Νέα

Βοήθεια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrisnissan22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrisnissan22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας . Ειμαι 22 χρονων και πηγα σε studio σημερα . Ωραιο μωρακι πολυ καλο γαμησι αλλα ειμαι πανικοβλημενος γιατι πριν ακομα μου βαλει την καποτα , στα προκαταρκτικα , ανεβαινει πανω μου και τριβει τα εξωτερικα μουνοχειλα στον πουτσο μου !!! Δεν μπορω να θυμηθω αν ακουμπησε το κεφαλακι αλλα κατευθειαν την λεω σταματα και βαλε την καποτα . Η κινηση ητανε για ενα δευτερολεπτο αλλα και παλι εχω φοβηθει μηπως μπορει να εχω κολλησει καποιο αφροδισιο ... Ακομα και να εχει καποιο χτυπα ξυλο η κοπελα υπαρχει πιθανοτητα να κολλησα ετσι ; να παω για εξετασεις και μετα απο ποσο καιρο ;  :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σας . Ειμαι 22 χρονων και πηγα σε studio σημερα . Ωραιο μωρακι πολυ καλο γαμησι αλλα ειμαι πανικοβλημενος γιατι πριν ακομα μου βαλει την καποτα , στα προκαταρκτικα , ανεβαινει πανω μου και τριβει τα εξωτερικα μουνοχειλα στον πουτσο μου !!! Δεν μπορω να θυμηθω αν ακουμπησε το κεφαλακι αλλα κατευθειαν την λεω σταματα και βαλε την καποτα . Η κινηση ητανε για ενα δευτερολεπτο αλλα και παλι εχω φοβηθει μηπως μπορει να εχω κολλησει καποιο αφροδισιο ... Ακομα και να εχει καποιο χτυπα ξυλο η κοπελα υπαρχει πιθανοτητα να κολλησα ετσι ; να παω για εξετασεις και μετα απο ποσο καιρο ;  :-
τυπε ασε να περασουν λιγες μερες
αν ο πουτσος δεν βγαλει αιμα ή πυον δεν αξιζει να ασχοληθεις :grin:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
Καλο θα ήταν να κλήσεις ραντεβού με γιατρό εξειδικευμένο για ΣΜΝ

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
Συναθλητή προσωπικα δεν είμαι γιατρός και αυτος που πρέπει να τον συμβουλέψει είναι ο ΓΙΑΤΡΟΣ 

OP
OP
D

dimitrisnissan22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδες αμα χρειαστει εννοειται πως θα παω σε γιατρο απλως παρακολουθω καιρο το φορουμ και ξερω οτι πανω κατω εχετε αποψη για τετοια ζητηματα και θα ηθελα να την ακουσω ... εχω πανικοβληθει οσο δεν παει απο μια μαλακια μπορει να μου καταστραφει η ζωη ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• dr apolytos.jpg
    dr apolytos.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 48

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δε παιζεσαι ρε πουστη!!!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
χυστη μη πανικοβαλεσαι ολα καλα .. αλλα εππειδη οτι κ να σου πω εγω δε θα ηρεμισεις τραβα αυριο σ ενα δερματολογο να τ ακουσεις κ απο ενα σοβαρο επιστημωνα η' στειλε πμ στον απολυτο να βρεθειτε

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αμωμοι εν οδω...

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Λέγε ρε μαλακισμένο χέστη ποια ήταν να πάω και εγώ για να μου τρίψει το πούτσο τις μουνοχειλάρες της

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
διαθηκη εχεις κανει τυπε? αν οχι στειλε πιμι στον συμβολαιογραφο του σαϊτ τον αλεξ , τα υπολοιπα διαδικαστικα με την τελετη, την κασα,τα λουλουδια, τα κολυβα και τον καφε θα τα αναλαβει ο απολυτος τυπος στις καλυτερες τιμες της αγορας. Χαρηκαμε που σε γνωρισαμε τυπε, καλο ταξειδι  :'(

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
διαθηκη εχεις κανει τυπε? αν οχι στειλε πιμι στον συμβολαιογραφο του σαϊτ τον αλεξ , τα υπολοιπα διαδικαστικα με την τελετη, την κασα,τα λουλουδια, τα κολυβα και τον καφε θα τα αναλαβει ο απολυτος τυπος στις καλυτερες τιμες της αγορας. Χαρηκαμε που σε γνωρισαμε τυπε, καλο ταξειδι  :'(
Και αν θες αφησε τιποτα σε μενα που εχω κατι δυσκολιες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
διαθηκη εχεις κανει τυπε? αν οχι στειλε πιμι στον συμβολαιογραφο του σαϊτ τον αλεξ , τα υπολοιπα διαδικαστικα με την τελετη, την κασα,τα λουλουδια, τα κολυβα και τον καφε θα τα αναλαβει ο απολυτος τυπος στις καλυτερες τιμες της αγορας. Χαρηκαμε που σε γνωρισαμε τυπε, καλο ταξειδι  :'(
URL]]

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.203
Πόντοι
2.477
Παιζει ναχει πεθανει απο το φοβο του....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2014/05/23/Kideia-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε απο την σεμνη τελετη που εκανες για τον αλεξ ειναι η φωτο? βλεπω κατι χοντρες να τον κλαινε και τη νεολαια του λαος  ;D  :priest:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε απο την σεμνη τελετη που εκανες για τον αλεξ ειναι η φωτο? βλεπω κατι χοντρες να τον κλαινε και τη νεολαια του λαος  :grin:  :priest:
ηταν σε κλειστο κυκλο τυπε
η γυναικα και οι 14 ερωμενες μονο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom