Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Το υποσυνειδητο σου ομως, θα τις κατεγραφε...
Το υποσυνειδητο σου ομως, θα τις κατεγραφε...
Και εδω το καινουργιο σημα, που τη θεση του αστρου σε κοκκινο φοντο, πηρε το ασπρο σχημα της Κρητης σε μπλε φοντο.Πέραν της αεροπορικής σύνδεσης της Καλαμάτας με το Ηράκλειο, η εταιρία «Sky Express», επεκτείνει τα δρομολόγιά της προς τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου. Ειδικότερα, από τις 31 Οκτωβρίου, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή η «Sky Express» θα πραγματοποιεί αεροπορικά δρομολόγια από το Ηράκλειο προς την Κέρκυρα, με ενδιάμεσους σταθμούς την Καλαμάτα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και το Άκτιο της Πρέβεζας. Το αεροσκάφος θα προσγειώνεται στη 01:30 μετά το μεσημέρι και θα απογειώνεται μισή ώρα αργότερα. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο θα εκτελούνται τα δρομολόγια αντίστροφα. Στην Καλαμάτα θα προσγειώνεται στις 9:20 το πρωί και θα απογειώνεται για Ηράκλειο τις 09:45.
news.ert.gr
άλλο πείραμα αυτό της κόκα κόλαΚαι ρε παιδια αυτο με το υποσυνειδητο κτλ ηταν θεωρια της δεκαετιας του 50-60 [δεν ειμαι σιγουρος] που απετυχε κατα την εφαρμογης της απο την coca cola, και σημερα ειναι σαν τις θεωριες με το λειζερ και αλλες τετοιες βλακειες.
Εν τάξει.... δεν έχουν, όμως δημιουργούν δικούς τους στρατούς (βάσκοι αυτονομιστές), δικές τους εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου (εθνική καταλονίας), μεγάλους ρήτορες πολιτικούς, που καθοδηγούν τα πλήθη (Ιταλία - Γερμανία), και σε κάθε περίπτωση ανθρώπους που μπορούν να παρασείρουν τα πλήθη, και που πολλές φορές μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επικύνδυνοι.
Εμείς μπορεί να έχουμε όπως πολυ σωστά λες πυροβολημένους εθνικοπαράφρονες με ανύπαρκτο μυαλουδάκι, που όμως είναι τελείως ακίνδυνοι στο να θέσουν σε επισφάλεια την ακεραιότητα του Έθνους μας.
Εγω ξερω οτι στην Καταλωνια ολα ειναι γραμμενα στην τοπικη διαλεκτο της Καταλωνιας και αμα μιλησεις ισπανικα ουτε που θα σου απαντησουν. Πηγη ενας φιλος αναρχικος απο Καταλωνια. Μην ξεχναμε φυσικα πως υπαρχει και τρομοκρατικη οργανωση για την απελευθερωση της Καταλωνιας.Ως προς το δεύτερο σκέλος του μηνύματος σου, συμφωνώ απόλυτα.
Ως προς το πρώτο, επίτρεψε μου να σου πω ότι πολλά από αυτά είναι αστειότητες και έτσι ακριβώς αντιμετωπίζονται στις εν λόγω χώρες. Για παράδειγμα, η διαμάχη Καστιγιάνων-Καταλανών διατηρείται, στο επίπεδο της φαιδρότητας, μόνο στα μυαλά Ελλήνων αθλητικογράφων που θέλουν να πείσουν, πρωτίστως τους εαυτούς των, ότι ο Σαν Τζόρντι (μεγάλη η Χάρη Του) θα κατέλθει επί της Γης και θα παλουκώσει το κουφάρι του δυνάστη Φράνκο.
Μόνη σοβαρή περίπτωση θεωρώ την αντιπαλότητα Βορρά-Νότου στην Ιταλία αλλά, και πάλι, δεν πρόκειται ποτέ να θεωρηθούν ρεαλιστικά τα σενάρια διχοτόμησης.
Και ρε παιδια αυτο με το υποσυνειδητο κτλ ηταν θεωρια της δεκαετιας του 50-60 [δεν ειμαι σιγουρος] που απετυχε κατα την εφαρμογης της απο την coca cola, και σημερα ειναι σαν τις θεωριες με το λειζερ και αλλες τετοιες βλακειες.
Τα υποσυνειδητα μυνηματα χρησιμοποιουνται παντου,απο τραγουδια και ταινιες μεχρι διαφημισεις και παιδικα βιβλια κλπ.
Εγω ξερω οτι στην Καταλωνια ολα ειναι γραμμενα στην τοπικη διαλεκτο της Καταλωνιας και αμα μιλησεις ισπανικα ουτε που θα σου απαντησουν. Πηγη ενας φιλος αναρχικος απο Καταλωνια. Μην ξεχναμε φυσικα πως υπαρχει και τρομοκρατικη οργανωση για την απελευθερωση της Καταλωνιας.
οντωςΝαι.
Ειπαν οτι αυτη ειναι η σημαια της αεροπορικης εταιριας της Κρητης, skyexpress.
Κατι που ειναι αληθες.
Σημειωτεον ομως, οτι απο εχθες η skyexpress και μετα τον θορυβο που δημιουργηθηκε, ΑΛΛΑΞΕ ΕΜΒΛΗΜΑ!
Μπορειτε να γκουγκλαρετε για να βρειτε το προηγουμενο και το τωρινο εμβλημα της skyexpress.Το παλιο ειναι ακριβως η σημαια της ανεξαρτητης Κρητης.
και το αστέρι έγινε η κρήτη
Ευχαριστω για τη βοηθεια τυπε...
Τα τελευταια 20-25 χρονια εχουν γινει γιγαντια αλματα στην "χαρτογραφηση" του ανθρωπινου εγκεφαλου.Σε αυτο συνετελεσε η τεχνολογια,(τομογραφοι,συνχρονοι ηλεκτρομαγνητικοι καταγραφεις,κλπ)Και ρε παιδια αυτο με το υποσυνειδητο κτλ ηταν θεωρια της δεκαετιας του 50-60 [δεν ειμαι σιγουρος] που απετυχε κατα την εφαρμογης της απο την coca cola, και σημερα ειναι σαν τις θεωριες με το λειζερ και αλλες τετοιες βλακειες.
Να σου πώ κατι? ούτε εγω το πιστευω οτι θα γινει. Δεν φοβαμαι, απλα εκνευριζομαι που καποιοι παιζουν με αυτα τα πραγματα.τι μας νοιαζει για την ανεξαρτητοποιηση της κρητης
αφου το 2012 θα καταστραφει ο κοσμος
ωρες ωρες η μαλακια με τη φαντασια ειναι απηθμενη
ηθελα να ξερα ποιος πιστευει ποτε οτι η κρητη θα γινει ανεξαρτητη με ποια βαση και ποια στοιχεια
η παπια το λεει τυπετι μας νοιαζει για την ανεξαρτητοποιηση της κρητης
αφου το 2012 θα καταστραφει ο κοσμος
ωρες ωρες η μαλακια με τη φαντασια ειναι απηθμενη
ηθελα να ξερα ποιος πιστευει ποτε οτι η κρητη θα γινει ανεξαρτητη με ποια βαση και ποια στοιχεια
Πλακα πλακα ρε τυπε, ποιος ειναι αυτος?η παπια το λεει τυπε
βλέπω έχεις και την πηγούλαη παπια το λεει τυπε