sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Συγνωμη αλλα θα σε στεναχωρησω.....Επίσης έχεις πει και αυτά:
ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΙΣΩ!
Συγνωμη αλλα θα σε στεναχωρησω.....Επίσης έχεις πει και αυτά:
ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΙΣΩ!
Eλα ρε γνησιε λονδρεζε..... ελληνα μαλακα cockney του κωλου...παρτε κατι θεατρα ρε......
Παρτε ενα μαλακα που θα γουσταρε να ειναι χαλιφης στην θεση του χαλιφη... Το χειροτερο ειδος ελληνα αυτος που παει λονδινο για σπουδες και μενει εκει,οταν συναντουσα παρεες ελληνων στο λονδινο ντρεπομουν που ειχα ελληνικο διαβατηριο....Σιορ Δυσλεκτικέ,
Βλέπω σου αρέσουν πολύ οι cock - neys. Είχες καμία σχετική εμπειρία όταν σέρβιρες μουζάκα σε ελληνική ταβέρνα του bayswater;
Το χειροτερο ειδος ελληνα αυτος που παει λονδινο για σπουδες και μενει εκει,οταν συναντουσα παρεες ελληνων στο λονδινο ντρεπομουν που ειχα ελληνικο διαβατηριο....
Αν κοιταζες προσεκτικα ειπα ειχα...δεν εχω πλεον το αλλαξα..Να το παραδώσεις τότε και να πάρεις άλλης χώρας.
Να παρακαλέσεις να σας ξαναπάρουν οι Άγγλοι μήπως;
Αν κοιταζες προσεκτικα ειπα ειχα...δεν εχω πλεον το αλλαξα..
Παρτε ενα μαλακα που θα γουσταρε να ειναι χαλιφης στην θεση του χαλιφη... Το χειροτερο ειδος ελληνα αυτος που παει λονδινο για σπουδες και μενει εκει,οταν συναντουσα παρεες ελληνων στο λονδινο ντρεπομουν που ειχα ελληνικο διαβατηριο....
της ιονιου πολιτειας το εχω στην καρδια απο οταν γενηθηκα,το αλλο το κανονικο ειναι της χωρας που εσυ δεν προκειται να αποκτησης οσο κοκνευ και να μας το παιζεις απο το πληκτρολογιο..Πήρες της "Ιονίου Πολιτείας";
της ιονιου πολιτειας το εχω στην καρδια απο οταν γενηθηκα,το αλλο το κανονικο ειναι της χωρας που εσυ δεν προκειται να αποκτησης οσο κοκνευ και να μας το παιζεις απο το πληκτρολογιο..
Ρε μαλακα γκαρσονι εγω ποτε δεν ημουν,τωρα πως σου ηρθε αυτη η μαλακια στο κεφαλι...αλλα μαλακας εισαι μαλακιες θα σου ερχονται Αλλα τι σου καναν τα γκαρσονια στην τελικη?Τα θεωρεις μπασ κλας λορδε μου?Μαλλον την εχεις ψωνισει....Γιατί, μπρε Νιόνιο; Δε σου έδιναν καλό τιπ στην ταβέρνα που δούλευες; Μήπως ήσουν πολύ μαλάκας ως γκαρσόνι Β';
Ρε μαλακα γκαρσονι εγω ποτε δεν ημουν,τωρα πως σου ηρθε αυτη η μαλακια στο κεφαλι...αλλα μαλακας εισαι μαλακιες θα σου ερχονται Αλλα τι σου καναν τα γκαρσονια στην τελικη?Τα θεωρεις μπασ κλας λορδε μου?Μαλλον την εχεις ψωνισει....
Ειναι που ξερεις...αλλα τυποι σαν και την αφεντια σου το μονο που ξερουν απο λονδινο και γενικα αγγλια ειναι τα χαροντςκαι κανα δυο χοροπιδαδικα που μαζευονται οι λουληδες σαν και εσενα...Κόντε αγράμματε,
Aπό πότε έχεις να σερβίρεις στο Bayswater; Ακόμη στους Cockneys έχεις μείνει;
Ειναι που ξερεις...αλλα τυποι σαν και την αφεντια σου το μονο που ξερουν απο λονδινο και γενικα αγγλια ειναι τα χαροντςκαι κανα δυο χοροπιδαδικα που μαζευονται οι λουληδες σαν και εσενα...
ΧΑΧΑΧΑ μονος σου την σκεφτηκες την μαλακια που εγραψες?
Καλα ητανε..σε βαρεθηκα αηδια καταντησες....
Το πρώτο πείραμα υποσυνείδητης διαφήμισης ήταν αυτό...Και ρε παιδια αυτο με το υποσυνειδητο κτλ ηταν θεωρια της δεκαετιας του 50-60 [δεν ειμαι σιγουρος] που απετυχε κατα την εφαρμογης της απο την coca cola, και σημερα ειναι σαν τις θεωριες με το λειζερ και αλλες τετοιες βλακειες.