Kagkouro21
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ποιο είναι το ωράριο των οίκων στο Βόλο?Είναι και μεσημέρι η μόνο βράδυ?
απο 10 το πρωι μεχρι αργα το βραδυΠοιο είναι το ωράριο των οίκων στο Βόλο?Είναι και μεσημέρι η μόνο βράδυ?
Πολύ καλή περίπτωση! Πήγαινε και θα περάσεις καλά....Γνώμη για Βίκα;
Η Στεφανία δεν είναι λίγο μεγαλουτσικη ανά και έχω ακούσει καλά σχόλια?Στεφανια όλα τα λεφτά έτσι απλά!!!!!!
Στην ροζου έχει χαρτί και γράφει ΆνναΞέρει κανείς ποια είναι στη ρόζου;;Δοκίμασε κανείς την Έλενα;
Ειναι αλλά αξίζει και με το παραπάνω,δεν κλαις το 40ρι.Η Στεφανία δεν είναι λίγο μεγαλουτσικη ανά και έχω ακούσει καλά σχόλια?
Οχι φίλε είναι τρελη η τύπισσαΓνώμη για Βίκα;
Ισχύει αλλά καλουτσικα περνάςΟχι φίλε είναι τρελη η τύπισσα
Φίλε πέρασα και την είδα χθες ωραίο πίνακι για τα δεδομένα του Βόλου βγήκε στον σαλονακι και μου γύρισε την πλάτη δεν ξέρω αν είχε άλλο πελάτη που περίμενε γενικά μου έβγαλε μια κρυάδα και για αυτό δεν την προτίμησα.Οχι φίλε είναι τρελη η τύπισσα
Η κρυάδα έξω από το δωμάτιο γίνεται φλόγα μέσα στο δωμάτιο. Πίστεψε μεΦίλε πέρασα και την είδα χθες ωραίο πίνακι για τα δεδομένα του Βόλου βγήκε στον σαλονακι και μου γύρισε την πλάτη δεν ξέρω αν είχε άλλο πελάτη που περίμενε γενικά μου έβγαλε μια κρυάδα και για αυτό δεν την προτίμησα.
Πηγές Μπιάνκα;Φίλε πέρασα και την είδα χθες ωραίο πίνακι για τα δεδομένα του Βόλου βγήκε στον σαλονακι και μου γύρισε την πλάτη δεν ξέρω αν είχε άλλο πελάτη που περίμενε γενικά μου έβγαλε μια κρυάδα και για αυτό δεν την προτίμησα.
Φίλε δεν έχω πάει ποτέ σε οίκους στο Βόλο είναι οι πρώτες μου επισκεψεις εξερευνητικές και δεν ξέρω γενικά τι παίζει ..Από φωτό φαίνεται καλουτσικη πάντως.Πηγές Μπιάνκα;
Σε ποια να πάμε δηλαδή?Έκανα βόλτα στις τρεις καινούριες κοπελες
Κατερινα
Μπαμπατσικο γενικά δεν μου έκανε την αίσθηση να μπω
Μπιάνκα
Ωραίο σώμα αλλά το πρόσωπο μου έβγαζε λιγο χωριό και δεν μπηκα
Ολγα
Την έκανα γύρω στα 45 ωραίο προστυχοφατσα
Πήρα το 50ρι με έλα στοματικό και 69
Τσιμπουκι καλό χωρίς όμως καραμελωμα.στα 4 αντέχει πολύ όπως επίσης την αρέσει να τη γλύφουν και βγάζει καυλα εκεί που το γουστάρω αρκετα
Είναι καλή επιλογή
Αυτά
Σε καμια. Πήγαινε Αθήνα με εκατό και γάμησε πέντε φορέςΣε ποια να πάμε δηλαδή?