Νέα

Βοήθεια για επιλογή κινητού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghost rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Kαλά, ας φτιάξει πρώτα η Apple για τα κινητά της μία σοβαρή μπαταρία και μετά ας τα πουλήσει 600 και 700 ευρώ. Αρχίζουμε από εκεί. Και η RIM επίσης βέβαια. Να μην την αδικούμε!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Kαλά, ας φτιάξει πρώτα η Apple για τα κινητά της μία σοβαρή μπαταρία και μετά ας τα πουλήσει 600 και 700 ευρώ. Αρχίζουμε από εκεί. Και η RIM επίσης βέβαια. Να μην την αδικούμε!
Για το 4 υπαρχει θηκη με εξτρα μπαταρια ενσωματωμενη στα 1500 (μοναδα μετρησης) με 100 ευρω !!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Nokia6303c σκυλί...2 προς 3 χρόνια το έχω κ μέχρι να χαλάσει δεν αλλάζω,όποιος δίνει βασικό μισθό για να πάρει κινητό είναι μαλάκας. :birdman:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
SE C510 το χω 3.5χρονια εχει αντεξει σε οικοδομες,παραλιες,χωραφια κ λοιπα εξτριμ σπορ...Αμα ειχα καμια πιπα iphone θα εκλαιγα τα €€ μου

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Για το 4 υπαρχει θηκη με εξτρα μπαταρια ενσωματωμενη στα 1500 (μοναδα μετρησης) με 100 ευρω !!!!!
τον κοβω οτι εχεις σουπερ κινητο και μεσα σε 2 θηκες μην τυχον και σκονιστει

πεφτω εξω?

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
SE C510 το χω 3.5χρονια εχει αντεξει σε οικοδομες,παραλιες,χωραφια κ λοιπα εξτριμ σπορ...Αμα ειχα καμια πιπα iphone θα εκλαιγα τα €€ μου
φιλε ολα αυτα τα παλια κινητα ειναι σκυλια.τα smartphone oμως ειναι ευαισθητα.θες οπωςδοποτε θηκη και screen protector

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
γιατί δεν μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς μπινελίκια;

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
τελικα η σχεση μου με το iPhone μαλλον θα ειναι συντομοτατη...
αφου δεν υπαρχει pc suite, να κανω διαχειριση sms και calendar απο το pc, δεν μου κανει...
κριμα γιατι ειχα αρχισει να το συμπαθω...
Η μονη εταιρεια που εχει προγραμμα pc suite οπως ακριβως το θελω, ειναι τελικα η Nokia...
οποτε προσανατολιζομαι σε αυτο...

εχετε αποψη??

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με βάση αυτά που βλέπω εντος και εκτός Ελλάδος έχω καταλήξει στο ότι

1. οσο πιο ακριβό το κινητό, τόσο πιο χαμηλό το επιπεδο του υπαλλήλου. Οι φτωχομπινέδες χρησιμοποιουν το κινητό για το "κοιτάτε με γειτόνισες"

2. Η πλειοψηφία οσων χρησιμοποιουν κινητό για δουλειά σοβαρή η οποια συμπεριλαμβάνει και επικοινωνία με sms έχει νορμάλ κινητό με καλή μπαταρία και αξιόπιστο. Ανδροιδ και μήλο = κομμωτρια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

1. οσο πιο ακριβό το κινητό, τόσο πιο χαμηλό το επιπεδο του υπαλλήλου. Οι φτωχομπινέδες χρησιμοποιουν το κινητό για το "κοιτάτε με γειτόνισες"

2. Η πλειοψηφία οσων χρησιμοποιουν κινητό για δουλειά σοβαρή η οποια συμπεριλαμβάνει και επικοινωνία με sms έχει νορμάλ κινητό με καλή μπαταρία και αξιόπιστο. Ανδροιδ και μήλο = κομμωτρια.

το android μια χαρά μου φαίνεται...

ultrobyr

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ακουγεται παντως σε ολα τα φορουμ οτι την συγκεκριμενη στιγμη το se xperia neo v στα 200€ ειναι καρα-vfm. σκεφτομαι να δωσω το w995 που εχω και συν την διαφορα και να το τσιμπησω.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
ακουγεται παντως σε ολα τα φορουμ οτι την συγκεκριμενη στιγμη το se xperia neo v στα 200€ ειναι καρα-vfm. σκεφτομαι να δωσω το w995 που εχω και συν την διαφορα και να το τσιμπησω.

Tωρα μπήκα και το δα.καλο κινητακι φαινεται.Μονο η οθονη του ειναι λιγο μικρουλα για μενα,παντως ειναι ομορφο.Παρτο λοιπον αρκει να μην το παρεις απο Γερμανο.Καλο θα ταν να το παρεις απο μικροτερο μαγαζι kαι οχι απο μεγαλοκαταστηματα

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

θα μου επιτρεψεις να ειμαι καθετος...
tablet μονο σε μια περιπτωση: αν θα το χρησιμοποιησεις μονο για αναγνωση βιβλιων...
σε ΟΛΑ τα υπολοιπα, τα netbooks υπερεχουν...
αντε να υστερουν και σε μουρη...

ριξε μια ματια, τι μπορεις να αγορασεις σε netbook με λιγοτερα χρηματα απο ενα tablet...

αγορασα σχετικα προσφατα αυτο
&product=13105
του αλλαξα αμεσως τον σκληρο, εβαλα εναν SSD 90ρη και πεταει...

γενικως προτεινω σε οποιον εχει laptop, να του βαλει SSD...
αγνωριστο γινεται το μηχανακι, σαν να αγορασες καινουριο...
δυστυχως τον τελευταιο μηνα εχουν ακριβηνει πολυ, λογω καταστροφων σε εργοστασια στις Φιλιππινες...
εγω τον πηρα 95€ και τωρα εχει 143!
ομως ακομα κι ετσι, ειναι value...

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
248
Πόντοι
26
Το  tablet  δεν μπορει να αντικαταστησει τα  netbook, notebook, αλλα επειδη ειναι μικρό είναι χρήσιμο σε αυτούς που ταξιδευουν συχνά!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

stantar

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
τελικα η σχεση μου με το iPhone μαλλον θα ειναι συντομοτατη...
αφου δεν υπαρχει pc suite, να κανω διαχειριση sms και calendar απο το pc, δεν μου κανει...
κριμα γιατι ειχα αρχισει να το συμπαθω...
Η μονη εταιρεια που εχει προγραμμα pc suite οπως ακριβως το θελω, ειναι τελικα η Nokia...
οποτε προσανατολιζομαι σε αυτο...

εχετε αποψη??

Η επιλογή σου δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη γι' αυτό που ζητάς!

Το PC Suite της Nokia συνεργάζεται με τις συσκευές της που "τρέχουν" λειτουργικό Symbian. Το Lumia 800 τρέχει λειτουργικό Windows Phone, το οποίο "συνεργάζεται" μόνο με το πρόγραμμα Zune της Microsoft. Αυτό δεν συγχρονίζει ημερολόγιο και SMS, όπως θέλεις εσύ, αλλά κυρίως μουσική. Το ημερολόγιο συγχρονίζεται μόνο με το "σύννεφο", δηλαδή με online λογαριασμούς Windows Live ή Gmail. Υπάρχει το "παραθυράκι" να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα www.companionlink.com/]Companionlink[/url], όμως η προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν η καλύτερη.

Για την περίπτωσή σου θα πρότεινα κάποιο Android που ταιριάζει στην τσέπη σου (το Xperia Neo V που έχει αναφερθεί ως value for money φαίνεται πράγματι καλό), σε συνδυασμό με το πρόγραμμα www.fjsoft.at/en/]My Phone Explorer[/url], που είναι δωρεάν (αλλά αν το χρησιμοποιήσεις συστηματικά, αξίζει να κάνεις μία μικρή δωρεά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom