Xaxaxa.Με ρώτησε κάποια αν ήμουν φαντάρος στο ΚΕΕΔ , με την ΣΤ' ΄ΕΣΣ0 1999,όντως ήμουν στο ΚΕΕΔ!μαλάκες μου μου ήρθε να ξεράσω!
Η Αφροδίτη?
Μια ξανθιά?
Xaxaxa.Με ρώτησε κάποια αν ήμουν φαντάρος στο ΚΕΕΔ , με την ΣΤ' ΄ΕΣΣ0 1999,όντως ήμουν στο ΚΕΕΔ!μαλάκες μου μου ήρθε να ξεράσω!
ΟχιΣε ρώτησε και εσένα σε ποιό κέντρο ήσουν φαντάρος? μαλάκα μου αν είναι αυτή τι μουνάρα έγινε!
Πέμπτη Βίκα μοισεως.Μύστες μου μήπως έχουμε κάτι καλύτερο από το kanesex?
Είναι καλή αυτήν η βικαΠέμπτη Βίκα μοισεως.
Καλύτερο δεν έχει.
πριν φυγει μου ειχε πει οτι ειχε κατι θεματα με τα χαρτια της για να παραμεινει ελλαδα.. κατι τετοιοΑπο Μπορελ 1 πέρασε κανείς να δει αν επέστρεψε η Γιολαντα?
Άρα να υποθέσω δεν έχει επιστρέψει ακόμα.... και είναι ακόμα η Σαραπριν φυγει μου ειχε πει οτι ειχε κατι θεματα με τα χαρτια της για να παραμεινει ελλαδα.. κατι τετοιο
ελπιζω να την ξαναδουμε
Προσπαθεί να πάρει κομμάτι από τη λάθος πίτα. Ούτε να τη χουφτώσεις δε σ αφήνει.
Μάλλον έφυγε Λένα λέει από έξωΣυναγωνιστές, γνωρίζει κάποιος αν έχει φύγει η Βικτώρια από Μενάνδρου?
Πήγα σε ένα στην Μενάδρου δεν θυμάμαι σε πιό βγήκε νταλικιέρης<ΛΟΛΑ> με είπε ο χτηκιάρης- και άσχημος, πήγα είδα δεν πέρασα μέ έβρισε και έφυγα τρέχοντας πάτησα και σκατά απ΄΄εξω πανάθεματον!Ποιός δίνει άδεια να δουλεύουν μπετατζήδες σε μπουρδέλα? Έχει και άλλα 2 νομίζω σπιτάκια ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ με αγενής τραβεστόνια.ΒΡΕ ΟΥΣΤ!Μάλλον έφυγε Λένα λέει από έξω
Πριν 3 μέρες έλεγε Λένα τώρα δεν ξέρωΜάλλον έφυγε Λένα λέει από έξω
Τράβα φίλε δεν θα σκιαχτής <ΛΟΛΑ>Πριν 3 μέρες έλεγε Λένα τώρα δεν ξέρω
Πολλές το προσπαθούν.Βίκα παμπόνηρη. Προσπαθεί να σε τελειώσει σε δευτερόλεπτα. Που να ξέρει με ποιον έχει να κάνει . Της ζήτησα κωλο και αρνήθηκε. Με βλέπει που αρχίζει να νευριάζω και γυρνάει. Τρώει μερικές σφαλιάρες σε φυσιολογικο επίπεδο και μου έριξε χαστούκι πολυ δυνατό Δεν πάει καλά. Απαράδεκτη.
Sad...Μάλλον έφυγε Λένα λέει από έξω