Γειά σε όλους!Ειμαι νέο μέλος κ θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο σύντομα μπορώ.Ειμαι 22 χρονών και ακόμα δεν(παρθενος δλδ-ουτε να το πω δεν τολμώ).Αφου ξεπαραστηκαν κάποια ζητηματα που με ταλαιπωρούσαν-πολλά περιττα κιλά και καποια άλλα προβλήματα υγειας-νομιζω οτι πλέον ήλθε ο καιρός να πάψει να με τρώει η μαλακία μεταφορικά κ κυριολεκτικά.΄Μιας κ είμαι Αθήνα αυτές τις μέρες λοιπόν πριν ανέβω στα γιάννενα οπου σπουδάζω λέω να το εκμεταλλευτώ κατάλληλα.Μιας κ το μπουρδέλο δεν με πολυεμπνέει για 1η φορά λέω να κλείσω με μια city tour (αν κ θα μου στοιχισει ο κουκος αηδόνι αλλά χαλάλι αν πάνε όλα καλά...).Ριχνοντας όμως μια ματιά στις γκόμενες και διαβάζοντας μετά τα σχόλια τόσο εδώ όσο κ από άλλα σαιτ χοντρομπερδεύτικα.Οι κριτικές είναι αλλου για αλλού:άλλος την ίδια κοπέλα την παρουσιάζει θεά σεξοπουτσορουφηχτρα κλπ και άλλος ως ανοργασμικά κοτά που δεν το ένα που δεν το άλλο κλπ.Θα μου πειτε λογικό ως ένα βαθμό καθώς γούστα είναι αυτά αλλά όχι κ έτσι.Πολύ ακραίες διαφορές που σε συνδυασμό με άλλα με έχουν βάλει σε πολλές σκεψεις.Σε πολύ γνωστό σαιτ για παράδειγμα με ct gfe κλπ(αν λέω καλά τους όρους)εντοπισα την ίδια κοπέλα να έχει 2 ονόματα κ κάποιες ταυτόσημες κριτικές σε κάθε ένα από τα προφίλ της. Κ μάλιστα ίδιες ρε σεις κριτικές(εξαιρετικές κιόλας!!!) με τα ίδια σύμβολα-φάτσες-ατάκες από άτομα διαφορετικών χωρών :S...Κάτι μου βρώμισε λοιπόν για αυτό κ είπα να ζητήσω τη βοήθειά σας:αν μπορεί κάποιος από σας να μου συστήσει μια καλή ct κ σε εμφάνιση κ σε συμπεριφορά.Μην πάω κ μου τύχει καμιά κλαψομούνα και ψυχρη κ με ξενερώσει κ της τα σκάσω χοντρα και μέινω με το πουλί στο χέρι...Ειναι πρωτη φορά ρε σεις ε κ όσο να ναι λιγο συναίσθημα μια καλή ατμόσφαιρα ,να αισθανθω κάπως άνετα κ μην κομπλαρω...Αυτά ευχαριστώ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοήθεια για ct...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα king22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Με τις γκομενες ειτε πουτανες ειτε οχι παιζει ρολο και η δικια σου συμπεριφορα πως θα ειναι.... Οταν βλεπεις πως μια γκομενα σε αλλους ειναι σωστη ενω σε αλλους οχι σημαινει πως καποιοι βρηκαν το κουμπι της ενω καποιοι αλλοι οχι.... Γυναικες ειναι και αυτες αλλωστε και περα απο τα χρηματα αν φερθεις και εσυ καλα θα ειναι + . Για αυτο μην παραξενευσαι... ορισμενοι νομιζουν πως επειδη πληρωσαν απεκτησαν ξαφνικα το δικαιωμα να κακομεταχειριστουν την αλλη η να της φερθουν λες και ειναι ζωο... φυσικα μιλαω για 3-4 στους 10. Για αυτο και τρωνε την φολα. Φυσικα εξαιρεση αποτελουν οι γκομενες που ειναι σκατοψυχες και θα φερθουν σκαρτα ακομη και αν εισαι ενταξει.
Οσο για τα σι τι που θελεις. Μηπως θα ηταν καλυτερο να ξανασκεφτεις την λυση του μπουρδελου ρε αδερφε?
Γνωστος απο την παρεα μου 21 ετων ηταν παρθενος και πηγε σε μπουρδελο τελικα πρωτη φορα και ολα καλα με 20 ευρω.
Τα σι τι ειναι πανακριβα οπως ειπες και εσυ... 250 ευρω για μια ωρα... εχεις την οικονομικη δυνατοτητα?
Εχει και αλλες εναλλακτικες μην πας αμεσως στην κορυφη εχει μπουρδελο με 20 μετα στουντιακι με 50 μετα κολ γκερλ με 120-150. Για ψαξου λιγο
Οσο για τα σι τι που θελεις. Μηπως θα ηταν καλυτερο να ξανασκεφτεις την λυση του μπουρδελου ρε αδερφε?
Γνωστος απο την παρεα μου 21 ετων ηταν παρθενος και πηγε σε μπουρδελο τελικα πρωτη φορα και ολα καλα με 20 ευρω.
Τα σι τι ειναι πανακριβα οπως ειπες και εσυ... 250 ευρω για μια ωρα... εχεις την οικονομικη δυνατοτητα?
Εχει και αλλες εναλλακτικες μην πας αμεσως στην κορυφη εχει μπουρδελο με 20 μετα στουντιακι με 50 μετα κολ γκερλ με 120-150. Για ψαξου λιγο
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
αν μπορεί κάποιος από σας να μου συστήσει μια καλή ct κ σε εμφάνιση κ σε συμπεριφορά.Μην πάω κ μου τύχει καμιά κλαψομούνα και ψυχρη κ με ξενερώσει κ της τα σκάσω χοντρα και μέινω με το πουλί στο χέρι...Ειναι πρωτη φορά ρε σεις ε κ όσο να ναι λιγο συναίσθημα μια καλή ατμόσφαιρα ,να αισθανθω κάπως άνετα κ μην κομπλαρω...Αυτά ευχαριστώ!
ολοι πριν αποκτήσουμε εμπειρία είμασταν πρωτάρηδες με τα ct και τις ποτανες γενικότερα...
εν ολίγοις από αυτές που είναι εδώ αυτή την εβδομάδα δύο:
1. Stella (δεν έχω ιδία άποψη αλλά δια μεσω των καλύτερων του είδους που την προτείνουν χωρίς δεύτερη κουβέντα)
2. Julia 69 (οικονομικότερη της Στέλλας αλλά όχι τόσο όμορφη...και σκύλος στο κρεβάτι έτοιμος να σε καταπιεί)
απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις είναι να είσαι χαλαρός και να έχεις σωστή υγιεινή. Και τα δύο θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα και θα περάσεις καλά
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ο Boldemort σου μιλησε πολυ σωστα.
Οι περισσοτεροι που ξεκινησαμε με τον αγοραιο ερωτα, ξεκινησαμε απο την ....βαση.
Τα απλα μπουρδελα δηλαδη.
Εγω συμβουλη για ct δεν μπορω να σου δωσω, μιας και ειμαι εντελως ασχετος με αυτη την κατηγορια.
Υπαρχουν ομως σε studio αρκετες κοπελες που ειναι αξιολογες, τοσο απο εμφανιση, οσο και συμπεριφορα, ετσι ωστε, αφου τους πεις πως ειναι η πρωτη σου φορα (σε καμια περιπτωση δεν ειναι ντροπη, ολοι μας καπως ξεκινησαμε) να σε περιποιηθουν και να περασεις καλα.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να διαθεσεις τοσα πολλα χρηματα, εστω και εαν σου περισευουν.
Με τον καιρο και αφου θα εχεις την εμπειρια, για προσωπικη σου ικανοποιηση δοκιμασε και με ct.
Ο ΝΙΤRΟ ειναι ενας απο τους expert στα ct, και η προταση του να ειναι αυτο που θα σε ικανοποιησει.
Οι περισσοτεροι που ξεκινησαμε με τον αγοραιο ερωτα, ξεκινησαμε απο την ....βαση.
Τα απλα μπουρδελα δηλαδη.
Εγω συμβουλη για ct δεν μπορω να σου δωσω, μιας και ειμαι εντελως ασχετος με αυτη την κατηγορια.
Υπαρχουν ομως σε studio αρκετες κοπελες που ειναι αξιολογες, τοσο απο εμφανιση, οσο και συμπεριφορα, ετσι ωστε, αφου τους πεις πως ειναι η πρωτη σου φορα (σε καμια περιπτωση δεν ειναι ντροπη, ολοι μας καπως ξεκινησαμε) να σε περιποιηθουν και να περασεις καλα.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να διαθεσεις τοσα πολλα χρηματα, εστω και εαν σου περισευουν.
Με τον καιρο και αφου θα εχεις την εμπειρια, για προσωπικη σου ικανοποιηση δοκιμασε και με ct.
Ο ΝΙΤRΟ ειναι ενας απο τους expert στα ct, και η προταση του να ειναι αυτο που θα σε ικανοποιησει.
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
και εσύ στα στούντιο expert είσαι ... αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και θα δώσω ένα παράδειγμα που κάποιος που κάνει και τα δύο θα το καταλάβει με τη μία:
αν στο στούντιο πέσεις σε λαβράκι και χάσεις το φως σου ,και κάτσει και η χημεία, ποια σκέψη έρχεται πρώτη στο μυαλό σου?
a.prive meeting
b.να ξαναπάς στο μαγαζί
ε, αν συμβεί το ίδιο με ct ,δεν περνάει δεύτερη σκέψη από το μυαλό σου απλώνεσαι στο κρεβάτι και το απολαμβάνεις...
αποψή μου...
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Ναι αν το σκεφτείς ετσι ότι οπως τους φέρονται φέρονται και αυτές τότε οκ-απλα με τις κριτικες κατι πρεπει να παιζει-τεσπα...Πάντως αν μπορεί κάποιος να μου συστησει κάποια(αν ειναι να μ στειλει pm σε περιπτωση που δεν θελει να το πει δημοσιως)θα ημουν υπόχρεος.Οσο για το στουντιο ειναι κ αυτό στη σκέψη αλλα μπουρδέλο όχι.Παντως η δυνατοτητα οικονομικά υπαρχει κ για ct.Επισης από οτι είδα εκ των υστερων ανοιξα νεο θέμα σε λάθος τοπικ-αν υπάρχει πρόβλημα κ ενοχλει τοτε αν μπορεί κάποιος απο τους διαχειριστές ας το μετακινησει γιατι εγώ δεν παίζει να χω αυτην τη δυνατοτητα...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Ναι αν το σκεφτείς ετσι ότι οπως τους φέρονται φέρονται και αυτές τότε οκ-απλα με τις κριτικες κατι πρεπει να παιζει-τεσπα...Πάντως αν μπορεί κάποιος να μου συστησει κάποια(αν ειναι να μ στειλει pm σε περιπτωση που δεν θελει να το πει δημοσιως)θα ημουν υπόχρεος.Οσο για το στουντιο ειναι κ αυτό στη σκέψη αλλα μπουρδέλο όχι.Παντως η δυνατοτητα οικονομικά υπαρχει κ για ct.Επισης από οτι είδα εκ των υστερων ανοιξα νεο θέμα σε λάθος τοπικ-αν υπάρχει πρόβλημα κ ενοχλει τοτε αν μπορεί κάποιος απο τους διαχειριστές ας το μετακινησει γιατι εγώ δεν παίζει να χω αυτην τη δυνατοτητα...
Η δικη μου ταπεινη συμβουλη ειναι να πας σε ενα μωρο με καλο σερβις (εμπειρο) και να της ομολογησεις οτι εισαι αρχαριος. Θα σε περιποιηθει καλα χωρις υπερβολες.
Πηγαινε στην Στελλα!!
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
αυτήν ...απλά στην αρχή μπορεί να σε ψαρώσει επειδή δεν σε ξέρει(τα κάνουν αυτά οι Ρωσίδες)αλλά δεν τρέχει τίποτα αν είσαι χαλαρός κ δεν αρχίσεις τα κάνε μου αυτό και κάνε μου το άλλο θα στα κάνει όλα μόνη τηςΜεχρι να απαντησω στον 1ο εγραψαν ποσοι μετα-λοιπον επι της ουσιας-στην στελλα την ρωσίδα αναφέρεσαι ετσι??χμ αυτη δεν ειναι που λέγεται κ αλενα??αυτη σκεφτομουν κ εγω...
και οι δύο είναι ανεξάρτητες ...η δεύτερη είναι Ρουμάνα παλιά καραβάνα και καλοδουλεμένη
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Φίλε Γιώργο καλά σου τα λένε τα παιδιά πιο πάνω,
Τα CT είναι για αργότερα κατά την γνώμη μου, γιατί και πολλά είναι τα χρήματα, και είναι σχετικά πιθανό να πάει στραβά και να σου μείνει η δυσάρεστη εμπειρία, άσε που δεν μιλάνε και ελληνικά 99%, και γενικά έχουν και μια πιο πολύπλοκη διαδικασία με τα χοτέλια κλπ.
Από την άλλη τα μπουρδέλα είναι περάστε-σκουπήστε, και συνήθως βρώμικα, και μπορεί και εκεί να χαλαστείς.
Αν θες μια γνώμη παραπάνω καλύτερα να πας σε ένα studio, και κατά προτίμηση με κάποια έμπειρη αλλά φιλική και άνετη κοπέλα που να μιλά ελληνικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο για την περίπτωσή σου από την γνωστή Αλίνα που συνήθως δουλεύει στο Βούρβαχη 19 αλλά και αλλού. Ψάξε στο σαιτ, πάρε και τηλέφωνο να είσαι σίγουρος ότι θα την βρεις, και πήγαινε με κλειστά μάτια. Με την Αλίνα αδύνατο να μην φύγεις με το χαμόλεγο στα χείλη.
Προτείνω να της πεις από την αρχή ότι θες άνεση και χρόνο (δεν χρειάζετε να πεις ότι είναι η πρώτη σου φορά) και για αυτό να πάρεις διπλό πρόγραμμα. Ότι πρέπει για την περίπτωσή σου. Εγγυημένα πράγματα ;)
Δες εδώ
Τα CT είναι για αργότερα κατά την γνώμη μου, γιατί και πολλά είναι τα χρήματα, και είναι σχετικά πιθανό να πάει στραβά και να σου μείνει η δυσάρεστη εμπειρία, άσε που δεν μιλάνε και ελληνικά 99%, και γενικά έχουν και μια πιο πολύπλοκη διαδικασία με τα χοτέλια κλπ.
Από την άλλη τα μπουρδέλα είναι περάστε-σκουπήστε, και συνήθως βρώμικα, και μπορεί και εκεί να χαλαστείς.
Αν θες μια γνώμη παραπάνω καλύτερα να πας σε ένα studio, και κατά προτίμηση με κάποια έμπειρη αλλά φιλική και άνετη κοπέλα που να μιλά ελληνικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο για την περίπτωσή σου από την γνωστή Αλίνα που συνήθως δουλεύει στο Βούρβαχη 19 αλλά και αλλού. Ψάξε στο σαιτ, πάρε και τηλέφωνο να είσαι σίγουρος ότι θα την βρεις, και πήγαινε με κλειστά μάτια. Με την Αλίνα αδύνατο να μην φύγεις με το χαμόλεγο στα χείλη.
Προτείνω να της πεις από την αρχή ότι θες άνεση και χρόνο (δεν χρειάζετε να πεις ότι είναι η πρώτη σου φορά) και για αυτό να πάρεις διπλό πρόγραμμα. Ότι πρέπει για την περίπτωσή σου. Εγγυημένα πράγματα ;)
Δες εδώ
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αφου περιμενες 22 χρονια τοτε περιμενε αλλη μια μερα και πηγαινε εδω Παιχτη !!!
Θα περασεις ζαχαρη και θα γαμησεις και κωλαρακι με την ψυχη σου !!
Ρε παιχτες των σιτυ, δεν μπορει να ψησει κανεις κανα μωρό σαν αυτό να μας ερθει στην Κρητη?Αφου περιμενες 22 χρονια τοτε περιμενε αλλη μια μερα και πηγαινε εδω Παιχτη !!!
Θα περασεις ζαχαρη και θα γαμησεις και κωλαρακι με την ψυχη σου !!
Κολαση απο τις φωτό...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ρε παιχτες των σιτυ, δεν μπορει να ψησει κανεις κανα μωρό σαν αυτό να μας ερθει στην Κρητη?
Κολαση απο τις φωτό...
Αμα την προσκαλεσεις θα ερθει!! ;)
Ααααααα και κουλουρι με σαλιο μονο!
Μόνος μου? Δύσκολο :'( :'( .Αμα την προσκαλεσεις θα ερθει!! ;)
Εγώ 1-2 ωρες θα την κλεισω, οπότε χρειαζονται κι αλλοι πελατες .
Άμα ερθει καμια τετοια παντως θα παω να δοκιμασω πρωτος, ωστε να πω και στους υπολοιπους την εμπειρια μου, να βρει πελατεία το κορίτσι .
Μια τζουλια μας ερχεται συνεχεια και λενε οτι ειναι καλη στο κρεβατι, αλλά απο τις φωτο που βλεπω στο εσκορτνιουζ, τετοιες σε εμφανιση εχει και στο μετάξι >
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν ντρεπεσαι ρε Luc να λες αγνωστες λεξεις στον μικρο !!Αμα την προσκαλεσεις θα ερθει!! ;)
Ντροπη !!
Μπραβο Γιωργη εχεις καλο ματι !!!
Καλα να περασεις !!! ;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Χριστεεε μ τι πλάσμα!!!Αυτην δεν την ειχα εντοπίσει...Ονομα κ πράγμα!!Λοιπόν νομίζω οτι θα πάω με μια από αυτές (στελλα ή angel).Μεχρι αυριο θα κλείσω 1...Τελος!
Και ομως το μωρο πολυ γνωστο στην Αθηνα με στρωμενη πελατεια !!
Χοτελι στην Αθηνας αν δεν σε πειραζει.
Προσεξε μην ερωτευθεις!!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Σιγουρα η Αλινα θα ηταν η ιδανικη επιλογη, μιας και της αρεσει και εξειδικευαται με παληκαρια που δεν εχουν ξανακανει sex.Φίλε Γιώργο καλά σου τα λένε τα παιδιά πιο πάνω,
Δες εδώ
Λεω ομως ΘΑ ΗΤΑΝ γιατι αυτο τον καιρο εχει γυρισει στην πατριδα της και ειναι αγνωστο ποτε θα επιστρεψει.
Ο νεαρος φιλος μας ομως, ειναι ηδη αποφασισμενος για ct, και ας μην του την χαλαμε, οποτε τα "σιγουρα χερια" του treasurent και του NITRO, θα του δωσουν την βοηθεια που χρειαζεται.
Οταν και εαν χρειαστει πληροφοριες για studio, εδω ειμαστε...
Καλη τυχη παντως στον φιλο μας, ετσι κι΄αλλοιως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K