rabitgreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Την ειδα, όπως η φώτο, πολύ μέτρια εμφανηση, από υπηρεσίες δεν γνωρίζωΗ Μιχαέλα τι λέει από εμφάνιση;την είδε κανείς; πέρασε μαζί της;
Την ειδα, όπως η φώτο, πολύ μέτρια εμφανηση, από υπηρεσίες δεν γνωρίζωΗ Μιχαέλα τι λέει από εμφάνιση;την είδε κανείς; πέρασε μαζί της;
Είναι όπως στις φωτογραφίες;έχει πιασίματα; φαίνεται λίγο γεματουλα;Την ειδα, όπως η φώτο, πολύ μέτρια εμφανηση, από υπηρεσίες δεν γνωρίζω
όπως στις φώτο, αρκετά γεματουλαΕίναι όπως στις φωτογραφίες;έχει πιασίματα; φαίνεται λίγο γεματουλα;
Εγώ έχω πάει με μικαελα 2-3 φορές,δεν είχα ξυνιλες,ίσα ίσα που προσπαθούσε και η κοπέλα.Η Μιχαέλα τι λέει από εμφάνιση;την είδε κανείς; πέρασε μαζί της;
Το πήγαν όντως 40 σε όλες όπως αναφέρουν μερικοί παραπάνω?Εγώ έχω πάει με μικαελα 2-3 φορές,δεν είχα ξυνιλες,ίσα ίσα που προσπαθούσε και η κοπέλα.
Από εμφάνιση είναι όπως την βλέπεις,άμα σου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα,τότε τραβά να δοκιμάσεις.
Στην Χατζηαργύρη 15 το απλό 40 ε.....για τα υπόλοιπα νομίζω είναι ακόμα 30 εΤο πήγαν όντως 40 σε όλες όπως αναφέρουν μερικοί παραπάνω?
Πολλές κακές εμπειρίες από μπουρδέλα στο Βόλο γενικά.. να μην ξαναπάω μέχρι εκεί αν είναι..
Για Ποδολαγνεια +10€, ακαπιπετο +10€.... κοινώς 40+10+10......Ποια αξίζει για αυταρχικο ποδολαγνειες και κινκι καταστάσεις;
γλυκούλα, φώτος από Ρένα, Χατζηαργύρη?Απο δευτερα η Αντελινα στο Χατζηαργυρη 15 και η Μικαελα στο Μωυσεωσ 3
Καλά για την Ιρένε θα συμφωνήσω και εγώ,πριν από 3 μήνες πήγα και δεν έμεινα ευχαριστημένος καθόλου.Και τη χάσαμε τη Μικαέλα.. και έλεγα να τη δοκιμάσω γιατί μ αρέσουν οι ψηλές με πιασίματα.
Για την Άντζελα τι ξέρουμε? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Φαίνεται όμορφη στις φωτογραφίες τουλάχιστον.
Και γενικά τίποτα που να αξίζει αυτές τις μέρες?
Η τελευταία που δοκίμασα ήταν μια Ιρένε, και ήταν μεγάλη ατυχία...
Και τώρα θέλει 40 για το απλό αυτή. Στο Μωυσέως 3 ήταν.Καλά για την Ιρένε θα συμφωνήσω και εγώ,πριν από 3 μήνες πήγα και δεν έμεινα ευχαριστημένος καθόλου.
Την Άντζελα την είχα δοκιμάσει πριν από 7-8 μήνες περίπου και το ένιωσα πολύ ξεπέτα,στήθηκε,έβγαλε κάνα δυο αχ και ουχ και μόλις τελείωσα απλά σηκώθηκε και έφυγε.
Δεν ξέρω αν ήταν και άλλος και σε αναμονή στο δίπλα δωμάτιο αλλά το έκλαψα που το έκλαψα το 30ρι,πες τουλάχιστον και ένα ευχαριστω πολύ.