε στα προηγουμενα ποστ;Ρωταω γιατι οπως την ειδα απο αποσταση,μου φανηκε οτι ειχε μικρο στηθος.Μηπως ειναι δυο διαφορετικες κοπελες στην πρωινη βαρδια;
η νατασσα πολυ καλη θερμη με χρονο μεσα στο δωματιο. αν σε κανει κεφι τα δινει ολα και κουλουριΣτο Μενάνδρου 4 ήταν η Νατάσσα και δίπλα στο Μενάνδρου 6 είναι η Ρένα...
Η Νατάσσα είναι μιλφάρα... εκ Ρωσίας (αν δεν κάνω λάθος)... το στήθος ήταν φυσικό?
Εγώ την έχω πετύχει topless... έχει ευδιάκριτο, πεσμένο φυσικό στήθος.
Έρχονται τα Κουταρέλια 33 και Ροζού 18(?) (δεν υπάρχει σωστή αρίθμηση στη Ροζού οπότε το "πήγα" σύμφωνα με τα διασωθέντα νούμερα). Το Μακεδονομάχων δεν υπάρχει πλέον, κατεδαφίστηκε πριν μερικά χρόνια... Όσο για Μπορέλ 1 και Χατζηαργύρη 15, υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες :- που θα ξεπεραστούν σιγά σιγά...
πειτε τιποτα κ για τα τσιπουραδικα
... για τα τσιπουράδικα... εγώ ξέρω οτι έχουν καλό τσίπουρο...
Παίζει κάτι άλλο (σοβαρά τώρα)