Νέα

Βοήθεια για επιλογή κινητού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghost rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καταρχην δεν ξερω αγγλικα
Δευτερον ΔΕΝ τα ξερω ολα, αρα, οποτε ειναι ανοητο να μου την λες γιαυτο.
Τριτον οταν αγοραζει κινητο τεχνολογιας θες και τα παιχνιδακια σου και την καμερα σου και την φωτογραφια σου και τον θεο ολοκληρο στις προδιαγραφες που εχει ....

Τωρα οσον αφορα τα προγραμματα που αναφερες αν θες ριξε τα φωτα σου να τα δω κι εγω οπως και αλλοι και ασε τις εξυπναδες και τους κομπασμους κατα μερος...

Συμφωνω μαζι σου στα περι συμβιαν και ωριμανσης του αντροιντ καθως και στα περι χρησιμοτητας των εφαρμογων στο μεγαλυτερο μερος τους

Αν δεν ξέρεις τί μέθοδοι διάσωσης - αποθήκευσης- συγχρονισμού αρχείων υπάρχουν, ρώτα προτού χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα ότι τα απλ είναι πιο ασφαλή λόγω... i tunes!
Τα προγράμματα τα έγραψα, ψάξε τα στο γουγλη αλλά θα πρέπει να ξέρεις και λίγα αγγλικά..
Και αν διάβασα καλά, έχεις το νόυτ- δηλαδή το galaxy note;;;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το android συγχρονίζει τις επαφές με έναν λογαριασμό gmail.
Μάλιστα βολεύει το έντιτ εκεί, μιας και περνάς μέχρι και διεύθυνση για google maps (για να έχεις μέχρι και nav).

Βολεύει πολύ ο συγχρονισμός με pc πάντως...Και περνάς τη διευθυνση με χάρτες και στα ραντεβού ακόμη!
Το android όμως δεν συγχρονίζεται με υπολογιστή μέσω bluetooth, το οποίο βολεύει αφάνταστα αλλά μέσω wi fi (και στα samsung δεν μπορώ να πω ότι είναι και πολύ λειτουργικό το σχετικό λογισμικό) όποτε πέφτει καλώδιο...

Το κακό βέβαια είναι ότι πλέον κάνεις συνδιοκτήτρια σε πισι και κινητό τη google..

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω διαβάσει παραπάνω τι λέτε αλλά....επειδη κάτι έπιασε το μάτι μου για iphone...προτεινω να πας για android κινητο γιατι:
1)θα σου βγει αρκετα πιο φτηνα
2)δεν θα εχεις προβλημα(ταχυτητα κλπ)
3)εχει παααρα πολλες εφαρμογες και παιχνιδια
4)Δεν θα εχεις το itunes να σου τα πρηζει
και
5)Υπαρχει απλος τροπος να κατεβαζεις εφαρμογες που ειναι επι πληρωμη δωρεαν και χωρις να "πειραξεις" το κινητο (just ask me)

πχ της Sony Ericsson to Xperia neo V: (στο Πλαισιο κανει 200 Ευρω, εχει HD video κλπ)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έλεος ρε πούστη μου.
Τόσο αναγκαίο είναι να περάσεις & τα ραντεβού στο κινητό??
Άσε που αυτό το κάνεις και με τα αντίστοιχα 5ετίας..

Και με 8ετίας μπορώ να σου πω...
Και ναι, είναι αναγκαίο, όπως είναι αναγκαίο να έχεις μαζί σου μερικά αρχεία που δουλεύειες...
Είπαμε, ο καθένας με τις ανάγκες του.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
No more symbian...
8 χρόνια το βαρέθηκα το γαμήδι...
Η σειρά Ε έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα κινητών βάσει hardware και προδιαγραφών (είχα Ε66 για 3 βάλε χρόνια) αλλά με αυτό το γαμωλογισμικό έμειναν πίσω...
Ε7 και Anna τύπε...πολύ καλό Set up.

Αν και για κινητό, για όσους δεν τους ενδιαφέρουν τα μπιχλιμπίδια και όλα τα apps που κάνουν κοριτσάκια του λυκείου χαρούμενα, η επιλογή είναι μόνο blackberry.

Επισκέπτης
Πριν δυο βδομάδες, το Πλαίσιο είχε το Xperia με 99 ευρώ και καρτοσυμβόλαιο των 25 ευρώ ανά μήνα.
Ήταν καλή ευκαιρία αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Επισκέπτης
Και με 8ετίας μπορώ να σου πω...
Και ναι, είναι αναγκαίο, όπως είναι αναγκαίο να έχεις μαζί σου μερικά αρχεία που δουλεύειες...
Είπαμε, ο καθένας με τις ανάγκες του.

Δε μίλησα για αρχεία, αλλά για ραντεβού.
Δεν είναι το ίδιο.
Εντάξει, τώρα ο καθένας με τις ανάγκες του και την καθημερινότητά του.
Ίσως επειδή λόγω δουλειάς είμαι μ'ένα τηλέφωνο στο χέρι να μου έχει βγει και μια παραπάνω απέχθεια για αυτές τις μπουρδελοσυσκευές οπότε πάω πάσο..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βολεύει πολύ ο συγχρονισμός με pc πάντως...Και περνάς τη διευθυνση με χάρτες και στα ραντεβού ακόμη!
Το android όμως δεν συγχρονίζεται με υπολογιστή μέσω bluetooth, το οποίο βολεύει αφάνταστα αλλά μέσω wi fi (και στα samsung δεν μπορώ να πω ότι είναι και πολύ λειτουργικό το σχετικό λογισμικό) όποτε πέφτει καλώδιο...

Το κακό βέβαια είναι ότι πλέον κάνεις συνδιοκτήτρια σε πισι και κινητό τη google..

Μάην καμαράντ, προτιμώ το τζιμέιλ, γιατί συγχρονίζεις παντού και ρίαλ τάιμ με ντάτα πλάν.
Και για ραντεβού, μια χαρά κάνει το κάλενταρ, άσε που βγάζει και κονέκτορ για άουτλουκ ή σάνμπερντ.
Και όλα αυτά χωρίς προπριετέρι, και αν θες και με διαφορετικά κινητά.

Τώρα με λίγο παιχνιδάκι με το ντρόπμποξ και το φρίμεικ, και φτιάξαμε στρίμινγκ μουσικής σε γουάι φάι.
(λολ, ξέρω, ακούγομαι σαν τον γκαπ...)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ε7 και Anna τύπε...πολύ καλό Set up.

Αν και για κινητό, για όσους δεν τους ενδιαφέρουν τα μπιχλιμπίδια και όλα τα apps που κάνουν κοριτσάκια του λυκείου χαρούμενα, η επιλογή είναι μόνο blackberry.

Ποτέ ξανά symbian είτε το λένε Άννα είτε Μαρία...
Για τα μπλακμπερυ θα συμφωνήσω- είναι πράγματι εργαλεία αλλά τελικά δεν είναι θέμα πλατφόρμας αλλά χρήσης...
Μια χαρά λειτουργούν επαγγελματικές εφαρμογές και μέηλ και σε android. Και είπαμε, φατσομπούκια ή εφαρμογές για anal bleaching μακρυά από το κινητό... Χάσιμο χρόνου και mb.
Δεν ξέρω τί παίζει με τα windows phones...

Δε μίλησα για αρχεία, αλλά για ραντεβού.
Δεν είναι το ίδιο.
Εντάξει, τώρα ο καθένας με τις ανάγκες του και την καθημερινότητά του.
Ίσως επειδή λόγω δουλειάς είμαι μ'ένα τηλέφωνο στο χέρι να μου έχει βγει και μια παραπάνω απέχθεια για αυτές τις μπουρδελοσυσκευές οπότε πάω πάσο..

Το ζήτημα είναι ότι πολλές φορές καλείσαι να κλείσεις ραντεβού ενώ είσαι εν κινήσει όποτε πρέπει να δεις άμεσα διαθέσιμες μέρες και ώρες και να το σημειώσεις επί τόπου...
Στη δουλειά μου αυτή η δυνατότητα λύνει χέρια...

Και παρόλο που και γω είμαι με την κινητούμπα στο χέρι, δεν απεχθάνομαι τη συσκευή αλλά αυτούς που με καλούν με ηλίθιες ερωτήσεις και απαιτήσεις!  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το ζήτημα είναι ότι πολλές φορές καλείσαι να κλείσεις ραντεβού ενώ είσαι εν κινήσει όποτε πρέπει να δεις άμεσα διαθέσιμες μέρες και ώρες και να το σημειώσεις επί τόπου...

Εκείνο το δίμετρο που είχες για PA και έκανε ακριβώς την ίδια δουλειά, τι το έκανες?

:dancing:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΥΓ. Και χωρίς πλάκα, πέρα από άντρο, μπλάκμπερι και τα λοιπά, το κινητό που φχαριστήθηκα περισσότερο ήταν το Ν2 της συχωρεμένης της Νίονοουντ.
Μικρό, φτηνό, στυλιζαρισμένο και με τα τζέστιουρς άπαιχτο. Για τηλέφωνα και μόνο όμως, μιας και τα υπόλοιπα ήταν γτπκ.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
δεν το βρεισκω ρε φιλε ......
που το βρηκες εσυ ?

Μπαινω στο μαρκετ του σαμσουνγκ νοουτ και το βαζω στην αναζητηση αλλα δεν το εχει.....
Μηπως ειναι θεμα λειτουργικου ?
Εχει πολλες εκδοσεις διαβαζω και βλεπω....

πατα PES2012 στο μαρκετ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Περικοπές 20% λόγω κρίσης τύπε- το αντικατέστησα με ένα 1,60!  :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστός. Άλλωστε κάτω από 1.75 δεν έχουν και τεκμήριο.

:2funny: :2funny:

PS: Windows Phone, θεωρώ επίσης καλά. Έπαιζα τις προάλλες με το αντίστοιχο Νοκια. Καλό...αν και μυρίζει ότι θέλει να γίνει apple, οπότε εάν συνεχίσουν έτσι, σύντομα θα είναι ιδανικό δώρο για την βαφτιστήρα μου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το samsung galaxy s2 πόσο έχει τώρα;
γιατί δεν παίζεται το κινητό λέμε..