tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ηταν και τσιμπουκι για βερεμη- τατσοπουλο!!!!!
και για όλη την Σία (εκ του συμμορία προερχόμενο και όχι εκ του συντροφία)...
ηταν και τσιμπουκι για βερεμη- τατσοπουλο!!!!!
Υπηρχε το μπουρδελλα το 1864? Τελος παντων,οτι ειχα πει τα ιδια λεω,δεν εχει αλαξει τιποτα...
εχεις φαει κολημα λεμε....δεν παιρνω τιποτα πισω...ειμαι υπερ του ανεξαρτητου ιονικου κρατους...μια και καλη...Δικη μας βουλη σημαια και νομισμα...το πρωτο πραγμα που εκαναν οι ελληναρες με την ενωση ηταν να σταματησουν την λειτουργεια της ιονιας ακαδημιας και ολων των λυκειων που λειτουργουσαν στα επτανησα...Εννοούσα ανήμερα της ΕΠΕΤΕΙΟΥ της υπογραφής. Λαθος μου και το παραδέχομαι. Εσύ θα παραδεχθείς το λέθος σου εκείνες τις μέρες; Θα το πάρεις πίσω; Θέλεις να βάλουμε και το τί μαλακίες είχες γράψει;
Θυμάσαι πολύ καλά Σιόρ...
Πάρε το πίσω λοιπον.
Τόσον καιρό περιμένω...
εχεις φαει κολημα λεμε....δεν παιρνω τιποτα πισω...ειμαι υπερ του ανεξαρτητου ιονικου κρατους...μια και καλη...Δικη μας βουλη σημαια και νομισμα...το πρωτο πραγμα που εκαναν οι ελληναρες με την ενωση ηταν να σταματησουν την λειτουργεια της ιονιας ακαδημιας και ολων των λυκειων που λειτουργουσαν στα επτανησα...
Στο μονο που θα σου απαντησω ειναι για την ορθογραφια μου ...λαθη κανω οπως ολοι,εγω εχω και ενα λογο παραπανω,μιας και ενα μεγαλο μερος της ζωης μου το εζησα και το ζω στο εξωτερικο...και εκει δεν κανω χρηση γραφης της ελληνικης για πανω απο 15 χρονια...αυτα...οσο για τα υπολοιπα ετσι ειναι τα γραφει η ιστορια...Αυτό το τοπικιστικό παραλήρημα με την ανεξάρτητη Ιόνιο Πολιτεία το λέτε σε διαφόρους πολιτιστικούς συλλόγους χρηματοδοτούμενους από την Ιταλία; Σας το λένε οι δάσκαλοι κρυφά στο σχολείο ή απλά σου ήλθε έτσι πάνω στην τρέλα;
Και δεν είναι καθόλου αστείο να αποκαλείς το υπόλοιπο του πληθυσμού τουρκόσπορους Κόντε της κακιάς ώρας.
Και μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αλλεπάλληλα ορθογραφικά σου λάθη με το ότι έκλεισε η Ιόνιος Ακαδημία. Ναι, μπουγαρίνιμου;
Αααα τι ειναι το μπουγαρινι ...για μεταφρασε γιατι δεν ομιλω την τουρκικη γλωσσα...
Τυπε εγω ειμαι κεφαλονια...δεν την ξερω την λεξη αυτη...δεν είναι τουρκικά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε .. ζακυνθινά είναι..
μπουγαρίνι = είδος λουλουδιού...
Αααα τι ειναι το μπουγαρινι ...για μεταφρασε γιατι δεν ομιλω την τουρκικη γλωσσα...
Ε ναι τα εχουμε πει αυτα....Τσαπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!
Τυπε εγω ειμαι κεφαλονια...δεν την ξερω την λεξη αυτη...
καλο ξερω πολλα τετοια....ξέρεις τι λέει η λαική σοφία?
"κεφαλονίτης βλάσφημος, ζακυνθινός ρουφιάνος και κερκυραίος κερατάς στον κόσμο δεν είν' αλλος"
και ένα ανέκδοτο για τους κεφαλλονίτες...
Ηταν λέει ένας κεφαλλονίτης ψαράς που έβριζε πολύ, εβριζε τα πάντα, τα θεία και ειδικά την Παναγία..
Πάει μια μέρα για ψάρεμα, πιάνει ένα μπουρίνι και αρχίζουν τα δύσκολα.. παρατάει ο κεφαλλονίτης το τιμόνι και γονατίζει μέσα στην βάρκα και αρχίζει να προσεύχεται..
"Παναγία μου σώσε με τον αμαρτωλό, σώσε με εμένα που σε όλη μου την ζωή σε βρίζω.. σώσε με σε παρακαλώ και όρκο κάνω πως δεν θα σε ξαναβρίσω"
Καλμάρει κάπως η θάλασσα και τελικά βγαίνει στο λιμάνι ο ψαράς..
Την άλλη μέρα το πρωί, βάζει τα καλά του, παίρνει μια λαμπάδα στο μπόι του και πάει στην εκκλησιά.. γονατίζει μροστά στην εικόνα της Παναγίας και λέει
"Παναγίτσα μου, τόσο καλή είσαι που έσωσες εμένα που όλη την μέρα σε έβριζα.. σου υπόσχομαι ότι ποτέ ξανά στην ζωή μου δεν θα σε ξαναβρίσω..και όχι μόνο δεν θα σε ξαναβρίσω αλλά και άμα ακούσω κανένα να σε βρίζει θα του γαμίσω την παναγία..."
Ο ΓΑΠ διαπραγματεύεται σκληρά για να κάνει τη θράκη TurkTelecomΩΡΑΙΑ απο εδω και στο ΕΞΗΣ η Κρητη θα ονομαζεται VODAFONE,τα νησια του ΙΩΝΙΟΥ WIND και η ΕΛΛΑΔΑ SIEMENS
Εγραψες ΑΛΗΘΕΙΑΟ ΓΑΠ διαπραγματεύεται σκληρά για να κάνει τη θράκη TurkTelecom
Ε ναι τα εχουμε πει αυτα....
Ρε ανθρωπε πας καλα?Εσενα τι σε νοιαζει τι κανω και τι γουσταρω.
Και θελεισ και εξηγησεις.
Και στην τελικη ετσι γουσταρω αφου θες να τα ακουσεις,δεν με ενωνει τιποτα με τουρκοσπορους που ειναι πανω απο το 1/2 του πλυθισμου της Ελλαδος
Οσο σκληρο και να ακουγεται ειναι αληθεια.
Γουσταρω αλλη φαση αλλη κουλτουρα απο την δικη σου.
ομορφα και ωραια χωρεις hard feelings
Eλα ρε γνησιε λονδρεζε..... ελληνα μαλακα cockney του κωλου...παρτε κατι θεατρα ρε......
Ακόμη εδώ είναι ο Κόντε Αγράμματος;