Νέα

Βοήθεια για επιλογή κινητού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghost rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billybomb

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το συγκεκριμενο τι φαση ειναι? εχει γνωση καποιος να μου το περιγραψει??

το σκεφτομαι πολυ σοβαρα γιατι μ αρεσει εμφανισιακα αλλα κατα τ αλλα δε ξερω ποσο μετραει.. :think:

το έχει φίλος .. είναι vfm.. μέχρι και hdmi port έχει..

OP
OP
ghost rider

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τελικά η μικρη ενσωματωμένη μνήμη τι επιπτωσεις εχει πρακτικα,και πως διορθώνεται αν διορθώνεται !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μετα απο απειρες ωρες απροβληματιστης  λειτουργίας ηρθε η ωρα της συνταξης για το πιστο μου sony w 800-δεν ειμαι βεβαιος αν ειναι αυτο δεν διαβαζεις τιποτα πλεον πάνω του- και εδω θελω την βοηθειά σας γνώστες συναγωνιστες.
Δεδομένο Α:Τα φράγκα που μπορω να διαθεσω ειναι maχ 150 e,τα οποια με μια ανταλλαγή που θα κάνω φτάνουν στα 200.

Δεδομένο Β:Δεν με πειράζει να ειναι μεταχειρισμένο.

Δεδομένο Γ:Δεν ειμαι fan της apple,αν ομως καταφέρετε να με ψήσεται με επιχειρηματα δεν εχω πρόβλημα να γινω κάτοχος i-phone.
Για την ωρα ειμαι αναμεσα στο galaxy και το x-peria βοηθάτενες παίδες  :sunglasses:
nokia e series.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
i-phone 3gs ΔΑΓΚΩΤΟ φιλε !!!!!

Εχω και I-phone4 και adroid Κινητο Samsung Galaxy Note !!!!!!

Το ενα συμπηρωνει το αλλο να σου πω, αλλα την ποικιλια στις εφαρμογες και την ασφαλεια που εχει το i-phone ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Το ενα συμπηρωνει το αλλο να σου πω, αλλα την ποικιλια στις εφαρμογες και την ασφαλεια που εχει το i-phone ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!!
με τα λεφτα που θελει δεν θα βρει τιποτα απο αυτα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
με τα λεφτα που θελει δεν θα βρει τιποτα απο αυτα
Ρε γλ ξαναδιαβασε τι γραφω ..... :S

Δεν του ειπα να παρει το νοουτ η το 4  :uglystupid:
Αυτα πανε 550-600 ευρω μεταχειρισμενα ενω για καινουργια υπολογιζε απο 700-800....

Mπορει να παρει το 3g η το 3gs με 200 ευρω ανετα

Επισκέπτης

Διαφωνώ! Όλες οι εφαρμογές βγαίνουν και για Android πλέον και επίσης το θέμα ασφάλειας είναι πολύ περίπλοκο για να συζητιέται έτσι απλά.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Διαφωνώ! Όλες οι εφαρμογές βγαίνουν και για Android πλέον και επίσης το θέμα ασφάλειας είναι πολύ περίπλοκο για να συζητιέται έτσι απλά.
Κι ομως εχω το νοουτ και δεν βρισκω πολλες εφαρμογες ....
Ενα ποδοσφαιρακι ψαχνω να του βαλω και μου εχει το pes2010  :jerking: και κατι αρχαιες μαλακιες.... για fifa η pes12 ουτε λογος να γινεται....

Ασε που νεες εφαρμογες βγαζει 10 τον μηνα ενω το i-tunes 100....

Ασφαλεια εννοω να σβησει το κινητο σου και να μην χαθουν οι επαφες γιατι διασωζονται μεσω λογαριασμου στο i-tunes !!!!!!!

για σκεψου να εχεις 450 επαφες και να τις χασεις ....... αντε να τις περνας μια μια παλι....  :uglystupid:

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
την ποικιλια στις εφαρμογες και την ασφαλεια που εχει το i-phone ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!!

για το ποσο γρηγορα πεφτει η μπαταρια...εχεις να πεις κατι ;

εγω πηγα απ'το 3gs στο 4s...

αν το πρώτο ήταν χάλι..τώρα ζω εφιάλτη...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
για το ποσο γρηγορα πεφτει η μπαταρια...εχεις να πεις κατι ;

εγω πηγα απ'το 3gs στο 4s...

αν το πρώτο ήταν χάλι..τώρα ζω εφιάλτη...
Το 4 εχω φιλε μου και με κραταει σχεδον 2 μερες .... το χρησιμοποιω παρα πολυ μπαινοντας νετ η ακουγοντας μουσικη.....
Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την μπαταρια του ......

Στο 4s οντως επεφτε η μπαταρια γρηγορα αλλα απο οτι διαβαζω με τις εννημερωσεις εχει διορθωθει το προβλημα.....

Ηθελα να το παρω στα 64 gb αλλα δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα ακομη

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το 4 εχω φιλε μου και με κραταει σχεδον 2 μερες .... το χρησιμοποιω παρα πολυ μπαινοντας νετ η ακουγοντας μουσικη.....

Στο 4s οντως επεφτε η μπαταρια γρηγορα αλλα απο οτι διαβαζω με τις εννημερωσεις εχει διορθωθει το προβλημα.....

Ηθελα να το παρω στα 64 gb αλλα δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα ακομη

επειδή πέρασε για πολύ λίγο απ'τα χέρια μου το 4...το δικό σου πρέπει να είναι απ'τα συλλεκτικά μοντέλα...

άκου σχεδόν 2 μέρες...ούτε 8ωρο δεν κλείνει στους γνωστούς μου...

στο 4s...δεν ξέρω τι διαβάζεις...αλλά σε όποιον τοίχο το καρφώσω θα σου πω να πας να το πάρεις...
όταν μου ξανακλείσει σε κλήση μετά από 2 ή 3 ώρες...

καλύτερα πάρε κάτι άλλο...τσάμπα λεφτά θα δώσεις για την μαλακία...(ένα νόκια 5ετίας που έχω...καλύτερο είναι..κ το φορτίζω 1 φορά τη βδομάδα)!..

:2funny:

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6

τι να σου λέω....κ τι να μου πεις με την μαλακία...

αφού έγινε μόδα...βγάζουν αβέρτα μοντέλα με προβλήματα...και στ'αρχίδια τους...

στο 4 είχε θέμα με την κεραία...στο 4ς έχει θέμα με τη μπαταρία...

στο 5, θα έχει πρόβλημα το μουνί που τους ξέρασε...

και πάει λέγοντας...

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ενα ποδοσφαιρακι ψαχνω να του βαλω και μου εχει το pes2010  :jerking: και κατι αρχαιες μαλακιες.... για fifa η pes12 ουτε λογος να γινεται....

Ασφαλεια εννοω να σβησει το κινητο σου και να μην χαθουν οι επαφες γιατι διασωζονται μεσω λογαριασμου στο i-tunes !!!!!!!

για σκεψου να εχεις 450 επαφες και να τις χασεις ....... αντε να τις περνας μια μια παλι....  :uglystupid:

Καλα την παλευεις ? μια χαρα υπαρχει το PES2012 και fifa 2012 για android

Επισκέπτης
Ενα ποδοσφαιρακι ψαχνω να του βαλω και μου εχει το pes2010  :jerking: και κατι αρχαιες μαλακιες.... για fifa η pes12 ουτε λογος να γινεται....

Πριν 6 μήνες μου έβλεπα στατιστικά, το Android είχε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο market

για σκεψου να εχεις 450 επαφες και να τις χασεις ....... αντε να τις περνας μια μια παλι....  :uglystupid:
Τι να σου πω; Η αδερφή μου μέσω Ubuntu τις περνάει με δυο κλικ.

Α και να μην ξεχνούμε ότι άλλο Android 2+ και άλλο 4+ που βγήκε πρόσφατα!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το android συγχρονίζει τις επαφές με έναν λογαριασμό gmail.
Μάλιστα βολεύει το έντιτ εκεί, μιας και περνάς μέχρι και διεύθυνση για google maps (για να έχεις μέχρι και nav).

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα την παλευεις ? μια χαρα υπαρχει το PES2012 και fifa 2012 για android
δεν το βρεισκω ρε φιλε ......
που το βρηκες εσυ ?

Μπαινω στο μαρκετ του σαμσουνγκ νοουτ και το βαζω στην αναζητηση αλλα δεν το εχει.....
Μηπως ειναι θεμα λειτουργικου ?
Εχει πολλες εκδοσεις διαβαζω και βλεπω....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ισως δεν το γνωριζω ακομη καλα καλα...

παντως φιφα και προ 12 μου βγαζει κατι χακινγκ και κουιντε που καμια σχεση δεν εχουν με τα παιχνιδια......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

No more symbian...
8 χρόνια το βαρέθηκα το γαμήδι...
Η σειρά Ε έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα κινητών βάσει hardware και προδιαγραφών (είχα Ε66 για 3 βάλε χρόνια) αλλά με αυτό το γαμωλογισμικό έμειναν πίσω...

Πόσα ξέρεις από κινητά...
Προφανώς δεν άκουσες ποτέ για συγχρονισμό με υπολογιστή (outlook) ή με το g mail ώστε να έχεις πολλαπλή ασφάλεια για τα δεδομένα σου...
Για προγράμματα τύπου drop box ή sugar sync ούτε λόγος αλλά άσ' το γιατί αυτά είναι για τύπους που δεν παίρνουν το κινητό για να παίζουν παιχνιδάκια...
Και στα παπάρια μας πόσες εφαρμογές βγαίνουν στα i tunes... Το 90% των εφαρμογών που βγαίνουν γενικά για κινητά είναι άχρηστες για το μέσο χρήστη...

Πάντως, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, 3 μέρες που έχω android phone, θα έλεγα ότι το αντρόιντ είναι καλό λειτουργικό αλλά πρέπει να ωριμάσει και άλλο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πόσα ξέρεις από κινητά...
Προφανώς δεν άκουσες ποτέ για συγχρονισμό με υπολογιστή (outlook) ή με το g mail ώστε να έχεις πολλαπλή ασφάλεια για τα δεδομένα σου...
Για προγράμματα τύπου drop box ή sugar sync ούτε λόγος αλλά άσ' το γιατί αυτά είναι για τύπους που δεν παίρνουν το κινητό για να παίζουν παιχνιδάκια...
Και στα παπάρια μας πόσες εφαρμογές βγαίνουν στα i tunes... Το 90% των εφαρμογών που βγαίνουν γενικά για κινητά είναι άχρηστες για το μέσο χρήστη...

Πάντως, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, 3 μέρες που έχω android phone, θα έλεγα ότι το αντρόιντ είναι καλό λειτουργικό αλλά πρέπει να ωριμάσει και άλλο.
Καταρχην δεν ξερω αγγλικα.

Δευτερον, ΔΕΝ τα ξερω ολα, αρα, οποτε ειναι ανοητο να μου την λες γιαυτο.

Τριτον, οταν αγοραζεις κινητο τεχνολογιας, θες και τα παιχνιδακια σου και την καμερα σου και την φωτογραφια σου και τον θεο ολοκληρο, στις προδιαγραφες που εχει ....

Τωρα, οσον αφορα τα προγραμματα που αναφερες, αν θες ριξε τα φωτα σου να τα δω κι εγω, οπως και αλλοι και ασε τις εξυπναδες και τους κομπασμους κατα μερος...  ;)

Συμφωνω μαζι σου, στα περι συμβιαν και ωριμανσης του αντροιντ, καθως και στα περι χρησιμοτητας των εφαρμογων στο μεγαλυτερο μερος τους, στο μεσο χρηστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom