You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοήθεια για επιλογή κινητού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ghost rider
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 196
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Για το 4 υπαρχει θηκη με εξτρα μπαταρια ενσωματωμενη στα 1500 (μοναδα μετρησης) με 100 ευρω !!!!!Kαλά, ας φτιάξει πρώτα η Apple για τα κινητά της μία σοβαρή μπαταρία και μετά ας τα πουλήσει 600 και 700 ευρώ. Αρχίζουμε από εκεί. Και η RIM επίσης βέβαια. Να μην την αδικούμε!
Για το 4 υπαρχει θηκη με εξτρα μπαταρια ενσωματωμενη στα 1500 (μοναδα μετρησης) με 100 ευρω !!!!!
Ευκαιρία!!! χαχαχα!!!
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
τον κοβω οτι εχεις σουπερ κινητο και μεσα σε 2 θηκες μην τυχον και σκονιστειΓια το 4 υπαρχει θηκη με εξτρα μπαταρια ενσωματωμενη στα 1500 (μοναδα μετρησης) με 100 ευρω !!!!!
πεφτω εξω?
Aprosdokitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλο φαινετε...το εχεις?αξιζει τα λεφτα του?
μια χαρα ειναι για τα λεφτα του!και ολαν εχουν wifi και gps δεκτη.Επισης στα ιδια λεφτα καλο ειναι το samsung galaxy y.kanei 150 ευρω περιπου.
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
φιλε ολα αυτα τα παλια κινητα ειναι σκυλια.τα smartphone oμως ειναι ευαισθητα.θες οπωςδοποτε θηκη και screen protectorSE C510 το χω 3.5χρονια εχει αντεξει σε οικοδομες,παραλιες,χωραφια κ λοιπα εξτριμ σπορ...Αμα ειχα καμια πιπα iphone θα εκλαιγα τα €€ μου
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Ευκαιρία!!! χαχαχα!!!
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
τελικα η σχεση μου με το iPhone μαλλον θα ειναι συντομοτατη...
αφου δεν υπαρχει pc suite, να κανω διαχειριση sms και calendar απο το pc, δεν μου κανει...
κριμα γιατι ειχα αρχισει να το συμπαθω...
Η μονη εταιρεια που εχει προγραμμα pc suite οπως ακριβως το θελω, ειναι τελικα η Nokia...
οποτε προσανατολιζομαι σε αυτο...
εχετε αποψη??
αφου δεν υπαρχει pc suite, να κανω διαχειριση sms και calendar απο το pc, δεν μου κανει...
Η μονη εταιρεια που εχει προγραμμα pc suite οπως ακριβως το θελω, ειναι τελικα η Nokia...
εχετε αποψη??
RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με βάση αυτά που βλέπω εντος και εκτός Ελλάδος έχω καταλήξει στο ότι
1. οσο πιο ακριβό το κινητό, τόσο πιο χαμηλό το επιπεδο του υπαλλήλου. Οι φτωχομπινέδες χρησιμοποιουν το κινητό για το "κοιτάτε με γειτόνισες"
2. Η πλειοψηφία οσων χρησιμοποιουν κινητό για δουλειά σοβαρή η οποια συμπεριλαμβάνει και επικοινωνία με sms έχει νορμάλ κινητό με καλή μπαταρία και αξιόπιστο. Ανδροιδ και μήλο = κομμωτρια.
1. οσο πιο ακριβό το κινητό, τόσο πιο χαμηλό το επιπεδο του υπαλλήλου. Οι φτωχομπινέδες χρησιμοποιουν το κινητό για το "κοιτάτε με γειτόνισες"
2. Η πλειοψηφία οσων χρησιμοποιουν κινητό για δουλειά σοβαρή η οποια συμπεριλαμβάνει και επικοινωνία με sms έχει νορμάλ κινητό με καλή μπαταρία και αξιόπιστο. Ανδροιδ και μήλο = κομμωτρια.
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
να ένα καίριο ερώτημα...Netbook ή tablet;
Με βάση αυτά που βλέπω εντος και εκτός Ελλάδος έχω καταλήξει στο ότι
το android μια χαρά μου φαίνεται...
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ακουγεται παντως σε ολα τα φορουμ οτι την συγκεκριμενη στιγμη το se xperia neo v στα 200€ ειναι καρα-vfm. σκεφτομαι να δωσω το w995 που εχω και συν την διαφορα και να το τσιμπησω.
Tωρα μπήκα και το δα.καλο κινητακι φαινεται.Μονο η οθονη του ειναι λιγο μικρουλα για μενα,παντως ειναι ομορφο.Παρτο λοιπον αρκει να μην το παρεις απο Γερμανο.Καλο θα ταν να το παρεις απο μικροτερο μαγαζι kαι οχι απο μεγαλοκαταστηματα
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Netbook ή tablet;
θα μου επιτρεψεις να ειμαι καθετος...
tablet μονο σε μια περιπτωση: αν θα το χρησιμοποιησεις μονο για αναγνωση βιβλιων...
σε ΟΛΑ τα υπολοιπα, τα netbooks υπερεχουν...
αντε να υστερουν και σε μουρη...
ριξε μια ματια, τι μπορεις να αγορασεις σε netbook με λιγοτερα χρηματα απο ενα tablet...
αγορασα σχετικα προσφατα αυτο
&product=13105
του αλλαξα αμεσως τον σκληρο, εβαλα εναν SSD 90ρη και πεταει...
γενικως προτεινω σε οποιον εχει laptop, να του βαλει SSD...
αγνωριστο γινεται το μηχανακι, σαν να αγορασες καινουριο...
δυστυχως τον τελευταιο μηνα εχουν ακριβηνει πολυ, λογω καταστροφων σε εργοστασια στις Φιλιππινες...
εγω τον πηρα 95€ και τωρα εχει 143!
ομως ακομα κι ετσι, ειναι value...
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
stantarΜε βάση αυτά που βλέπω εντος και εκτός Ελλάδος έχω καταλήξει στο ότι
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
τελικα η σχεση μου με το iPhone μαλλον θα ειναι συντομοτατη...
εχετε αποψη??
Η επιλογή σου δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη γι' αυτό που ζητάς!
Το PC Suite της Nokia συνεργάζεται με τις συσκευές της που "τρέχουν" λειτουργικό Symbian. Το Lumia 800 τρέχει λειτουργικό Windows Phone, το οποίο "συνεργάζεται" μόνο με το πρόγραμμα Zune της Microsoft. Αυτό δεν συγχρονίζει ημερολόγιο και SMS, όπως θέλεις εσύ, αλλά κυρίως μουσική. Το ημερολόγιο συγχρονίζεται μόνο με το "σύννεφο", δηλαδή με online λογαριασμούς Windows Live ή Gmail. Υπάρχει το "παραθυράκι" να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα www.companionlink.com/]Companionlink[/url], όμως η προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν η καλύτερη.
Για την περίπτωσή σου θα πρότεινα κάποιο Android που ταιριάζει στην τσέπη σου (το Xperia Neo V που έχει αναφερθεί ως value for money φαίνεται πράγματι καλό), σε συνδυασμό με το πρόγραμμα www.fjsoft.at/en/]My Phone Explorer[/url], που είναι δωρεάν (αλλά αν το χρησιμοποιήσεις συστηματικά, αξίζει να κάνεις μία μικρή δωρεά)