Greeklover2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
Άνοιξε στη σολονος ξανά? Είχα περάσει απέξω και κάναν εργασίες ξέρουμε κάτι? Πήγε κάποιος?
Ασε την Σολόνος και πηγαίνε Σάββατο στη τανιαΆνοιξε στη σολονος ξανά? Είχα περάσει απέξω και κάναν εργασίες ξέρουμε κάτι? Πήγε κάποιος?
Που είναι?Ασε την Σολόνος και πηγαίνε Σάββατο στη τανια
ΧατζηαργύρηΠου είναι?
Δεν είναι μια αντελινα?Χατζηαργύρη
Πέρασα της προάλλες απέξω και νομίζω ότι είδα να γράφει Βικτώρια,δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά γιατί απλά το είδα εν κινησηΓνωρίζει κάποιος αν επέστρεψε η Βικτώρια (Μενάνδρου) ή είναι ακόμα το τραβέλι?
Καλή η βικτωρια;Γνωρίζει κάποιος αν επέστρεψε η Βικτώρια (Μενάνδρου) ή είναι ακόμα το τραβέλι?
Λίγο ψυχρή στην αρχή αλλά μόλις αποκτήσεις οικειότητα μαζί της γίνεται ηφαίστειο....Καλή η βικτωρια;
Όντως έτσι είναι,το μόνο που με χαλάει είναι το μικρό στήθος, σχεδόν ανύπαρκτο.Λίγο ψυχρή στην αρχή αλλά μόλις αποκτήσεις οικειότητα μαζί της γίνεται ηφαίστειο....
γαμιεται καλα αλλα δεν αφηνει στηθος το οποιο οντως ειναι μικρό. νομιζω κανει κ πρωκτικο αλλα δεν δοκιμασα.καποιες φορες ειναι "κάπως" παντως στο σοσιαλ.Όντως έτσι είναι,το μόνο που με χαλάει είναι το μικρό στήθος, σχεδόν ανύπαρκτο.
Δε θέλει σοσιαλ αυτή.γαμιεται καλα αλλα δεν αφηνει στηθος το οποιο οντως ειναι μικρό. νομιζω κανει κ πρωκτικο αλλα δεν δοκιμασα.καποιες φορες ειναι "κάπως" παντως στο σοσιαλ.
Τιμή?Η Βικτώρια είναι ηφαίστειο έχει μικρό στήθος αλλά είναι καβλιαρα της αρέσει το γλυψιμο στο μουνακι και το πρωκτικό είναι πολύ καλό αξίζει η δοκιμή
Ρε αφού έχεις πάει στην Βικτώρια τι ρωτάς για τιμή η δεν έχεις πάει και μου είπες ψέματαΤιμή?
Είδε κανείς αυτή στο Κουταρέλια?
2 φορές με 30 απλό.Ρε αφού έχεις πάει στην Βικτώρια τι ρωτάς για τιμή η δεν έχεις πάει και μου είπες ψέματα