endo con suzen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Μιας και ένα επαγγελματικό ταξίδι με κρατάει στο Βόλο, τι προτείνεται για απόψε / αύριο?
Πολυ μουρη οι Βολιοτες / σες Γι' αυτο το παρατσουκλι τους ειναι ΑυστριακοιΦ
Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα (Σχέση) μέχρι και πριν απο κανα 4αρι χρόνια οι Βολιώτισσες ήταν αστα να πάνε...Αθηναία απο επαρχία έχεις ακούσει....??!!!..Δεν ξέρω αν βελτιώθηκαν τώρα αλλα η μύτη κοντεύει να φτάσει στο κούτελο...!!!..Το ίδιο λένε και όσοι ξέρω...
Μενάνδρου 4 πριν μια εβδομάδα ήταν η Λένα η τσατσά τραβεληπηγε κανεις μενανδρου 4 να μας πει?
Δημοσίευση στο thread ''Από Δράμα'' Από Δράμα - Page 36 - bourdela.com forumΘελουμε Εμμανουέλα Θεσσαλονίκη !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θελουμε Εμμανουέλα Θεσσαλονίκη
Η Αλεξάνδρα είναι αυτη με κόκκινα μαλλιά;Χθεσινή βόλτα,
Μωυσέως η Αγάπη (τη θυμάμαι από Λαμία, επική ξεπετα)
Κουταρέλια η Αλεξάνδρα (μικρή σε ηλικία)
Ρόζου μια γλυκούλα Ελενη
Χατζηαργύρη 15 Σοφια (εδώ θα κατέληγα, αλλά πήγα για μπύρες και άργησα)
Μενάνδρου 4 Βερόνικα (όμορφη, τατού κάτω στη κοιλιά)
Μένανδρου 6 Αφροδίτη (μήπως πριν ήταν αγοράκι αυτή? Ομωπλατη πεζοναυτη είχε)
Δε μου άρεσε και γενικά όλο το κλίμα, αν και είχε ψιλό κίνηση και περναγανε στα δωμάτια ακόμα και με 40αρι το απλό. Η πόλη δυστυχώς στο έλεος του Θεού όπως και τα κόκκινα σπίτια (διαλυμμενα τα πάντα μέσα, εγώ δε μπορώ να "δουλέψω" έτσι δυστυχώς).
χμμ, φενεται μπαμπατσικη στις φωτο αλλα δεν ειχε κοκκινα μαλλια.Η Αλεξάνδρα είναι αυτη με κόκκινα μαλλιά;
Πηγες; Έρχεται την ΠέμπτηΑυτή την Σόνια την έχει πάρει κανείς? Να μας ενημερώσει ? Έχει κωλαρα στις φωτογραφίες πάντως .
...την Εμμανουέλα την θέλουμε και μεις Τρίκαλα ή Λάρισα μας βολεύει....Δημοσίευση στο thread ''Από Δράμα'' Από Δράμα - Page 36 - bourdela.com forum