Φιλε μου εγω εχω το GS2 και με βγαζει ανετα 1μιση μερα με νορμαλ χρηση. Λιγο ιντερνετ, λιγα τηλ, λιγα παιχνιδια κ καμποσα μηνυματα.
Να σου κανω μια ερωτηση, την φωτεινοτητα σε τι επιπεδα την ειχες ρυθμισμενη? Γιατι αμα την ειχες τερμα, κανενα smartphone δεν αντεχει πανω απο μια μερα...
Το IOS δεν ειναι καλυτερο του android αλλα η οθονη του ειναι οντως καλυτερη απο της Samsung. Εξαλλου για μενα ειναι κ το μοναδικο πραγμα στο οποιο η Apple ειναι ακομη μπορστα απο τις υπολοιπες εταιριες.
Κ πανω απ'ολα ειναι για τι το θες το τηλ! Αμα θες ενα τηλ που να τα κανει ολα, κ να χρησιμοποιεις τα περισσοτερα απο αυτα που κανει, δεν θα βρεις με 100 ευρω...
Την οθόνη την έχω φυσικά στο τέρμα,γιατί στο χώρο εργασίας μου υάρχουν πάρα πολλά φώτα pl και φθορίου και με χαμηλή φωτεινοτητα απλά δεν φαίνεται. Το ίδιο και έξω στο φως της ημέρας. Από οθόνες , εμένα μεταξύ των 3 που ανέφερα , μου άρεσε καλύτερα του Samsung. Του iPhone μάλλον τελευταία θα την έβαζα.Από λειτουργικά μου αρέσει καλύτερα το Ios .
Το android απλά το σιχάθηκα.Φυσικά δεν θα ξαναπάρω ποτέ κανένα με android.Αν πάρω άλλο smartphone θα δοκιμάσω το νέο windows phone.
Από ομιλία , μιλάω πάρα πολύ καθημερινά και γιαυτό οι μπαταρίες κλατάρουν.
Εφαρμογές όπως twitter,facebook,games κτλ κτλ σε κινητό δεν θα με απασχολούσαν ποτέ,
αφού στη δουλειά υπάρχει πάντα υπολογιστής δίπλα.
Για κόστος εγώ δεν αναφέρθηκα. Αν μου αρέσει κάποιο κινητό , θα το πάρω ανεξαρτήτως κόστους. Γι'αυτό και δοκίμασα και αυτά τα 3 σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το apple πάντως το θεωρώ υπερτιμημένο. Τα άλλα δύο τα πήρα απο μαγαζιά που βρήκα στο σκρουτζ , στα 305 το lg και στα 440 το samsung.
Οι χρηματοδοτήσεις των εταιρείων , άλλη ΑΠΑΤΗ.
ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΥΛΑ.