You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
VODAFONE και ανεξαρτησία της Κρήτης...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 155
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άντε, να χωθούν και στα επτάνησα οι άγγλοι να δροσιστεί και κανένα κωλαράκι.
μόνο οι κύπριοι θα δροσίζονται δηλαδή;
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Πιοι αγγλοι ρε τυπε?...άντε, να χωθούν και στα επτάνησα οι άγγλοι να δροσιστεί και κανένα κωλαράκι.
Συνημμένα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τίποτα, κάνε δουλειά σουΠιοι αγγλοι ρε τυπε?...
http://[URL unfurl="true"]www.flipflopflyin.com/g/lion-england.png[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.comparestoreprices.co.uk/images/sc/scp-england-enamel-pin-badge--lion.gif[/img[/URL]]
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τίποτα, κάνε δουλειά σου
http://[URL unfurl="true"]www.flipflopflyin.com/g/lion-england.png[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.comparestoreprices.co.uk/images/sc/scp-england-enamel-pin-badge--lion.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
οτι τις "μεγαλες δυναμεις" της συμφερει μια διασπαση διαφορων χωρων σε μικροτερες ειναι γνωστο (βλεπε σοβιετικη ενωση , γιουγκοσλαβια , κτλ κτλ)
το ερωτημα μου ειναι , πως μπορει το υποσυνειδητο μου να επηρρεαστει απο αυτη την διαφημιση , ενω το συνειδητο μου δεν γνωριζει την υπαρξη αυτων των 2 σημαιων ?
το ερωτημα μου ειναι , πως μπορει το υποσυνειδητο μου να επηρρεαστει απο αυτη την διαφημιση , ενω το συνειδητο μου δεν γνωριζει την υπαρξη αυτων των 2 σημαιων ?
Επισκέπτης
Καλα βεβαια καμια σχεση με την επτανησιο πολιτεια....[size=10pt][size=10pt]χωρης[/size][/size] ιστορια παιδεια κουλτουρα τεχνη....
Αν μη τι άλλο...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ολες τις μαλακιες φιλε μου στα μπλογκς θα τις διαβασεις...τυχαιο το γεγονος με την σημαια θεωρο στην διαφημηση μια και η συγκεκριμενη ηταν αεροπορικης εταιριας..και οπως πολυ σωστα λες την συγκεκριμενη την αναγνωριζουν μονο οι κρητικοι...αλλα ο ελληνας οτι και να συμβει τα φορτωνει στην συνομωσια..οτι τις "μεγαλες δυναμεις" της συμφερει μια διασπαση διαφορων χωρων σε μικροτερες ειναι γνωστο (βλεπε σοβιετικη ενωση , γιουγκοσλαβια , κτλ κτλ)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ελα ρε λακη..με διορθωνεις?Τι λεει το λονδινο?Αν μη τι άλλο...
Επισκέπτης
Ελα ρε λακη..με διορθωνεις?Τι λεει το λονδινο?
Πίκρα ρε μπάρμπα...Δεν είναι σαν το Κεφαλλονήσι που βγάζει μυζήθρα και καρτούτσο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ομως η αλλη σημαια που ηταν διπλα ηταν σημαια κρατουςΟλες τις μαλακιες φιλε μου στα μπλογκς θα τις διαβασεις...τυχαιο το γεγονος με την σημαια θεωρο στην διαφημηση μια και η συγκεκριμενη ηταν αεροπορικης εταιριας..και οπως πολυ σωστα λες την συγκεκριμενη την αναγνωριζουν μονο οι κρητικοι...αλλα ο ελληνας οτι και να συμβει τα φορτωνει στην συνομωσια..
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ετσι οπως τα λες εσυ πρεπει να εισαι οριτζιναλ κοκνει....Πίκρα ρε μπάρμπα...Δεν είναι σαν το Κεφαλλονήσι που βγάζει μυζήθρα και καρτούτσο
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Στα παπαρια σου δικε μου....τυπε ομως η αλλη σημαια που ηταν διπλα ηταν σημαια κρατους
Επισκέπτης
ετσι οπως τα λες εσυ πρεπει να εισαι οριτζιναλ κοκνει....
Nαι, ναι...Pearly Queen μου εσύ!!!
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
τυπε ομως η αλλη σημαια που ηταν διπλα ηταν σημαια κρατους
ναι αλλα ρε τυπε ποιος ξερει που σκατα ειναι το αυτο κρατος και ποια ειναι η σημαια του ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τωρα εμαθες ομως,τυπεναι αλλα ρε τυπε ποιος ξερει που σκατα ειναι το αυτο κρατος και ποια ειναι η σημαια του ?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ελα ρε μαλακα προσγειωσου κομπλεξικε...λορδε...Nαι, ναι...Pearly Queen μου εσύ!!!
Επισκέπτης
Ελα ρε μαλακα προσγειωσου κομπλεξικε...λορδε...
Χωριάτη, εσύ μίλησες για Cockneys. Αυτά από εμένα. Πήγαινε να αναλάβεις το Υπουργείο Παιδείας και Διά Βίου Μαλακίας της Ιονίου Πολιτείας τώρα...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καλα ρε λορδε του κωλου,να ξερεις αγγλια μαλακας πηγες μαλακας εμεινες και μαλακας θα γυρισεις...Χωριάτη, εσύ μίλησες για Cockneys. Αυτά από εμένα. Πήγαινε να αναλάβεις το Υπουργείο Παιδείας και Διά Βίου Μαλακίας της Ιονίου Πολιτείας τώρα...