το συγκεκριμενο τι φαση ειναι? εχει γνωση καποιος να μου το περιγραψει??
το σκεφτομαι πολυ σοβαρα γιατι μ αρεσει εμφανισιακα αλλα κατα τ αλλα δε ξερω ποσο μετραει..
το έχει φίλος .. είναι vfm.. μέχρι και hdmi port έχει..
το συγκεκριμενο τι φαση ειναι? εχει γνωση καποιος να μου το περιγραψει??
το σκεφτομαι πολυ σοβαρα γιατι μ αρεσει εμφανισιακα αλλα κατα τ αλλα δε ξερω ποσο μετραει..
nokia e series.....Μετα απο απειρες ωρες απροβληματιστης λειτουργίας ηρθε η ωρα της συνταξης για το πιστο μου sony w 800-δεν ειμαι βεβαιος αν ειναι αυτο δεν διαβαζεις τιποτα πλεον πάνω του- και εδω θελω την βοηθειά σας γνώστες συναγωνιστες.
Δεδομένο Α:Τα φράγκα που μπορω να διαθεσω ειναι maχ 150 e,τα οποια με μια ανταλλαγή που θα κάνω φτάνουν στα 200.
Δεδομένο Β:Δεν με πειράζει να ειναι μεταχειρισμένο.
Δεδομένο Γ:Δεν ειμαι fan της apple,αν ομως καταφέρετε να με ψήσεται με επιχειρηματα δεν εχω πρόβλημα να γινω κάτοχος i-phone.
Για την ωρα ειμαι αναμεσα στο galaxy και το x-peria βοηθάτενες παίδες
με τα λεφτα που θελει δεν θα βρει τιποτα απο αυταi-phone 3gs ΔΑΓΚΩΤΟ φιλε !!!!!
Εχω και I-phone4 και adroid Κινητο Samsung Galaxy Note !!!!!!
Το ενα συμπηρωνει το αλλο να σου πω, αλλα την ποικιλια στις εφαρμογες και την ασφαλεια που εχει το i-phone ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!!
Ρε γλ ξαναδιαβασε τι γραφω ..... :Sμε τα λεφτα που θελει δεν θα βρει τιποτα απο αυτα
Διαφωνώ! Όλες οι εφαρμογές βγαίνουν και για Android πλέον και επίσης το θέμα ασφάλειας είναι πολύ περίπλοκο για να συζητιέται έτσι απλά.i-phone 3gs ΔΑΓΚΩΤΟ φιλε !!!!!
Εχω και I-phone4 και adroid Κινητο Samsung Galaxy Note !!!!!!
Το ενα συμπηρωνει το αλλο να σου πω, αλλα την ποικιλια στις εφαρμογες και την ασφαλεια που εχει το i-phone ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!!
Κι ομως εχω το νοουτ και δεν βρισκω πολλες εφαρμογες ....Διαφωνώ! Όλες οι εφαρμογές βγαίνουν και για Android πλέον και επίσης το θέμα ασφάλειας είναι πολύ περίπλοκο για να συζητιέται έτσι απλά.
την ποικιλια στις εφαρμογες και την ασφαλεια που εχει το i-phone ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!!
Το 4 εχω φιλε μου και με κραταει σχεδον 2 μερες .... το χρησιμοποιω παρα πολυ μπαινοντας νετ η ακουγοντας μουσικη.....για το ποσο γρηγορα πεφτει η μπαταρια...εχεις να πεις κατι ;
εγω πηγα απ'το 3gs στο 4s...
αν το πρώτο ήταν χάλι..τώρα ζω εφιάλτη...
Το 4 εχω φιλε μου και με κραταει σχεδον 2 μερες .... το χρησιμοποιω παρα πολυ μπαινοντας νετ η ακουγοντας μουσικη.....
Στο 4s οντως επεφτε η μπαταρια γρηγορα αλλα απο οτι διαβαζω με τις εννημερωσεις εχει διορθωθει το προβλημα.....
Ηθελα να το παρω στα 64 gb αλλα δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα ακομη
ρε φελον για εμπα εδω και ψαξτο λιγο.....
Κι ομως εχω το νοουτ και δεν βρισκω πολλες εφαρμογες ....
Ενα ποδοσφαιρακι ψαχνω να του βαλω και μου εχει το pes2010 και κατι αρχαιες μαλακιες.... για fifa η pes12 ουτε λογος να γινεται....
Ασε που νεες εφαρμογες βγαζει 10 τον μηνα ενω το i-tunes 100....
Ασφαλεια εννοω να σβησει το κινητο σου και να μην χαθουν οι επαφες γιατι διασωζονται μεσω λογαριασμου στο i-tunes !!!!!!!
για σκεψου να εχεις 450 επαφες και να τις χασεις ....... αντε να τις περνας μια μια παλι....
Πριν 6 μήνες μου έβλεπα στατιστικά, το Android είχε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο marketΚι ομως εχω το νοουτ και δεν βρισκω πολλες εφαρμογες ....
Ενα ποδοσφαιρακι ψαχνω να του βαλω και μου εχει το pes2010 και κατι αρχαιες μαλακιες.... για fifa η pes12 ουτε λογος να γινεται....
Τι να σου πω; Η αδερφή μου μέσω Ubuntu τις περνάει με δυο κλικ.Ασφαλεια εννοω να σβησει το κινητο σου και να μην χαθουν οι επαφες γιατι διασωζονται μεσω λογαριασμου στο i-tunes !!!!!!!
για σκεψου να εχεις 450 επαφες και να τις χασεις ....... αντε να τις περνας μια μια παλι....
δεν το βρεισκω ρε φιλε ......Καλα την παλευεις ? μια χαρα υπαρχει το PES2012 και fifa 2012 για android
nokia e series.....
Κι ομως εχω το νοουτ και δεν βρισκω πολλες εφαρμογες ....
Ασφαλεια εννοω να σβησει το κινητο σου και να μην χαθουν οι επαφες γιατι διασωζονται μεσω λογαριασμου στο i-tunes !!!!!!!
Καταρχην δεν ξερω αγγλικα.Πόσα ξέρεις από κινητά...
Προφανώς δεν άκουσες ποτέ για συγχρονισμό με υπολογιστή (outlook) ή με το g mail ώστε να έχεις πολλαπλή ασφάλεια για τα δεδομένα σου...
Για προγράμματα τύπου drop box ή sugar sync ούτε λόγος αλλά άσ' το γιατί αυτά είναι για τύπους που δεν παίρνουν το κινητό για να παίζουν παιχνιδάκια...
Και στα παπάρια μας πόσες εφαρμογές βγαίνουν στα i tunes... Το 90% των εφαρμογών που βγαίνουν γενικά για κινητά είναι άχρηστες για το μέσο χρήστη...
Πάντως, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, 3 μέρες που έχω android phone, θα έλεγα ότι το αντρόιντ είναι καλό λειτουργικό αλλά πρέπει να ωριμάσει και άλλο.