Νέα

Βοήθεια για επιλογή κινητού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghost rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το  tablet  δεν μπορει να αντικαταστησει τα  netbook, notebook, αλλα επειδη ειναι μικρό είναι χρήσιμο σε αυτούς που ταξιδευουν συχνά!
εξαρτάται το tablet
το tablet γενικώς δεν έχει ούτε τη χρησιμοτητα ούτε τη λειτουργικότητα του netbook.
Και το αντίστροφο.
συγκρίνετε ένα πολυκατσάβιδο που έχει και τρυπάνι με ένα τρυπάνι που παίρνει και τιπ κατσαβιδιού

άστοχο εντελώς.
ειδικά αν πρόκειται για tablet i-pad

Επισκέπτης
Φιλε μου εγω εχω το GS2 και με βγαζει ανετα 1μιση μερα με νορμαλ χρηση. Λιγο ιντερνετ, λιγα τηλ, λιγα παιχνιδια κ καμποσα μηνυματα.
Να σου κανω μια ερωτηση, την φωτεινοτητα σε τι επιπεδα την ειχες ρυθμισμενη? Γιατι αμα την ειχες τερμα, κανενα smartphone δεν αντεχει πανω απο μια μερα...
Το IOS δεν ειναι καλυτερο του android αλλα η οθονη του ειναι οντως καλυτερη απο της Samsung. Εξαλλου για μενα ειναι κ το μοναδικο πραγμα στο οποιο η Apple ειναι ακομη μπορστα απο τις υπολοιπες εταιριες.
Κ πανω απ'ολα ειναι για τι το θες το τηλ! Αμα θες ενα τηλ που να τα κανει ολα, κ να χρησιμοποιεις τα περισσοτερα απο αυτα που κανει, δεν θα βρεις με 100 ευρω...

Την οθόνη την έχω φυσικά στο τέρμα,γιατί στο χώρο εργασίας μου υάρχουν πάρα πολλά φώτα pl και φθορίου και με χαμηλή φωτεινοτητα απλά δεν φαίνεται. Το ίδιο και έξω στο φως της ημέρας. Από οθόνες , εμένα μεταξύ των 3 που ανέφερα , μου άρεσε καλύτερα του Samsung. Του iPhone μάλλον τελευταία θα την έβαζα.Από λειτουργικά μου αρέσει καλύτερα το Ios .
Το android απλά το σιχάθηκα.Φυσικά δεν θα ξαναπάρω ποτέ κανένα με android.Αν πάρω άλλο smartphone θα δοκιμάσω το νέο windows phone.

Από ομιλία , μιλάω πάρα πολύ καθημερινά και γιαυτό οι μπαταρίες κλατάρουν.
Εφαρμογές όπως twitter,facebook,games κτλ κτλ σε κινητό δεν θα με απασχολούσαν ποτέ,
αφού στη δουλειά υπάρχει πάντα υπολογιστής δίπλα.

Για κόστος εγώ δεν αναφέρθηκα. Αν μου αρέσει κάποιο κινητό , θα το πάρω ανεξαρτήτως κόστους. Γι'αυτό και δοκίμασα και αυτά τα 3 σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το apple πάντως το θεωρώ υπερτιμημένο. Τα άλλα δύο τα πήρα απο μαγαζιά που βρήκα στο σκρουτζ , στα 305 το lg και στα 440 το samsung.

Οι χρηματοδοτήσεις των εταιρείων , άλλη ΑΠΑΤΗ.
ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΥΛΑ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.066
Πόντοι
9.931
Αυτή τι στιγμή δεν υπάρχει κανένα smartphone με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, αν θέλετε αυτονομία πάρτε ένα απλό τηλέφωνο, ΟΧΙ smartphone.
Σε 2+ χρόνια βλέπουμε για μεγαλη μπαταρία σε smartphone.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Την οθόνη την έχω φυσικά στο τέρμα,γιατί στο χώρο εργασίας μου υάρχουν πάρα πολλά φώτα pl και φθορίου και με χαμηλή φωτεινοτητα απλά δεν φαίνεται. Το ίδιο και έξω στο φως της ημέρας. Από οθόνες , εμένα μεταξύ των 3 που ανέφερα , μου άρεσε καλύτερα του Samsung. Του iPhone μάλλον τελευταία θα την έβαζα.Από λειτουργικά μου αρέσει καλύτερα το Ios .
Το android απλά το σιχάθηκα.Φυσικά δεν θα ξαναπάρω ποτέ κανένα με android.Αν πάρω άλλο smartphone θα δοκιμάσω το νέο windows phone.

Για κόστος εγώ δεν αναφέρθηκα. Αν μου αρέσει κάποιο κινητό , θα το πάρω ανεξαρτήτως κόστους. Γι'αυτό και δοκίμασα και αυτά τα 3 σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το apple πάντως το θεωρώ υπερτιμημένο.
Σου εχω λυση Λακη.

Στα παμπλικ στο συνταγμα ειχα δει θηκη για  iphone 4 με ενσωματωμενη μπαταρια εξτρα απο αυτη του τηλεφωνου....
Με κοστος απο 70-150 ευρω αναλογα την μπαταρια

Ριξε μια ματια εκει αφου σου αρεσει το λειτουργικο ios....

Εννημερωτικα, εγω στο το δικο μου i-phone 4, την ρυθμιση φωτεινοτητας, την εχω λιγο πιο κατω απο το μισο και βλεπω υπεροχα παντου !!!!!!!

Για ξαναψαξτο λιγο

Και για ακρως επαγγελματικη χρηση ψαξε βρες ενα nokia 6310i σε μαγαζια μεταχειρισμενων....
Ειναι σκυλι σου λεω και εχει τεραστια αυτονομια

Επισκέπτης
Αυτή τι στιγμή δεν υπάρχει κανένα smartphone με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, αν θέλετε αυτονομία πάρτε ένα απλό τηλέφωνο, ΟΧΙ smartphone.
Σε 2+ χρόνια βλέπουμε για μεγαλη μπαταρία σε smartphone.

και τώρα υπάρχουν κάτι πατέντες απ' έξω
αλλά το πάχος τριπλασιάζεται ....

Επισκέπτης
Εγω έχω το samsung galaxy Ace.Η μπαταρια του τελειωνει πολυ γρηγορα και εχω καταλαβει γιατι!...οταν παω στο μενου στις εφαρμογες που εκτελουντε βρισκω μονιμως ανοιχτα καποιες εφαρμογες οπως το ραδιόφωνο, το interne, το facebook.και παταω το stop για να σταματησουν!Ομως οταν μπαινω παλι μετα απο λιγο ειναι παλι ανοιχτα!δηλαδη ανοιγουνε απο μονα τους!Γιατι να συμβαινει αυτο?...γνωριζει κανεις?

Συνημμένα

• 1 (6).jpg
    1 (6).jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 25

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Εγω έχω το samsung galaxy Ace.Η μπαταρια του τελειωνει πολυ γρηγορα και εχω καταλαβει γιατι!...οταν παω στο μενου στις εφαρμογες που εκτελουντε βρισκω μονιμως ανοιχτα καποιες εφαρμογες οπως το ραδιόφωνο, το interne, το facebook.και παταω το stop για να σταματησουν!Ομως οταν μπαινω παλι μετα απο λιγο ειναι παλι ανοιχτα!δηλαδη ανοιγουνε απο μονα τους!Γιατι να συμβαινει αυτο?...γνωριζει κανεις?

Ίσως σε βοηθήσει το Autokiller Memory Optimizer. Κατεβασε το από το Market και επιλεξε το "moderate" profile. Θα κλείνει αυτόματα όσες εφαρμογές μένουν ανενεργες στο παρασκήνιο.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

ναι συμβαινει αυτο γιατι ετσι λειτουργει το android.Δεν ειναι windows Ουτε ios,στο android Κρατουντε επιτηδεσ ανοιχτες εφαρμογες.Αν τις κλεισεις το κινητο παει πιο αργα και κολλαει.Επισης τα προγραμματα autokiller,σκοτωνουν την μπαταρια.Μης σας απασχολει που ειναι ανοιχτες εφαρμογες,το κινητο τις κλεινει αυτοματα οταν γεμισει η μνημη του.Αρχιζει να κλεινει αυτες που δεν χρειαζοντε.Μην ασχολειστε με αυτα,και μην πατατε τερματισμος εφαρμογων,δεν κανετε σωστα ετσι.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ξερει καποιος εαν υπαρχει καποιο κινητο που να εχει λειτουργια διαχειρησης εισερχομενων κλησεων ? δλδ να οριζεις απο που να δεχεσαι ή οχι κλπ

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
παλια ηταν τα sony ericsson που ειχαν , νομιζω και καποια LG που μπορουσες να αποθηκευσεις καποια νουμερα σαν απαγορευμενα  και οταν αυτοι σε καλουσανε εβγαινε κατευθειαν κλειστο...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
ναι συμβαινει αυτο γιατι ετσι λειτουργει το android.Δεν ειναι windows Ουτε ios,στο android Κρατουντε επιτηδεσ ανοιχτες εφαρμογες.Αν τις κλεισεις το κινητο παει πιο αργα και κολλαει.Επισης τα προγραμματα autokiller,σκοτωνουν την μπαταρια.Μης σας απασχολει που ειναι ανοιχτες εφαρμογες,το κινητο τις κλεινει αυτοματα οταν γεμισει η μνημη του.Αρχιζει να κλεινει αυτες που δεν χρειαζοντε.Μην ασχολειστε με αυτα,και μην πατατε τερματισμος εφαρμογων,δεν κανετε σωστα ετσι.

μ ακουγετε πολυ μλκια

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
στα android υπαρχουν πολλα προγραμματα στο μαρκετ που μλοκαρουν κλισεις,προφανως γινεται και στο Iphone.Μια γνωστη εφαρμογη ειναι το call blocker

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
κατα προτιμηση να ειναι ενσωματομενο στην συσκευη , οχι εξτρα εφαρμογη

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
παντως αυτο εδω ειναι το 10ρι σε vfm...
διπυρηνο, καλη οθονη 4'', 480Χ800, καλη καμερα full HD, HDMI υποδοχη και ευκολο και ασφαλες "σπασιμο"...
ασε που δεν ειναι τοσο παντοφλα οσο τα αλλα διπυρηνα, μολις που ξεπερναει τα 12εκ υψος...

προβληματιζομαι βεβαια μηπως πρεπει να περιμενω αυτο, που ειναι πιο μουρατο, αλλα λογικα η τιμη του θα ειναι υπερδιπλασια οταν ερθει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom