Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Επίσης τα άι-φον και κυρίως τα λευκά, απευθύνονται στους γκέι.
Συγνωμη ρε παιδια,εσεις οi iphoneνακιδες,περα απο μια κομψατη και ομορφη συσκευη, τi του βρισκεται του Ios?Ειναι ενα κλειστο λειτουργικο σύστημα που δεν χακαρεται,και δεν μπορεις να κανεις τιποτα,αν δεν σε αφησει η μαμα apple.Γινοντε προσπαθειες να βγουν σπασιματα,αλλα με καθε αναβαθμιση η apple τα κλειδωνει.Eπισης το Ios απο οτι διαβασα,δεν εχει flash player,που ειναι super απαραιτητο για πολλες ιστοσελιδες,επισης δεν υπαρχουν τα widgets Που εχει το android.To android παταει σε Linux,και κανεις οτι ταρζανια γουσταρεις.Τωρα θα μου απαντησει καποιος και θα μου πει οτι το Iphone με τις λειτουργιες που κανει μου αρκει.Σωστο αυτο,ολα τα σημαντικα τα κανει,δεν θα ταν αλλωστε smartphone,ομως αντε δωσε 600 ευρω για να το παρεις.Eπισης το Ios δινεται μονο στα προιοντα apple ,νταβατζιλικι κανονικο δηλαδη ενω το android,δινεται και σε συσκευες samsung,htc,lg,sonyericsson,και διαφορες αλλες,που σημαινει,οτι μπορει να εχεις ολες τις ανεσεις σου και με ενα κινητο των 100 ευρω που εχει android.Και ενας στην δουλεια που με κοροιδευε που εχω το galaxy s,πηρε το Iphone και δεν μπορει να κανει τιποτα,δεν μπορει να βρει σπασμενα προγραμματα κλπ.και του φαινεται δυσκολο στην λειτουργια,και παραδεχεται οτι το δικο μου ειναι πανευκολο και κανεις οτι γουσταρεις!
αντροιντ .... απαπαπαπαπαπαπααπαπαπα
Ειχα και το μετανιωσα.... μια μαλακια και μιση ειναι
Συγνωμη ρε παιδια,εσεις οi iphoneνακιδες,περα απο μια κομψατη και ομορφη συσκευη, τi του βρισκεται του Ios?Ειναι ενα κλειστο λειτουργικο σύστημα που δεν χακαρεται,και δεν μπορεις να κανεις τιποτα,αν δεν σε αφησει η μαμα apple.Γινοντε προσπαθειες να βγουν σπασιματα,αλλα με καθε αναβαθμιση η apple τα κλειδωνει.Eπισης το Ios απο οτι διαβασα,δεν εχει flash player,που ειναι super απαραιτητο για πολλες ιστοσελιδες,επισης δεν υπαρχουν τα widgets Που εχει το android.To android παταει σε Linux,και κανεις οτι ταρζανια γουσταρεις.Τωρα θα μου απαντησει καποιος και θα μου πει οτι το Iphone με τις λειτουργιες που κανει μου αρκει.Σωστο αυτο,ολα τα σημαντικα τα κανει,δεν θα ταν αλλωστε smartphone,ομως αντε δωσε 600 ευρω για να το παρεις.Eπισης το Ios δινεται μονο στα προιοντα apple ,νταβατζιλικι κανονικο δηλαδη ενω το android,δινεται και σε συσκευες samsung,htc,lg,sonyericsson,και διαφορες αλλες,που σημαινει,οτι μπορει να εχεις ολες τις ανεσεις σου και με ενα κινητο των 100 ευρω που εχει android.Και ενας στην δουλεια που με κοροιδευε που εχω το galaxy s,πηρε το Iphone και δεν μπορει να κανει τιποτα,δεν μπορει να βρει σπασμενα προγραμματα κλπ.και του φαινεται δυσκολο στην λειτουργια,και παραδεχεται οτι το δικο μου ειναι πανευκολο και κανεις οτι γουσταρεις!
Δεν εχει σε καμια περιπτωση τις εφαρμογες που εχει του αι τιουνς ...γιατί ρε συ; τι δεν μπορείς να κάνεις σε σχέση με το ios;
καλα μιλαμε εχω μεινει πισω εχω ενα ερικσον 4χρονια τωρα
γενικα κανα καλο κινητακι(μικρο,ελαφρυ,να αντεχει αμα φαει κανα σαβουρετο) με android και οικονομικο (το πολυ 150 εβραιους) εχετε να προτεινετε?
Σχετικα μικρο με android,αρκετα στιβαρο ειναι αυτο
i-phone και ξερο ψωμι ....... τελος !!!!!!!!
καλο φαινετε...το εχεις?αξιζει τα λεφτα του?
το ειχα εγω και το χαρισα στον ανηψιο μου!
υποχρεωτικο Ιντερνετ για να σ'τα παιρνουνε απο παντου...
μετα απο αυτο εριξα μαυρο στην Sony Ericsson...
Καταρχην δεν ξερω αγγλικα.
Δευτερον, ΔΕΝ τα ξερω ολα, αρα, οποτε ειναι ανοητο να μου την λες γιαυτο.
Τριτον, οταν αγοραζεις κινητο τεχνολογιας, θες και τα παιχνιδακια σου [size=30pt]και την καμερα σου και την φωτογραφια σου[/size] και τον θεο ολοκληρο, στις προδιαγραφες που εχει ....
Τωρα, οσον αφορα τα προγραμματα που αναφερες, αν θες ριξε τα φωτα σου να τα δω κι εγω, οπως και αλλοι και ασε τις εξυπναδες και τους κομπασμους κατα μερος... ;)
Συμφωνω μαζι σου, στα περι συμβιαν και ωριμανσης του αντροιντ, καθως και στα περι χρησιμοτητας των εφαρμογων στο μεγαλυτερο μερος τους, στο μεσο χρηστη.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ με το υποχρεωτικο ιντερνετ?δεν εxει wi-fi?
Πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας.xperia mini
Πρακτικοτης και ποιοτητα τυπε.....Αλλο ενα θυμα της μοδας